Biz gercekten zor bir evlilik surecinden geciyoruz. Tavsiyesi olan yazabilir mi?

Esimin psikolojik rahatsizligi var. Suanda depresyon tedavisi goruyor. Benimle ayni bir oyuncagi begenip "bana bunu alin" diye aglayan cocuk gibi, evlenmis. Zengin bir ailenin simarik ilk cocugu. Oynayip kenara ativerdi evlenmemizin hemen 1 ay sonrasinda. Bizim ailede bosanma olmadigi icin ve duzelir alisma sureci dedigim icin sabrettim. Ama duzelmedi, bu arda cocugumuz oldu. ama calismaz, benim maasimla gecinir oldu. Yani o ev erkegine donustu. Calismiyor, ben isten gelince yorgun argin, hadi s9hbet edelim eglenelim, bir de haftasonu eglenmeye gidelim kafasindaydi. Neyse tartismalarimiz artti, o da anneciginin evine gitti. Annecigi de zaten evlenmemizi istemedigi icin veya oglunun evliligi yapamayacagini bildigi icin , dunden hazir onu daha da gaza getirdi. Neticede cocukla kalakaldik. Bosanmadik ama o ne nafaka ne birsey odemiyor, ben cocugumla mucadeke veriyorum. bir de dengesiz dun mesaj atmis"ergen gibi davraniyorsun, artik olgunlasman gerekiyor, ayaklarin yere bassin"yazmis, 3 yasindaki cocuguna tek kurus nafaka odememis adam. ne yaomaliyim bilemiyirum
Biz gercekten zor bir evlilik surecinden geciyoruz. Tavsiyesi olan yazabilir mi?