Nişanlım ailesinin yaşadığı apartmandan bana sormadan ailesiyle ev tutmuş ailesi ne annemleri arayıp haber verdi ne bi şey yaptı kafalarına göre tutmuşlar bu apartmanda annesi babası kardeşi ve onun eşi yaşıyor hemen alt katlarında tutmuşlar o kadar dedim ben buna istemiyorum diye ailemde istemiyor dedm bile bile tuttu gelmiş bide bana tuttuk biz diyor insan bi ailemi arar uygun mu diye sorar ailem karşı çünkü zamanında onlarda yaşamış istemiyor bende istemiyorum nişanlım iyi olur diyor annem çocuğa bakar bizde çalışırız ben çocuk varken çalışmam deyince de kabul etmedi neyse aannemle konuşmaya geldi annem sinirlendi tabi atıştılar biraz şimdi annem istemiyor nişanlımı ailemde istemiyor ailesine demiş işte ailesi de bizi istemiyor diye sitem ediyormuş illa ailesinin yaşadığı semtte ev tutmak istiyor tamam kabıl diyorum sadece aynı bina olmasın kabul etmiyor 3500 e tutmuş o semtte en uygunmuş diğer binalar 5000 miş o kadar ucuz semtler var illa ailesinin semtinde olmak istiyor ben şehrimi değiştiyorum o semtini değiştiremiyor ucuz kiralı semtler olmasına rağmen en uygun ailemin binası burası olmazsa sende istemiyorsun bu iş olmayacak diyor eşyalar hazır düğün salonunda hazır beni kaybetmekten korksaydın eğer her yerde ev tutardın ama sen ailenin binasını şart koşup ayrılmayı tercih ediyorsun defim Oda sende fedakarlık yapıp kabıl et diyor sen olsan gelir yaşardın sanki diyorum yaşarfım diyor hee binasından ayrılamayan adam benim ailemle yaşayacak bk Yaşar ailesi diyormuş ona kolaylık olur bizim için iyi olur ne iyi olavak ya kim mutlu çevremde öule yaşayıp mutlu olan yok iç içe ailesiyle uaşamamı istiyor çocuk olsun onlarda yiyeyim içelim benim annemler peki varsa yoksa kendi ailesi Çözümü ise seninle fikirlerimiz uymuyor ayrılalım en iyisi seni seviyorum ama sen öyle istiyorsun ben böyle dedi çözülecek bi şey ama gidip başka yerden tutabilir ev ama çözümü buuuu annemde kaybetmekten korkmuyorsun sen dedi nişanlıma annem diyor bu çocuk seni çok yıpratır hep çalıştırmak istiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hiç düşünme bile seni kaybetmekten korkmuyor belli evlenirsen daha çok böyle devam eder bebeğin olsa bile annem baksın sen çalış der annnesine yardıma yollar ablam kayınvalidesiyle alt üst oturuyor hiç rahat değil bı misafiri gitse bütün eşinin ailesi onların evinde anneni dinle şimdiden bitir
04 Yorumla
Soran+1 yılBide bana diyor ki senin gerçekt yüzünü gördüm ben buna dedim çalışmamı istiyorsan ev işlerinde yardım et yoksa sana yemek falan da yapmam dedim yan gelip yatarsan dedim oda sen kadınsın ben yardım ederim ama etmesem bile önüme sofra getirmek zorundasın beni Aç bırakamazsın diyor gerçek yüzünü gördüm keşke erken görseydim diyor bide ya inanmıyorum cidden bu mu gerçek yüz sen hem çalışmamı iste erkeklik görevidir Buda ben bunu yapıyorsam sende yap bi zahmet demi ev işlerine yardım et bide kendisine güvenmiyor maddiyata bana güvenip bide benden çocuk istiyor 2 sene sonra eğer yapmayacaksan evlenme diyor bana abi maddi olarak bana güvenerek çocuk mu yapılır ben çocuğumu büyütmek istiyorum çalışmam deyince olmaz diyor ben hem çocuk doğurayım hem önüne sofra getireyim hemde çalışayım hemde ailenin binasında yaşayayım sen ise bi tek çalış diyorum hala kendini haklı görüyor niye bana bu yaşımda bu kadar yük veriyor kolaylık sağlanıyor
Soran+1 yılİnsan sadece ev için ayrılır mı bi binayı istemedim diye
Cevap sahibi+1 yılKeşke önceden görseydin ama dahada geç değil o düşüncesiz belli sana söylediklerinden çok zor olur hem çalış hem ev işi hem yemek bide üstüne annnesine falanda hizmet bekler çocuğumuza bakıyor annem yardım etsen ona ne olacak der boş ver ev için böyle yapıyorsa...
Soran+1 yılİşte aynı binayı ondan istiyor sanırım annesi çocuğa bakacak biz işe gidicez işten gelince aileisule yemek yiyecez sonra eve geçicez böyle planlamış ama ben istemiyorum bende ailem olsun evimde yemek yiyeyim istiyorum çocuğuma kendim bakayım istiyorum onlarda yemek yiyeceksem ne anlamı var ki diyorum ama bana hak vermiyor haksız mıyım allah aşkına kendi yuvam olsun kendimiz yiyelim yemeğimizi evimizde istiyorum Arada gelsinler gitsinler ama mesafe olsun istiyorum ama beni anlamak istemiyor ailesin yakın olmak istiyor kafaya koymuş aynı bina olmasın diyorum ona bile gelmiyor şimdi de bana yazmış biz evlenmeyeceğiz iptal edicem her şeyi yazmış ya sırf aynı binayı istemiyorum diye en uygun yer orasıyymış koca şehirde ev kıtlığu mı var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Bence bencillik insanın özünde olan bir şey , yerinde olsam bu bulgudan sonra kendi hayatımı zehir etmezdim.
014 Yorumla
Soran+1 yılBen çok mu şey istedim bir tek o binada yaşamak istemedim çocuğu Kendim büyütmek istedim bana çok yük yüklemesin yardım etsin istedim o benden bekledi her şeyi o binayı istemedim beni kaybetmek istemeyen insan başka yerden ev tutamaz mıydı bunun için ayrılınır mı
Soran+1 yılBenim ne suçum var burada zor bi şey mi istedğim
Soran+1 yılÇözüm var aynı semt olsun farklı bina olsun istiyorum ama aynı binadan vazgeçmiyor fedaklarlık yap kabul et diyor yoksa biter diyor
- +1 yıl
Gerçekten bu soruyu soran kızı hiç anlamıyorum sana neler neler demiş sorularda okudum yazdığın şeyleri yani seni nasıl küçük görüyor hiç farkında değil mısın ve annende dahil birçok kişi ayrıl demiş sana sen bayka diretiyorsun haklı mıyım haksız mıyım diye konu senin haklılığın falan değil konu senin nişanlinin saygısız ve sana değer vermemesi öyle görünüyor ki şu an böyle şeyler yaşamışsın gelecekte dahada çok rezillikler yaşarsın eğer sen ben böyle yaşamak istiyorsun diyorsan sen bilirsin ama burada teselli arama çünkü aklın yolu bir herkes ayrıl diyor eğer başka yerde ev bile kiralasan senin geri kafalı nişanlin karakterini napacaksın düzelmez ki sana olan davranışları ortada sen kendine bunu layık görüyorsan diyeceğim başka bir şey yok.
Soran+1 yıl@Wpqpwqow1355 hangi dediklerini yanlış buldun nişanlımın şu an konu sadece ev sorunu bu yüzden ayrılacak gibiyiz
- +1 yıl
Ayrıl bitsin gitsin ondan öncede vardin. seni umursamamış evi bile tutarken haber vermemiş sen bunlari göz ardı edersen bunla çok uğraşırsın haberin olsun.
Soran+1 yıl@Wpqpwqow1355 ben dedim annemle kavgalıyken evlenmeyiz düzeltmeniz lazım defim sağlıklı olmwz dedim zaten psikolojim hiç iyi değil yemek yemiyorum artık dedim bu halle düğün yapamam ertelemem iptal ederim dedi ya bi ev yüzünden neymiş ailesinin semtinde en uygun ev oradaymış biz napalım o kadar ucuz semtler var babası Git orada Otur demiş babasına arabanı verirsen otururum demiş babası da vermemiş o yüzden ailesinin olduğu semtte olmak istiyor tamam olsun diyorum ama 10 dk mesafe olsun diyorum yok diyo en uygun bu bina diğerleri çok pahalı diyor acaba bir gün araştırdı mı acaba bide çocuğu 2 sene sonra yapmamı istiyro buna çok takılmış ya dedim maddi gücümüz yok çocuk diyrosun dedim 2 sene sonda
Soran+1 yılolmazsa evlenme benim yaşım geçiyor diyor ben çalışacakmışım annesi bakacakmış çocuğa iş dönüşü annesinde yemek yeyip çocuğu alıp eve gidecekmişiz ya ben kendime ait yuva istiyorum evimde rahatça yemeğimi yiyeyim çocuğumu büyüteyim istiyorum ailesiyle iç içe olmak için evlenmiyorum diyorum aynen böule diyorum bize kolaylık olacak diyor ve çocuk olduktan sonra çalışmalısın yoksa geçinemeyiz diyor ben çocuğumu kendim büyütüceö çalışmamı istiyorsan çocuk yapmam dedim bu olayı baya takıyor ondan vazgeçiyor ayrılmak istiyor ya maddi olarak bana güvenip çocuk mı yapılır benim neyime güveniyorsun sen Annem diyor yarın bu kız hasta olacakkk belki hamilelik ağır gelecek çalışamıcK ne yapacaksın o zaman diyor ee hayat bu belki bende hasta olabilirim diyor anneme ya diyo ben onu çalıştırmam imkanım olsa çocuğa balsın ev dursun ne güzel ama geçinemeyiz diyor yaa madem çocuk ne isityrousn
Soran+1 yılben çocuk mı yapayım çalışayım mı önüne sofra mı getireyim önüne sofra getirmek zorundaysam ben niye eve ekmek getiriyorum bana yardım etmek zorundasın dedim ona da çok taktı önüne sofra getirmek zorundaymışım kadın mısım sende erkeksin bana ne bel bağlıyorsun diyorum yardım ederim diyor ama etmesem de yapmak zorundasın diyor kadınlık yapamam diye korkuyor adam ama kendisinden ben korkmuyorum snaki eve bakacak gtü yok bende karılık bekliyor benden bu kadar şey beklerken kendi sadece çalışacak ama ona da sorsan haklı o ya tamam haklı çalışmasam geçinemeyiz doğru çalışıcam zaten ama çocuk hap bide çakış diyor çocuk varken de ben çalışmasam geçinemeyiz Buda doğru ama çocuğa anam baksın yemeği anamda yiyelim diyor istemiyorum annem de diyo bakıcıya verin her şey onun isyefği gibi olsun istiyor ya hadi bunları geçtim zTen hep şu ev konusu patlak verdi işte dün dedi bana iptal edicem her şeyi düğünğ eşyaları salonu bu evlilik olmayacak dedi neden diyorum bi binada oturmayı kabıl etmedim diue mi diyorum HYır birçok sebep var diyor sebepler çocuk ve önüne sofra getirmemek sanırım bide bina ya hangi koz kabul eder bunları işte şimdi yazmış sen dün tepki vermedin ciddiye almadın beni ama ben ciddiyim iptal edicem her şeyi yazmış bi bina yüzünden gerçekten değer mi yaptığına bi farklı bina tutmak bu kadar zor mu koca şehirde beni bi bina uğruna gözden çıkarıyor bu kadar kolay bi sebep mi gerçekten
detaya inmedim ama zaten çocuk ilişkinin içine etmiş sana ve size haber vermeden ev tutmakla
07 Yorumla
Soran+1 yılSırf o evi istemiyorum diye ilişki bitiyor düğüne 2 ay kala Allah aşkına ailesiyle aynı semt olsun az mesafe olsun dedim sadece ama aynu bina istiyor bunun için Biter mi
Soran+1 yılBana diyor ki fedakarlık yap kabul et benim kabul etmem mi gerekiyor
Soran+1 yılDiyorum ama anlamıyor kolaylık olur diyor çocuk olunca bakarlar bizde çalışırız sonra onlarda yemeği yer eve geçeriz diyor ben iç içe olmak istemiyorum kendi yuvam olsun istiyorum diyorum anlamıyor böule istiyor ailesi de ben istemiyorum diye sitem etmiş ya ben anormal bir şey mi istiyorum anlamadım cidden
Soran+1 yılNişanlın senden bunu isteseydi ayrılmak yerine çözüm bulup dediğini yapar mıydın? ailesine bu konudan dolayı karşı gelir miydin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaaaaç kaç. annen haklı. bu oğlan anneye bağımlı. Kaaaaaç. Boşanmaların %70-80 i bu tip aile yapısı. Kaaaç.(bağımlı erkek ve boşanma, diye arat ve oku)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnenin sözünü dinle bu olayda bak demiş diyeceğini şimdiden senin fikirlerini göz ardı ediyor söz hakkı vermiyor şimdiden ne olduğunu öğrenmişsin erkenden.
016 Yorumla
Soran+1 yılBide bana diyor ki senin gerçekt yüzünü gördüm ben buna dedim çalışmamı istiyorsan ev işlerinde yardım et yoksa sana yemek falan da yapmam dedim yan gelip yatarsan dedim oda sen kadınsın ben yardım ederim ama etmesem bile önüme sofra getirmek zorundasın beni Aç bırakamazsın diyor gerçek yüzünü gördüm keşke erken görseydim diyor bide ya inanmıyorum cidden bu mu gerçek yüz sen hem çalışmamı iste erkeklik görevidir Buda ben bunu yapıyorsam sende yap bi zahmet demi ev işlerine yardım et bide kendisine güvenmiyor maddiyata bana güvenip bide benden çocuk istiyor 2 sene sonra eğer yapmayacaksan evlenme diyor bana abi maddi olarak bana güvenerek çocuk mu yapılır ben çocuğumu büyütmek istiyorum çalışmam deyince olmaz diyor ben hem çocuk doğurayım hem önüne sofra getireyim hemde çalışayım hemde ailenin binasında yaşayayım sen ise bi tek çalış diyorum hala kendini haklı görüyor niye bana bu yaşımda bu kadar yük veriyor kolaylık sağlanıyor
Cevap sahibi+1 yılSen bence bundan direk ayrıl şunun zihniyetine baksana köle misin sen kendine saygın olsun böyle insanlarla bırak konuşmayı arkadaş bile edinme demekki aileside böyle böyle yetiştirilmiş
Soran+1 yılİşte aynı binayı ondan istiyor sanırım annesi çocuğa bakacak biz işe gidicez işten gelince aileisule yemek yiyecez sonra eve geçicez böyle planlamış ama ben istemiyorum bende ailem olsun evimde yemek yiyeyim istiyorum çocuğuma kendim bakayım istiyorum onlarda yemek yiyeceksem ne anlamı var ki diyorum ama bana hak vermiyor haksız mıyım allah aşkına
Cevap sahibi+1 yılBırak gitsin çokmu böyle şeylerle uğraşıp onun bunun cahil kafalı çocuğuyla evlenip adam etmeye çalışmaya meraklisin bu böyleyse ilerde neler der haberleri izlede gör
Cevap sahibi+1 yılAklın varsa annenin sözünü dinle bitir
Soran+1 yılAma Allah aşkına benim bunları istemem sorun mu olması gereken bu değil mi evleneceğin kadın bunu dese soru. Yaratır mısın niye ben çocuğa onlara vereyim yemeğimi onlarda yiyeyim madem maddi olarak bana güveniyorsun ne çocuk istiyorsun ya iç içe olalım mı istiyor ne istiyor benfen
Cevap sahibi+1 yılŞaka maka neden böyle şeylerle uğraşıyorsun git kariyer yap sen böyle ınsanlara kendini yakıştırıyor musun ben ev falan kiralamasini geçtim senin için söylediği şeylere bak harbi köle arıyor sanki ayrıl.
Soran+1 yılYa dediği şey milattan önce kalma şeyler değil mi kaçıncı yüzyıldayız herkes onaylıyormuş bide herhalde çevresi de bunlar gibi ya abi sen bu düşünceye hak veriyor musun
Cevap sahibi+1 yılNerde çokluk orada bkokluk olur hep dedikodu çıkarırlar bunlar şu bunu şu şunu dedi senin aldigin maasida sana vermez belki bak birde size haber vermeden direk ev kiralıyor bunda birşeyler var demekki bir plan yapmış bir çıkarı var
Cevap sahibi+1 yılNe onaylaması ciddi mısın sen kadınlara olan bakış açısını sen anlamadın bu mesajı git annene söyle veya bir arkadaşına söyle cahilin teki derler buna böyle öğretmişler nereli bu
Cevap sahibi+1 yılBen erkek değilim kızım sınav hakkında soru soruyordum senin şu sorunu görünce şaşırdım
Soran+1 yılOnlar ailecek planı yapmışlar zaten benim salağıda ellerine almışlar çok belli bına demişler çocuk olunca bakarım demiş anası sizde çalışırsınız çevresi de diyormuş bizde öyle yaptık çocuğa baktırdık çakıştık iş dönüşü de orada yeyip evimize geçiyoruz demişler bunun aklına girmişler bize kolaylık olur diyor kocaman bir aile oluruz diyor bide 😂😂😂 benim ailem neredeeeee ben senin ailenle iç içe olup kendi ailemden uzak olmak zorunda mıyım böyle deyince de diyor ki istedğin zaman gidersin ailenin yanına sen niye gelmiyorsun? Ama ben onun ailesine gitmesem laf yerim ne önemli ailesi varmış anasını satim ya ben kendi alanım olsun kendi yuvam olsun kendimiz yiyelim yemeğimizi evimizde istiyorum Arada gelsinler gitsinler ama mesafe olsun istiyorum ama beni anlamak istemiyor ailesin yakın olmak istiyor kafaya koymuş aynı bina olmasın diyorum ona bile gelmiyor şimdi de bana yazmış biz evlenmeyeceğiz iptal edicem her şeyi yazmış ya sırf aynı binayı istemiyorum diye en uygun yer orasıyymış koca şehirde ev kıtlığu mı var
Soran+1 yılNeden şaşırdın
Cevap sahibi+1 yılSen sadece buna mi takıldin sana bile danışmamış ev için unutma bak lafımı senin annnene ailene saygısı olmayan birisi sana bir gram saygısı olmaz ve sana ve ailene saygısı yok bırak gitsin baksana merakıymış zaten şimdiden ayrılmaya blöf yapıyor peşinde koş diye başka kişi mi kalmadı evlene evlene bu zırtoyla mi evleneceksin geri kafalı
Cevap sahibi+1 yılBelki bunlar eğer evlenirsen senin altinlarinida senden alırlar wqefwpwow kaç bunlardan kaç
Soran+1 yılO kadar dedim tutma orayı ailem istemiyor ben istemiyorum dedim utanmadan tuttuk dşye yazıyor bana hadi bunda akıl yok bunun Ailesi de aramıyor ailemi demiyor tutalım mı ne dersiniz diye kendi kafalarına iş yapıyorlar zaten annem diyo hep hiç aramıyorlar bizi bak nişanlımla annem tartışma yaşadı bu evi tuttular diye ailesinin haberi var ailemi kaç gün oldu aramadılar o kadar olay yaşadık bi arasana kusura bakma de sizden habersiz yaptık ama sitem ediyorlarmış gelin bizi istemiyor diye kim bilir neler dediler nişanlımın yüzüne seni istemiyorum dedi annem sen kızımı hiç dikkate almıyorsun korkmuyorsun kaybetmekten dedi aramızda bir şeyler geçti yani onu yapmadık ama diğer her şeyi yaptık ben şimdi nasıl unutucam biz 2 ay sonra evlenecektik garanti diye aramızda geçti bir şeyler kızlığımı bozmadım yanlış anlama o hariç yani nasıl unutucam ben kafayı yicem ya bi bina yüzünden olanlara bak annemde dedi seni asla affetmeyeceğim kızımı kullandın dedi bi ev yüzünden bitirirsen iki elim yakanda dedi Oda diyor ben o kadar eşya aldım boşa vaat vermedim şu an eşyalar düğün salonu falan hazır işte o evi istiyor illa o yüzden ayrılıcaz şiödi de iptal edicem her şeyi yazmış ne dicem bilmiyorum
Annemde diyordu altınları verme sakın alırlar elinden bunlar senin diyordu sende her şeyi çöZmüşsün maşallah
Ailesi ailemi hiç aramıyor annem başından beti hoşlanmıyor snaki biz erkek tarafıyız senş zorla veriyoruz hayatımda böule bi şey görmedim diyor cidden ama zerre ilgilenmiyorlar o kadar olay oldu arayan yok annem diyor ilişkiniz bitse bunlsr üzülmez aramazlarda ne olacak bilmiyorum onca yşananı nasıl unutucam her yerde onun izi var evde galerimde dolu foto var elimi attığım yerde o var nasıl baş edicem
+1 yılSal gitsin şimdi kafasına göre iş yapıyorlarsa ilerisi olmaz bence ilerletmeden bitsin bence
07 Yorumla
Soran+1 yılKendi kafalarına göre tutmuşlar bi fikir alınmaz mı ailemi insna yerine koyup aramadılar bide nişanlım utanmadan diyor ki konuşulmuyor hiçbir şey erkeks tarafı olan sizsiniz ev bulan sizsiniz biz mi arıcaz
- +1 yıl
Oo sen çok geç bile kalmizsin valla iyi durmussun şimdiye kadar ilerlemeden eğer durum bunda. İbaret ise bitiri benim fikrimce hayatını karartma
Soran+1 yılNeden öyle diyorsun 😞
- +1 yıl
İlerde daha çok üzüleceksin şimdi daha az üzülmen daha iyi ben evlendim buna benzer olay oldu ayrıldım çocuk da oldu aynısını yaşamak istersen evlen
Soran+1 yılHangisinde aynı olayı yaşadın
- +1 yıl
Mesela evlendim evler yakındı karşı taraf evimden çıkmadı daraldim bunaldim mesela sende aynısı olacak ev aynı binada dedin sonra ben isteyken ya onlar bizde ya biz onlardayiz haberim yok kafalarina göre damat zaten gelir diye anladın hepsi de olacak merak etme yaşamak isterseb
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaygısız insan bunlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın
- +1 yıl
Geminin fikri alınmadan ev tutulmaz
- +1 yıl
Gelinin *
+1 yılAz daha özetleseydin keşke çok uzun olmuş
00 Yorumla
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Detaylı bilgi