bana çok garip geliyor. aileler falan nasil musade ediyolar veya yasitlarim bu sorumluluğu nasil aliyorlar? nasil geciniyorlar? sadece kizlar degil erkekler de 20 de evleniyor ben cok sasiriyorum. tamam isteyen istedigini yapmakta özgür bunu tartisacak degilim ama hani bazi seyler vardır o yaşta o sorumlulugu alamazsin çünkü egitimin , işin oturmamistir bitmemistir falan..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnormal. 20 yaş tıbbi olarak yetişkin bile sayılmıyor. Bu yaşta üniversitede okuyorsun. Bu yaşta okuman, 1-2 yıl sonra staj, sonra kariyer yapman gerek. Hayallerinin ardınca koşman gerek. canım canım gelenekler yüzünden dünyada normal kız çocuğu bile kalmamış. Nerede o güçlü, hayallerinin ardınca koşan, zengin, kendi parası olan, gururlu kadınlar? Gelenekler yavaş yavaş onları yok ediyor. Başı dik kız çocuğunu mahvedersen, güçlü kadınları yok edersin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanları yaşına göre yargılayamayız. Kimisi 20 yaşında ama 40 yaşında gibi bir ruha ve bilgiye sahip. Kimisi var 40 yaşında ama 10 yaşında çocuktan farksız. Hayata karşı bir gram bilgisi, anlayışı ya da zekası yok. 40 yaşında olsa da 9 yaşında olan bu kadın evlense mi daha mantıklı olur, 20 yaşında ama 40 yaşında bir zihne ve bilgiye sahip bir adam evlense mi daha mantıklı olur bir düşünmek lazım.
Ben tuhaf karşılamam çünkü neler gördü bu gözler.. Tabii her 20 yaşında olan bilge, her 40 yaşında olan da çocuk değil. Verdiğim örnek bir istisnaydı ama çoğunluk ne yazık ki daha kendinden habersiz, hayal peşinde koşan çocuklar. Yine de herkesin kendi kararı. Kendini yetiştiren, anlayan ve bilen evlensin. Kendine yabancı, hayata uzak kişiler de evliliğe bulaşmasın mümkünse ‽
07 Yorumla
Soran+1 yılsimdi boyle guzelleme yapmak hoş tabi de. ozellikle bizim ulkemizin sartlarinda bakarsak 20 yasinda bir genc kiz veya genc erkek kendini ne kadar yetistirmis olabilir? hayat okulundan mezuniyet bir kenara daha universitesi bitmemistir. kaldi ki diyebilirsiniz uni okuyan da issiz bilmem ne. uni okuyanin bile issiz kaldigi ulkede daha düşük bir egitim seviyesinde kalmak akil kari olmasa gerek. istisnalar elbet bir kenara ama bilimsel olarak da 20 yaşında bir insanin zihinsel gelisimi ile 30 yasinda bir insanin zihinsel gelisimi bir değil
- +1 yıl
Peki okumuş cahiller? Hayat okulundan mezun olmakla, üniversite okumayı bir tutuyorsanız zaten konuşmaya dahi gerek yok. İnsanın kendini yetiştirmesi neden bir diplomaya bakıyor mesela? Kendini anlamak, tanımak 40 yaşında insanların bile tamamlayamadığı kadar derin ve önemli bir meseleyken bunu pas geçmek..
Soran+1 yılbir tutmuyorum ikisini. okumuş cahiller normal degil zaten. sadece diplomadan bahsetmiyorum. 20 yaşında biri daha cocukluktan bile yeni cikmis. insan kisiliginin oturmasi 25 e kadar devam ediyor bunun hakkinda bir suru calisma var. oldu o zaman diyelim 15 yasinda da biri kendini tanir gelistirir. evlenme yasi 15 olsun falan. savundugunuz seyin cikacagi yerin farkinda değilsiniz
- +1 yıl
Anlamak isteyene bir saniyemi bile harcamam. Sizde anlayacak gibi değilsiniz zaten. Boşverin.
Soran+1 yılhayir , cevap veremediniz çünkü yaptığınız guzellemenin boyle bir sonuca cikacagini hesap edemediniz
- +1 yıl
Hatamı kabul ederim "hatalıysam" ama karşımda laftan anlamaz biri varken nefesimi de, vaktimi de boşa harcamam. İstediğiniz yere çekin zira anlamama sorununuz var.
Soran+1 yılkullanici adiniz ne cok sey anlatiyor uslubunuz ve niyetiniz hakkinda. iyi gunler dilerim
+1 yılAynısı bende 20 yaşındayım 9 da aynı sınıfta olduğum kız şu an hamile 2 ay sonra doğum yapacak gerçekten anlamıyorum bu yaşta insan nasıl böyle bir sorumluluğun altına girebilir 3 ü evli 2 si nişan attı bana da çok garip geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılyuh ya
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılhayatı tam olarak anlamıyorlar eğlenceli bişi gibi geliyordur daha çok doğu tarafında evleniyorlar o kadar erken anneleri babaları da hiç bişi demiyor baya farklı onlar
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılNormaldir herkes evleniyor ilk fırsaatta. ama normal de tuhaf olması lazım tabi ki de. yani 20 yaşında ki biir kendisi çocuktur zaten. bir de üstüne çocuk yapıyorlar düşünmeden
11 Yorumla
Soran+1 yıloyle
- Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle çok yanlış ve sağlıksız olduğunu düşünüyorum. O yaşta çoğu genç daha hayatla ilgili bir çok şeyi tecrübe etmemiş farklı kültürler görmemiş oluyor. İnsanın önce kendine katması gereken çok şey var. Bir kaç ülke görmek farklı hayatları tanımak, hayatta sana diretilen ya da sevdiğini düşündüğün değilde başarılı olacağın şeyleri aramak lazım. Şahsen farklı ülkeler görmeden evlenmeyi vizyonsuzluk olarak görüyorum. Hele birde bu yaşlarda evlenip çocuk yapmak über noktası..
10 Yorumla
+1 yılBence de normal değil ama siz şu noktayı atlıyorsunuz herkesin bu hayatı yaşama şekli, hayata bakış açısı beklentileri, aile yapısı aynı değil. Sana normal gelen şey onlara garip geliyordur belki.
03 Yorumla
Soran+1 yılherkes istediğini yapabilir , bunu tartisacak degilim diye yazdim. eger siz atladiysaniz orayi okumayi :)
- +1 yıl
Atlamadım canım ama sen yazımı okumadın ya da anlamak istemiyorsun ayrıca burada soru sorduysan herkes cevap verebilir hoşuna gitmediği için karşı çıkacaksan hiç soru sorma
Soran+1 yılcok gerginsin. dediklerinle alakali hicbir sey yok ki dksbfma
+1 yılYaşıtların, hayattaki tek başarısı evlenmek olanlardan sanırım.. 20 yaşında evlenmek nedir kişiliği bile oturmamistir.
21 Yorumla
Soran+1 yılkatiliyorum ama cok gorur oldum
+1 yılAy ben daha kendime bile bakamıyorum ne çocuğu birde masum bı canın hayatını kendimle mahvedemem ama bakabilen için sorun yok isteyen istediğini yapsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
- Aile & Toplum konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılBen halen gaming bilgisayarım yok diye üzülüyorum 😅😂
313 Yorumla
Soran+1 yılben valla dusununce bile bunaliyorum su anda oyle bi hayati
- +1 yıl
Aynen öyle valla tiksinme sebebi resmen
Soran+1 yılyani darlandim xksnda
- +1 yıl
Bıhtıh ya 😅😂
- +1 yıl
Valla askerde gördüklerimi anlatsam şaşar kalırsın bu konuda 😅
Soran+1 yılben de 2. mezun senemdeyim. istedigim olacak diye tutturdugum icin. hala tyt mat falan kasiyorum millet bebek pışpışlıyo hadi ben de mezunlugu abarttim da onlar neyin kafasinda ya dkwnfks
- +1 yıl
Cehalet ne diyceksin ki 😂
- +1 yıl
Ben de oyuncakları seviyorum hatta bazen mutlu olmak için sürpriz yumurta alıyorum fbfvvb
- +1 yıl
Biz ne zaman büyürüz sence 😅
Soran+1 yılşart degil arkadaslar ya
- +1 yıl
Bilmem sorumluluklar yüklenince heralde
Soran+1 yılonunla alakasi yok ya , millet ceo oluyo da cocuk istemiyo. o farkli bi istek
- +1 yıl
Belki bi gün olur 😅 Neyse ben LoL oynamaya gidiyorum 😂😂
Aile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Sonuna kadar haklısın. Bence kadınlar en erken 25 ten sonra evlenmeli. Erkekler de en az 30 olmalı. Aksi halde kişilikleri tam oturmadığı için sorun yaşıyorlar
10 Yorumla
+1 yılBence yaş değil o sorumluluğu alabilecek kapasite lazım yoksa ha 50 yaşında evlenmiş ha 20 faydası yok ama sorumluluk alabilen bir insan ise 20 ve 30 yaşları arasında evlendirilmesi makul.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar çoğunlukla kendi işinin sahibi insanların çocukları. Babasından dükkan kaldığı için iş bulma derdi olmayanlar erken evleniyor. Üniversite bitirip iş bulmak zorunda olanlar ancak 25 yaşından sonra evleniyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılyine de normal değil. bu hayatta tek olay para degil. bireysel bi hayat da var. onu es geciyolar
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü hayat sıkıyor bebek olayı aile kurmak istiyorsun o yüzden ve gezmek istiyorsun bir sevdiğin olsun istiyorsun ailenle yaşamak istemiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yıliyi de daha 20 yasindasin ne hayati yasadin da sıktı
Soran+1 yılgezmek eglenmek icin , ailenden bagimsiz olmak icin okur meslek edinir kendi ozgurlugunu kazanirsin. gidip evlenip bi de bebek yapmazsin
- +1 yıl
Yapanlar var hele ki zenginse tam işine yarar hayatta
Soran+1 yılbirine bagimli olursun, aileden zengindir veya ailesine bagimli olursun. o ozgurluk degil
- +1 yıl
Anladım
- Aile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenenlere değilde küçük yaşta çocuk yapanlara şaşırıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılerken evlenenler cocugu da erken yapiyolar genelde. erken evlenenler bilincli olmadigi icin
- Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılAnormal kanka sakın 25 yaşın altında evlenme. Pişmanlık olur
14 Yorumla
Soran+1 yılyok be ben oyle biri degilim 25 ten once evlenen ker i z dir bence ckwndw
- +1 yıl
Öyle zaten, erken evliligi ne yapacan
Soran+1 yılhayatin karar
Soran+1 yılkararir
+1 yılisteyen istediğini yapar öyle bir devir 18 yaşında yaşlı adamların metresi olanlarda var insanlar uçmuşlar
00 Yorumla
+1 yılBende 19 yasindayim naail evleniyolsr o kisinin dogru kisi olduguna aklim almiyo daha cok gencsin bu sorumluluk cok falza bence
00 YorumlaTemmuzda 34 olacağım yaşıtlarım ikinciye boşanıyor ben daha söz nişan yapmadım 😅 garip olan sen değilsin onlar yani inşallah 🥹
00 Yorumla
+1 yılYaw normal, onların ebeyn olduğu yaşta bizim okuyor ya da hâlâ bekar olmamız da normal arkadaşlar. Kasılmayın. İyiyiz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaş bence sorumluluk almak için erken daha kendine bakmayı bilmeyenler çocuk bakmaya başlıyor o çocuk ne kadar sağlıklı büyüyebilir...
00 Yorumla
+1 yılne bu acele ben de anlamış değilim benim arkadaşım da 21 yaşında anne olmuştu
022 Yorumla
Soran+1 yılyuh ya
- +1 yıl
öyle valla
Soran+1 yılnormal degil
Soran+1 yılo yasta birinin daha kendi hayatini kurmus olmasi mumkun degil hele Türkiye sartalrinda
- +1 yıl
@Cielos bu zamanda bu yaşta doğurmaya cesaret edemezdim ama arkadaşım mutlu iyi bir eşi var durumu iyi o nedenle normal tabi
- +1 yıl
@Cielos eski zamanla bu zaman bir değil kıyaslama yapılması saçma
Soran+1 yıleskiden cunku egitim seviyesi düşüktü. yillar gecti dunya degisti. eskiden at arabasıyla geziliyodu devam mi?
- +1 yıl
@Cielos bu zamanda bu yaşta her insan cesaret etmemeli olan çocuğa oluyor
Soran+1 yılaynen cok kolay, gundem takip etmiyoruz herhalde
Soran+1 yılulasim kolaylasti evlilikte sorun olmaz nasil bi baglanti
Soran+1 yılya toz pembe goruyosun hayati ya da hayattan bi habersin her turlu bi fikrin yok gerceklik hakkinda. bol şans dostum
Soran+1 yılmesele para ve elde edebildiklerin degil ki. bireysel bi hayatinin var olmasi
Soran+1 yıl20 sinde biri cocukluktan yeni cikmis. kendini ne kadar gelistirmis olablir , ne kadar dunya gormus olabilir? hemen bi evlilik falan
Erken evlenler hep bi heves diye düşünüyorum dediğin gibi gercekten zor evlilik sorumluluk getiryo
01 Yorumla
Soran+1 yılhadi onlar heves etti de aileler kafayi mi yemis ya
- Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılonlar normal değil normal olan sensin. 4 senen var evlenmek için daha çocuksun
04 Yorumla
Soran+1 yıl25 ten once bence zaten evlilik olmamali
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Hatta 30 a kayıyor yavaş yavaş hayat pahalıligi üniversite geçim derdi derken
Soran+1 yılartik gunumuzun 30 u eskinin 20 si gibi oldu
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnormal bu normal olamaz o yaşta hayatını yaşamaları gerekiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de normal degil ama iste
+1 yılharbiden yaa
lise arkadasımın kucagında cocugu var saka gıbı gelıyor10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnlar erken evlenmişlerdir, erken anne olmak istemişlerdir.
Herkes 20'sin de anne olacak diye bir kural yok12 Yorumla
Soran+1 yıloyle bir sey demedim zaten de normal bulmuyorum bu durumu. linclenmemek icin o tarz sordum
Cevap sahibi+1 yılEvet bana göre de normal değil
+1 yıl20 yaşında çocuk yapmak nedir ya kessinlikle normal değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Dur kızım daha hayatının baharında yeni gidin 35 e daha cok
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşında tek derdim üniversite bölümündeki sınavlarımdı. Ne evliliği ne çocuğu yav
00 Yorumla
+1 yılolabilir tabi de garip bence bir iki de değil anlaşılan
00 Yorumlacogu da ayrılıyor 1 sene sonra bunuda bilmen gerek kardes
00 YorumlaAnlayamıyorum ben de 2002-4 doğumluların bebeği var. Var bir terslik.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılCidden garip bence evlenmeleri bile garip ama herkesin kendi hayatıı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim akrabalarımdan da var o yaşlarda evlenen bende 20 yaşındayım gerçekten aklım almıyor evlenmeyi evcilik oyunu ile karıştırıyorlar ve marifet olduğunu sanıyorlar
00 Yorumla
+1 yılben de aşırı şaşırıyorum ama bu sitede görüyorum sadece 20 yaşındayım evliyim yazanları
00 YorumlaGenelde erken evlenen erkekler anne baba tarafından çok istendiği için evlenebiliyor, böyle kızlarda mevcut tabi herkesin kendi fikri ama ben de çok anlamam bu durumu ama maddi olarak aile desteği varsa çok uzatmıyor bizim insanlarımız
07 Yorumla
Soran+1 yılyazık oluyor
Soran+1 yılbuyuk bi karar ya gazozuna alinir mi boyle kararlar sacma
Soran+1 yıloylesi nadir kaldi bence ya , en azindan su anki yas grubumda
Soran+1 yılberbat ya
+1 yılBen de 28'im mesela, iş gereği çevremdei arkadaşlarım çatır çatır evlenmeye başladı. Bana da garip geliyor ama denedim olmadı :) Bekliyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılEskidendi o ya. Şimdi otuzdan sonra evleniyor herkes. Çok nadir o
03 Yorumla
Soran+1 yılo kadar nadir değil inan
- +1 yıl
Doğuda mısın
Soran+1 yılhayir ama dediğin kadar nadir degil
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 de evlenir 25 olmadan boşanırlar bir de çocukla kalırlar ortada. Hadi anladık çocuk yarım akıl ama bunların ana babaları da yarım akıl.
00 Yorumla20 yasindaysan hayatini yasa. Insanlar cocuk sahibi olur mutlu gozukur ama mutsuzdur ve pismandir belkide. Hayatini dolu dolu yasiyamadigi icin. Benden sana tavsiye: insanlara bakarak yasarsan herzaman mutsuz ve eksik hissedersin kendini.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence de anormal. Mesela benim 3 senelik erkek arkadaşım var inşallah 2 3 24te düşünüyorum evliliği üni bitmiş olur
00 Yorumla
+1 yılEvlenenin başı göğe ermiyor yğn sen önüne bak eğitimini filan tamamla amacın olsun hayatta... Ergenliğe giren herkes çoğalabilir aklı olsun olmasın...
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
Üniversiteside benimde bir arkadaşım vardı liseden sonra aileleri evlendirmiş beraber okuyorlardı. Tuhaf karşılamıştım ama herkesin düşünceleri hayatı bir olmuyor olabiliyor yani
01 Yorumla
Soran+1 yılallah allah ya cok ilginc geliyo
- Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'deki evlen baskısı yüzünden ondan sonra niye boşanıyorlar
00 Yorumla Onlar evlenmeden önce yapan hataları düzeltmeye çalışıyo daha erken senin için ne zmn istersen o zmn evlen kimse karışamaz
04 Yorumla
Soran+1 yılahahhaa yok ya bazilari zorunluluk olmasa da evleniyo ya da cocuk oldu diye illa evlenmek zorundalar mi? farklı yontemleri var kendi hayatlarina devam etseler falan daha iyi bence. bi hata oldu diye evlilikle hayati yonlendirmek sorunlu ya
Soran+1 yılbenim asla oyle bir dusuncem yok zaten , sasirdigim icin sormak istedim
Aile yapısı ve hayata ne kadar erken atıldığında ilgili yeterli maddi bağomsızlığım olsa hiç durmam basarım nikahı
10 Yorumla20 yaşında evlenmek bile garip çocuk yapmayı geçtim
20 YorumlaBen 35 yaşındayım. Yaşıtlarımın neredeyse torunu olacak. Ben daha evli değilim :) bi de beni düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılyani bence cok sorun değil durumun. onlarinki daha bogucu dkwbfks
+1 yılBoş ver yaşıtlarını en fazla 6-7 sene sonra keşke 1 sene geç evlenseydik derler ve diyenleri tanıyorum
00 Yorumla23 yaşındayım hala okuyorum o kadar takılma bazıları hızlı atılıyor bazı şeylere
05 Yorumla
Soran+1 yıltakilmiyorum zaten aciklamada ne kadar sorunlu gordugumu yazdim aslinda. linclenmemek icin oyle baslik atmak zorunda kaldim
Soran+1 yılbenim cevremde pek yok ama goruyorum evlenen. genelde iyi hallerini goruyorum. ama akil kari degil
Soran+1 yılevlilik fikri su an sicak baktigim veya planladigim istek duydugum bisi degil ya zaten
Ee olabilir 20 yas erken bence cocuk sahibi olmak icin 25 falan
06 Yorumla
Soran+1 yılbence evlilik yasi min 25 olmali
- +1 yıl
Aynen 55 te de çocuk yapılmalı
Soran+1 yıl25 te evlenince 30 da çocuk yapilabilir? bdksbdjs neden bu kadar gerildin. kacta evlenilmeli sence cocuk gelin mi olsun insanlar @TalkingAngelaK-Pop zaten kpopcuymussun. d
- +1 yıl
Adı ben koymadım . d
günümüzde garip demeyelimde ender rastlanır bi durum diyelim
01 Yorumla
Soran+1 yılciddi bi kesim var ya boyle
+1 yılYokbe artık millet evlenmeye gerek duymadan beraber yaşıyor o eskidendu
10 Yorumla
+1 yıl- seninse olmalı bence
00 Yorumla
+1 yılya ben daha kendime bakamiyom çocuk gibiyim hala kabullenemiyorum büyüdüğümü bunlar çocuk yaapiyo
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Erken yaşta evlenmeye bayılan insanlar la dolu çevre sonra erkenden evlenip pişman oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılonlar boş insan.. kariyer yapmak varken erkenden ne varda evleniyorlar.. ileride pişman olacaklar
00 Yorumla
+1 yılBirçoğu beş yıl bilemedim on yıla pişman olur erken evlenip çocuk yaptığı için
00 Yorumla
+1 yılMillet habire üreyelim sevişelim sevilelim
01 Yorumla
Soran+1 yılahhahahaha
27 yüm yaşıtlarım 2 yi yaptı 😅
02 Yorumla
Soran+1 yıloff cksnfkksf cok garip bi hiss
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBana bile garip geliyor mk hshssj
04 Yorumla
Soran+1 yılpuhajdjwndkwda ya dimi
Soran+1 yılhicbir zaman o modda hissedmivem sanirim. dusununce ruhum daraliyo
- +1 yıl
Hiç büyüyemicez demek ki dhjdjd
Soran+1 yılbelki de
Kısmet bu işler acele etme
01 Yorumla
Soran+1 yıloyle bi niyetim olduğunu soylemedim zaten. normal bulmuyorum
her şey olabilir ya sıkıntı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılya tabi de ilginç
- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 20 yaşındayım, yaşıtlarımın çocuğu var. Bana bu garip geliyor, sizce normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler