Babamdan nefret ediyorum çok dardayım lütfen yardım edin?

Babamı eskiden kimseye değişmezdim, en sevdiğim insandı benim. Bir gün annemle kavga ettiler ve annemi saatlerce dövdü o zamanlar gücümde yetmiyordu, annemi koruyabilmek için 13 yaşımda boksa başladım ve senelerdir devam ediyorum. Özellikle ergenlikte babam 1-2 gün beni çok seviyordu (sadece öpüyordu y :( ) babam sürekli benim açıklarımı arıyor rencide etmeye çalışıyor artık nefret ettim babamdan. Finansal olarak da şöyle: her türlü ihtiyaç vs. Alır ama bana para verirken kırk laf ediyor, neymiş ben seni şımartmak istemiyorummuş, doğum gününe giderken 10 lira mı verilir lan bi delikankıya? Dışardaki herkese eli açık herkes onu sömürüyor ama bana ablama gelince mırın kırın. Evde zaten yüzümüze baktığı yok tek yaptığı sessiz sessiz yürüyüp sırayla odamıza dalıp ne yaptığımızı kontrol etmesi. Oyun oynuyorum kırk laf ediyor hadi kalk saatlerdir oynuyorsun falan filan, e ben keyfimden oyun oynamıyorum ki. Ya arkadaşlar ben de diğerleri gibi babamla gezmek babamla muhabbet etmek futbol konuşmak siyaset tartışmak istiyorum. Sınava da hazırlanıyorum her türlü maddi yardımı var ama beni desteklemedikten sonra ne yazar? 50 denemeye girdiysem 10u düşük diğerleri hepsi 450 480 civarı 1 kere düşük aldığımdan beri Yok sen yapamazsın edemezsin sürem yetmedi diye gelirsin diyor. Ramazandayız oruçlıyken ders çalışamadım artık tutmuyorum ona da laf ediyor gece uyandırıyor ışığı falan açıp ben seni sınavda görücem diyip gidiyor. BABALIK ÇOCUĞUN KARNINI DOYURMAK SANIYOR. Ben de babam bana şaka yapsın güleyim istiyorum, babamdan 13 yaşımda nefret ettim ben baba nedir bilmez oldum. Ha var ha yok benim için tek amacım üni kazanıp finansal özgürlüğümü elime alıp evden çıkmak. Bunlar sadece yüzeysel anlattıklarım bu arada. Babamı sevmeye çalışıyorum ama olmuyor. Dayımı ben örnek aldım küçük yaştan beri dayım olmasa ben de dışardaki it kopuklardan olacaktım. Bana 400 puanı geç iphone 11 alıcam diyor o kadar umudu kesmiş benden. Halbuki ortalama puamım 450 aah aah anlat anlat bitmez, lütfen yardım edin bana akıl verin
Teşekkür ederim.
Babamdan nefret ediyorum çok dardayım lütfen yardım edin?