Eşim ile severek evlendik başta ailesi ile her şey çok güzeldi ama sonra istedikleri gibi bir gelin değilmişim falan lafı dönmeye başladı onlar eski tarz ağır gelin seviyormuş kapalı olsun isterlermiş falan. Düğünde takılan tüm parayı saymadan aldılar helal etmiyorum o ayrı düğünden sonra da her ay para istediler az verince harçlık mı veriyorsun dediler vermeyince engellediler sizin yüzünüzden borca battık dediler düğün yaptık size koltuk aldık vs vs. Hamileyim annemin aldıklarını paylaştım WhatsApp ta, kayınperim cevaben şunu yazmış onların hiç biri el emeği değil hazır şeyler paylaşmayın, bende annemin gece uyumadan önce bitsin diye yaptığı örgü şeyleri düşündüm çok sinirlendim ve cevap yazdım sizene dedim düşünmesi önemli dedim en azından kimseden maddi yardım talep etmeden Kendi parasıyla aldığı şeyler dedim engelledim. Sonra eşime mesaj atmışlar aile terbiyesi almamış falan yazmışlar nasıl da üste çıkabiliyorlar? Şimdi ramazan da ailesi davet ederse gitmeyeceğimi biliyor eşim bayramda gitmeyeceğimi biliyor onun stresini yaşıyor. Arada kalıyor ve karaciğerlerinde enzim yükselmesi var gittikçe artıyor doktor stresten uzak dur dedi testlerde bir şey çıkmadı. Kaynım için düğün tarihi konuşmaya gidecekler evleniyor oda ama ben katılmak istemiyorum hiç bir şeylerine bu sefer de eşim unut diyor aile arasında olur böyle şeyler diyor. Diğer eltim ile hepsinin arası çok iyi çünkü istedikleri gibi bir gelin kapalı ve eski tarz bir kız annelerimizin gelin oldukları dönemde yaşamış sanki. Şimdi dışlanan ben oluyorum bir şeylerine katılmak istemiyorum diyince unut diyor eşim takılma diyor yüzsüz gibi nasıl davet edecekler onu da anlamış değilim şu an sadece eşimi arıyorlar onunla konuşup kapatıyorlar ben yokmuşum gibi bir selam bile söylemiyorlar hamileyim 2 ayım kaldı doğuma ne yüzle gelecekler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
konu açıklık kapalılık para pul değil. konu kontrol altında olmaman. her dediklerine evet dememen. diğer hepsi onların kullacakları malzemeler oluyor, kapalıda olsaydın para da verseydin kontrol edilemez olduğun da yine bir bahane bulacaklardı. bir de böyle değerlendir. İlişkileri ne kadar kişiselleştirirsen o kadar içinden çıkılmaz hale getirirsin. yani annenin aldıkları bile tartuşma konusu oluyorsa çok aşağılara inmiş demektir. dipte iken mücadele edemezsin. ve onlara karşı içinde kin beslememelisin, onlar öyle oldukları için, peşinde koştukları bir takım amaçlar için öyle yapıyorlar normal, peki sen neden hızla onlara dönüşüyorsun? buna neden izin veriyorsun? içinde kin beslememelisin.
14 Yorumla
Soran+1 yılKin besleme nedenim şu her şeyi yapıyorlar ediyorlar söz vuruyorlar falan sonra hiç kimse hiç bir şey yapmamış gibi devam etmek istiyorlar bende o kadar midesiz değilim bir ay önce WhatsApp tan söz vurup yolda yolu çeviriyorlar dönüp gidiyorlar bir ay sonra niye bize mesafeli davranıyor diyorlar kırıp döküp tamir etmeden eskisi gibi ol diyorlar ona sinir oluyorum işte. Şimdi düğün yapacaklar yine eşe dosta karşı yanlarında olmamı istiyorlar ama gönül almayı bilmeyorlar eşimde ailesi sonuçta her şeyi çok çabuk unutuyor
Soran+1 yılNe yapayım? Desinler yapsınlar hiç bir şey olmamış gibi anne baba diyip evlerine mi gidip geleyim
En İyi Cevaplar
+1 yılKapanıcağın varsada kapanmak gelmez içinden böyle yaparlarsa.. boşver sen mesafeli ol onlara karşı. Çnkü hata onlarda sana böyle yaklaşmamalılar. Git herşeylerine katıl görsel amaçlı bu senin görevin. Eşinede karışma Ailesiyle istediği gibi görüşsün ama sen mesafeni tut. Yani en başından seni biliolardı o zamn istemeselermiş. Bak benim eltim açık ben kapalıyım bizim oralarda biraz geri kafalı. Eltim bize küsüp gitti yıllardır görüşmüyoz. Ben peşinden koşuyom oysa benle hiçbi sorunu olmadı. Demek herkeste ayrı problem. Sen kocanla evde iyi ol gerisini boşver
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim elti bana inat onlarla samimi olup arkasından her şey diyor. Onu daha çok seviyolar.
- +1 yıl
Sen evde kocanla iyi olda gerisi önemli değl. Birbirinize hayatı zorlaştırmayın ama kocanda görüyodur inşallah bunları. Aile ve Eş arasında kalmak gerçekten çok yıpratıcı bi insan için.
+1 yılşu an sen çok zor bi durumdasın hamilesin bu konuda sana yardımcı olmaları gerekirken sana yapmadıklarını bırakmamışlar bu durum da eşin ailesiyle konuşması gerek eğer devam ediyorlarsa tavrını koy sadece bayramlarda falan git eşin tek gitsin meslq ya da eşin ve çocuğun için katlanacaksın hem de beğenmiyorlarsa en bqşta söyleyeceklerdi seni sevmesiler bile eşin için katlanmwları gerek gerçekten böyle durumlar çok sıkıntı oluyo kendine ve bebişine dikkat et inşallah sağlıklı bi doğum geçirirsin iyi günler 😊
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
+1 yılHata sende, Kayınpeder yazmış diyorsun arkasından Adama size ne diyerek muhattap oluyorsun. Yakıştıramadım, Kayınpeder cahil ama sen ondanda cahilsin, belkide kaynana onun telinden yazmıştır, yani story izleyip yorum atan bir kayınbaba düşünemiyorum 😁😁😁 Haklıyken haksız duruma düşüyorsun. Birşeyleri ters yapıyorsun demekki, Eltinlede daha şimdiden savaşa başlamışsın. Biraz akıllı ol ve Aklını kullan. Kocanıda yiyip bitirme bu egoist tavırlarla, Akılsiz kadınlar Adami köle yapar bir kölenin karısı olurlar, Akıllı kadınlar kocasını Kral yapar bir kralın kraliçesi olurlar.. Tüyo istersen veririm 🤭
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde durumum senin ki gibi. Kaynanam çalışan, hoppa kendi kızı gibi k. sar bi gelin istiyormuş ama ben evcimen kendi halinde sessiz sakin bir gelinim evine bağlı. Onlarda istiyor ki özgür olsun herşeyi yapsın çalışsın gezmeye tozmaya gitsin araba alsın herşeyi yapsın istiyorlar. Güzel yemek yapabiliyor olmam falan giciklarina gidiyor. Bana bir sürü kötü şey yaptıkları için görüşmeme kararı aldım her yerden engelledim. Zaten düğün falan yapmadılar beş kuruş bişey vermediler. Nişan falanda yapmadk. O yüzden yüzleri yok. Hiç bişey yapmadığın kişi gelinin olmaz zaten. Sadece oğullarını arayıp konuşuyorlar ben yokmuşum gibi beni kesinlikle yok sayıyorlar. Ve sürekli oğlunu boşandırtmaya çalışıyorlar. En ufacık şeyde. Ablsi gelip beni kardeşimin hayalleri bu değildi kardeşimden boşan diyebilecek kadar düşük insanlar. Sen düşün kimlerle uğraşıyorum. Asla gitme seni orda rezil ederler asla yanlarında bulunma eletişimini kes kendi anan babanla ilgilen onlarla görüş
033 Yorumla
Soran+1 yılBizde de tam tersi kapalı olsun az gezsin fotoğraf paylaşmasın annesigile az gitsin diyorlar
Cevap sahibi+1 yılYok bizimkiler k. sâr benimde öyle olmamı istiyolar bide kapalı olsam abowww benim boğazımı skarlar
Soran+1 yılTam Bi eski gelin kafasındalar doğulular biz böyleyiz bize ayak uydursun istiyolar. Her ay para istiyorlar bize düğün yapıp borca girmişler bizim yüzümüzdenmiş. Hiç birinin numarası yok bende hepsi engelli. Ne ramazan da ne bayramda görüşmeyi düşünmüyorum 2 ay sonra doğum yapıcam yanımda istemiyorum hiç birini ama o lar her şeyi unutup dede babaanne hala oldukları akıllarına gelecek bu duruma sinir oluyorum
Cevap sahibi+1 yılValla bak kardeşim bende senin gibi engelledim numaraları yok ve ben yemin ettim kapımın eşiğinden sokmam geberiyorum dese bir yudum su vermem. Bana düğün nişanı bile çok gördüler kendi kızları evde kaldığı için aman kızımın kıskanır alınır diye benim ne hayalim ne muradım varsa hepsini kursağımda koydular. Ve şu an oğullarına iyi anne baba gibi görünmüye çalışıyorlar sanki sorunlu ben misim ben durduk yere böyle yapıyor muşum gibi. Ben inat ettim o insanları asla hayatımda istemiyorum gerekirse oğullarından da vazgeçerim o kadar. Sanada Allah sabır versin. Uzak dur o pisliklerden
Soran+1 yılKesinlikle aynı durumdayım ne gelin diyorum ne de oğullarına karışmıyorum gitsin görüşsün ama beni mıhattap etmesin. Ben görüşmek istemiyorum. Bi faydalarını görmedim zarar dan başka. Hamileyim moralimi alt üst ediyorlar hiç bir şey yapmamış gibi devam etmek istiyorlar patlıyorum bu durum karşısında
Cevap sahibi+1 yılÜstüne bide hamilesin şu kızla uğraşmayalm hamile demiyolar. Pislikler. Görüşmeyeceğim ben sen telafi ederlerse görüş çünkü iyi kötü yan yana gelmişsin düğün falan yapmışsın ya i geçmişiniz var benim hiç bir geçmişim yok yan yana gelmişligim yok ondan ömür boyu reddettim.
Soran+1 yılDüğün yapıp bir ay sonra parasını istediler size koltuk takımı aldık borca battık para verin dediler her ay verdik bir ay az verince harçlık mı veriyorsunuz dedi tavır yaptılar mecbursunuz dediler
Cevap sahibi+1 yılTövbe tövbe nerden buldun bu şeytanları bacım sen Allah kurtarsın bende aynı böyle yapacaklarını bildiğimden beş kuruşlarini almadm bilerek hemde yüzleri olmasn istedim ki evime giremesinler
Soran+1 yılBunlar da o yüz var işte hiç bir şey olmamış gibi yapıp üst başa geçip hizmet bekliyorlar
Cevap sahibi+1 yılValla sana tavsiyem uzak tut evinden ailenden kocan telefonla konusuyosa konuşsun ama eve falan getirmesin kimseyi
Soran+1 yılEşimde her şey de benden yana ama zaman geçince unut diyor üstünden zaman geçti diyor takılma diyor
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim benim kide oyle diyor. Nasıl unutabiliriz ki unutmam için bı çaba yokk ki yapılanları telafi eden yok ki
Soran+1 yılAynen öyle yapıp edip üste çıkıyorlar benim unutmamı bekliyorlar. Midem almıyor nasıl unutayım. Bayramda hazırlandık onlara gidiyoruz yolda babamla konuşmuşlae ablamları kastederek çocuklar burada demiş babam kayınperim de biz sanmış halbuki yoldayız bayram sabahı onlara gidiyoruz biz gelmeden evden çıktılar niye önce benim aileme gidildiğini düşünmüşler diye. Şimdi bu bayram çok beklerler gitmiyorum hiç bir şekilde onlara kendi aileme gidicem
Cevap sahibi+1 yılTövbe ne insanlar var Yarabbim uzak etsin düşünceye bak önce babangile gitsen nolacak sankiiii bu ne şeytanlık. Gitme bundan sonra. Biz Ankara 'da yaşıyoruz kaynanamgil İstanbul'da geçen bayram ben kaynanamgilden agliya agliya gece indim arabaya bindim gitmek istiyorum diye. Eşim istemeye istemeye beni ve ailemi ailesigile götürdü geçen bayram İstanbul'a. kaynanam ve görümcem aptal saptal laflarla hareketlerle bizi sinir etti eşimde onlara uydu gece benim yanıma gelmedi anasıyla yattı aynı odada. bende buna çok sinirlendim gel yoksa ben gidiyorum dedim valizimi hazırladım gece saat 2 idi indim oturdum arabaya annem babam yazık ortada kaldı. İnat ettim ben gelmiycem o eve diye görümcem geldi yarın direk gidiyosun boşanma davası aciyosun seninlemi uğraşacağız falan dediler. Babası geldi arabaya biz seni istemedik senin yüzünden oğlumuz bizi reddetti dedi. İyi ki bı eşime küsüp arabaya gittim gerçekler ortaya çıktı benim bir hareketimle. Bende annemgile inin o evden çabuk bir daha asla ölüm bile olsa gelmem bu eve dedim. Eşim geldi annem babam indi anası çıldırdı kudurdu reddetti oğlunu falan. Bindik arabaya gecenin körü geldik Ankara 'ya geri. O gün o gece o olanlardan sonra ben tövbe ettim oglundanda vazgeçerim eğer anne baba diye tutturursa. Çekemem valla kimsenin ğrenç davranışlarını. onlar bana bir yaparsa ben onlara bin yaparım. O geçen seneden beri konuşmuyoruz.
Soran+1 yılEn az ne fazla aynı durumu yaşadık bizim de aile her şeyi yapıyor üste çıkıyor oğulları ilk başta benim yanımda duruyor aileye resti çekiyor ama zaman geçince unutuyor olanları ve benden de unutmamı istiyor ne çok takılıyorsun Bi konuda diyor kin besleme diyor Bi daha olmayacak diyor ama görümcelerim kaynım onlarla hiç bir sorun yaşamadım aksine ben iyi olduğumuzu düşünüyodum ama onlarda kaynanamın gazına gelip beni silmiş engellemişler şimdi ramazanı bekliyorum yine her zamanki gibi unutup davet edecekler ya da davet bekleyecekler hele ki bayramda asla gitmeyeceğim doğum bayram sonrası gitmeyecem ki onlarda doğumda ortaya çıkmasınlar o zaman herkes her şeyi unutup üst başta olmak isteyecek ama tavrım net benim mesafeliyim. Eşim hasta diye annesi ve kız kardeşi geldi uzaktan hoş geldiniz diyip mutfağa gittim eşim çay içer misiniz falan sordu getirip önlerine koyup çıktım kısa kısa cevaplar verip sustum eşim gitmeyin oturun diyo benden ses çıkmıyor kalıyorlar öylece
Cevap sahibi+1 yılValla az çok benzer şeyleri yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun kuzum. Hakkında en iyisi güzeli olsun hamilesin hepsinden ve herşeyden en önemlisi o insanlar yüzünden kendini üzme mutsuz etme. İşine geldiği gibi davran onlara ihtiyacın yok. Annen. Baban sana destekse daha ne. Ben tek çocuğum babamın variyeti iyi ondan benim ailemle aynı şehirde yaşıyoruz. Kaynanamgil bunu yediremediler o yüzden böyle eziyet ediyorlar. Ama umrumda değil görüşmem olur biter hayatıma evime sokmam. Senden öyle yap kesinlikle yüz verme en iyi oldukları zamanda bile inanma çünkü hep içlerinde olacaktır sana karşı art niyet baştan belli etmişler sana karşı tutumlarını bebek için sana iyi davranacaklarsa davranmasnlar zaten. Bebeğinle eşinle kendi ailenle sana çok çok mutluluklar dilerim. Huzurlu bir yuva istiyorsan o insanlari hayatı a alma
Soran+1 yılBana kalsa almıyoryö hayatıma ama eşim gizli gizli konuşuyor gelip bana da diyor ki annemler gelebilir ya zaten aramış konuşmuşsun gelebilir deme bari geliyorlar de, yemek çay koyayım diyor eşim peki bu yaptıkları ne olacak diyorum benim midem almıyor diyorum nasıl bakıyorlar yüzüme daha iki hafta önce kılavuzu karga olanın vs şeyler paylaşıp bana gönderme yaptılar şimdi evimde çay mı içecekler diyorum eşim bana kızıyor bu sefer unut gitsin takılma artık vs diyor
Cevap sahibi+1 yılBak eşinin yaptığı hiç hoş değil. Biz karar aldık eşimle dedim ki sen konuşabilirsin annen baban beni ilgilendirmez ilişkiniz ama benden uzak tutacaksın. Eve köye getirmeyeceksin müsait değiliz diyeceksin benden uzak tutacaksın dedim. Oda tamam dedi yaptıklarını ailesinin kabul ediyor ve bana yanastirmiyor. Senin eşin niye zaman geçince unut nolcak falan diye seni zor duruma sokuyor öyle her yapılan yanlarına mi kalsın. O iki yüzlüler keyfinden gelmiyor evinize sizin açığınıza aramaya eşinle seni arada huzursuz etmeye bizde varız demeye geliyorlar Belki aralarini bozariz demeye geliyorlar. Senin yerinde olsam onların geleceğini duyduğumda annemgile giderim.
Soran+1 yılEve geliyorlar odadan çıktığım an fısır fısır konuşuyorlar ben gelince susuyorlar sinirime dokunuyor eşim hasta diye Bi poşet portakal havuç vs alıp gelmişler mutfak robotunu çıkar özel kür yapıcam falan dedi ya sana ne senin mi üstüne vazife sanane bende eşime dedim gel al anneni mutfaktan bişe demek istemiyorum zorla çıkarttı kadını. Evlendik ertesi sabah aradı 8 de oldu mu o iş dedi eşim kızdı kapattı ikinci gün gelinliği teslim etmek için geldiler ben odadan çıktım yine soruyor oldu mu o iş diyor ve eltim kaynım hepsi orada duyuyorum içeriden konuşmaları içimde o yüzden biriken bir nefret var onlara karşı
Cevap sahibi+1 yılİggggg Allah'ın belaları yobaz pislikler. Oldumuu o iş neeee oğlundan utanır insan. Sanane oğlunun uckurunu sen mi tutuyosun. Zihniyete bak. Madem çok düşünüyor meraklı evde yapıp geleydi kürünü. Yemin ederim Allah sabır versin valla onlar seni sınır etmeye aranızı bozmaya huzursuzluk vermeye geliyorlar yya onlar geleceği zaman direk anangile kaç ya da dışarı gezmeye falan çık evde olma inan ki seni gıcık etmeye geliyolar
Soran+1 yılEşimde değişti ilk başta resti çekiyordu onlar aramadan aramıyordu onları şimdi değişti o arıyor gidip geliyor eve dışlanan ben olmuş oldum ilk eşim bıraktı zaten ona da öfkeliyim o şimdi onlarla iyi ben atılmış oldum.
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim aynı seyleri yaşıyoruz seninle. İlk başta eşimde resti çekti beni aramayın uzak. durun bizden diye. Şimdi kadın araya araya agliya agliya oğlum özledim falan diye ayak yapti çocuğu kandırdı kendine çevirdi aradığında acıyor konuşuyor gidiyor onlara. Midem bulanıyor bu davranışlarına ya ne çabuk unuttun dediklerini yaptıklarını
Cevap sahibi+1 yılVe hep acıtasyon yapiyo eşimde beni kötü görüyor napiyolar sanki sana ne kötüsün falan demeye başladı. Ulan yapmadıklarını kaldı daha ne yapacaklar diyorum. İnsanı var ya çileden çıkarıyorlarrr inadına arıyor kadın
Soran+1 yılAynen öyle kız kardeşi arıyor abi annem ağlıyor falan diyor yanındaki yüzünden diyor yanındaki de ben oluyorum. Eşimde ağzını açıp düzgün konuş o benim eşim diyemiyor. Eşim böyle yapınca herkes de her şeyi diyebiliyor cesaret ediyor yani
Cevap sahibi+1 yılBanada o şirret görümcem ne dedi senin yüzünden yukarda annem agliyo çabuk bişeyler yap yoksa yarın git boşan falan dedi bana. Ağlarsa ağlasın isterse gebersin banane ya ben Ne yaptım hem kötü muamele gören benim hemde özür falan diletilmeye çalışılan benim. Böyle birşeyi asla kabul etmiyorum. Eşinde benimki gibi işte ya siz ne biçim konusuyosunuz demiyor. Ağlarsa banane sanane sen napiyosun sanki hamile kızsın şurada sana yazık asıl o ağlasa kaç yazar. O kocana söyle beni bak böyle konuşmalar arasında bırakma ben hamileyim hassas dönemdeyim sizin yüzünüzden çocuğuma bişey olur bedelini ödeyemezsiniz diye uyar o kocanı
Soran+1 yılKocamdan artık o lar gibi düşünüyor gelip gidecekler tabi ki diyor
Cevap sahibi+1 yılKandırmışlar seninkini çevirmişler pislikler. Benimkinide şu an yavaş yavaş işliyolar var ya değiştirmeye çalışıyolar. Nolacak böyle peki kendini ezdirme olur mu onlara üzdürmede
Soran+1 yılBeni ezemezler zaten ezemedikleri için kuduruyorlar
Cevap sahibi+1 yılKudursunlar ohhhhhhh canıma değmiş pislikler. Sakın onlara koz verme kocanla iyi geçin onların yanında hep çok mutlu görün tamam mi
Soran+1 yılŞimdi dertleri kaynımın düğünü olacak benimde gelmemi istiyolar ama onların hiç bir şeylerine katılmıycam elaleme ne deriz diye düşünüyorlar
Cevap sahibi+1 yılSağlık problemleri nedeniyle katılamadı desinler. Gitme sende
Soran+1 yılYok işte eşim de geleceksin diyor
Cevap sahibi+1 yılZorla bişey yaptıramaz kimse kimseye. Ben bişeyr hayır dediysem isterse öldürsün gene yaptıramaz o şeyi bana
+1 yılEşine bunları anlat. Eşinin senin yanında durması lazım arada kalması değil. Yapılan onca şeye rağmen susup idare et diyemez. Adam olacak masaya yumruğu vuracak karısına laf ettirmicek. Tamam onlar anne ve babası ama sende çocuğunun annesisin 40 kat yabancıymışsın gibi sana yapılanlara susması hiç hoş değil. Yapılması gerekenleri susarak çözemez. Biri vişey yapacalsa o da kocan eğer o da idare et diyorsa nedem onunda karını çekesin ki? Sen üzülürken bile susuyorsa diyecek çok bişi yok.
10 YorumlaBu durumda eşinin tavrı senin için belirleyici olmalı. Onunla sakin sakin konuşup kendi aranızda halletmelisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkızım sen ayrıl bunlarla baş edemezsin bunlar sömürücü daha ne işler açarlar başına huzur koymazlar eşini de doldurup doldurup üstüne salarlqr zaten bizim salak Türk erkekleri annesinin kuzusu olduğu için seni üzer canım sen kaç derim valla
02 Yorumla- +1 yıl
He oldu sorunu çözdünüz tebrikler. Bekara boşamak kolay tabi kadın hamile doğum etcek sen boşan diosun
Soran+1 yıl@Sevgiiyileştirir eşimle asla sorunumız yok her gün gülüp eğleniyoruz ama ailesi dokununca alt üst oluyoruz
Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. muhatap olmamalısın ama eşine de gaz verme
00 YorumlaEşine neden bir şey olsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılKaraciğer enzimleri yükseliyor
+1 yılEşine neden birşey olsun ki
00 Yorumla
+1 yılSakin ol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimin ailesi ile aram kötü, eşime bir şey olacak diye korkuyorum. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım