AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Her haltı yesinler sonra suçlu esra erol mu olsun. Daha fazlasını hakediyor böyleleri👍🏻
Kötü bi sey mi diyo kıza? Azarlamak az kalır böylelerine. Babası yaşında adamla iliski yasayan bi ergen
Kızdığı konuda haklı ama yine de bu herkesin içinde rencide edebileceği anlamına gelmez, bu programdan önce yaptığı evlilik programını unutmuş galiba
Esra Erol çokmu namuslu pavyondan kerhanede topladığı kadınlarla evlilik programı yapıyordu
o zuhal topal'dı canım esra erol iyi bir kadın
Yav bırak herkes biliyor ne mal olduklarını hepsi reyting için yapıyordu
18 yaşında kızlar çok hata yapıyor rezil etmiycek derecede azarlayabilir
Ben haklı buluyorum bence her kadının Esra Erol un söylediği sözlerden ders çıkarmalı
Esra Erol’u biraz abartmış gibi ama yine de haklı bence
Hiç izlemiyorum fikrim yok ama kimse kimseyi Reyting vs uğruna azarlayamaz
yüzünü göstermediği için bağırsa tamam anlicam tepkini. söylediği her şeyde sonuna kadar haklı.
Bu hangi günün yayını ne oldu burada biri anlatabilir mi
Esra Erol kendisini ne zannediyor hala anlamıyorum.
Bu paçoz karıların programlarını kim niye izliyor onu sorgulamanız lazım evvela.
Bunların amacı insanların sorunlarına dertlerini çözmek değil. Şov yapıp ceplerini doldurmak.
İzlemedim ama bu kız kendisinden baya bir büyük adamla mı kaçmış? Eğer öyleyse hak etmiştir
Bir sonraki programda I’m hand of god derse normal karşılayacağım, durum.
Babası yerine Esra azarlamış bir şey olmaz, unutulur iki güne. Bu memleket ne rezillikler gördü.
O kızda öyle para kazanıyor zaten hepsi danışıklı dövüş
Haksız lan tabe insanlar bunların prim oyuncağı mı lan
Haklıydı esra erol babası yaşındaki evli adama kaçmış
Bu kendini müge sanıyor ama yani. Taklitler aslını yaşatır
Kaçmasına tepki verebilir ama yüzünü göstermesi için zorlaması haksız yapar
18 yaşındayken babası yaşındaki adama kaçan, adamın kapısını zehirleyerek komaya sokan birini mi savunuyoruz gerçekten? Üstüne bi de tebrik etseydik, kötü yapmış Esra Erol. Ailesi oraya çıkıyorsa zaten Esra karışsın diyedir, karışıyor diye tepki gösterecek kişi halk değil. Ailesi bi şey demiyorsa bize ne.
Bunlarin hepsi reyting baska bir halt yok ülkede o kadar slak insanlar var ki bunlari açıp izleyen onlarda ayri bir travma
Bir günün onun bir gün bunun kucağında dolaşırken nerelerde oluyor bu ahlak bekçileri? Müge anlısa da Esra Erol’u da aynı bokkun laciverti. Geberip gitsinler inşallah.
O olay çok sinir bozucuydu. ben bile tv karşısında nasıl sinirlendim, üzüldüm. Kadın orada anlık bir öfke patlaması yaşadı, tutamadı kendini herhalde ne yapsın
Uf hiç sevmem şu kadını zaten. Bedenini korusaydın diyor bir de kıza
esra erolun paylaşımı gençlerin yaşam boyutlarını yanlış yollara evrilmesin diyedir çabası
Esra Erol u art niyetli bulmasam da yüzüne yüzüne bağırıp o tepkiyi vermesi yanlış.
bu tip programlardan bay geldi artık. bi insan neden buralara çıkıp kendini rezil eder anlamıyorum
Adamı azarlasaydı daha mantıklı bir şey yapmış olacaktı
Bu kadını hiç sevemedim. Programı baştan sona kurgu ve reyting uğruna yapıyor.
Kızı niye ifşa ediyosun sen? Gizlenmek istiyorsa bunu sağlamak zorundasın.
Şu kadından cidden nefret ediyorum. Bu davranışla daha da nefret ettim.
Abartı bence 18 lik kızları da evlendirdi seneler önce
18 yaşındaki kız dediğiniz çatı katında 40 yaşında adamla yatıp kalkan reşit insan
nolmuş acunun da sevgilisi 20 yaşında
Sevgili değil bu herif evli 18 yaşında çatı katında metres olanın zekası her fesatlığa yetiyordur merak etme
Bazen hadlerini asiyorlar para herseyi yaptiriyor insana
Yüzünü kapattı diye bagirmadiki çok haklı kız kötü durumda baya
Böyle soytarı bir kadina bu sekilde soytarı bi kiz h ic şaşırmadım
Abartmış, bunlar reyting için insanları suçsuz yere ezmeye kalkarlar
Haksız yere azarlama yapılmıştır sırf program şöhreti artsın diye kimse azarlanıp zorlanmaz
Alkışlamasını falan mı bekliyodunuz ben anlamadım 🤷♀️ Çok iyi çok güzel söyledi
Zaten bu kadar göz yumdukları için böyle aptallıklar yapıyorlar aileler zamanında yapsa bu çocuklar daha bilinçli olacak
Programa alıyorsan o şekilde davranamazsın herkes hata yapar bu kadar insanın önünde bu davranış normal değil
bir genc kıza ders vermeye çalışıyor... dedikleri doğru da.. bu medya bunları bu hale getırmedı mı.. çok güzel örnek oluyorlar.. medyada tv de nerde olursa olsun kadınların çoğu resmen cinselliği vurgulayan obje gibiler
Tabi ki haksız. Kimse kimseyi azarlayamaz.
Sen kimsin de milleti azarlamak sana mı düştü? Herkes Müge anlı olmaya çalışmasın a#w.
Yanlışlıkla A butonuna bastım.
Esra Erol'un eskidende programındaki insanlara mimik ve yüz ifadeleriyle hoş davranmadığını düşünüyordum şaşırmadım.
bağırsa dert uyarmazsa dert sonuna kadar haklı kız 18 yaşında kuma olmayı zaten göze almış iyi yapmış azarlayarak ekranda rezil olmayı göze almış birisi bu kız esra erolda iyi yapmış kesin insanları yargılamayı
Sürekli olarak.. evli kadınların evli erkeklere kaçması konu oluyor... Kim kimle yatıyor.. kim kimin çocuğu belli değil... Bu tür programlar toplum sağlığını olumsuz yönde etkiliyor...
Haklı 18 yaşındaki kızın 42 yaşındaki adamla ne işi var mk
😅
Viyy olay ne 🤢
Doğru yalan mı kaç yaşına adama kaçarken utanmiyormu
Hep kızlar azar yesin zaten asıl erkeğe azarlaması gerek
Evli erkeğin başka kadınla işi ne? Ve büyük erkeğin genç kızla işi ne? Kıza değil erkeğe kızmaları lazım
Kızlara kızmak ne ya? Ne yani evli olan erkek her yüz verene yüz mü verir bu yüzden mı kızlara kızıyorlar?
Az bile konuştu. Halsız bulanlarda o kızla aynı kafada olanlar
Yorumsuzum ama her ne olursa olsun öyle bu hakkı yok
Videosu yok burada izlemedim ne bileyim açıp izleyesim de gelmiyor çok ilgi itici
Yaptığı haltları gün guzune çıkarmak için olabilir.
Hakli değil. Reyting uğruna yapmayacağı yok bunların. Utanmaz kadın.
evlilik programı sunarken 18 yasındaki kızlara koca arıyordu ama neyse
Çok eğlenceli oluyordu bazen snsjsn
@mertmydncrrr ben de izliyordum caktırma ama kıza niye bağırıyoooo hdjflşf kızın yerınde olsam ortalıgın anasnıııu
Sakin ol champ sjsjsjsh
Sana bağıramazlar öyle merak etme sjsjsj
@mertmydncrrr ya djcjckflföc
Daha önceden neler konuştular acaba. Kız yüzünü göstermek istemiyor diye tüm Türkiyenin önünde azarlama hakkını kendinde bulamaz.
Kendi gibi sunduğu programda vizyonsuz. Samimiyetsiz
ahmet davutolgu bunları silmişti camiadan bu tarz progrmalar yasaklanmalı esra erol napsın sanatcı degıl manken desen degıl okadar güzel ses yok ıste böyle gündem yapacaklar