Eşimi ailesinden kiskaniyorum bununla baş edemiyorum artik fikir verebilcek olan varmi?

Eşimle gecen yaz evlendik fakat ayri ülkelerde oldugumuz icin ve benim yaşadigim ülkede ev kurcagimiz icin eşim daha türkiyede bende burada. Vize alip gelmesi bu yazi bulacak. ikimizde calişiyoruz bunun icin uzaktan görüşüyoruz. 5-6 ay sonra tamamen kavuşuyoruz inşallah.

Eşimin ailesi kalabalik ve hep beraber yaşiyorlar gecen gün dogum günüydü kutlamişlar resimler gördüm vidyolar izledim, öyle cok kiskandimki. Benimle evli olup ailesiyle olmasi beni cildirtiyor tabiki burada hatali olan kimse yok yanliş bişeyde yapmiyor eşim ama onu cok kiskaniyorum. Ben buarada annemden babamdan uzak yanliz yaşiyorum ve eşimin gelmesini bekliyorum. Benimle degilde ailesiyle olmasina dayanamiyorum artik. (toplamda 5 yildir görüşüyoruz).

Böyle oldugu icinde ailesiyle vakit gecirdigi zamanlar ben ister istemez trip atiyorum ama sebebinide söyleyemiyorum. Cok sacma biliyorum ama bu kiskanclik duygusuyla baş edemiyorum fikir verebilcek olan var mi? Normal şartlarda eşimi ailesinden kiskanmam bu öyle bir durumdayizki... Aslinda kiskanmak yanliş bir kelime zoruma gidiyor öyle söyleyim.
Eşimi ailesinden kiskaniyorum bununla baş edemiyorum artik fikir verebilcek olan varmi?