Ailem kız erkek ayrımı yapıyor?

Özellikle maddi yönden çok fazla ayrım görüyorum. Manevi yönden de eksikliğim çok fazla. Annem erkekleri daha çok ayırıyor. Onların da anne babayı taktığı yok. Ben her fırsatta yanlarında olmama, onlara hep gurur getirmeme, okulda hep başarılı olmama, iş ve özel hayatımda gurur yaşatacak derecede olmama rağmen bi kopukluk var. Babamda birazcık bi sevgi var gibi oluyor bazen ama genel anlamda çok dışlanıyorum. 2 abim için milyarlar dökseler gözlerine gelmiyor. Ve abilerim beni miras için tehdit olarak görüyor hayatlarının 1 gramı kurana göre olmamasına rağmen miras kurana göre olacak diyorlar (kıza erkeğin yarısı kadar verildiği için) bende daha annem babam yaşıyor ne konuşuyorsunuz dedim en büyük abim günün birinde gelip elin adamına para yedirmem ne kıza mirası diyip bana çıkıştı kendisi de evli eşi elin kızı değil mi anneme babama bir bardak su vermişliği bile yoktur bugüne kadar. Bilmiyorum kendimi bu aileye ait hissetmiyorum bir kız kardeşim var 8 yaşında bi tek onu çok seviyorum..
Ailem kız erkek ayrımı yapıyor?