Acillll…. Eşimle 1 haftadır ayrıyız acil dürüst fikirlerinize ihtiyacım var. 4 yıllık evliyiz çok emek verdik birbirimiz için …? ?

Zamanla ben biraz kötü davranmaya başladım ayrı uyumaya başladık ama gözümün içine bakan bir adamdır çayım kahvem ev işleri herseye koşturdu hiç gönlünü almadım ama çok sevdim o bu kadar bilmedi her gün ayrılalım dedim çıktı gitti en son tak etti 1 haftafır hiç nir sekılde iletişime geçmedi dün mail geçmişinden nir gördüm +18 sitelere ve happn diye bir uygulamaya kaydolmuş ben bundan ne anlamalıyım annem denemek için yazdı Bugun yok evde senin yanknda mı dire ama ses yok bende bildiğimi söyledim saydım sövdüm yine bunjn altında kalmıcagımı da bilir bunj da bildiği halde hale kayıtsız muhattap olmuyor wp profil resmimizi kaldırdı ama diğer sosyal medyalar daki duruyor engellemiyor da adam ölü taklidi yapıyor herkes bitti diyor artık bilmiyorum

Acillll…. Eşimle 1 haftadır ayrıyız acil dürüst fikirlerinize ihtiyacım var. 4 yıllık evliyiz çok emek verdik birbirimiz için …? ?