AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
Bu çok saçma asla böyle birşeyi kabul etmeyin derim. Hayat bu ne olacağı belli olmaz. Ne alakası var ev üzerine yapılınca güvenmenin ne anlamı var başka türlü güven duyamıyo mu
Kesinlikle hayır güven ortamı oluşmaz tam tersi bu laf yıktı bile güven ortamını. İlişkini de gözden geçir ve bu konuyu üste çıkar şekilde tartışmaya çevir tepkisine bak. (Yaparsan mesaj at)
Onun üstüne yap. Sıvayıver bi de ağzına yüzüne... Ooooooh... Miss
Bu güven değil enayi olmanı istemektir. Enayi misin?
Evi alır seni boşar evin E sini göremezsin sonra yeni sevgilisiyle evde mutlu bir yaşam sürerler YAPMA!
Yaa bir git Allah aşkına bu sanırım baya troll bir soru. Acaip saçma çünkü.
evine konmaya çalışıyor işte hatta evlenmeden önce evi alıp nişanı da atar. Anne baba yok diye seni saf yerine koymuş bas tekmeyi gitsin
Hayır niye böyle bisey yapmani istiyor ki bu direk ayrilik sebebi kusura bakma ama ben bunda art niyet ararim.
Sakın yapma bir erkeğe sakın böyle bir şey yapmayın
Hakkı yok buna, asıl onun bunu istemesin de ben bir çöp yeniği ararım. Insan güven için böyle bir şey istemez. Afedersin ama yaparsan en âla kerızsın.
TAbii ki vermelisin, illa erkek mi verecek? Aşkına güveniyorsan ver.
peki evi alıp evlenmekten vazgeçerse ya da ileride boşanırsa
@dapfrence Güvenmiyorsa evlenmesin
Canım baş popona tekmeyi ne demek evi üstüme yap oda araba versjn üstüne ya da eş değer ev alsın var mı biyle mantık canım
Evi alır sonra evlenmez bir hak iddia edemezsin saf olma akılı ol
Evlendikten sonra istiyor evi
Bilmem sen bilirsin
Onu anlaman için bir işaret işte direk bitir ilişkini
Böyle bir şey istemeye hakkı yok ve kesinlikle yapma.
Tam bir güven olması için ev istemek? Sakın onun tuzağına düşme ve evi üstüne yapma!
Çıldırdın mı? Sepetle gitsin. Şu yüzsüzlüğe bak yaa! İnsan bunu teklif etmeye utanır. Sinirlendim bak!
Sakın diyorum bak sakın evini ona verme. Maddiyat konuşan insandan hayır gelmez. Güvenmiş gerekçeye bak. Yerinde olsam bu adamla bu yola girmem.
O planı kurmuş o planı yapmış evin tapusu onun olsun istiyor bir gün senden ayrıldığı zaman o evi satıp paraları yicek
Bunun güven denilen şeyle uzaktan yakından hiçbir alakası yok paragöz adam
Kesinlikle vermemelisin vede boyle birseyin söz konusu olması dahi hatta bir insan neden senin olanı isterki sakın ama sakın öyle bir hatta yapma
Kızım deli misin sen niye veriyorsun akıllı ol ve evi verme. Bir erkek bana öyle bir şey diyecek yüzüğü atarım be.
Nişanlın şirk kurnazı... Evliliği milyonlarca kez düşünmen gerek tabii fark edebilirsen bu gerçeği...
Sakın verme evlilignz ömür boyu süreceği ne malum eğer evi üstüne verirsen bosanirsaniz montunu alır gidersin
Niyetini açık açık belli etmiş evi üstüme yap sonra çekip gideyim demek istiyor. Asla evini onun üstüne yapma bak sakın.
Pardon? Ne münasebet? Yerinde olsam hemen ayrılırdım. Oldu olacak hayatını da kurban ediver hazır lafı açılmışken. Dellendim yine!
Hayır vermemelisin. Köle misin sen? O ev sana ait. Başkasına verme sakın. 2 gün sonra boşanır senden sonra evini verdiğine yanarsın
Sende olması niye onu rahatsız etmiş ki. Ben açıkçası bunda başka bir düşüncesi olduğunu anlarım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ahahahhahahahah sende ondan 500 bin dolar iste verirse evi verirsin üstüne
Hayır tabiki saçmalama onun ne haddine sakın öyle bir şey yapma ısrar ederse de yol ver
Sakın yapma, saçmalık. Güvenle ne ilgisi varmış bunun? Uyanığa bak, at nişanı gitsin bence.
Ben bunun yaşanmışına denk geldim şahit sakın yapma öyle bir hata
Seni kandırmaya çalışıyor güvencekse ev sendeykende güvenebilir millet dolandırıcı olmuş
Vermek zorunda değilsin. Evlilik öncesi mal paylaşılmaz
Salak mısın aptal mısın böyle art niyetli birisine yüzüğünü suratına fırlatmamışsın ne diyim aşkın gözünü kör etmiş verde 2 gün sonra kı*ına koysun tekmeyi
verme sakın , hiç bir zaman güven olmuyor evi alip seni kapiya da koyabilir
Ne münasebet :D kadınlar öyle kolay kolay evlerini başkasına vermemeli daha bir evlenin
Sakın böyle bi hata yapma güvenle ev tapusunun ne alakası var. Dolandırıyor seni kanma
Güvenin oluşması ev ile mi oluyor? Bence sen biraz daha düşün evliliği. Biraz şüpheli
Bence ortak yap hem senin ustune hem onun ustune yarı yarıya
şimdiden mal derdine düşmüşmünüz şimdiden boşanma hesapları da yapılmış...
İşin içine mal mülk girdiyse sen uzatmadan at nişanı düpedüz mülke çökecek
Nişanı atmalısın böyle biriyle hala evlenmeyimi düşünüyorsun
Saçma bence zaten evleneceksiniz aynı yuvayı pylaşacaksınız bence amacı farklı
bence verme hemde sana ait olan bir taşınmazı nasıl ister ilginç.
onu diyen biriyle evlilik düşünmezdim ben
Kafayı mı yedin? Bence seni ne kadar sevdiğini sorgulamalısın. Durumu nasıl nişanlının?
Bu soruyu ciddi anlamda. soruyorsan ya zekandan ya da başka biseyden supe ederim ne haddineymis
Lan işim gücüm evim arabam var kimseyle isim yok tek derdim evlenmek adamdaki Luxe bak ya rakiyida şaraba katak mi de
Daha neler başlık parası mı alıyormuş beyfendi
Verme tabiki ne saçma bir istek bu
Bunu senden isteyen birine nasıl güveniyorsun
salak sakın verme ne olacağı belli mi senin evin o kimseye verme kocan olacak adam para gözlü kesin
onun amaç farklı haberin olsun
Saçmalama ne vermesi 😂😂
O nasıl erkek öyle bir şey diyor sana
güvenmiyorsa evlenmesin ev senin evin
Sakın evi verme evlenmezse evlenmesin.
Hahhh
Saf, salak ya da aptal değilsen yapmazsın
Başlarım güvenine hayır asla vermemelisin
Ne alaka? Si*tir git de direkt.
Gizli Üye at nişanı para avcısı erkek