AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
Bence garip en güzel çağlarında hayata erken başlamak üzücü
Mutluysan garip değil. Biz 26 da evlendikte noldu başımız göğe mi erdi 🤣
neden pişman mısın evlendiğine? :)
@musttodo1 amaan 40 ımda da evlenebilirdim ama koca bulur muydum onu bilemem 🤣
bence her yaşında koca bulabilecek güzelliğin var :)
@musttodo1 biraz da hayat şartları bu yaşta mecbur bıraktı
kocan çok şanslı bence :) mecburiyet dediğin şeyler ona senin gibi bir güzelliği kazandırmış :)
Üç çocuk büyüyorsunuz. Başınızda bir anne olmadan. Sence de tepki gösterilecek bir durum değil mi
Evet garip bir durum. Çocukları geçelim evli olması bile oldukça garip bir durum.
çoğuna göre garip bende öyleydim.. su an bile hala 32 yaşındayım çocuklarım büyük şaşırıyor ve bekar sanıyorlar bu hos bir his bunun için keyfini cikar bence.. onlar kiskanc inan bana
Hayır garip değil benimde arkadaşlarım evli ve çocukları var yani olabilecek bir durum.
Olur neden olmasın herkes okuyacak diye bir şey yok. Mutluysan eşinle bundan daha iyisini bulamazsın
Erken evlenmişsin. Çocuk bakmak çok zor muhtemelen aralarında da 1 yaş falan var. Birinin derdi bitmeden bi daha hamile kalmışsın. İnşallah bu çileye değiyordur inşallah mutlusundur. Mutluysan kimsenin laf etmesine aldırma.
Tek çocuk belki de iki çocuk garip biraz. 15 de mi doğurdun ikiz mi diye düşündüm bir an
Bu devirde çok akıl karı değil. Yaygın da değil ondan şaşırıyoruz.
Bu kadar acelen neydi neyden kimden kurtulmak istedin
Senin kişiliğin oturmamış olduğunu bildikleri için öyle diyorlar tabi yaşadıklarını bilmiyorlar.
Bence bu kişi nazara dikkat etmemeli fazla da herkese söylememeli sorulmadığı sürece de takmamalı
16,17 yaşında evlenmiştir bu insanlara garip geliyor
Günümüz için alışılmış bir şey değil artık çocuk yaşta evlilikler, o yüzden şaşırıyorlardır.
Garip değil nasıl ki bi insanın geç evlenip kariyer yapmak istemesi normalse erken evlenipte aile kurmak da normal bisey
Olabilir. Ama günümüzde evlenme yaşı 28 29 ortalama o yüzden garip geliyo olabilir
En son yapacağım şeyler arasnda bile değil çocuk. Yapana da saygı duyuyorum. Hele erken yaşta!
Garip değil de birden o yaşta kendine o kadar yük bindirmesine insanlar şaşırır bana göre.
Günümüz dünyasında biraz erken kabul ediliyor sanırsam😅
Olur ama 20 yaş genç olduğu için şaşırmaları normal sende alınma
Yanlış mı, bence değil erken evlenebilir insanlar kimseye bir söz söylemek düşmez...
Amerika'da cok var boyle tiplerden. Single mom diye geciyor.
kardes 18 de evlenmis olmasi lazim olabilecek bi durum yani
Bebegim uctun mu senin yasındakiler daha kek yapamiyor sen iki çocuk yapmişsin aaa😒
Şu zamanda şaşıralacak bir durum ama nerelisin merak ettim🤔
Biraz erken birr evlilik olmus ama sen mutlluysan sorun yok bence
Olabilir😊😊 birde mutluysan sorun yok demektir 😊😊 mutlumusun bakalım 😊😊
Olabilir takılma derim insanlar herseye konuşuyor. Ama evde kaldığımı hissettim şu an 😂
Hemen talip olayım 😂😂
@1Gazel haha yaşın küçük sanırım
@Onetrerfour 23 senin
@1Gazel 25
@Onethrerfour 101 yaşında değilsin heralde 😂😂
@Onethrerfour bence fazla bir fark yok 😂
@1Gazel sağol yine de almayım 😊
Hayır merak etme bizim lisede hamile kalan kızlar vardı
Bizim işyerinde bi abla var 50 yaşında bana 15 yaşında anne olduğunu söylüyo seninki gayette normal bir durum takma kimseyi boşver
Ömrünü paylaşacağına gerçekten inandığın birini bulduğunda direk evleneceksin bence
Kendi isteğinle mi evlendin genç yaşta ben pek mantıklı bulmuyorum 20 yaşında 2 çocuk
Değil ama çağ değişti düşünce tarzı ve yaşam biçimleri dolayısıyla erken görünüyor çoğu insana
Benim kız arkadaşım da öyle erken evlilik olunca garipsiyorlar
Olabilir tabiki ama insanların şaşırmasi da normal onlara da hak ver.
Benim arkadaşımda 21 yaşında 3. Ye hamile şaşırır insan tabi zor şeyler
Normal bir durum benim annem 16 yaşında evlenmiş ve iyiki olmuş diyor arkadaş gibi büyüdük
Yoğoo noromal bende18 yasindayim 3 cocogom var mesela 😌
Buna tepki gösterenler sevgilisiyle evlenmeden evli gibi yaşıyorlar
Ya garip değil. Herkesin kendi tercihi sonuçta ama bana kalırsa bir kadın kariyerini, hayatını düzene soktuktan sonra evlilik düşünmeli. Koca her yerde bulunur. Ama bunları baştan yapmadıkça zor. Ama dediğim gibi herkesin kendi tercihi.
Yoo niye garip olsun guzum. Yengen emine 19 yaşındayken 4. Çocuğumuz ismeti doğurduydu. Hasan filin tarlayı satın aldık.. Ee kim ekip biçecek? Mecbur çocuk lazımdı. Sağ olsun erkek doğurdu da şimdi tarlayı sulamaya gitti yiğidim
Neden olamasın. Mümkündür. Ama friends dizisini özlemişim :)
Tepki göstermeye kimsenin hakkı yok, hayat senin hayatın sonuçta.
Benim arkadaşım ya erken anne oldu. İnsanları pek takmamak gerekiyor bence bu durum daha iyi düşünsene çocuklarınla birlikte büyüyorsun güzel oluyor :)
Garip bir durum çünkü daha gençliğini güzel yıllarını yaşamadan hemen evleniyorlar ki bu da kolay değil yani evlilik kolay bir şey değil en az 25 olması lazım birisinin evlenmesi için
Öyle bi kanun mu var? İnsanın en güzel yaş dönemi 20 25 arasıdır bu dönemleri eşiyle geçirmesi çocuğuyla geçirmesi çok güzel bişey. Ayrıyeten evlilik geciktirilince insan zinaya günaha teşvik ediyo
20 yaşında 2 çocuk erken tabi, köyde falan yaşıyo heralde arkadaşın
Nedir bu evlilk acelesi önce eğitiminizi tamamlayın bir işiniz gücünüz olsun sonra evlenirsiniz
Yani eskiden 13 14 yaşında evlenenler oluyormuş şimdi herjes 25 30 civarı evleniyor ama 18 yaşında evlenip 20 yaşında çocuk sahibi olmak hemde 2 tane büyük sorumluluk siz bu sorumluluğu kaldırıyorsanız sıkıntı yoktur Allah bağışlasın Hayırlı akşamlar
Bence şu zamanda kadında da erkekte de 25 ve üzeri evlenilmeli.
2 çocuk çok fazla zaten 2 kardeşin ardı da en az 7 yaş olmalı
20 yasinda 2 cocugu olan kadina dicektiniz? Olay 'M' yi aşmış 🙂
tabii ki normal bir sey ama bana göre asiri garip yani eger okumamissan olabilir ama ayni zamanda oyuyu ayni zamanda cocuk yapmanin tamamen gencligi öldürdügünü düsünüyorum sahsi fikrim
Eğer seviyorsan eğer hayallerinin peşinde ilerliyor isen kim ne derse desin sen ve senin ben duygusuyla benimsediklerine önem göster gerisinin ne dediği pek önemli olmasa gerek
Bunu garipseyenenle de kesin 50 yaşında olan kızlarını erkenden evlendirmek isteyen teyzelerdir, takma sen kafana can sıkmaya gerek yok eşin ve çocuğunla mutlu ol gerisini salla
Bu gerçekten çok güzel bir durum yaa. Tebrik ederim 😊
Seni eleştirenlerin anasına sormak lazım, senin yaşında kaç çocukları var du
En güzeli bence. Eşine aşıksan, mutluysan, en güzeli.
Millet genelde 30 da evlenip 35 de cocuk yaptigi icin normal görmuyorlar ama bence cok normal ve guzel
Harika. Tebrik ederim Seni. Seni kınayan herkes ya kas ar olacak ya evde kalacak. Sen en doğrusunu yaptin