O kızı birilerinin silkelemesi gerekiyordu ama Esra iyi yaptı falan diyemem de sanırım bende olsam kendimi tutamazdım. Haksız bir şey söylemedi. Programa çıkmaya falan da zorlamadı. Keşke bu tepkileri kendini gerçekten kötü niyetli olan adamlardan korumak içinde göstersen bana ve ailene değil de doğru şeylere dur desen dedi ve ağladı.. Sonra da kıza değil anne babalara seslendi hep zaten, kızlarınızı okutun, hayalleri koca bulmak değıl meslek sahibi olmak olsun, kızlarınızı sevin ki sevginin doğrusunu ayırt edebilsinler kötü niyetli babası yaşındaki adamların kendisini gerçekten sevdiğine kanmasınlar dedi.
Ben bu kadının programlarını izlemiyorum. Ben aslında haberler dışında tv de izlemiyorum. Neyse söz konusu videoya baktım. Flash Tv’de evlilik programında dedenin kucağına oturup da memesini sıktıran karıdan ahlak dersi alır olduk. Müge Anlı’nın yandan yemişi. Videoda tacize uğradığı için kızı suçluyor. O kızın o programa çıkması bir defa başlı başına hata. Bu programlar insanlara çare bulmaktan ziyade onların aile faciaları , dramları üzerinden para kazanmak için varlar. Kimseye bir faydaları yok yani. O programda kız yüzünü göstermedi diye dramı yükseltemedi tabi. Bir insanın derdini çözeceksen bunu o insanı ifşalamadan da yapabilirsin. 18 yaşındaki o kıza aferin diyorum. O videolar asla silinmeyecek. O kanala, programa çıkan biri bir daha kolay kolay normal bir hayat yaşayamaz çünkü yüzü teşhir edilmiş olur. Kızın yaptığı doğru, reyting avcısı, yaşlı dedelerin manitası Esra Erol haksız. Tiksiniyorum kendisinden rezil kadının teki.
Bu kadını izlemiyorum, izlemem de.. Söyledikleri doğru olabilir; lakin sen kimsin ki geçiş döneminde ergen bir kızı milyonlarin önüne çıkartmak için cebir kullanıyorsun. İstediğin gerçekleşmeyince de reyting uğruna yine milyonlarin önünde yerden yere vurarak şov yapıyorsun. Pedagojik, psikolojik eğitim almış mısın da sen o kıza gerekli aktarımı yapabileceksin. Gercekten faydalı olmak isteyen bir insan alır kızı arkada bir uzman eşliğinde olay nedir, ne değildir vb. seklinde ruhunu incitmeden yapıcı olacak bir yol izler..
Takip eden biri değilim normalde ama haber gündem olunca izleme gereği duydum o kısmı.. Yani insanın da bir yere kadar sabrı oluyor. Ben olsam daha beterini bile yapabilirim.. Kusura bakmayın da git her haltı yerken utanma sıkılma ama iş yayına çıkmaya gelince bi triplere gir falan. Bence Esra Erol orada ona iyilik yapmaya çalışmış ama herkes linç etmiş gibi.. Keşke başka ayıpları linç etseler böyle olaylara takılıp kalacaklarına.. Keyifli günler.
Haklı seçeneğini işaretledim. Çünkü yaptığı 8 dakikalık konuşmada gayet samimi, doğru ve haklıydı. En son 5 sene önce izdivaç programından aylık 500.000 lira kazanıyordu. Kocası da programın yapımcısı olmuştu, yani o da bir o kadar ve daha fazlasını kazanıyordu. Bu kadın paraya doymuyor ve para için bu tür yanlış programlar yapıyor. Doğru bir şeyi yanlış yapıyorsanız yanlışa ortak oluyorsunuz demektir, doğruyu yanlış yapınca doğru yapmış olmuyorsunuz. Detaylarını bilmiyorum ama bu kız 2 çocuklu tipsiz bir adamın çatı kadına atıp oynadığı s*lak bir kapatması olmuş. Orada oturan psikolog çakması kişiler de bomboş tipler. Bunlar canlı yayında yapılabilir veya banttan sunulabilir ancak bundan öğretici bir şey çıkartmazsanız eğer, sunulan tüm yanlış örnekler meşrulaştırılmış olur halk nezdinde. Bu kadın o kadar para kazanıyor aylık, istese belli yaş aralığındaki kızları seçip okutur, istihdam yaratır, eğitimli ve kendi ayaklarının üstüne basabilen akıllı kadınlar yaratır ama dert bu değil. Kız yüzünü göstermek istememiş olabilir, buna uymadılar, o zaman programa da çıkmasaydı, ne diyeyim yani, belli rezil bir şey yaptığın ve yaşadığın, bununla illa en nahif şekilde yüzleşeceksin diye bir şey yok hayatta, yap yap sonra kafanı kuma gömüp ağla. Öyle tipsiz bir adama düş, insan ilan etmekten utanır, bunun yüzü mü kalmış. Program baştan aşağı falso ve yanlış ancak yapılan konuşma doğruydu, kız hakkında da kısaca ektiğini biçersin diyorum. İsviçre refahı istiyorsak önce oradaki sisteme ulaşmak için oradaki insanlar gibi olacağız. Çöl bedevisi gibi yaşarsanız, su testisi ancak su yolunda kırılır.
Reyting uğruna 18 yaşındaki genç kızı ifşa etmesine haklı diyemem. Bağırdıkça reyting alırken bir kadının haklarını yok saymaya tereddüt etmiyor. Ahlak bekçisi kesildiniz milletin başına. "Esra Erol gibiler para kazansın diye, kadınlara duygusal şiddet uygulanıyor" Bu programlar gerçekten oldukça iğrenç.
Evet kadınlarımız da bu samimiyetsizi sseviyorlar ay ben çok sinir oldum bu kadına ya kızı rencide etti herkesin önünde küçücük kız tabi kolay gelsin de bunları o evli uğursuza söylesin bu programlar kadınları gerçekten asagiliyor reyting uğruna
Her şeyi reyting delileri diyip o programı sunanlara hakaret ediyorsunuz birincisi reyting esranın problemi değil cunku yönetmeni bilmem nesi o değil o kadın sadece sunucu ve ona bazı yerlerde yapması gerekenleri soyluyorlar oda mecbur çıkarıyor o insanlari o merakli değildir oyle insanlarla muhattap olmaya siz nasil ekmek paranızı kazanmak icin duzenli bi işe mecbursanız o kadında ona mecbur kıza davranışlarına gelince az bile yapmış öylelerine ders olsun kız babasi yaşındaki adama kaçarken utanmıyor da ekrana çıkıp kendini savunmaya mı utanıyor kadın ona okadar haklı bı şekilde konuştu ki en sonunda gene dinlemedi gitti o adama sunucuyu linçliyeceginize o yuvası yıkılan evine döndüğünde kocasinin sakladigi kizi yakalayan kadını düşünün o kadının yerine kendinizi koyun oyle konuşun o kadın gibi eşinizin boyle bi hatasini yakalayinca ikisininde rezil olmasini eminim sizde isterdiniz
"Esra Erol'un 18 yaşındaki kızı " .. onun kendi kızını ifade eder.. "Esra Erol'un, 18 yaşındaki kızı " .. başka bir kızı ifade eder...
baştan düşündüm soruyu okuyunca , neden bir anne kendi kızını kameralar karşısında azarlar ve zorla yüzünü göstermeye çalışır diye... dedim her halde kızı"nı" ekini koymayı unuttu hızla yazarken.. ... bir virgül neler değiştiriyor değil mi.. :))) ah ah yaktın beynimi
Bu programı bir tek Müge yapmalı diğerleri niye yapıyo anlamıyorum. Müge bile g*tüyle gülüyodur eminim. Kız yüzümü göstermek istemiyorum demesine rağmen kızın yüzünü gösteriyolar bu nasıl iş bu bir. İkincisi Esra sen nasıl böyle konuşabiliyosun a*k yok bu bağırmalarınızı baban yaşındaki bi adam sana dokunduğundada yap göster falan? Noluyo sana a*k? Kızın hareketi yanlışsa böyle anlatılmaz yanlış canım canım ağlıyo bide saçmalmaış baya boş konuşmuş reşit bir insan o bi insanı fikrinden caydırmak için bu şekilde konuşamazsın.
Genç bir kızın eğitimini, geleceğini, aidiyetini zedelemek istemiyorsa eğer zaten bu olayı böyle bir yayına meze yapmazdı. Kızı bulduysa, kıza eğriyi doğruyu anlatır, Esra Erol kendi istegiyle kızı yayına almayalım demeliydi. Eğer ki nasihat vermek istiyorsa yine versin ama bu durum kızın kişisel kimliğini zedeler. Amaç sadece reyting. Kızın ne hissettiği ile ilgilendiğini düşünmüyorum. Bu yüzden haksız bence. Kimsenin hakkı yok bir insanı böyle bir duruma sokmaya.
Baktım şimdi olaya yani şimdi bi tarafdan 40 yasındaki cocuklu adama kaçıp mutlu olduğunu söyleyen bir ergen reyting için her haltı yiyen bi şebek 40 yaşında uçan sineğe hallenen şeref yoksunu bir facebook dayısı nerden tutsan elinde kalır bunlarda kendini böyle rezil ediyor işte kimseyi haklı bulmuyorum çünkü herkes suçlu
olayın içeriğini bilmeden neden kızdığını bilmeden boş boş konuşmayın. o kız 19 yaşında 40 yaşındaki evli bi adama kaçmış. canlı yayında da yüzü gözükmesin diye bağırdı esra erol da aynı bağırışı direnmeyi 40 yaşındaki adama giderken de yapsaydın böyle olmazdı tarzı şeyler dedi, bence haklıydı kimse kusura bakmasın.
Haklı, Genç kızlar ibret alsın diye kadın kendini parçalıyor, bizim kızlar da ibret alıp elin pislik heriflerine kanmasinlar diye, inanın izledim ve abartılacak bir şey yok. Birilerine diyeceksin ki diğerleri anlayacak. Kadın bağırmadı kadın o kız için uyumamış bile? Kendini parçaladı kız aklını başına gelsin diye.
Hayır haklı değil. Bunu Magazin konu başladığında da konuştum. Bir insan haklı olsun haksız olsun şahsi meselelerini canlı yayında konuşmak zorunda olamaz. Hele de Esra Erol'un sunduğu bir programda. Ben bu kadının tamamen reyting amacı güttüğünü düşünüyorum.
Haklı falan değil reşit biri istediğini yapar kendi tercihi. Bir de kızın çekmeyin demesine rağmen çekiyorlar kişilik haklarına saldırı ve psikolojik şiddet uygulanıyor. Reyting için yapmayacağınız şey yok Hazal Kaya bile bu duruma tepki gösterdi. Rtük'ün şu saçma programların bir çaresine bakması gerekiyor
Kesinlikle çok yanlış reyting için kızı rezil etmişler bir hata yapmış evet ama bunu onunla kameralar arkasında konuşmaları gerekirdi rencide etmeden insanların hatalarını bu kadar kati yüzlerine vurmayın hem herkes Esra bu kızı nwrden anlayacak ki konuşuyor kendi hayatı güzel para bol zenginler fakirlerin sırtından para kazanmaya ve onlara hayal satmaya devam etsinler ben samimiyetsiz buluyorum bu programlar kaldırıldı keşke evlilik programları bunlardan iyiydi
Konuya hakim değilim. Kanallar arasında dolaşırken bağırdığı sahneye denk gelmiştim. 18 yaşındaki bir kıza o şekilde bağırması yanlış. Hataları, yanlışları olması o yaştaki bir genç kıza bu denli bağırmasını haklı çıkarmaz. Bağırırken kendini yırttı kadın resmen. Bu kadarı fazla.
Kesinlikle haksız. İğrenç bir kadın gerçekten. Videoyu tamamen izleyemedim. Kızın yüzümü göstermeyin demesinden sonra özellikle çekmeye devam etmeleri daha sonra azarlama... Normal bir ülkede bu tarz programlara yer olmaması gerekir ama ülkemiz bu konuda da geride kalıyor. Bu davranışa her türlü linci hak ediyor fikrimce.
kendisini zerre kadar sevmem ama ailesinin yapması gereken şeyi o yapmıştır. birçok kişi 'ama o 18 yaşında daha ' diyor, yahu hepimiz 18 yaşında olduk hangimiz evli adama kaçtık, hani bir insanın aklı yerindeyse 18 yaş artık cocuk yaşı olmuyor, artık yasal haklar , ehliyet, evlenme hakkı, seçme hakkı veriliyor, yani 18 yaşındaki bir insan yaptıklarından sorumludur. ha kız evli adama kaçıp canlı yayına düşerken utanmıyor, esra erol azarladı diye mi utanacak? sacma
Tamamen reyting amaçlı yürütülen bir program. Esra Erol işte... Fakat yararlı olan bir yönü var. Toplumun ahlakını bozan şeyin en azından Netflix, LGBT ya da inanç farklılıkları olmadığını görüyoruz. Toplum zaten bozulmuş bir ahlaka sahip.
Her ne şartla olursa olsun bir insanın başka bir insana ve hayvana bağırması azarlaması hiç bir şekilde haklılık getirmez. Sinirlerine hakim olamıyorsan bu programı yapmamalısın. Zaten çok saçma geliyor bu tarz programlar.
İzlemiyorum ama Hazal Kaya bile çok tepki göstermiş haklı, mı değil mi bir şey diyemiyorum ama kimseye zorla bir şey yaptıramazsın tabiki oraya çıkanların çok kötü şeyler yaptığını biliyoruz ama böyle yayınları kaldırın.
Kızın yaptığı çok yanlış, iki çocuklu kırklı yaşlarda biriyle birlikte. Ama yanına çıkmak istemeyen birine yasadığı konudan dem vurarak bağırmak saçma. Müge Anlı'ya da kaç kez geldi böyle kızlar, sözünü öğütünü verir ama asla öyle bağır çağır olmaz. Saygı karşılıklı olmalı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Haksız tabi ki. Esra Erol kim ki bir başkasını azarlıyor hemde kameralar önünde? Sıradan bir insan sonuçta. Bu tv lerde boy gösteren sunucular, bir süre sonra kendilerini Hakim, Avukat, Psikolog falan sanmaya başlıyorlar nedense. Ulan sen sıradan bir insansın, ne hakla böyle bir şeye kalkışırsın? Senin o 18 yaşında ki kızdan en ufak bir üstünlüğün yok ki cahil !
Böyle "onun bunun" çocuklarının reyting kaynağıdır bu tip lüzumsuz bağırmalar çağırmalar. O arkada alkış tutanlar da mal, esra denen kadın tam bir "onun bunun" çocuğu. Sinirden ne yazacağımı bilemedim, kusura bakmayın.
Esra Erol bir reyting canavarıdır. Doğru da olsa yanlış da olsa yaptığı yaptığını sadece reyting için yapıyor. Zihinsel engelli bir kız vardı. Onun halinden gördük nasıl bir reyting canavarı olduğunu. Böyle programlar hiç izlenmemeli aslında.
olayi bilmiyorum esra erol seda sayan gulben ergen muge anli acun ilicali ... gibilerden yalakalikta sinir tanimayan kendini cok entellektuel sanan gazatici/ tv sunuculari
Edepsizlik ve kurgu uğruna kendilerini rezil eden milletin gözünü boyayıp çok edepliyiz ayağı çekip kamera arkasında milleti kötüledikleri ayıpladıklarından daha aciz karaktere sahip insanlar
Şimdi kız ne yaptı falan cidden bilmiyorum ama isterse 18 yaşında bir kız olsun, isterse 40 yaşında birisi olsun farketmez canlı yayında 80 milyonun gözü önünde kimseye böyle bir şey yapmaya hakkı yok.
Haklı yönleri de var haksız da canlı yayında onu ifşalamasi haksız ama söylediği sözler çok doğruydu. Konuştuğu kelimeler çok haklıydı bir genç kızın iyiliği için söylenmiş sözler bence onlar ama canlı yayında yapması yanlış
Bunları başımıza çıkaran senin benim anne babalarımız teyzemiz halamız. Neden izliyorlar anlamadım. Rtük denen kurum neden izin verir. Bu yayından sonra savcılar neden harekete geçmez?
O konuyu bilmiyorum, tv de izlemiyorum. Bu kadindan nefret ediyorum ama daha cok boyle sahsiyetsizlerin prim yapmasina musade eden kisilere gicik oluyorum
Haksız çünkü ne olursa olsun kimse kimseyi bu şekilde rencide edemez. Yok şu adama kaçmış yok böyle yapmış falan filan sana ne yani sen onu bağırıp çağırıp rencide edince her şey yok mu sayılacak.
Bu ünlü sınıfını topla bir çuvala at toprağa. Bunlar sadece işlerinin tıkırında gitmesine bakar mağdur insan diye bir derdi yok bunların. Kibir abideleri hepsi
yo abartmamış gayet haklı. olayı bilmiyorum ama kadını dinleyince anladım mevzuyu. babası abisi yaşında evli barklı çocuklu adamlarla ne işleri var bu kızların
Haklı durumları da vardır haksız durumlarıda. İstisnalar mevcut bunu daha sakin konuşarak anlatmaya çalışabilirdi diye düşünüyorum izlediğim kesik video kadarıyla.
Programın bir formatı var bence haklı... Ama şuda bir gerçek evlendirme ve kaçanı uçanı bulan programlar bağımlılık yapıp aile yapılarına zarar veriyor
Haklı tabii ki kardeşim, her 18 yaşındaki kız gidip evli barklı adamla mı fingirdeşsin alla alla
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence amacı kızı azarlamak değildi, programın basında aile ici cinsel istismar olduğu icin kadın çok doldu ve o kızda patladı olay. Ama genel anlamda bence dedikleri doğruydu. Dikkatli olması gerekiyor üzüldüğü icin dedi bence
Kızın yaptıkları yanlış tabiki ama yüzünü ifşa etmesi onu azarlamasi ve bunu yayında yapması şovdan başka bir şey değil Zaten Esra Erolmus seda sayanmis bunların programları şov hep
Sen milleti istemediği halde programa çıkar konuşmak istemeyince utanmadan çileden çık bağır çağır salla rezil et et de o şerefsiz sübyancıyı niye etmiyorsun? Bu kızların hayatını ziyan eden ayıoğluayıları insan içine çıkamayacak hâle getirmeleri lazım esas
Kızı bu şekilde rencide etmesi ve bağırması benimde hoşuma gitmedi. Kızın yaptığına doğru demiyorum ama bana Esra Erol un sırf alkış uğruna kızı azarladığını düşünüyorum
Böyle bir iğrençliğe haklıdır diyen var mı? Kadının biri kendi tv programında anıra anıra bağırıyor ve kimse buna dur demiyor. Arsızlık, ahlaksızlık başka hiç bir şey değil.
Hayatımda bu kadar boş bir insan görmedim. Genelevden topladığı kadınları/erkekleri evlilik programında maymun gibi oynatıp sonra da bu tarz bir yapıma girişiyor. Yapımın amacı zaten prim kasmak, bir olaya varsa bile 5 ile çarpıp izlenmeyi artırmaya çalışıyorlar. En kötüsü de bu ap*tal programı izleyen insanların olması. Bu ülkeye tek Müge Anlı yetiyordu zaten, mutasyona uğrarcasına her kanalda bu tarz içerikleri yayınlamalarına gerek yok.
Nağırması haksız tabiki s3n kimsin ve bu hakkı nerden alıyorsun o ayrı ama babası yaşında kandırılmış bir kız da var ortada. daha füzgünce kıza anlatılması gerekirdi...
Boş boş konuşmuş kız babası yaşında ki adamla sevişemez mi acun 50 yaşında kız arkadaşı 20 yaşında gitsin acuna da söylesin bu lafları reyting canavarları bi gram duygu yok bunlarda
Dimi onlar yapar adı aşk olur onlar yapar adı aşkın meyvesi olur bunlar yapar adı ahlaksızlık olur bunlar yapar adı pic olur nefret ediyorum samimiyetsiz insanlardan
Olayı izledim ve öyle yorum yapıyorum kadın titredi sadece azarlamaya bakmayın ciddi anlamda üzülüp su çocukları ile uğraşmayı Burak'ın sapik herifledr demeye getirdi lafı kimseyi azarladıgi yok
benim anlamadığım madem 40 yaşında adamla olması suç esra erika göre neden acun cem yılmaz ibo ibo kişilere aynı lafları etmiyor adam unlu olsaydı yinede aynı lafları soylucekmiydi çok merak ediyorum
42 yaşında iki çocuklu Adam sana dokunurken de kendini korumak için bu tepkileri ver dedi haklı ama şov yapıyor biraz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öyle olur mu, saçamalığa bak sen kimsin ya polis mi devlet mi * bacını böyle aptallıık olmaz versin avukata sevsin anasını catır catır iki Reyting alacaklar diye ne bok yiyeceklerini şaşırdılar Nedret ediyorum böyle programlar dan