AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
Ya lütfen bu teori gerçek olmasın babam gibi bi koca tahmin bile edemiyorum ben baş edemem😣
Benzeyen değil de model olarak evet. Hani şey derim ben, babam buysa babama benzemeyen birini bulayım mümkünse. Model burada, bu olmayan birisi olur gibisinden
Tip olarak değil ama karakter olarak benzeyenlere net düşüyorum (baba kadar yakışıklı birisiyle henüz tanışmadım o yüzden tip olarak değil diyorum 😂)
ahahaha anladımm
Benim kafamda huyumda suyumda olan bir babanın kızı hiç denk gelmedi daha.
Yok ben de öyle değil beni sevip sayacak mutlu eden kişiye daha çok aşık olma ihtimalim var..
Hayır benim aşık olduklarım benzemiyor komik olmaları biraz eh işte
Hayır babama benzeyen bir erkek görsem anında kaçarım.
Hayir ben tam tersini istiyorum
Zerre babami hatirlatmasin bana
Sanmıyorum bazı kızlarda babalarınn tam zıttı insanları tercih eder
Kızlar için babaları çok özeldir onda bulamadıkları sevgiyi erkek arkadaşlarında aramaya çalışırlar
Yaani belli konularda benzerini bulmak isteyebilirim
Kimi zaman öyle. Bir baba gibi sahiplenilmek isterler
Bu beyinle alakalı bir şey. İnsan değişimi sevmez hayatın boyunca gördüğün bir davranış var ve bu normal senin için o yüzden öyle bir adam görünce sana tanıdık geliyor ve sen bunu aşk saniyorsun
Bugüne kadar hoşlandığım iki çocuk babama benziyormuş yeni farkettim xjsjsks
Ahaha farkındalık yarattık sende desene
Aynen dhdjsksj
Genelleme yapamayız.. Herkes babasına benzeyen bir erkeğe aşık olmak zorunda değil.. Keyifli geceler..
babam gibi biriyle hiö evlenmek istemem hatta direkt hiö evlenmek istemem bence baban tarafından yaralıysan psikolojik olur davranışları açısından olur... yani babanla aranızda toksik bir ilişki varsa ilk aşklar genelde babanın karakterine benzer insanlarla oluyor bence, çok fena bir şey ama sonra bazıları bunun aşk olmadığını fark edip kurtulabiliyor
Hayır sadece alıştırılmışsınız.
Mesela göbekli erkeğin paralı olduğu bilindiği için kızlar göbekli erkeklerle evleniyor hep. Ve şu an çoğu kız göbekli erkeğe tapıyor çünkü para onlarda.
Sizin alıştığınız şey tamda bu profil meselesi yani babanıza benzeyen adamların çok parası oluyor 😏 sizi bu itiyor onlara.
Babana benzeyen adamın cebinde para olmasa evlencen mi yine iyi düşün.
Ben babama aşık bir kızdım her zaman, sevdiğim oba benzesin istedim veya ona benzetmeye çalıştım her zaman. Benziyorda huyları. Şimdide keşke benzemeseydi diyorum 😅 babam zor bir insandır
Doğru 😐
Dedem ve babam birbirine çok benziyor
Babam kendi öz babasıyla hiç bu kadar benzemez
O dedem de tamamen kayınpederini benziyormuş
Babam hep anlatır
e yuh manyakkk msnz iğrençleşmeyin gidin babanızla evlenin o zaman saçmalk
? ne diyon
Hayır tam tersi babamın en ufak bir hareketini veya tavrını karşımdaki kişide görürsem nefret ederim. Direkt soğurum bir daha da ısınamam.
Öyle oldu bende de , babamdan nefret ederim ama ne hikmetse hep ona benzeyen adamlarla ilişkim olur. Garip.
Kızlar kendilerine kötü davranan adamlara aşık olurlar
Evet ben de istisna değilim. Sevgilim demekten gurur duyduğum adam rahmetli babamla aslında karekter olarak çok benziyor.
Genellikle evet.. Kendimden bilirim, bir kızın kaç yaşına gelmiş olursa olsun en büyük yarası babasıdır.. bu yüzden bir gün baba olursanız kızınıza iyi bakın beyler.
Hayır nerde serefsiz it kopuk var gidip ona aşık olurlar
Evet o yüzden hala bulamadım öyle birini. Aşık olamamamın nedeni bu
Babam gibi pozitif eğlenceli birini bulsam kaçırmazdım
hemen hemen doğru her zaman değil. bazen kızlar ailelerinden çok farklı erkekleri de severler.
ilk erkeği babasıdır. Sonsuz sevgisini almıştır. kadın bunu bilerek babasına en yakınını tercih eder.
Babası hergun alkol alıp kumar oynuyor meyhaneden kalkmıyor ve annesini dövüyor eve geç geliyorsa? Cevap nettir umarım
Hiç olmadım ama ilerde ki eşimi cidden babamın karakterinde biri olsun isterdim ablalarımın şansı öyle oldu darısı bana artık : D
Ben aynı babam gibi birini istemezdim galiba ortalamaya göre modern ve kültürlü iyi bir adam olsada iyi bir baba olamadı kendisi
Özellikle babama benzer bir taraf bulduğumda kaçıyorum.
Hayır tabi ben babamdan nefret ederim. nefret ettiğim birine benzeyen birini de sevmek istemem
hayalindeki baba kastedilen belki de
sanmam yani babama benzerse çok sıkıntılı olur benim hayatım biter katlanamam
%100 benzeyen istemezdim, öyle de oldu cok sükür. Ama benzer özellikleri oluyor, o da güzel birşey
Babam aslında çok iyi biridir yakışıklı adamdır falan ama ben babam gibi birini istemem
Allah korusun öyle bi adama aşık olursam büyük olay çıkarırım
Babalara gelmek için babalarına benzeyen erkeklere Aşık olurlar
galba evet ve annemizin yaşadı kaderiii yaşıyoruz bnimki aynıydı sevdim adamda aynıydı yaşadımız seylerde annneme aynıdır
Sanırım bilinç altımız en çok gördüğümüz karaktere yani babamıza yakın kişiyi bul diyor
Babam gibi birini bulsam hemen evlenirim birakmam pesini😂
Buldun gel iste
Babama benzeyen erkek bulsam başımın tacı ederim de yok işte
Yoo konuştuğum bi kız karakterin babama benziyor diye benimle konuşmayı bırakmıştı 🤧
Olabilir evet ama Ayıya benzeyen erkekleri daha çok
Bende diyorum neden çok seviliyorum. Demek ki çoğu kişinin babası zeki.
babamı çok sevsemde ona benzemeyen kişileri beğeniyom.
Hayır doğru değil benim babam biraz cahil bunu söylerken bile ondan utanmıyorım iyi ki babam
Evet çok doğru özellikle karakter olarak benziyorsa aşık oluyorlar...
Her yönden öyle olmazsada bazı şeyler öyle gibi ya düşününce 😅
gelin kaynana , damatta kaynata toprağından olur diye lafı bile var 😀
Hayırrrr sevdiğim hiçbir erkeğin babamla alakası yoktu
Sana bir soru sorabilir miyim?
Sorr
Tesettürlü olmak senin mi tercihindi yoksa aile baskısı mı?
Kendi tercihimdi
Aslında sormak istediğim çok şey var ama burada şimdi soruyu soran kişiye çok bildirim gideceği için soramıyorum :) Beni takip eder misin?
Masumiyet finalinde söylenen replik bu hatırladım 😅
Alakası yok. Tanıdığım çok kızın babalarıyla tam tersine sorunları var ve asla öylesini istemezler
Ayn öyle ama ben babam gibi bir adama aşık olmam çünkü nefret ediyorum.
Çok doğru bir cümle kızlar babalarına hayran büyür ve böyle bir erkek olsun ister hayatında (tabi bazı istisnalar hariç ) benim eşim tıpkı babam ☺️
Asık demeyelim de evlendikleri adamların babaları gibi olmalarını ister bunun nedeni babalarını kahraman olarak gördükleri içindir.
Fiziksel olarak mi karakter olarak mi
karakter
Aslında özellikle istemese bile, bir şekilde hayatına giren insan babasına benziyor oluyor. Yani genele yorarak söylüyorum tabii ki