Eşimle ayrılma eşiğindeyiz, tartıştık. Ne önerirsiniz?

Arkadaşlar birbirimizi çok seviyoruz evlilik ile beraber 3,5 yıldır beraberiz bir bebeğimiz var konu şöyle maaş yatı eşim direkt bana gönderiyor xtn benim de onun da borçu var dedim ki nasıl ödeyeceğiz yetmeyecek gibi vs dedim o da parayı sana atım sen ayarla fedi bende ayarlayamıyorum yetmiyor borcumu da vermemiz gerek dedim o da yüksek bi sesle benim param bu kadar nasıl vermez bilmem ne dedi bende sinirlendim burnumdan getirdin vs diyip baya ufak tefek laflaştık sonra bn buna bi işe yaramıyorsun ztn ne özel gün bilirsin ne başka bişi dedim o da kadınlık bile yapmıyorsun dedi onu da o an kahvaltı hazırlamadığım için dediğini söyledi bende bu lafın arkasından tatmin edemiyorsan senin problemin dedim ama onun bana kadınlık lafını kahvaltı için değil de cinselşik anlamında söylediğini düşündüm neyse ben dışarı çıktım eve geldim amaç ne falan dedim sonra o da bitti kızım dedi bende kalk bitiyse gidiyoruz adliyeye dedim ama ayrılmak istemiyorum eminim o da istemiyor ama yediremiyor kendine sizce ne yapmalıyım

Eşimle ayrılma eşiğindeyiz, tartıştık. Ne önerirsiniz?