Kızlar, babalarına benzeyen erkekleri sever iddiası sizce doğru mudur? (İstisnalardan değil, genelden bahsediyorum)
Evet, doğru..
Hayır, yanlış...
Emin değilim...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar, babalarına benzeyen erkekleri sever iddiası sizce doğru mudur? (İstisnalardan değil, genelden bahsediyorum)
Şöyle bir şey var bu kuzenim babamın gençliğine benziyor ama ben onunla olmam çünkü hep kullanmak istiyor zaten kullandı da biraz sonra zorla sahip olmaya çalıştı bir kaç kere denedi Allah kurtardı kardeşi kurtardı bu sene 15 yıl sonra denedi şansını belki arkadaşım dediği gibi bu kez evet der kullandırır kendini bana yanıldı ben bu kez tuzağına düşmedim sezgilerimle yaşadığım olay ve milletin olmasıyla kurtuldum şükürler olsun zaten o her kızı arkadaşı gibi o... sanıyor doğru insan değil tabiki
Bence kesinlikle doğru. Eğer babayla iyi anlaşıyorsan onun gibi birini, anlaşamıyorsan tam tersini arıyorsun farkında bile olmadan. Çünkü doğduğun günden beri karşında tek bir erkek var ve geleceğini şekillendiriyor. Gayet normal.
Evet babamın eşi benzeri olmadığı için aşkıda tadamadım onun gibisi yok
Teşekkürler
Rica ederim
Babalarını seviyorsalar babalarına benzeyen erkekleri de severler
Cevap
11Cevap
maalesef dogru psikolojide bunun terimi bile mevcut maalesef. Erkekler annelerine benzeyen bir kadini, kadinlarda babalarina benzeyen bir adami bulmaya daha cok yatkin
Kesinlikle yanlış. İlgili ve sevgi dolu bir baba ise bu doğru olabilir.
Eski erkek arkadaşım derdi beni babana benzetiyosun bence falan diye tırnağı olabilir mi acaba😂
Babalık yapabilecek erkek olsa daha iyi her baba mükemmel olamıyor maalesef.
Bence babası kötü biriyse ve bunun bilincindeyse onun gibi olan erkeklerden uzak durur.
doğrudur benim için ama babam aniden sinirlenir saman alevi gibi söner o yönü benzemesin 😀
Eğer küçüklükten kalma bir travması varsa normal ama
Katılmıyorum. Babalık yapacak erkekten hoşlandıkları doğru
Evet kesinlikle doğru narsist bir babam var ve hep narsist erkekleri çekiyorum.
Freuda göre öyle elektra odipus der bu duruma
Kimisi tam tersi babası gibi birini istemiyor.
Babasının nasıl biri olduğuna bağlı bence
Doğru
maalesef evet doğru
Kesinliklee YANLIŞ
18 ine kadar beğenir sonra beğenmez
90% .
galiba doğru
Genelde öyle evet
Evet sever
bence dogru
İstisnasız doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?