Öncelikle şunu söyliyim arkadaşlar kesinlikle trol falan değilim
Böyle bir evlilik yaşamımız var arkadaslar , eşimin maaşı biraz yüksek olduğu için o çalışıyor bizde, benim de sol gözümde sorun var bu sağlık sorunumdan dolayı devlet beni emekli ettiğinden için çalışmıyorum.
Eşim çalışıyor ben ev ile ilgileniyordum her şey güzel gidiyordu ama sonradan her işi ben yapar oldum
Örneğin
Karimdan önce uyanıp kahvaltısını hazırlıyorum o işteyken temizlik yemek devam ediyor günüm o gelince sofrayı kur karnını doyur bulaşiklara geć böyle bir hayatım var
Bir kere yemekten kıl çıktığı için mutfakta başımı baglatiyor başka bir şeyle olabilir dememi rağmen oyalı yemeni almış onu takiyorum
Bana bu "evin hanımı sensin" diyor küpe seviyormuş kulaklarımı deldirtti küpe takıyorum artık bazen kendinkilerden taktiriyor yavrum minnoşum diye hitap ediyor son zamanlar hanım hanımcık görmek istiyormus beni
İyice hanım gibi bir hayat yaşıyorum ne olacak böyle bilemiyorum
Eşim çok mutlu ve huzurlu olduğunu dile getiriyor hep ben de onu çok seviyorum tabi
Böyle bir evlilik yaşamımız var arkadaslar , eşimin maaşı biraz yüksek olduğu için o çalışıyor bizde, benim de sol gözümde sorun var bu sağlık sorunumdan dolayı devlet beni emekli ettiğinden için çalışmıyorum.
Eşim çalışıyor ben ev ile ilgileniyordum her şey güzel gidiyordu ama sonradan her işi ben yapar oldum
Örneğin
Karimdan önce uyanıp kahvaltısını hazırlıyorum o işteyken temizlik yemek devam ediyor günüm o gelince sofrayı kur karnını doyur bulaşiklara geć böyle bir hayatım var
Bir kere yemekten kıl çıktığı için mutfakta başımı baglatiyor başka bir şeyle olabilir dememi rağmen oyalı yemeni almış onu takiyorum
Bana bu "evin hanımı sensin" diyor küpe seviyormuş kulaklarımı deldirtti küpe takıyorum artık bazen kendinkilerden taktiriyor yavrum minnoşum diye hitap ediyor son zamanlar hanım hanımcık görmek istiyormus beni
İyice hanım gibi bir hayat yaşıyorum ne olacak böyle bilemiyorum
Eşim çok mutlu ve huzurlu olduğunu dile getiriyor hep ben de onu çok seviyorum tabi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni kadına çevirir o yakinda etek ve topuklu ayakkabıda giydirir sana
Oha amaa
Gidişat onu mu gösteriyor sence?
Onu gösteriyor yakında kendini evde etek ve topukluyla dolaşırken bulursun
Onu çok seviyorum ve hayır diyemiyorum
O zaman yakında topukluyuda giyersin
Topuklu giymem
Hayır diyemiyorsan giydirir kadın sana
Başka bişey yapsın topuklu nedir
Öyle birşey yaparsa o topukluyla ayağına bas vazgeçer
Komik değildi 😀
erkek ve kadın figürü yer değiştirmiş strapon takıp seni beceriyor mu yatakta
Düzgün konuşur musun
kesin vermiyordur sana ha
Pardon da ne alaka şimdi
inkar etmediğine göre doğru eve zenci de atıyor mu :D
Salak saçma konuşma eşim o benim terbiyesiz
karının fotoğrafını atsana merak ettim
Defol git
valla bak merak ettim bir resmini at belki beğenirim evine davet eder beni sende bizim mokokomuzu izleyip 31 çekersin :D :D :D :D
Fantazisini yazmış işte üstüne gitmeyin arkadaşın
Fantazim değil yaşamım
esin kocan yani
Öyle duruyor
onun kocasi kim
ben olurum istersen
Defol git
sus toppis
Hee ondan ondan
dogru soyle kariyi beceremiyon dimi
Hahaha yok artık
İnanmadiniz mi
Maleseff. Hiçbir erkek böyle bir şey kabul etmez nonoş gibi
Böyle şeyler isteyen kadının da aklından zoru vardır ya da karşısındakini eş olarak görmüyordur artık palyaço herif😂
Beni hep sevdiğini söylüyor tavrıyla da hep belli ediyir bunu
karısı buna vermiyordur bile straponla beceriyordur bunu yatakta
Terbiyesizlik yapiyorsun