Japonya'da her birine evlilik vaadi vererek 35 kadınla aynı anda ilişki yaşayan adamın, sevgililerinden hediye alabilmek için her birine farklı bir doğum tarihi söylediği ortaya çıktı. Kadınların şikayeti üzerine harekete geçen polis, adamı dolandırıcılık suçundan tutukladi.Japonya'da bir pazarlama şirketinde yarı zamanlı olarak çalışan 39 yaşındaki Takashi Miyagawa, akıllara durgunluk veren bir olaya imza attı.
İşi sayesinde tanıştığı 35 kadınla aynı anda 'evlilik vaadi' vererek ilişki yaşayan adam, hediye alarak maddi çıkar elde edebilmek için her birine farklı bir doğum tarihi söyledi.
Birkaç kadının durumu fark etmesi üzerine birbirlerine ulaşarak şikayet etmesi üzerine harekete geçen polis Miyagawa'nın sabit bir adresi olmadığını belirledi.
Asıl doğum tarihi 13 Kasım Takashi Miyagawa'nın kadınlardan birine 22 Şubat , birine Haziran, bir başkasına ise Nisan ayında doğduğunu söyleyerek yılın farklı dönemlerinde kadınlardan pahalı hediyeler aldığı ortaya çıktı.
Miyagawa, şikayetlerin ardından 'dolandırıcılık' suçlamasıyla tutuklandı. Hakkındaki soruşturma devam ederekn, kandırdığı kadınların sayısının 35'i aşabileceği tahmin ediliyor.
Vallahi bence adam haketmesine haketmiş ama kadınlar da bu muameleyi hak etmiş. Hangi normal insan kadın ya da erkek olsun bu kadar saf olabilir. İki hadi üç bilemedin dört kişiyi idare etmek belki anlaşılabilir, o da karaktersiz olan insanlar için geçerli elbette. Ama otuz küsur?
İnsan sevgili olacağı kişi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalı. En azından ailesi hakkında bilgi edinmek, doğum tarihini belgeleyen bir şey görmek vs. istenebilir dolaylı yollardan olsada. Mesela ben 45 yaşında olduğumu söylesem inandırıcı olabilirim. Çünkü yaşımı göstermiyorum. Ama 54 yaşındayım ve benimle birlikte olmak isteyen insan için yaş farkı önemli olabilir ve gerçekleri bilmeye hakkı var. Ülkemizde de benzer şekilde suistimaller sıklıkla yaşansa da farklı katogorilerde ortaya çıkıyor. Bu nedenle kimseye koşulsuz güven duymak doğru değil. Unutulmamalı ki “İtimat kontrole mani değildir”
Yani ne diyeyim, bayanların saglığınımı ya da bayanların genetiğinizi çözmüş bu kadar bayanı kandırmış, ya da adam çok karizmatik yakışıklı ve aynı zamanda çok çapkın bumu, birde bayanların hepisi ile ilişki yaşamış vede çok pahalı hediyeler aldırmış sevgililerine, inanılmaz bir olay kafam almıyor birtürlü, bu adamı neden tutuklarlar bayanların kendi hataları, bakın çok sürmez bu kişiyi serbest bırakırlar çünkü kanunda böylesi bir olaya ceza verecek bir yasa yok, e zorla ya da şantaj olayıda yok bayanlar kendi rızalarıyla hediye almışlar, kendi rızalarıyla ilişkiye girmişler, bundan dolayı hiç birşey yapılmaz.
Japonların dolandırıcıları bile zeki 😄 Bizim Türk erkeklerine kalsa foyası hemen ortaya çıkardı. 😄 Ama adam gönül eğlendirmek için yapmamış, bildiğin fazla maddi kazanç sağlamak için yapmış. Bu adam için sadece dolandırıcı diyebiliriz ama ahlaksız diyemeyiz. Adamın belki parası yok, belki aç, halden anlamak lazım. 😂
Bunu kadın yapsaydı neler neler derdiniz. Erkek yapınca adam derler erkek aldatınca karını boşver gizli gizli aldat senin hakın çapkınlık yapmak derler.
bu millete s*kn yaranır ben bunu anladım yorumlara bakınca
dolandırıcıları zeki kabul eden bir aptal sürüsü
şurada çeviremeyeceğim sosyal mühendislik, algı oyunuyla düşüremeyeceğim insan yok, aynı şekilde bunu bir çok kişi de yapar
bunu yapana saygı duyan yapmayana saf etiketini yapıştırıp köşeye atan suç potansiyeli yüksek masumca görünen iğrenç ülkeden uzaklaşmalıyım orası kesin
adamın teki resmen insanların duygularıyla oynayarak parasını kopar peşine düşmüş, buna zekice diyor çünkü o kadar düşük bir zekaya sahip ki , buna kendi çapında zekice olarak kabul ediyor, adamın zeka modeli bu
İyi olmuş tutuklandığı akıllanır umarım. Benim anlamadığım ise dolandırdığı kadınlar sadece doğum gününden nasıl anlayabilmiş. Bu adam telefon falan kullanmıyor mu yahu 35 kadınla çıkıyorsa elbette 10 tanesinden telefon bildirimi vs gelir hadi onu geç arar bile 😬
Japon hukuk sistemini bilemem o yüzden kesin bir şey söylemem yanlış olur. Ama görünüşte suç değil gibi duruyor, tabi evlilik vadi, hile ve cebir yoksa. Adam sadece birden fazla kişiyle flört/ sevgili olmuş, kadınlar gururuna yedirememiş, hepsi bu tabi bu şahsi düşcem japon adalet sistemini bilmiyorum.
Aldatmak karakter işi hele de 35 kişi ile mide almaz ama cezaevine girme sebebi 35 kişi ile çıkması olamaz sevgililerini kandırıp para aldığı içindir ülkemizde evli biriyle beraber olmanın bile bir suçu yok maalesef işte tam bu sebepten edep kalmamış kimsede
Yoo hak etmedi. Bu kadinlar da kazıklanınca amma veryansın ediyor he.. Erkekleri sıraya dizip günde 10 kişiyle yatıp hepsinden hediye alan kadına ne oldu?
Hepsine evlilik vaadi verdiyse sıkıntı, hediyeler de dolandiriciliga girmiyor hediye sonuçta, doğum günü meselesi ise hepsiyle aynı anda buluşmayacagi içindir ve yani duygusal bi kandirmaca var, haketmistir
Bunu Türk kadınina yapamazdı bizim kadınlarimızın teki bile erkeği hapsediyor 2. de olmadı 3. de yakalanırdi. En basitinden mesaj niye atmiyorsun niye aramıyorsun derken çoktan yakalanırdı.
35 ne ya gunde 1 sevgili olsa 30 eder mk bu her gece birinde mi kaliyordu anlamadim ki kac telefonu var ki bu adamin çinde saygisizlik hapis cezasi icin yeterlide bu kadar bol kiz varsa beni istesin babamdan birisi
Eeee ne demişler bir zıplar çekirge iki zıplar çekirge üçüncüde yakayı ele verir. Dünyada iki tip insan vardır namuslular ve namussuzlar hepsi bundan ibaret.
Hem de ne hak etmek... 35 kadından bahsediyoruz. Millet iki tanesini bir arada götüremez. Bu nasıl oldu da 35 tanesini aynı anda idare etti? Vallahi pes.
Dolandırıcılık dolandırıcılıktır. Tabi ki hak etti. Mevzuya parasal bakmak saçmadır. Belki gerçekten ciddi düşünen kadınlar vardı ve gururları da kırılmıştı...
Hediye alma konusunu geçelim de 35 kadını nasıl tavladı? Hepsini nasıl idare etti. Yani bu büyük emek ister. Bu emeğin karşılığı bence sadece hediye değildir. Adam bildiğin sapık😀
Ben polis olsam adamı becerisinden tebrik eder pilaket verirdim valla 35 ne abi hepsini unutursun bi kere bunun adı neydi ne ara ne konuştuk diye unuturdum bildiğin
Hahaha adam zekiymis valla ama bunu da anlayan kadın da kadın fark edene kadar zekiligin süreceğini en zeki insanın kadınlar gerçekigini değiştirmeyeceğini gostermis
Evlilik vaadedince japonlar çabuk kanıyolar ve çok mutlu oluyolar bizdeki gibi iki gün sevgili kalıp senle evlenicem diyen olmuyo kaç sene sevgili kalıp evlilik lafı açmıyolar