Nişanlım'a ev alalım dedim karşı çıkıyor, sizce ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır sevgiliyiz son 2 aydır aile arasında nişan yaptık her şey çok güzeldi bugüne kadar nişandan sonra bohça muhabbetleri oldu bilmiyorum bizim gelenek göreneklerimizde böyle bir abartı bir nevi görmemiş gibi Alışveriş yapmak yoktur ilk defa şahit oluyorum belkide insanları kınadığım için başıma geliyor herneyse asıl durum şu geçen sene toki için başvuru yapmıştım hali hazırda babalarla beraber yaşadığımız evimiz var toki çıktığı için çok sevinmiştik bilirsiniz kira vs artık para kazanmakta elinde tutmakta çok zor deprem nedeniyle proje 5 seneye kadar uzatıldı ve 5 ayda düğünümüz olacak bende babamla bu konuyu konuştum iki seçenek sundu Allah razı olsun yinede benim zorluk çekmemi istemiyor ailem herzaman yanımda duruyorlar babam istersem düğünümü sıfır borçla yapacağını söyledi ve ek olarakta istersen ev alalım kira ödemezsin geçinemezsin en azından kiraya verdiğinle eşine almak istediğin Altınları vs alırsın düğünden sonra nişanlımla bu durumu paylaştım bana çok mantıklı geldi neden her ay maaşımın yarısından çoğunu kiraya vereyim gibisinden güzel güzel anlattım hem çalışmak zorunda kalmazsın rahat rahat yaşarız dedim ama bir şartla 5 bilezik birde 75cm Halep zinciri istediler ayriyetten 45 bin tl harcamam oldu nişan dahil ben yaptım durumları yok diye bu konuşmadan sonra benimle konuşmak istemediğini evi bahane edip altınlarına çekeceğimizi falan söyledi çok rezil bi düşünce vs 2 gün önce tel almıştım 20 bin verdim sesimi bile çıkarmadım iş çıkışı sürpriz yaptım ki İstanbul gibi bir yerde 2 saat erken çıktım işten trafik falan derken mecalim kalmamıştı ona rağmen memnun değil gibi görünüyordu bende yazmıyorum aramıyorum son mesajı şu an konuşmak istemiyorum oldu asla terslemedim cevap dahi vermedim sizce ne yapmalıyım mantıklı hareket etmek istiyorum
Nişanlım'a ev alalım dedim karşı çıkıyor, sizce ne yapmalıyım?