Babamdan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım?

18 yaşındayım. Babam küçüklüğümden beri hep annemi döverdi. Annemin sosyal güvencesi olmadağı için boşanamadı. Babamın akrabaları babamın arkaasından konuşur yüzüne güler.. Babamı hep bana kötülemişlerdi. Çevremde ki kişiliksiz insanlar yüzünden ki,mseyle iletişim kurmak istemedim. Geçen yine kavga ettiler. Babam bi sürü şey söyledi. Dışarı kendimi nasıl attığımı bilemedim kendimi kanalın üzerinde buldum atmak istedim polislerin görmesiyle engel oldular. Bu sene arkadaşlarımla aram bozuldu. Ben insanları kolay kıran biri değilimdir hep iyi niyetimi kuşllanırlar bende sonunda dayanamdım.. Eve geldiğimde babam ine anneme bağırıyordu o andan itiberan kimseyle konuşmak istemiyorum iyice içime kapandım sinir krizi geçirdim ve babam karşıma geçip ' Sende annen gibi köpeksin kalk şurdan dedi.' Halam benimle konuşmak istedi ona inandım ve anlattım sonra kapının arkasından dinlediğimde arkadmdan söylmediğini bırakmadı. Üniversite sınavına hazırlanıyorum . Hayattan o kadar soğudum ki hedeflerim hiç bişey kalmadı. Ve babam kimseyle konuşmuyorum diye beni dövüp, evden atmaya kalktı. Annemi suçlamaya devam etti. onları görmek istemiyorum artık herşeyden iletişimimi kestim ..
Babamdan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım?