Nişanlımla ayrılmak üzereyiz ne yapacağım?

2 senedir sevgiliyiz 1 senedir de nişanlıyız. Kısa kesip anlatıcam size başlarda çok iyiydik bana bebek gibi davranıyordu sonra nişan işleri oldu zaten bu çocuğun ailesi hiçbişeye karışmıyor destek olmuyordu bunun üstüne nişan salonunu vs biz tuttuk ailemle onlara kalan tek şey elbise takıydı bana bütçesini söyledi anneme de aynı şekilde bizde hani nişanlı gibi gözükeyim diye kolye küpe bileklik bak bilezik bile değil bunları söyledik daha sonra ailesi anneme bi tok hakaret etti or***pu gibi küçük ablası annemle terbiyesizce konuştu kardeşini savunmak adı altında nişanlım kimseye ses çıkarmadı bende onu sevdiğim için bu konuya göz yummak zorunda kaldım. Neyse sonuç olarak bana nişanlımın sevgiliyken hediye aldığı kolyeyi bana nişanda onlar almışlar gibi taktılar ince bi bileklik bide küpe bunlara sözüm yok bana param yok dese ben anlarım beni aileme karşı yalancı durumuna düşürdü. Görümcelerim ne zaman kavga etsek beni arıyorlar herşeye karışıyorlar. Daha sayamayacağım bi çok sorun. Ben herşeye tamam demişken beni bebek gibi seven adam bi anda yok oldu. Annesinin bi sıkıntısı yüzünden herkesle harika vakit geçirirken dışardayken bişey yokken beni neden aramıyorsun ilgilenmiyorsun dediğimde zaten bi ton derdim var diyor dün çok büyük bi kavga ettik

Güncellemeler
+1 yıl
Ben telefonda ağlarken o gülüyor sürekli arkadaşlarıyla vakit geçiriyor gece 11 12 de bana aşağıdayım in diyor beni ailemle kötü ediyor yani her konuda uğraşıp çabalayan benim ve artık yoruldum yaşadığım onca şey gözümün önüne geliyor ve soğuyorum ondan napabilirim onun için herkesi karşıma aldım anneme küfür etti ailesi yine de devam ettim ama böyle davranması yaptığı şeylerin önüne annesinin olayını sürmesi beni mahvediyor lütfen önerilerinizi benimle paylaşın
Nişanlımla ayrılmak üzereyiz ne yapacağım?