AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
Hayır tabiki , o ne uyanikmis öyle , sakın öyle bir şey yapmayin sonra çok üzülürsünüz ısrar etmeye devam ederse de at nişanı bence. Böyle güven saglanilmaz
Bence sen onu iyice araştır belki başkalarıylaysa nişanlı malarına çökmüş ola bilir
Siz kadınlar vayki sevsin Erkeklere köle oluyorsunuz keşke erkek olsam saf kadın doluya
Kesinlikle verme saf olma yoluncak kaz arıyor şimdiden niyeti belli yol yakınken at yüzüğünü ya da seviyorum ben ayrılamam diyorsan cizgini koru malına mülküne parana sahip çık madem güven olmasını istiyor o senin üstüne yapsın bir şeyleri güven tek taraflı olmaz
Bu kişi seni sevdiğini söyleyen kişi değil mi bir de 🙄 Öyle şey mi olur ya? Hem neden kendi üstüne istiyor? Seni sevecek seninle yaşayacak evi değil...
Tabii ki evlendikten sonra sahsina ait evin tapusunu kocanin ustune gecirmelisin sorumu bu da 😒 aaaah ahhhh nerde eski trollculer eskiden trollerde en azindan az biraz mantik olurdu 🙈
Normalde bunu kadınların üzerine yapılır diye biliyorum.
Boşanma vs durumunda kadın sorun yaşamasın diye. Eşin malına göz dikmiş olmasın. Evlenmemek için bir neden bu istek.
Evlilik öncesi var olan ev kişinin kendi üstüne olmalı. Kadın erkek tarafı yok bunun. Evlilikte kazanılan ev, araba vs varsa eşin üzerine yapılabilir bence.
Canım benim, senin babandan kalmış evi neden nişanlının üstüne yapasın ki?
Bence ilişkinizi gözden geçir.
Böyle bir şey istemesi bana saçma geldi açıkçası.
ben olsam vermezdim çakalll bir boşanınca ev onun üstüne kalcak sonra sen ortada kalcan öylemi ben olsam izin vermem :D bizde bile evin tapusu annemin üstüne
sakın verme aptallık etme sonra bihter gibi olursun akıllı ol heee
sakın verme baban çalışıp almış ona noluyor çok bir evin üstüne olmasına istiyorsa ya babasından isteyebilir ya da kendisi çalışıp alabilir. Babanın malı o seninde değil ayrıca... Nişanlın böyle takıntısı varsa güvenme derim ne demek evi üzerime yap demek daha ne olacağınız belli değil evlenseniz boşanacağınız belli değil ayreten bir ev içinde ayrılacaksa hayatım tebrikler bir para avcısından kurtuldun.
Hacı valla bütün kızların gözü malda mülkte olmuş yapacak bir şey yok 1 değiştirebiliyorsan kızı değiştir 2 eger mutluysan yapacak bir şey yok si si yapacaksın sanırım
Pardon ya bir ara düşünmeme kramp girdi de... ne haddine ya o dengesizlik yapıyor sonuçta kendisi yokken sen çalışıp kazanarak o evi tek başına almadın mı şimdi o nerden çıktı afedersiniz... hadi ordan et onu boşver git başkasını bul
Valla özür dilerim ben soruyu sorana bakmamıştım bayan ben sizi erkek sanmıştım da😥
Yol yak8n ken ayrıl
Sonra dan seni çok uzer
Bu aklıma kötü düşünler geliyor
Evlenmeden bunu söyleyen adam
Bırak bunu söylemesi ayıp ve yanlıştır
Hzbxbz ben de genelde böyle yazıyorum
Bu şekilde yani
Mesela
Böyle
Nsbxnx
hızlı yazayım derken 😁😁
Normalda de yazım güzel değil virgül nokta i ü yok direk yazarım 😁😁
Bu arada küçük köpek tatlıymış 🐶
Saol sokak canlarına yankinnilgim var kedi köpek
Sacma sapan hareketler yapma. Biraz aklini kullanmak bu kadar zor olmasa gerek.
Enayi misin saf mısın saftirik misin nesin ya
Trolldur Umarim
😂😂 hemen de nasıl cırlıyoruz bu konuda ya
😂😂böyle saftirikleri görünce sinir oluyorum bilirsin
Biliyorum 😂
tam bir güven yoksa niye evleniyor seninle, mazeret bile ayrı bi zeka örneği. evlenince kovar da o seni burası benim evim diye.
Bunu istemesi bile hata. Istemesi dahi nekadar paragöz olduğunu gösteriyor. Ben olsam bu kişiden soğurdum veya güvenim sarsılırdı sen nasıl soruyorsun birde hayret ettim doğrusu. Biz kadınlara noldu böyle ya. Sakın verme evi ortak dahi olma!!!
Güven istiyorsa böyle bir istekte niye bulunuyormuş. Güven hissiyatı maddi isteklerle mi kanıtlanıyormuş
öyle saçmalık olur mu? senin malına çökecek...
asla yapma bunu... hatta şimdi terket onu...
senin malına göz dikmek nedir yahu?
Niye ev kendi üstüne olmayınca evde oturamıyormuymuş sakın yapma böyle bir hata hayat olur ya falan boşanırsınız en azından başını sokacak bi evin olur erkekler bakar başının çaresine ama kadınlar için o kadar kolay değil Türkiye şartların da
Sen hala o adama nişanlim mi diyorsun delirme ayril ne evliligi kafayimi yedin sen
Senin aile mülkün eşine düşmez ama eşinin mal varlığının %50 si senindir o evi verdiğin an hayatının en büyük hatasını yaparsın.
Ortak kullanın veya kira getirisini bölüş ev ekonomisine katkı olsun mülk verilmemeli.
İlk defa bir soruda erkekler kadını desteklemiş.
Herkesi ayrı ayrı tebrik etmek lazim.
Neden evi onun üzerine yapasın parada pulda gözü olmasa böyle bir şey istemez
Hayır vermemelisin. O nasıl işmiş öyle ya. 🤦🏼♂️🤦🏼♂️
Allah korusun tabide yarın öbürgün boşanırsanız ne olacak?
Böyle bir şeyi asla yapma. Gözü var demekki. Seven bunu düşünmez.
Sakın yapma çok pişman olursun.. Gerçekten sevseydi bunu istemezdi senden
Asla vermemelisin. Hatta evlilik konusunu da gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Evi istemesi ile aranızda tam güven filan kalmıyor ki, geçsin bu ayakları...
Sebep? Güven ile ne alakası var evin tapusunun. Anasının bir açık gözü omuymuş yapma tabikide
Senin üstünde kalsın taktigin seylere bi bak ya ya buluyosunuz karaktersiz sdamlari sonra napmaliyin diye soruyosunuz 😂
Seni gerçekten seven birinin maddi konuları konuşnası çok saçma. Hele ki erkek olarak böyle bir istekte bulunması çok anlamsız. Bence kabul etme ısrar ederse sal gitsin
Nasil adam ya haniminin evini nasil uzerine ister sakin verme komsu kizini evi i uzerine aldi kocasi evi satti kizi boşadi
Eski nişanlın demek istedin sanırım, o kişiyle hala nişanlı mısın, böyle saçma bşşey mi olur, bunu sana söylemekle sana güvenmediğini söylemiş zaten
Anladığım kadarıyla troll soru ama yinede cevap vereyim ben kadınların erkekleri yönetmesine inanıyorum ve bence bir kadın bu kadar aptal olmamalı
Sacmalık. Seni dolandiracak belliki. Guvenmesi icin niye onun uzerine evi yapiyormussun? İslamda boyle bir sey yokki.
Tabiiki yapma madem güven istiyor güvensin hem ev zaten senin evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır. Saçma bi istekte bulunmuş dikkat et sen.
Evi benim üstüme yap ve bana güvendiğini kanıtla. Müge Anlı'nın bilmem kaç yüzüncü bölümünde alt yazı olarak görürüz yakında.
Onun evi varsa, onun evini senin ustune yapmasini istemen yine bir derece normal de, erkek tarafinin kizin evini ustune istemesi anormal bence. Sakin evini nisanlinin ustune yapma derim. Henuz kocan bile degil sonucta. Nisani atarsa gorursun gununu.
oğlum bu tarz çakallıklar bi benim aklıma mı gelmiyor şu ya dünyasında bi masum insan benmişim gibi hissediyorum ya
Biri beni gerçekten sevsin malı mülkü umrumda olmaz bu işlere para girince bozuluyor, sen ilişkini bir gözden geçir derim.
Verme iki yıla boşanırsanız yok yere evinden olmuş olursun, çalışsın kendine bir ev alsın daha neler.
Asla katiyyen aman ha mazallah boşansanız evsiz kalırsın. Bu ekonomik krizde boşanma ihtimaliniz çok yüksek zaten.
Akın verme. Bu devirde kimseye güvenilmiyor. Evlenip malı, altını alıo kaçan var. Güvenmiyorsa neden evlenme kararı almış
Tam bi güven olacaksa o sana güvensin. Niye sana ait olan bir şeyi başkasına veresin. Saçmalayın. Sen tefeciyle evleniyorsun gibi
Hayır tabii ki, sen kendi isteğinle verirsen ayrı konu. Ama sırf güvenmek için ya da bahane ediyorsa yapılmaz.
Bence o adamla evlenme bile. Kendisi mi kazanmışta babandan kalma evi istiyor. Bu ne yüzsüzlük yahu. Seni sevseydi istemezdi bile.
Bununla ilgilenen nişanlı ne kadar güvenilir bunu sorgula bence
Kendine güvenmiyorsa ev alsın sana versin tapuyu. Ne tuhaf insanlar var.
Verme nişanlın seni sevmiyor evin peşinde aptal olma yol ver gitsin
verme. pişman olursun fayda etmez. onsuz kal evsiz kalma. bundan sana hayır gelmez. evlenme derim.
Evlilikten önce edinilen bir mülkü niye karşı tarafa vereceksin ki öyle şeymi olur bu her iki taraf içinde geçerli
Niye istiyor ki verme. Bir evin var sanırım , zengin değilsin. Sonra zor durumda kalırsın.
Yani aptal değilsen yapmasın güven bu değil para pul mal mülk degil
Trol bir soru ama soruya gelenler kendilerince çıkarımlarda bulunmuşlardır.
Salakmısın sen evi ona verirsen seni boşar evine konar senin evinde başka kadınlarla sevişir
verme ya bi b*kluk var ki evi kendi üstüne istiyor yoksa ne alaka
Bu sorunun trol olduğunu varsayıyorum ama yazmadan edemeyeceğim.
Böyle birşey demesi hele ki bir erkeğin kadına demesi kesinlikle olacak iş değil.
Senelerce evli olup, çocukları olduğu halde çekişmeli boşanan, kadının ya da erkeğin eşini değil sıfır hatta eksiyle (borç) ortada bırakanlar var.
Bundan sonrasını siz düşünün ona göre karar verin.
Çok saçma güvenmiyosa niye evleniyomuş resmen evinin peşinde sakın verme
Hayır verme. Niye öyle bir şey istiyor? Tam bi güven oluşması içinmişmiş
sen hala bu paragöz senin malına göz koymuş adama nişanlınmı diyorsun def et gitsin evini ona vermen en büyük hata olur seni kapının önüne koyar bu adam
evlenilcek adam değil terk et
bu kadar saf olma ya adam dolandırıcı nişanı boz evllenme
Tam bir güven olması için mi sjhzhsh Sakin yapma sana tek tavsiyem bu.
hayır o ev senin vermek zorunda değilsin , isterken utanmamış mı çok gurursuz biri ayrıl bence ondan