AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
Kanka sana güvenmem için benim üstüme de bir araba yapar mısın lütfen 😂😋
Ne alakaymis guven icin yaa. Yolacak seni kaz gibi galiba
nişanlın güvenilir değil dikkat et sakın evide onun üstüne yapma
Bu sorunun gerçek olmadığını söyle, aksi halde zaten sorulacak bir yanı yok...
Dolandirildim diye Esra Erollara düşersin.
Güven olsun diye üstüme ev yap demek ne demek yahu
Sakın ha öyle bir isteği varsa ayrılın gitsin hanımefendi dolandırıcı
Kesinlikle verme. Guvenle ne alakası var senin malın. Tapu ha sende o onda ne fark ediyor. Valla güvenme bu konuda hayatının hatasını yaparsın. Bi de gidicek yerin yokmuş bi ömür seni kendisine muhtaç bırakır.
Bak çok ciddi söylüyorum hayatının hatası olur. Tam bir güven oluşturmak için evi bana ver demek ne demek? İstemiyorum de açık açık bilsin. Şimdiden bir şeyleri reddetmeyi başaramazsan ilerde çok sorun yaşarsın.
Nolucak hem cinslerin hep istiyor bi kerede erkek mal istesin ne var bunda?
Cogu zaman kadin üzerime yap evi der ama bu aç gözlülük olmaz ama erkek istedimi aç gözlü oluyo dimi?
Sakın sakınha verme ben uyarımı yapayım sakın isterse terk etsin o senin güvencen artı senin hakkın.
Hayır tabiki sen kızsın ilerde Allah korusun bayrilik falan olursa ev onun olacak
Hayatının hatası olur ama bir erkek nasıl böyle bir şey talep edebilir onu aklım almıyor 🤔🙄🙄
Sakin o aptalligi yapma. Hangi hakla bunu soyleyebiliyor.
Seni kandırıyor acıtasyon ve duygu sömürüsü yoluyla ve seni borclu cıkarmaya calısıyor bastan amacı senin evini elınden almak evlendık ten sonra ise basacak tekmeyı Srfsııız dediği söze bak hele Allah belasını versin pislik herif kadını başı boş sanmış yem bilmiş pççç it. Sakın ola evlenme at yüzüğü. O atacak baştan sen koy tekmeyı paran için var
Enayi misin? Senden evi alıp seni terk edicek?
Ayrıl şu maldan
Hayır hayır kesinlikle hayır. Yarın öbür gün Allah muhafaza yollarınız ayrılır ben ne yapmışım dersin. Sakın böyle birşey düşünme bile.. Asla mantıklı birşey değil çünkü.
Niye istiyor mantıklı bi sebebi varmıymış. Verme dolandırılabilirsin skdjskks
Kesinlikle vermemelisin senin malın icin bile senle evlenir seni evsiz bırakır
niye keriz misin sen ;) hatta birde araba aldırt onu da üzerine yapsın
Verme tabi. Bunu sorman bile kabahat. Daha şimdiden evini üstüme yap diyor
Resmen yalancı ya nealaka ev senin onun üstüne olması falan asla inanma bunda bı yamukluk var
Yapma tabii ki böyle istek mi olur o babandan sana kalmış, ortak alınmış bir şey değil ki
yapma. o ev babanın sana hatırası. o evi senden sonra hak edecek kişi evladın olur.
Derhal nişanı at kötü niyetli seninle evi almak için evleniyor
Annemde oğluna evini verdi oğlu evden attı öz kanı böyle yapıyorsa düşün elin adamı sana ne yapar
Aman ha disarda kalirsim aferdesinde s... gitsin evini istyor zaten seni istedigi yok
Trol bir soru sinir oluyorum duyar kasanlara yüzlerce yorum geliyor bide.
Guven icin evi ustune yapmak nedir ya.. erkek soyan cok gorduk de kadin soyan az bulunur
saçmalama, sen iyi misin, senin nişanlın nasıl bir adam öyle, utanmıyo mu babadan kalan evini istemeye sen o nişanlından ayrıl, paragözün teki o allah aşkına saf olmayın ya
Ne alakası var canım sevgilin
Seninlemi evleniyor
Evinlemi
Kesinlikle yapma
Evi onun üstüne yapma tabii ki. Ben şahsen bunu isteyen birinden direkt ayrılırdım
safmısın sen ev elinden gider sakın onun üstüne yapma hem ne güveninden bahsediyor o çakal
Saçma sapan sorular bu tür sorulara inanmıyorum inandırıcı değil
Nişanlın senin babanın evini napsın yeme taraftatında
Kesinlikle verme deli mısın sormana bile gerek yok.
vermemelisin. güven ortamını sağlamak için birbirinize bir şey vermek zorunda değilsiniz
dün bir soru vardı sitede. birisi sizce boşanmalı mıyım diyordu. kadın 200 bin erkek 50 bin biriktirmiş ve adam parayı kriptoya yatırmış ve şu an ellerinde 80 bin kalmış kripto düştüğü için vs.
O ne demek ya böyle güven mi olur kafası güzel herhalde az gururlu olsun şaka gibi
Harbi komik yaa. Ne curet yani anlamadim, nasil bir yuzsuzluk. Sende vermelimiyim diye soruyosun.
Sakın verme yarın obür gün boşanırsanız evini sana geri vermez asla ve seni de sokağa atar. Ben senin yerinde olsam bir saniye bile düşünmeden nişanı atarım. Bu adam tehlikeli birine benziyor.
sakın ama sakın verme dediğin gibi bir gün boşanırsanız mal gibi ortada kalırsın
Sakın öyle bir şey yapma ya ayrıl hatta ne münasebet
Yanlış hatırlamıyorsam kocanın üstüne mi senin üstünde mi ne olsa bile boşandığınızda ortada çocuk varsa hem sen hem kocan ortak oluyordu sanırım tam bilgim yok
Sakın öyle bir hata yapma ama sakın belli ki mal mülk peşinde paragöz biri
Aman diyim verme ayrılırsanızda ayrılın oda sana bişey versin eşdeğer arsa veya baş bir taşınmaz ama evlenmeden önce
Hayır vermemelisin. Güven ile alakası yok bunun, babandan kalmış ve sana ait. Yüzsüzün tekiymiş herif.
Saçmalamasın böyle güven mi olur. Hazir nisanliyken ayrıl. Çakala bak ya. Yol yakınken ayrıl şimdilik evini istiyo yarın o senden alacak başka şeyler bulur. Güven vermekle ya da almakla olmaz.
Hayır tabi ki verme.
Ev için mi seninle evleniyor.
Ayrıl bence böyle biriyle evlenilmez.
Bugün ev yarın başka bir şey böyle devam eder gider yani...
aklını kullan aklınııı evinle mi evlencek seninle mi. normalde kızlar erkeklerden ister bu tam ters versiyonu
he aklında bulunsun evlenmeden senin olan mala evlendikten sonra ortak giremiyor. onun üstüne yaparsan ortak oluyo
Sakinn ha sakin verme ayni durumda komsumda böyle oldu adamla nisanliyken ev aliyor kadin ama kendi maasiyla aliyor evlenincede hala kadin ödüyor kendi bir kurus ödememiş ama evi ustune istemis kiz vermemis sonra ayrilmislar
Sakın verme sakın kötü planları vardır belki bilemezsin ortada kalırsın sonra
o nasıl iştir evlendik ben ev aldım eşimin üstüne yaptım kadının hakkı daha kutsal bu ne ayak bide ev senin yani
Nisanlin uyanik biri galiba baban almis o evi elin oglunun ustune niye veriyorsun. Dunya hali kimse guvenilmez bu devirde
Sacmalama adam ilerde seni aldatsa kapinin onune koysa napcan kendi ustune yap baban yillarca elin adami icin calisip almamis onu
Şimdiden bunu dediyse yuh yani maddiyatçı biri gibi hissettim ve ilerde emin ol çalışırsan maaşına dahi el koyar asla yapma ayrılırsa da yol uzun ayrılsın
sonuçta sana ait bir şeyi bu denli istemesi hiç doğru değil güven maddi bir şey değildir ev araba üstüne yapılarak olmaz eğer sana güvenmiyorsa evlilik sözleşmesi imzalayın olsun bitsin
Saçmalama verme tabiki ne alaka güvenle adama resmen mal mülk peşinde
Nişanlının üstüne güzelce yap ama evi değil... Çişşşş...
saçmalama sakın. çok istiyorsa kredi çeksin ev alsın evlendikten sonra. o zaman güven kelimesi anlam bulur
O ev babadan kalma, yani senin DINEN en dogal hakkin. O kimmis ya? Verirsen cok büyük hata yaparsin
Ayrica nisanlilarin arasinda ne zamandan beri güven oluşması icin maddi şart koşuluyor bu ne saçmalık? Kendini kullandirtma
Verme tabikide, güven ne alaka ye evi onun üstüne yapınca mı güvenecekmiş ne saçma. Maddi bir şey üzerinden güvenecekse hiç güvenmesin