Eşime birisi bakacak ya da laf atacak diye düşünmekten kafayı yiyorum ne yapacağım?

bugün eşim ile dolaşırken çingene bir kadın geldi çiçek vermek istedi dedim paramız olsa marketten alıp dışarıda yemezdik istemiyoruz flan kadın bana orada öküz dedi ben kadını umursamadım yani gözümde rezil birisi geldi bir şey yapsam ne olacak gibi. Ama sonradan pişmanlık yaşadım ben ona niye cevap vermedim niye gerekirse saldirmadim diye. Bu tarz hadiseler çok yaşıyorum ve müdahale etmeyince kendimi korkak görüyorum ama o an korksam kalbim küt küt atar kaçmak isterim ama ben umursamadim bilene. Yani birisi gelip saldırmadigi sürece ya da eşime laf atmadığı sürece bir şey yapamıyorum. Biz çocuk gibi eğlenmeyi seven birisiyiz. Bugün ayağım taşa vurdum dışarıda eşim de pis taş dovucem onu dedi yani maksat komiklik olsun diye. oradan geçen adam da öyle olmaz taşı sök fırlat diyip geçti biz o an güldük ama sonra dedim o kim ki eşime onu diyor ne alaka vs. sizce fazla mı abartıyorum ben olayın sıcaklığında pek bir şey diyen yapan birisi değilim bu huyumu hiç sevmiyorum ama çok kötü hissediyorum şu an
Eşime birisi bakacak ya da laf atacak diye düşünmekten kafayı yiyorum ne yapacağım?