AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
erken evlenen pisman oluyor ve erken evlenen erkek yok sen kesin 27-30 yaslarinda briinle evlenmisindir
Ben imkanım olsa erken evlenmek isterim. O yüzden yok demek yanlış
👏🏽👍🏽
Bu alkış kimeydi?
neden erken evlenmek istersin sakamisin
Neden istemeyeyim? Ne zaman evleneyim? Eskiden erken evlenenlerin çoğunun mutlu bir evliliği var günümüzde öyle mi? Her evlilik mutlu mu değil çoğu evlilik boşanma ile sonuçlanıyor. Ayrıca duygularımı yaşamak için 30 yaşımı beklemek istemiyorum
bravo evlen bir kac ay sonra cocugun olur esin sendne sogur sende ondan cocuklari büyütmekle gecer ömrün esininde artik oo
Sende 30 da evlen 30 a kadar da bir sürü kişiyle cinsellik yaşarsın evliliğe bir şey kalmaz bir gün kavga eder mahkemede yıllarca bekle sonra
Bence günümüzde cok erken. Okula gitmemek icin evlenip cocuk bakmak cok saçma geliyor bana. Yani ben evlenmeyi öyle bahane icin görüyorum. Daha hayatta neyi sevip, sevmediğini 18 yasinda bilmiyorsun ki. Bu yüzden erken bosanmalar oluyor
Yani bu yaşta millet ünv yeni başlıyor sen bide 2 çocuk yapmışsın 😂😂😂😂 ne acelen vardı
sağlıklı bulmuyorum okusun ekonomik özgürlüğünü alsın ayakları üzerinde dursun kadın erkek farketmez
Suanki zamana göre normal değil devir değişiyor. 20 yaşında evliyse bide 2 çocuğu varsa okumamış demektir. E okul şu an aile kurmaktan daha önemli.
İyi yapmissin aklim olsa 18 de bende giderdim oku bilmem ne sonun da bi bo.. k olmadik en azindan bebelerimle oyalanirdim simdi 😂😂
😂😂😂
Ama o zamanda erkeğin eline bakmak zorunda kalırdınız ufacık şeyler için sizi kınandı🙁
Bebek kısmı çok hoş
Valla bakan da biir bakmayanda ac gözlu olmayacaksin adam iyi kötü destek olur yani babalarimiz annemize vermiyomuydu para 😁 yani bi amacin olur cocugun icin ugrasirsin simdi bomboş yasiyorum 😂😂
Bilmem belkide ben çok kötü evlilikler gördüm o yüzden böyle düşünüyorum
Tabi evlilik kumar gibi sans iside kötüyede düşme ihtimali var
Kötü insanamı
Biraz erken olmuş da çok garipsenecek bi durum değil ülkemizde 18 yaşın altında evlenen çok insan var ama ideali bence 20+ olması gerekiyor bence
Garip değil ve tepkiler normal. Tek çocuk neyse de iki çocuk kadını yorar. Onun dışında sıkıntı yok gibi
Elbette olağan bir durum ama 30 unu geçip hala bekar olanlar icin tuhaf gelebilir elbette 30 una kadar evlenmemiş olmak daha da tuhaf olabilir
Evliliğin yaşı yoktur, mutluysan sıkıntı yok... İstersen 18 yaşında evlenirsin istersen 40 yaşında... :)
Yoo sadece erken yaşta evlendin sen ne istersen o olur çevrenin birşey demeye hakkı yok son cümle senin
Normal aslında ama erken geldi bana. Genelde eskiden öyle olurmuş. Günümüzde herkes 23-24 ten aşağı evlenmiyor
Babaannem olsa aklına erken düşmüş derdi. Bu devirde en doğrusunu yapmışsın bacım. Hayat garantisi gibi bir şey senin için.
Garip değil
Olabilir yani herkesin farklı bir hayatı, hikayesi var
Ülkece böyle şeylere pek alışık olmadığımızdan normal geri karşılanması
Çoğu insan çocuğu geç yaşta yaptığı için öyle tepki veriyor sıkıntı yok takma
Yani insan şaşırabilir ama kimse tepki gösteremez sonucta herkesin kendi hayatı
20 de iki olunca beklenti şöyle oluyor 30 da12 cocuk
olabilir neden olmasin. insan sevince bence yasin pekte bir onemi yok. mutluysa hic yok...
Başkalarının dedini umursama sen mutluysan gerisi boş Allah bağışlasın 2 evladını
Mutlu ve huzurlu ise 20 de olur , 30 da olur , 40 da olur.
Ellere nesi?
Çok garip aşko. Ne bu daha yeni gözler açılmış evlenmişler
Yani elbet olabilir saygı duymak lazım da istemezdim yapmadım da ama saygı duyarım
umursama kimseyi eşinle ve çocuklarınla mutluysan sorun yok 😊
Tabii ki de değil. Tam yaşın da çocuk sahibi olmuşsunuz. Mutluluklar
Keşke ben de evlenip çocuk sahibi olabilsem ama önce okulumu bitiricem ne olur ne olmaz diye bence sen de 30 unu görmeden üniversiteni oku elinde bir belgen olsun
Neden garip olsun ki tamam yaş küçük olsa da çocuğunla birlikte büyümek de eminim keyfi başkadır
Bence şaşırtmaya gerekyokki erken evlendiyseniz olabilir
Olabilir, kişiye bağlı kanunen bir sakıncası yok sonuçta.
Değil 23 yaşındayım ve sınıf arkadaşlarıkın ikişer çocukları var hem de 5-6 yaşlarında
Biraz genç yaşta hayata atılmışsın hepsi bu. Mutluysam gerisi boş.
Bencede garip en azından bana öyle geliyor ama senin için farklı olabilir
Çocukların kaç yaşında
Yani aslinda normal ama günümzde insanlar gec evleniyor 25 29 cocuklari oluyor
Benim arkadaşım da 19 yaşında. 2. çocuğuna hamile. Gayet normal karşılıyoruz.
bekarlık sultanlıktır bence 20 yaş iyi bence evlenmek için
Allah Mutlu etsin
Garip bir durum değil insanların yaptığı şeylere saygı duyulmalı
En güzeli millet 30 nda evlenemiyor. Allah mutlu etsin
Bende gariplerim daha kac yasindasin olgunlastin derim
Birazcık garip geliyor daha 20 yaşında
Herkes kendisi gibi düşünmeyene garip bilmem ne diyor öyle bişey yok boşver öyle diyenleri nasıl mutluysan devam :)
Hayat senin yaşayan olan sensin olabilir bilemezdin sen de ve çocuklarınla arkadaş gibi olursun burası güzel
Yo garip değil mis gibi işte çocukları biraz genç hallerine gelince anne de hala genç olmuş olucak kafaları uyucak en güzeli
Annemin 17 yaşında 2 çocuğu vardı
Ay ama o çok erken evlenmiş
Evlenme yaşına gelmeden
Evet
erken evlenms olablrsn normql benm annemde oleymis
Annem 20 yaşındayken ben 3 abim 6 yaşındaydı🤔
oha okurken bile ağzım açık kaldı
bu ne acele
18 yaşından önceyse bana göre garip evet.
Allah bağışlasın en iyisini yapmışsın
Biraz erken olmus ama mutluysan mühim değil
Yani bekarlara değişik gelir.
Bana göre garip ama eleştirmem yinede
.
Gayet normal bir durum.
.
Olabilir bence daha güzel
Olmayacak sey degil😄18 yasinda baslamissin jsks
Her insan yapamaz. Büyük başarı.
normal ya eskiden 13 yaşında evlenen oluyormuş
Mutluysa sorun yok