Eşimle ayrılma dönemine girdik? sizce ne yapmalıyım?

arkadaşlar 8 aylık evliyim eşim evlenmeden önce sürekli çiçek falan alır dı bana çok kibar bi adam dı Güler yüzlüydü ve çok anlayışlıydı beraber rakı içerdik sohbet ederdik evlenme kararı aldı ve beni çok bunalttı evlenelim evlenelim diye ben de mimarlık okuyorum tabi okulum bitmedi okul bitsin borçlarımı bitireyim o zaman evlenebiliriz dedim yaz dönemi işte geldiler istemeye hayatında hiç bir şey değişmeyecek özgürlüğünü kısıtlamayacağım dedi gel gör ki imzayı atana kadar nikah memuruna evet dedikten sonra imzayı attım bir anda değişti balayına gittik küfürler falan belki psikolojisi bozuktur diye bir şey demedim ama sürekli sen kimsin hayırdır sen kim oluyon gibi kelimeler kullanmaya başladı ve gitmek istedim bizde evlendin mi gitmek olmaz bi daha gidicem deme diyor ve yine bana küfür ediyor yani hayatımda bu kadar aşağılanmadım tek başıma birşeyleri başaran çalışan biriydim muhtaç olmadım kimse ye annemlere geldim psikolojim çok bozuldu 5 aylık bile evli değilim evlilikten soğumuşum eve geri dön birlik yaşıyoruz o yüzden ailemle olmuyor dedi kendi evimize geçince her şey güzel olacak dedi ben gittim kendi evimize geçtik ama gel gör ki değişen bir şey yok daha beterini yaptı anneme küfür etmeye başladı telefonumu elimden aldı kimseyle görüşmüyorum tabi Ramazan’ın ilk günü oruçluyduk anneme küfür etti bende terbiyesizlik yapma dedim kavga büyüdükçe büyüdü ve bana el kaldırdı istemiyorum hadi ordan git dedi bana ben de bu bana son küfür edişin dedim aradan 2 saat geçmedi barışmaya çalıştı tabi ben arkamı döndüm yattım sabahta uyanınca annemi aradım bilet aldı bana annem ve kalktı yüzüme iyi bak dedi boş ol dedi 3 kez ben de bittin dedi ve bütün düğün resimlerimizi yırttı kırdı döktü otogara gittim otobüse bindim Antalya’ya ailemin yanına geldim inmemle bana dediği şu oldu benim hattımı kullanma kapattırcam kendine bir hat al çok zoruma gitti kendime hat aldım hattını çıkarttım sonra aradan bi kaç gün geçti beni arayıp senin o anan yıktı yuvamızı sen para göz bir insansın gelme sakın seni her gün aldatırım dedi bütün altınlarımı zaten onlara verdim parmağımda yüzüğüme alyansıma kadar demediği hakaret etmediği küfür kalmadı ben evlencem kendi hayatına bak unut beni dedi bi kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim şimdi çocuk için bana iyi davranmaya çalışıyor yaptıklarını söylediklerini unutmam mümkün değil sizce ne yapmalıyım ha şu var hamile olduğumu öğrenmeden önce eğer hamile kalırsan çocuk olursa çocuğu bişekilde senden alırım dedi yani ne isterse yaptım kapan dedi düğün günü kapandım gelinliğimi kapalı aldım evden dışarı hapis etti beni hiç bir yere gitmedim kimseyle görüşmedim arkadaşlarımla bile görüşmeme izin vermedi en son telefonumu elimden aldı bana yaptıkları artık canıma tak etti açıkçası bir yanım çok seviyor çok aşığım bir yanım söyledikleriyle çok kırıldım gururun varsa git gitmezsen her gün seni gözünün önünde aldatırım eve getirir kadını birlikte olurum dedi beynimden bu sözler silinmiyor
Eşimle ayrılma dönemine girdik? sizce ne yapmalıyım?