İstanbul'da karısını ve sevgilisini yatakta yakalayan adam sinir krizi geçirdi. Karısının sevgilisi kendini camdan attı ve ayağı kırıldı. Böyle bir durumda siz ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tüylerim diken diken düşnmek dahi istemem ama adamın elinden bir kaza çıkmadan zımparanın camdan atladığı iyi olmuş artık rezilliği ve yüz karasıyla bir ömür geçirsinler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evli bir kadınla asla öyle bir dusuncem olmaz zaten kimseyide gözüm görmüyor zaten onu tanıdığımdan beri ne elim başka bir ele dokunsun nede düşüncelerimde başka biri var
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
96Cevap
Aldatan erkekte olsa
Kadında olsa
Aynı şekilde pisliktir.
Hiç bir farkı yoktur.
Yasak aşk diye bir saçmalık kelimede kullanmayın
Yasak aşk ne?80 Yorumla- Gündem konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yıl
https://www.youtube.com/embed/KwgvNukgDjA
13 yıllık bir evliliğinin olduğunu söyleyen İsa Kösecik, “Bu evliliğimizden 3 çocuğumuz da var. Olaydan 6 ay önce eşimin beni Kubilay diye biriyle aldattığını öğrendim.10 Yorumla
+1 yılKadin da o atlayan adam da ceksin. Ama benim anlamadigim yorumlarda erkeklerin sadece aldatan kadin olumu hal ediyo demeleri accayip trajik bi durumda oldugumuzu gosteriyo. Kimse ölümü hak etmez sebebi her ne olursa olsun erkek de kadin da. Tazminat davasi ac davalar ac surundur mis gibi senin ne hakkin var birinin hayatini sonlandirmaya? Allah misin tovbe tovbe
06 Yorumla- +1 yıl
Adalet kadınlardan yana tazminat da açsa boş çıkar bu ülkede erkek.
- +1 yıl
@JAPANMOTORS ya yine mi sen geldin kadin dusmani defol git
- +1 yıl
Ama Allah recm yani öldürülmelerini emrediyor.
Acaba öldürüleceğini bilse yine de aldatır mı insanlar. Buna cür'et edebilirler mi bir de bu açıdan düşünmeli. Ayrıca zengin bir karısını aldatabilir ve tazminat da ona pek koymayabilir. Aldatılan kadın da bundan tatmin olmaz. - +1 yıl
Kadın düşmanı ne alaka grizekalı srefsiz kadınlara irite olmam kadın düşmanı anlamına mı geliyo 😀
- +1 yıl
Şu gerçekleri git adliyede gör hakimler kadından yana erkek haklı da olsa 🙂👍
- +1 yıl
Ne tazminatı surummesi, kadının bir yalan ifadesi yetiyor hayatına bişey yapmamış gibi devam etmesi için!!
Daha fazla rezil oldu tabi. Yalnız bu işler cidden mide bulandırıcı ya. Ne b. k anlıyorsunuz şu aldatmadan arkadaş sevmiyorsan ya da tatmin olamıyorsan boğan ya. Bu pisliği yapmayın, bu pisliği normalleştirmeyin
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasak aşk böyle şeyler doğuruyor, ama asıl suçlu kadın iki insanı böyle veya bir üçüncü insanı olaya dahil edip kaos, cinayet, ölüm vs yaratıyor. Erkeklerin çoğu evlilikten soğudu, ayrıca aşkı gerçek manada bulamayan ister evli ister bekarla aşk yaşıyor ya da yasak aşk, buna zinada deniyor. Öyle diyorlar. Kadının da çok çekeceiği var galiba, böyle olaylar gittikçe artıyor, kötüye bi gidiş var.
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Dolabımıyeniliycemm lan bi daha benim yorumumun altına bana sormadan yorum yaparsın doğduğuna pişman ederim seni. bacaksız zilli.
Cevap sahibi+1 yıl@Dolabımıyeniliycemm sktr git bi baltıma yara, her taraf puşt zibidi, ziili dolmuş, ulan babandır denyo, babanlada böulemi konuşuyon. evli mal işte, başlarım sevglisinede onada, çok akıllıysan beni reelde bulaydın turşu.
Cevap sahibi+1 yılBacağım kadar boyu var, sanki seviyesiyle konuşuyor, ulan mulan, ağıza bak, askerliği benimle yaptı sanki, kadınada tırlarım sevglisinede, hepsi aynı b*k, müslünmıuş, bu ülkenin müslümanlığı biteli çok olmuş
Cevap sahibi+1 yılKadnn sağlam bi ayakkkabı olsa evlenmez zaten, kimsenin başınıda sıkıntıya sokmaz, gez toz bari hayatını yaşa, bu kadın mileti harbi mal ya, harbi salak.
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım seni yapanlar, klavye düğmesi, alırım ayağmın altına çiğnerim seni, bi daha buraya yorum yazma, git annen sütünü içirsin.
- +1 yıl
Mk salagi seni cimere attim ssleri istedigin kadar gizliye al korkak
Cevap sahibi+1 yıl@Dolabımıyeniliycemm lan kaybol yazıp durma, salak kim belli, ben bu konuşmaları alır hakim emioğluna verirsem görürsün ne olduğumu. ettiğin hakaretleri, üstelilk yazan sensin, terbiyesiz küstah saygısız.
Cevap sahibi+1 yıl@Dolabımıyeniliycemm benim yorumlarım beni ilgilendirir. benimle uğraşırsan korkularından yatamazsın, kuzenimi aldatan herif bzm korkularımızdan yurt dışına kaçtı, ben korkak değil akıllıyım.
Cevap sahibi+1 yıl@Dolabımıyeniliycemm ben zaten gizliyim, yanlış bişi yaparsan.. geri al, yoksa senle uğraştırırım, uğraşırım, haberin ola.
+1 yıl"Sevgilisinin kocası" eski sevgili vakası da kalmadı. İyi olmuş, hiç üzülmedim adiler. Bir "evlilik" vardı onu da kirlettiler.
60 Yorumla
+1 yılYasak ask degil yasak namussuzluk ahlaksizlik deseydin dahs dogru olurdu askin yasagi olmaz ask ilahi ve manevi biseydir bunlarinki sehvet kurbanligi seytani bi heves
41 Yorumla
+1 yılyasak aşkına s@okayım onların erkek kadın ayrıt mı edilir
edepsizlik ahlaksızlıktır bu aldatanında şerefini. s.. kim ben
insanın şirazede kaybettirir bunlar adam ne yapsın dua etsin ikisin de gömmemiş oraya
erkeği de kadını da aynıdır aldatanın iyi olmuş itlere30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik kurumuna saygı duymayan, kaldıramayacak insanlar evlenmesin abi zorla mı evlendiriyorlar bu m*l*kl*arı?
80 Yorumla
+1 yılKaçması önemli değil bulunur.
Şimdi bu adam ikisini de öldürse hak mıydı? Mevzu bu.
( ama adam bunu yapmamış ve galiba polis çağırmış)
Öbür balkondan atlayaninda çağırılan ambulans özene bezene kaldırıyor. Bu ne nmssuz adalet🤔11 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen namssuzlugu onaylamış galiba👏👏👏
+1 yılbirisini aldatmak kadar düşük davranış yok bu olayın karşı tarafa açacağı yarayı tranvayı düşünmüyor madem niyetin var boşan çok mu zor hayatını birisine sadık olarak geçirmek her şey cinsellik mi başkasının şeyine mi özeniyorlar
10 Yorumla
+1 yılÖlüm müstahak da öldürene günah ömrü hapiste geçiyor.
60 Yorumla
+1 yılSonrada kadına şiddete hayır diye bas bas bağırılıyor böyle kadınlar hak ediyor işte kimse kusura bakmasın
40 YorumlaYazık. Aldatacağına boşan sonra ne yapıyorsun yap. İki tarafta aldatılan erkeğe yüklü tazminat ödesin.
40 YorumlaBir şey olmaz türk kadıni değil mi? Yapabilir hakları var sonuçta yani hic bir sey diyemezsin onlar melek çünkü ama erkek yapsaydı agzina geleni sayabilirdin çunkü seytanlar
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle onlar herhalti yer normal karşılarlar 😀
- +1 yıl
@JAPANMOTORS Turk kadını iste bozuklar kendilerinde herseyi hak görüyorlar
+1 yılAbimin ellerine sağlık bir erkek aldatılmak ne kadar kötü bişey değilmi karısı sevgili yapıyo ayağını kırmış insanlar neden bozuk böyle kadın eşin bile aldatıyo namusuna sahip çıkamayan kadından hayır beklenmez
02 Yorumla- +1 yıl
Bi kadin icin de aldatilmak cok kotu bi sey kadini erkegi yok bunun
- +1 yıl
Kadın erkek farketmez
Izlerken ben düştüm lan ayak gitti yalniz abi değer mi ya 5 dk lik zevk için bide evli insanla yuh mq
32 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi düşünüyorum kardeşim. Madem yiyecen bu haltı 150-200 lira ver en azından başkasına musallat olma. Ayak da gitti bir aile de.

jdjdjdjjd
31 Yorumla
+1 yılAdamın çaresizliğine iyi güldüm.
Böyle bir bok yiyorsan sonuçlarını da düşünmen gerekirdi. Umarım adam kadına dava falan açar da ömür boyunca süründürür.10 Yorumla
+1 yılAdam evin rızkı için çalışsın o canım kardeşim de eve adam alsın Allah belanızı versin :) İnsan o cinnet anında herşeyi yapabilir. Evlenmeyin olm evlenmeyin salaklık yapıp hayatınıı karartmayın.
10 YorumlaBiz kadınları korumaya çalışalım kadınların ahı yerde kalmasın diye uğraşalım o esnada kadınlar;
40 Yorumla
+1 yılBeyler böyle durımla karşılaşmamak için
Aldatmayın
Şiddet uygulamayın
Yatakta hakkını verin
Kadına değer verin46 Yorumla- +1 yıl
Sonucu sebep görmeyin diyorsunuz?
- +1 yıl
Hanfendi bunlar olsa bile boşansın kadın , aldatmak nedir? nasıl kılıf bulmaktır?
- +1 yıl
@NalinnNurr boşanmak kolay mı her kadın hür idareye sahip mi sanıyorsun
- +1 yıl
@RuLinggirl boşanmak kolay değil evet haklısın ız her kadın hürüm diyo ama gel bide ona sor
- +1 yıl
"Yatakta hakkını verin" tek doğru bu aslında, zaten bu aldatmada kocanın yetersizliğinden kaynaklı
Kötüye bişey olmaz diye boşuna demiyorlar. Eş denilen kişiyi direkt boşarım. Aşkı da şekilden şekle soktular. Yasak aşkmış masumlaştırmayın yahu! Aldatma o aldatma!
11 Yorumla- +1 yıl
Böyle kadını napmali @bensultan
Hani erkek olup, kocası olsaydin
yuh ya bunlar kesinlikle evlilik gibi kutsal bir birlikteliği hak etmeyen kişiler karaktersizler.. ne söylesem az ya bunlar gibi insanlara..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte bu hayatta en çok korktuğum şey böyle karaktersiz bir kadına denk gelmek. Günümüzde de elini sallasan böylesi zaten. Evlilik çok zor bir şey gerçekten. Adama Allah sabır versin. Umarım 2 karaktersiz f. hise için hayatını karartmaz
20 Yorumlayasıyosanda kesın olmadan yasama derım..
madem yasıyosun neden kadının evıne gıdıyosun ya yer tut ya da kendı evıne gıt kadın yalnız deılse yasamak ıstıyosa gelır zaten dedıgın yere00 Yorumla
+1 yılSonra kadın öldürülse ortalık galyana gelir böylelerini asmak lazım şerefsizler
30 YorumlaBeceremiyorsan boşanırsın ama slk olduklarından onu bile beceremiyorlar
30 Yorumla
+1 yılbezbol sopasıyla döverim o kim köpek beni aldatır
şu erkekler güven olmaz karaktersiz bunlar38 Yorumla- +1 yıl
kadına şiddete hayır olmaz hem cinsme vuramam
- +1 yıl
enerji içcegi fazla kaçırmanın zararları
- +1 yıl
@SKaragöz ne alaka ikide yanlış ben yanlş anladım erkek aldatı diye
- +1 yıl
@sweetdreams2569 saçmalık ikiside insan aldatan kadın adam gibi oku şunu
- +1 yıl
@birisi_işte01 peki abicim
“Devam edin” der ortamı terkederim ve boşanma avukatıyla görüşmeye giderim.
Adam beni aldatmış zaten, yıkıldığımı gösteremem hiç bir de kendisine.11 YorumlaYapma koca mahfoldu şimdi. Karısının fuhuş unu bozmak agır ceza iftira ile uzaklastırma hapis tazminat idam a kadar gider koca
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla hiç kimse kusura bakmasin.. Allah korusun benim eşim bana böyle birsey yapmış olsun , eşimi de pencereden aşağıya o adamın yanına asfalta gonderirdim.. ölmezlerse hastanede aynı odada birlikte tedavi olsunlar artık.. bye
30 YorumlaHem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin demiş kadın
20 Yorumla
+1 yılFotoğraf çeker evi terk ederdim nafakada yırtardim.
22 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur
+1 yılNe yapıcam direk boşardım.. Değmeyecek birisi için 4 duvar arasında yatamam
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKatil olmamak mümkün diil, sonra diyorlar ki kadın cinayeti artıyor, şimdi adam bu halde ne yapsın 😡😡😡 her zaman söylüyorum en az öldüren kadar ölende suçludur diye 🙄
23 Yorumla- +1 yıl
Yuh mk olduren kadar olen de sucluymus kadinlar da aldatan eslerini oldursun o zaman linclemeyin kadinlari?
Cevap sahibi+1 yıl@Dolabımıyeniliycemm öldürsün erkekler için de geçerlidir bu dediğim
- +1 yıl
Okay o zamann
+1 yılArkadaş hadi evli barkli biriyle beraber oluyosun bu haltı niye bir de o adamın evinde yapıyosun? Beter olsun
06 Yorumla- +1 yıl
O adamın evi derken kadının evi olmasın o
- +1 yıl
O çiftin evi işte. Ha adamın ha kadının ne fark eder
- +1 yıl
Yok ben kadının yiyistiği adamın evi dedin sandım
- +1 yıl
O sıralar yedek beyin çalışıyordu, ondan idrak edemedi. Ya da kocayı karamürsel sepeti sandı, yakalanırsam döverim filan diye düşündü yavuz hırsız hesabı
- +1 yıl
Bence kadının kocası saatli herifti kadın bundan cesaret aldı ötekini düzenli olarak eve aldı. Nihayetinde çekirge son sıçrayışını yaptı
- +1 yıl
Bencede kadın sürekli yiyişiyodu AIDS hastalığını kocasına bulaştırmıştır bile
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocasını döverdim..çalışacaksan adam gibi çalış lan bak bu kadın ekmek bekliyor s ne derdi var biliyormusun hiç konuşuyormusun karınla ne derdin var.. bende konuşmuyorum adını bile bilmem ama çok azgın öff iliklerimi kurutuyor seyret bak :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık kadınlara güvenilmemesi gerektiğini anlamanız lazım erkek milleti! Benim buradan tek çıkardığım sonuç bu
30 Yorumla- Gündem konusunda 345 cevap paylaştı.
u +1 yılKadının da atlamasını bekledım goruntu de ama yoktu malesef
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkayınpederin iki işçisi var evliler ama sürekli başka evli, dul kadınlara gidiyorlar. haberlerde görünce inanmazdım. hakkaten bu şekilde yaşayan ahlaksızlar var.
10 Yorumla
+1 yılVereni affetmezler kadında vermiş öylesi kadından karılık olmaz
10 YorumlaDevir değişti hee artık kadınlar daha çok aldatmaya başladı.
10 YorumlaBu kadınıda , böyle düşünüp yapan kadınıda Allah lanetler inşallah.
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendine yakışanı yapar. Anasının evine gönderirim ne yapacaksa anası babası yapsın.
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖleydi keşke. O adamı dayaktan sakat bırakır, eşimi de evden atardım. Boşanma zamanı görüşülür.
00 Yorumla
+1 yılAbimizin ellerine kollarına sağlık. Daha beter olsun aşağılık insanlar.
00 Yorumla
+1 yılKadın şiddeti neden oluyor sanıyorsunuz bir indan buna nasıl dayansın?
Durup dururken kavga edip dövülmüyorlar.
Çoğu kadın kocasını aldattığı için şiddet görüyor30 YorumlaBoşansınlar hemen insanların aklına şiddet dayak geliyor burası İran Irak ülkesi değil aldattığı gibi medeni şekilde boşansınlar ayrılsınlar millete hele ki dar kafalı Erkeklere gaz vermeyin sonra Kadın şiddeti başlıyor
13 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏 aldatan eşe tazminat davası açılması lazım öldürmek nedir ya onun canını sen ki verdin? Çok haklısınız
- +1 yıl
Reis 3 farklı sevgilim var, tipten kazanıyorum 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes kadın cinayetinden dem vurmuş. Şu aldatan erkeklerin yorumlarında niye hiç ''erkek cinayeti neden oluyor sonra'' diyen yok? Gereksiz insanlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle dostum kadınlarla doldu ülke doğru düzgün kadın kalmadı nerdeyse evlenmek artık çok saçma geliyo gereksizleşti
10 Yorumla
+1 yılÇok vahşice şeyler yazmak istemiyorum ama sakat bir şekilde yaşamalarını sadğlardım.
00 YorumlaBeğenmiyorsan bosanirsin aldatmak nedir.
91 Yorumla- +1 yıl
Böyle birşey işte...
Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/5zZRGj2hajMTepkim böyle olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖldürürüm gözüm. Kusura bakmasın kimse ben böyleyim. Cani deyin onu deyin bunu deyin ne derseniz deyin.
00 Yorumla
+1 yılUlan çok kötü bir durum hayır bir şey yapmasan erkekliğe yakışmaz bir şey yapsan hapis erkek için çok zor bir durum
319 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Fikrimi artılayan iki kişi var😂
- +1 yıl
- +1 yıl
@tu2bal Nerden biliyorsun bişey demediğimi gerize. kalı feminazi seni. Adam akşam olsun da evime gideyim diye bekleyecek bu manzarayla karşılasacak sonra da diyecek ki aaa tamam siz takılın ben boşanma davası açacağım. Sen anlayamazsın o kalın kafan basmaz o adamın gururunun , ruhunun nasıl yok olduğunu.
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılKariyi bosayip onunla evlenmesini sağlarım nasılsa onuda bir baskasiyla aldatcak
10 Yorumla
+1 yılBurda yazik diyenler yapiyor bunu zaten
Yapmiyormusunuz00 Yorumla
+1 yılKadınının yaptığı şerefxsizlik
71 Yorumla- +1 yıl
Bravo
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi bu adam ikisini vursa kadın katili diye tepki görürdü
50 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem