• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Aileler, sizce kız ve erkek çocuk ayrımı yapıyor mu?

Ehlivukuf
Ehlivukuf Takip Et
FenomenMentor Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
61
Yapay Zekaya Sor
Bu paylaşım hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce doğru mu?
Çocuk Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • GhostKnow
    GhostKnow Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Not-Bu benim kendi kişisel görüşüm buna tabi olan tamamen erkekte olabilir kadında burada temsili göstermiyorum şahısta belirtmiyorum olmayan kadında olabilir olmayan erkekte;saygılar.
    Kadınlar-çocukluk hatta bebeklik yaştan gelen ilgiyi kendi tarafından doğal ve suçsuz olarak hayatına empoze eder fakat bir yerden kendisine hukuksuzluk veya adil olmayan psikolojik ve yönetmelik içerisinde gördüğünde sistem bile yapabilir görüyoruz işte bir mahalleyi yöneten hatta koca şehri yöneten kızları aile bile batırıyorlar kimse bana demesin kadın da cinsel istek yok diye anneden haber yok babası zaten babişkosu falan filan abisini zaten hiç sorulmayacak kadar ruhsuzdur kadının kaldıramayacağı hisleri yani kendi kuvveti ve psikolojisi tamamen mahfolur burada türkiye genellemesinde zaten zorla evlilikten eşinden şiddet ve hatta muamele yani kişilik bozukluğu olan babasınından şiddet görmesi tacizler falan intiharlar binbir türlü herşey yani anlatacağım şu afedersiniz ne kaşar olması ne de hürlüğünü özgürlüğünü kısıtlatmadan yaşaması en iyisidir oturup dizini kır evde kal diyemem bu çağda ama yine de insan olsun yeterli kibir ve ego hatta iftirası yaftalandırır itilir ve ikinci sınıf olarak yani kezban olarak görülmesini sağlar BENİM YARGIM BANA BAKAN VE GÖZLERİNDEN ANLADIĞIM O VAZGEÇİLMEZ YENİ NESİL KIZLAR BÖYLEDİR ben kadın olsam NEDEN bir polise şikayet ettirip sevmediğim insanları hatta sevsemde zor çıkartan o insanları, o evi satıp kendime de bir meslek edinip bir yere gitmeyim üstelik güveneceğim aile adamı varsa onu da tercih ederim şahsen
    ___KIZ DOĞSA DAHA İYİ OLUR DİYENLER İN BEN Aq___
    Erkekler çocukluk hatta bebeklik yaştan gelen ilgiyi karıştırır HEM DAYAK HEMDE SEVGİ BU ÇOĞU ZAMAN SEVGİ AÇLIĞI DA OLABİLİR cabası yerleri süpür tozutma, dükkanı 07:00 da aç, eve erken gel, ekmek al, işe git, parayı bana ver, sen kimsin benim kardeşime bakıyosun, sapık, çomar, ödevini niye yapmadın ne bakıyon lan, yol versene olum kıza gibi şeylerle hatta ve hatta dayakla birlikte ağır hakaret ve küfür alan o çocuk bir gün intihara kadar sürükleniyor özellikle çağda yer alan sosyal kitle iletişim araçları ( instagram, facebook, twitch, twitteryou tube, whatsapp, vB..//ASLINDA OLMAYAN) bu mecralarda zorbalığa hatta küçüklükten gelen o depresyonu zaten öğretmenden anneden babadan abiden falan diyerek sıralanarak gider yaftalanması zaten buruk olmasına içe dönmesine eziklik ve aşağılık duygular hissetmesine yol açar iftira üstüne iftira e zaten senden bir baltaya sap olmaz derler BENİM YARGIM BANA BAKAN EFENDİ PİÇ OLAN VE KIZLARIN KENDİSİNİ BUNLAR İÇİN AİLESİNİ VE SEVDİRDİĞİ ADAMI SATMASI SONRASINDA İSE EFENDİ PİÇİN O GÜNDE NAMAZ KILMAYA VEYA DİNİ İBADETLER YAPMAYA ÇALIŞMASI BENİM DE ÇOK GÜZEL OLDU LAN TAMDA İSTEYECEKMİŞİM DEMEM NE YAZIK Kİ OLUYOR
    ___Aq senin küçüklüğünde böyleydi lan Kemal__
    arkadaşlar artık kaldıramıyorum bakın benim görüşlerim bunlar ama bir çocuk yapacaksanız ve bakamayacaksanız yapmayın ya o kadar çöplere atılan çocukların hesabını ne aile ödüyor ne de cumhurbaşkanı eğitimde bile çoğunlukla tuvalet eğitimi görmeyen o çocuklarda erkekler yaftalanıyor genelde yapamıyosanız yapmayın!

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Birikim_Kayışı
    Birikim_Kayışı Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 42%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı.

Bilinçli Anne Baba olmak zor, hani özgür bırakmaktan bahsetmiyorum ayrımcılık yapmak niye,
    ben hemen evlenip aileye karışabiliyor muyum, bana da yemek yapmayı öğretsenize, evimi temizleyeyim bende, temiz bir evde yaşamanın farkındalığını yaşat bana,
    kız kardeşimi de pazara götür nasıl meyve sebze seçilir öğret, al onu çalıştığın kuruma götür eve gelen ekmeğin nasıl geldiğini görsün, ona da sorumluluk yükle evin alışverişini yapsın, piyasanın halini oda görsün insanların bakışlarına bazende laf atışlarına şahit olsun ve bilsin

kötü anları iyiye çevirebilmeyi , kendi hayatında ayağının üstünde durabilmeyi öğretin
    pempe dünyaları değil

0
    0 Yorumla
  • Semoş23
    Semoş23 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 43%
    +1 yıl

Evet.. Kız ve erkek çocuğunun ayrımı var. Kız bebeklerle oynamalı erkek oynarsa psikolojisini bozar gibi düşünceler olan aileler de yetiştirdiği çocuğun ilerde öyle olmasının sebebidir. Çünkü fikir neyse zikri onu yansıtır. Kız arabalarla oynarsa erkek fatma olur gibi? Cahilliktir. Bu çocuksa eğer istediğini oynar o onun kendi seçimi. Erkek çocuğuna pipiyi öğreteceklerine onunla ilgili yorumlar yapa yapa ilerde küfre de davranışına da yansır. Kız çocukların da her istediği olursa ne yaparsa yapsın tamam diyen aileler ilerde o çocuktan birşey beklemesinler. Yani erkek kız değil sadece bir çocuk olarak görsel , bir çocuğa öğretilmesi gerekenler belli , oynadığı oyuncaklarda onun seçimi bazı aileler çocuklara izin vermiyorlar aileler ne istiyorsa onu oynatıyorlar. Onların olduğu ortamda büyükler küfür ediyor kadından konuşmalar erkekten konuşmalar izledikleri film ve diziler küçük yaşta çocuğun bilinç altına yerleşiyor. Ailenin çocuklarının yanında birbirlerine bağırması küfretmesi bel altı şaka ve söz bunların hepsi çocuğu etkiliyor ve bu etki de ilerde gözüküyor. Farkındaysınız 5-6 yaşta çocuklar büyüğüne karşı cevap verme , vurma ve bağırma gibi davranışları var bunlar aileden kaynaklanıyor.. Özet olarak ayırıyorlar ama yanlış kız ve erkek olarak değil çocuk olarak görsek ilerde büyüdükçe bazı şeyleri kendileri zaten anlıyor araştırıyor ve kendileri öğreniyorlar. Aileler de yetiştirme olayı çok önemli bence. Doğurmakla bakmakla iş bitmiyor.

2
    12 Yorumla
    • tenekee
      tenekee
      +1 yıl

Çok iyi... Branşın nedir

Yorumla
    • Semoş23
      Semoş23
      +1 yıl

Branş?

Yorumla
    • tenekee
      tenekee
      +1 yıl

Öğretmenlik var. Bilim insanıyım sen

Yorumla
    • Semoş23
      Semoş23
      +1 yıl

Yok hayır alakası yok 😂 iş arıyorum

Yorumla
    • tenekee
      tenekee
      +1 yıl

Ben onu sormuyor um. Allah bu zor zamanda kolaylık versin.. İş kolay değil. Eğitim alan... Özelden mesaj atacaktım ama kabul edilmiyor.

Yorumla
    • Semoş23
      Semoş23
      +1 yıl

Grafik tasarım lisede alanım mimari dekoratif sanatlar üniversite mesleki alanım

Yorumla
    • tenekee
      tenekee
      +1 yıl

Önüne gelen kurstan diploma aldığı için işveren için mezun çok. Hangi lise eskiden azdı.. Zincirli kuyuda vardı eskiden... Benim bildiğim

Yorumla
    • Semoş23
      Semoş23
      +1 yıl

Ankara da emek- Bahçelievler meslek lisesinde okudum

Yorumla
    • tenekee
      tenekee
      +1 yıl

T cetveli herkes kullanamaz. Umarım iyi birşey ler çıkar...

Yorumla
    • Semoş23
      Semoş23
      +1 yıl

Aynen T cetveli perspektif dersinde görmüştüm lisedeyken zor kullanması gerçekten

Yorumla
    • tenekee
      tenekee
      +1 yıl

Görmek mi.. Benşm 2 yılımı bir fiil aldı. Şahsen patron olsam bilmeyeni işe almam..

Yorumla
    • Semoş23
      Semoş23
      +1 yıl

Tabii 1 sene seçmeli dersti sanırım ama onda bile zordu pergel felande kullanmıştık

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Var ya olmaz mı. Hatta aynen görselde yazan gibi. Anneannem anneme dedi ki 2 kere hastaneye götürdün o mu zor geldi. Bir kızı bir oğlu var anneannemin. Oğlu başka şehirde yıllardır, senede 1 kere tatile gelir yanına kışlık erzaklar koyulur gönderilir. Ama tüm sene her işlerine annem koşar. Bir olay yaşandı ve bu laf edildi. Anasıdır babasıdır tabii ki yapacak benim buna bir lafım yok olamazda. Ama biraz da kıymet bilinmeli. Bu lafı duyunca çok üzüldüm. Ne evlatlar var sonuçta. Anneminde bir ailesi var cocugu kocası var. Zaman ayırıp koşabiliyor. Ama kıymet bilinmez, eski insanlarda bu daha çok. Şöyle bir şeyde var, aynı olay için diyor ki ben erkek kardeşlerimden çok çektim. Yıllarca küs kalmışlar anneanneme kadın diye hakkını vermemişler. Bunu yaşamasına rağmen aynısını kendi yapıyor. Biz kendimizide oğlanlarımızı da eğitemiyoruz ne acıdır.

0
    1 Yorumla
    • tenekee
      tenekee
      +1 yıl

Sözde dayım...

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

51

Cevap

14

Cevap

• adatavşanı
    adatavşanı Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 75%
    +1 yıl

- Avrupalı, Avustralyalı ve ABD'li ailelerin yaptığını sanmıyorum ama
    Türk ve daha birçok başka millette aile böyle bir ayrım yapıyor, bence.

- Aileler, çocuklarına 18 yaşına kadar bakmakla resmi olarak yükümlü.
    18 yaşından sonrası içinse yazılı olmayan bir yükümlülükleri var, bence.
    Çocuklar da onlara bakan ailelere bakma yükümlü, bence - yazılı olmasa da
    "Hayırlı evlat" demem için bu yükümlülüklerden ötede bir "hayır işi" gerekiyor.
    Ev işlerinde yardıma gerek duymayacak kadar sağlıklı bir anneye yardım etmek gibi...
    Dolayısıyla, paylaşımla ilgili; evet, kız -bir yerde- onları yapmakla yükümlüydü belki ama oğlan da başka birtakım işleri ve yaptığını yapmakla yükümlüydü, diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aynen öyle. Bunlar söylenmez ama annemlere çok emeğim geçti annemin eli ayağı benim. Dışarı hayatım yok işsizim zaten ama evde o kdr iş yaptığım oluyor ki akşam topuklarım ağrıyor. Annem toruna bakmaya gidiyor evde babama ben bakıyorum mesela. Evden çıkmıyorum doğru düzgün onu yalnız bırakmamak için. Sadece bu değil bir sürü iş yapıyorum abimler şehir dışında çalışıyor biri evli. İkisininde umrunda değil dünya. Nedense onlara daha çok imtiyaz tanınıyor evde her konuda.

4
    2 Yorumla
    • uyuyançirkin
      uyuyançirkin
      +1 yıl

Onlara tabii ki imtiyaz saglanacak haddini bil! Onlarin onundeki cikintidan sende var mi hadsiz? 😂 :P

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evlenmek istiyorum ona bir sürü bahane buldular mesela. Ömür boyu ana baba hizmetçisi olacam artık. Canımdan bezdim

Yorumla
  • KartallJK
    KartallJK Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı.

Bu örnek baya uç noktalarda olmuş ama ana fikri anlatmak için gayet güzel.

"Bir gün evden gidecek" mantığıyla kadınlar hep ikinci planda bırakılıyor. İşin kötüsü gittiği evde de "onlardan olmadığı" için yine ikinci planda kalıyor.

Kadın olmak zor. Ama bunun asıl sebebi yine kadınlar. Anneler oğullarıyla, kızlarını ayırmadığı zaman bütün bu sıkıntılar çözülecek.

2
    0 Yorumla
  • Ecem128
    Ecem128 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Evet var kızı hizmetçi olarak kullanıyorlar erkeğe de sen üst başa otur yapıyolar oysa ki her ikisini de yetiştirirken aynı şekilde yetiştirseler böyle olmaz mesela kız çalışıyor eve gelince annesi diyor ki hiç bişeye yardım etmiyonuz her şeyi ben yapıyorum e çalışıyor bu kız nasıl yardım etsin ama oğlu olsa gel oğlum başka köşeye otur sen çok yoruldun yaparlar feminist değilim ama sinir oluyorum

1
    0 Yorumla
  • PilotBeyy_
    PilotBeyy_ Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

Yok öyle birşey. Bizim evde, ablam tek kız çocuğu. Babam onu evin prensesiymiş gibi davranır. Evin işinin çoğunu da ben yaparım. Ama ablama göre, ben daha iyi muamele görüyormuşum 😂😂

Yani demem o ki, kadına elini ver, kolunu ister. #duygusalsömürüyeHAYIR

0
    8 Yorumla
    • Primamon
      Primamon
      +1 yıl

Sizin evde öyle olması böyle bir şeyin olmadığı anlamına gelmiyor. Bizim evde de var. Var öyle bir şey.

Yorumla
    • PilotBeyy_
      PilotBeyy_
      +1 yıl

@Primamon ben inanmıyorum. Hele ki bunu bir kadından duyuyorsam.

Yorumla
    • Primamon
      Primamon
      +1 yıl

O zaman erkekliğini al ve s*ktir git.

Yorumla
    • PilotBeyy_
      PilotBeyy_
      +1 yıl

@Primamon İşte, tipik bir kadın. Saygı bekleyen, ama zerre haketmeyen. Oksijen israfı.

Yorumla
    • Primamon
      Primamon
      +1 yıl

Ne saygı göstercem hamınakoyim. Cümle kuruyorum kadınsan inanmam diyosun. Ne saygısı. Hatta bir de kafanı s*keyim'i ekliyorum şu an. Shut the fck up 😀😋💗🖤

Yorumla
    • PilotBeyy_
      PilotBeyy_
      +1 yıl

@Primamon Speaking in English doesn't make you cool, or smart.
      Senin gibi kadına ben ne değer verecem, ne saygı gösterecem? En fazla yüzüne tükürürüm dicem, ama bu da tükürüğüme yazık. Lütfen daha fazla yazmayın.

Yorumla
    • Primamon
      Primamon
      +1 yıl

Ok boomer. Popomu ye

Yorumla
    • PilotBeyy_
      PilotBeyy_
      +1 yıl

@Primamon Boomer olayım, sizin gibi olmaktan yine iyi. İyi geceler.

Yorumla
  • 7_Kocali_Hürmüz
    7_Kocali_Hürmüz Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 44%
    +1 yıl

Cinsiyet ayrımı var evet.. bir tanıdığım var.. Bir oğlu bir kızı vardı.. Oğlana hep 2-3 yumurta kıza 1 tane derdi.. nedeni ise o oğlan çocuğu, daha çok güce beslenmeye ihtiyacı varmış... Ayrımcılık Anne Babada başlıyor.

3
    0 Yorumla
  • Huxley17
    Huxley17 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Aileler her ne kadar ayrım yapmadıklarını iddia etseler de yapıyorlar. Evet eşit derecede seviyor olabilirler ama erkeklere tanıdıkları imtiyaz ile kızlara tanıdıkları imtiyaz asla eşit değil.

4
    0 Yorumla
  • splavasiva
    splavasiva Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

ayrım ayrı bir şey hak olarak asla annem babam birimize daha fazla yoğunlasmaz ama sevgi olarak ablamı akrabalar dahil daha çok seviyorlar sülaledeki tek kız olduğu için küçüklükten beri simartmışlar ben de tam tersine onun gölgesinde büyümüş biraz

0
    0 Yorumla
  • _BeBeRuhii_
    _BeBeRuhii_ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kesinlikle yapıyor benim kardeşim yok tekim ama bir abim olsaydi yapabilirdi misal ananem oglumun cocuklariyla kizin cocuklari bir degildir torun olarak gozde diyor oglan cocugunun evlatlari daha cok seviliyor diyo

0
    0 Yorumla
  • Gsdilek
    Gsdilek Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 66%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı.

Bizde erkek çocuğu olmadığı için böyle bir ayırım yapmadı annem babam ama maalesef bazı kesimlerde var

1
    0 Yorumla
  • Fkusna_Huy
    Fkusna_Huy Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Anadoluda bu ayrumcılık çk fazla. Kaç çocuğun var sorusuna çocuğum yok kızım var diyen şerefsizler gördüm ben.

2
    0 Yorumla
  • canskn2
    canskn2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 59%
    +1 yıl

Evet çok doğru bu zihniyetteki herkesi değiştirmek için (annem) savaşıyorum. Başaracağım

2
    0 Yorumla
  • ilyess
    ilyess Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Doğru söylemiş. Bu yüzden erkek kardeşi olan kızlar hicbir şey yapmasin. Erkek değil mi yapsın her işi desinler.

0
    0 Yorumla
  • DreamGhosters
    DreamGhosters Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Tamamen ajitasyon kim demiş hamarat kızın değeri bilinmiyor diye. Arkadaş ben farklı bir gezegende mi yaşıyorum

0
    0 Yorumla
  • Anı_yakala
    Anı_yakala Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 88%
    +1 yıl

Maalesef yapılıyor özellikle ülkenin bazı kesimlerinde bu daha fazladır

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Benim annem babam hiçbir zaman ayrım yapmadı. Ama çoğu aile yapıyor erkeği daha üstün görüyorlar yazık erkek her şeyi yapar kız yapamaz kafasında olan çok insan var. Maalesef

0
    0 Yorumla
  • Baatuuhan
    Baatuuhan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

Kızlara yapılmalı bence zaten ama ariyetten en ufak her zaman kazanır

0
    0 Yorumla
  • Nadıyekrhn
    Nadıyekrhn Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 67%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Yapan var farkında olmadan bende yapıyorum sanırım 😏

0
    0 Yorumla
  • ---Vavvveylâ---
    ---Vavvveylâ--- Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Evet yapan aileler var ne yazık ki ama ben ailemde böyle bir ayrım görmedim.

0
    0 Yorumla
  • Beyzanuuurrr
    Beyzanuuurrr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Bence doğru benim yaptığım yemeğin hiçbir önemi yok ama abimler yemek yaptığında gözlerine çok harika geliyor sadece yemek değil tüm işlerde böyle artık takmıyorum zamanı geldiğinde kıymetimizi bilecekler dostlar.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yemin ediyorum doğru. Evi temizle yemek yap e sen yapmak zorundasın kız değilmisin derler. Ne yaparsan yap yinede yaranaman.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kız köle olarak görülüyor erkek el üstünde tutuluyor hep.

2
    1 Yorumla
    • Yağızbeylice
      Yağızbeylice
      +1 yıl

Artık baş kaldirin

Yorumla
  • Jeyanr
    Jeyanr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

çok yapılıyor ben her defasında tepkimi ortaya koyuyorum sonucu ne olursa olsun. Ben bu algıyı her şeye rağmen en azından kendi ailemde yıkacağım.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sen erkeksin yavrum ablan ya da kiz kardesin yapar cümlesi her evde duyulan klışe bir cumle

0
    0 Yorumla
  • pfgirlx_
    pfgirlx_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

E gibi gibi var cogu ailede oldugu gibi amman bir sorun olmasin aralarimda mutlu olsunlarda Raziyim hepsinden ❤🤲

1
    0 Yorumla
  • Cansugünday1
    Cansugünday1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Çok fazla ayrım yapılıyor özellikle doğu bölgesinde maalesef ezandan önce kıziyaret eve yetişemedi diye tekme tokat döven komşulari gördüm ben

0
    0 Yorumla
  • DinsizKâfir
    DinsizKâfir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Paylaşım acayip gereksiz, çöp. Yorum yapmaya üşeniyorum. Çok canım biri bu twiti atmış. Üzerinde durmaya da gerek yok aslında.

0
    0 Yorumla
  • hejaar__
    hejaar__ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Türkiye'de erkek çocuk sevdası çok yüksek takibi uzun tarihimizde var erkek çocuk oldu mu Baba gururlanıyor çok büyük ayrım var zaten

0
    0 Yorumla
  • Hakajsjakakak
    Hakajsjakakak Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Erkek çocuk ailede kaldığı icin daha üstün tutuluyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tabi ki de. Her aile yapıyor bunu ne kadar yapmadıklarını iddia etselerde. Erkek çocuk daha üstün tutuluyor. Daha az hayatına müdahale ediliyor.

2
    0 Yorumla
  • Beşikdüzlü
    Beşikdüzlü Takip Et
    Xper 3 Yaş: 44
    +1 yıl

Ailenden aileye degiştigi gibi anne ve baba evlat sevgisiyle alakalıdır

0
    0 Yorumla
  • Merhaba1981
    Merhaba1981 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Herkes anaya babaya bakmak zorunda bence ayrım yapılmasına karşıyım

0
    0 Yorumla
  • PsikolojikkDeli
    PsikolojikkDeli Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 50%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 639 cevap paylaştı.

Maalesef ki bu durum oluyor çoğu aile de..

1
    0 Yorumla
  • nenasıl
    nenasıl Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 84%
    +1 yıl

Toplumsal cinsiyet ayrimi var.

1
    0 Yorumla
  • serenad255
    serenad255 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 63%
    +1 yıl

Hala yapan cahiller var malesef

0
    0 Yorumla
  • HürreemSultaaN
    HürreemSultaaN Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 48%
    +1 yıl

Çoğu aile bu ayrımı yapıyor 🌺

0
    0 Yorumla
  • ddawla
    ddawla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Evet yapılıyor genelde istisnalar hariç

0
    0 Yorumla
  • mumaleviilekedi
    mumaleviilekedi Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 76%
    +1 yıl

Böyle gelmiş böyle giderciler yüzünden.

0
    0 Yorumla
  • cicimod
    cicimod Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 85%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı.

Resim güzel anlatmış.

0
    0 Yorumla
  • Mellifluous-_
    Mellifluous-_ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Yapılıyor biz de kızlar çok daha değerli sjdh

0
    0 Yorumla
  • Brr_Su_
    Brr_Su_ Takip Et
    Bilge Yaş: 48 , eic 39%
    +1 yıl

Bunu yapan cok aile var malesef

0
    0 Yorumla
  • sadecekimmm
    sadecekimmm Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 79%
    +1 yıl

%80 oranında çok şanslıyım ki ailem öyle değil

0
    0 Yorumla
  • Alejandroa
    Alejandroa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Yapıyor, annem abime daha düşkündür mesela.

0
    0 Yorumla
  • El_miram04
    El_miram04 Takip Et
    Guru Yaş: 26
    +1 yıl

Tabiki erkek çocuk hep ilk sirada

0
    0 Yorumla
  • akigolar1990
    akigolar1990 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Ben tek çocuk büyüdüm bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Zeynocmzz
    Zeynocmzz Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 568 cevap paylaştı.

Evet. Yalanlıyolar ama yapıyolar

0
    0 Yorumla
  • Yağızbeylice
    Yağızbeylice Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Evet kızlara TC de değer verilmiyor

1
    0 Yorumla
  • Protectors
    Protectors Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

Yapıyor çoğunluk

1
    0 Yorumla
  • yağmur_xz
    yağmur_xz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 82%
    +1 yıl

Kesssinlikle

1
    0 Yorumla
  • minikbira
    minikbira Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Evet

1
    0 Yorumla
  • alaraylmzz022
    alaraylmzz022 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Bazıları yapıyor

0
    0 Yorumla
  • Boncukcukk
    Boncukcukk Takip Et
    Yoda Yaş: 76 , eic 98%
    +1 yıl

Zannetmem

0
    0 Yorumla
  • eylldr
    eylldr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Ne yazık ki fazlasıyla yapılıyor.

0
    0 Yorumla
  • Mantıklıkız03
    Mantıklıkız03 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 65%
    +1 yıl

Bu tweet fazla doğru

0
    0 Yorumla
  • Elagözlü3634
    Elagözlü3634 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 85%
    +1 yıl

Yapılıyor fazlasiyla

0
    0 Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Hemde çok.

0
    0 Yorumla
  • Sevdalikiz3434
    Sevdalikiz3434 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 85%
    +1 yıl

Yapiyor

0
    0 Yorumla
  • Bayanone
    Bayanone Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl

Allah'a şükür 💎

0
    0 Yorumla
  • zodyaklısamara_
    zodyaklısamara_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Doğru

0
    0 Yorumla
  • Phoenix06
    Phoenix06 Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 920 cevap paylaştı.

yapan çok var

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Aileler, sizce kız ve erkek çocuk ayrımı yapıyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ailelerin erkek kız çocuk ayrımı yapmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? 21 cevap verildi
Aile içinde çocuk ayrımı yapılıyor mu sizce? 19 cevap verildi
Aile içindeki kız evlat erkek evlat ayrımı hakkında? 11 cevap verildi
Ailelerin Kız-Erkek Evlat Ayrımcılığı? 22 cevap verildi
Ebeveynler çocukları arasında ayrım yapar mı? 42 cevap verildi
Anne ve babalar çocukları arasında ayrım yapar mı? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Böreğin tadı, neliyken güzel?
  • Aracınız ile hiç lastik yaktınız mı?
  • Hoşlandığınız kişi herkese aynı davranıyorsa bu sizi rahatsız eder mi?
  • Altın neden bu kadar düştü, elimdeki altını satmalı mıyım beklemeli miyim?
  • En son hangi kitapları aldınız?
  • Senin önceliğin ne?
  • Karısı evde otururken yemek yapan erkeğe ne denir?
  • Sevmek sana nasıl hissettiriyor?
  • Temmuz ayında burçları ne bekliyor?
  • Son zamanlarda Azerbaycan şarkılarına takıldım. Sizde sever misiniz Azerbaycan musikisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨