AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bu uygulamayı bugün yine yükledim. Hahaa yine beni buldun ya? Sorunun cevabı çok bağırırım, hakkımı savunurum.
hoş geldin tekrar :D acımasız ol :D
Hoşbuldum.
Kavga etmedim ama laf soktum ve sonrada bana şaka yaptıklarını söylediler
Kızın saçından tutup salıncak demirine geçirmiştim :D Kızın burnu kırılmıştı sonra karakol karakol dolaş
oha iyimiş :D peki serildi mi ayaklarının dibine :)
çok pis dövmüştüm ya sorma ayaklarımın dibini geç kız yerde sürükleniyordu fakat sonrasında ailesi geldi beni dövdü :D Ay ben az kalır mıyım hahaha benim ailede geldi aile kavgası çıktı hahahaha Mahkemede uzlaşma istediler ama
süpersin bence :D ayakkabını öpseydi :D
hahahaha
? :)
ister miydin :D
Kavga yoktu şakalaşıyorduk ama ailesinin evinde şaka esnasında 12 lik dokunuş yapınca koltuğa oturmuş pipisini tutarken görmüştüm
oha iyimiş :) serildi mi ayaklarının dibine :D
Yoo bu sefer 12 lik dokunuş değil vuruş yiyip kendi geleceği ile oynardı köpek
birincisi ortaokuldan bi erkeğin bacak arasına sopayla vurmak ikincisi bi kızın suratını duvara 3 4 defa sürtmek.
oha süpersin :D serildi mi kız ayaklarının dibine :)
Kızın saçını yolmustum. Saç telleri elimde kalınca korktum bıraktım yürü git belanı benden bulma demiştim 😄😄😄
çok iyi :D serildi mi ayaklarının dibine :D
Yok kafasini kaldiramiyordu. Bir bağırdı ödüm koptu bıraktım bir baktım saçları elimde.
süpersin :D takip eder misin sende :)
Hayır 😄
Kızın kasğına vurup ağzına yumruk atmıştım yere düştüğünde saçından tutup baya çekmiştim aferim bana pişman değilim lsnsmznsn
oha iyimiş :D serildi mi ayaklarının dibine :D
Lisede kızın saçlarından tutup duvara duvara yüzünü vurmuştum. Çok kötü olmuştu kızın yüzü. Siz yapmayın ama
oha iyimiş :D serildi mi ayaklarının dibine :)
Erkeklere çok vururdum ben bacak araları ve karın boşluklarına.
Ben kavga etmem bi daha eskisi gibi olmam hepsi bu 👍
Yüz üstü haldeyken saçından geri doğru kaldırıp 3 kere beline tekme attım darp raporu aldı para cezası ödedim 👍
oha iyimiş :D serildi mi ayaklarının dibine :D
Sonradan çok üzüldüm canının acısına çok bağırmıştı
hak ettiyse boş ver :) serildi mi peki ayağının dibine
Ben kibar bir insanım ne kavgası banel banel hareketler öyle 😏
Kiz kavgasi yapkadigim kardeslerim haric ama ablami sinirlendirip elini cama vurdurmustum kolu derinden 2 kesik olmustu
kötü olmuş :)
Lise 1de kavga etttigim kızı okul merdiveninden itip okuldan uzaklastırıldımmm tabi simdi 7 sene gecmis vicdan azabı duydum ama gectiii
iyimiş :) serildi mi ayaklarının dibine :D
Bir kere kavga ettim kızda haksızı benim etek altı fotoğrafımı ifşa etmişti tüm okul kızı dövmüştü ama şu an üzülüyorum..
eline sağlık :D
Kavga etmedim. Tek kavgam abim ablamla onda da elimi kaldırmadan öbür tarafa giderim abim sayesinde fldmdlemdlsm
iyimiş :) nefret ettiğin kız olsa? :D
Kavgacı bir insan değilimdir. Olsa zaten dayak yiyen ben olurum dlndksndls
neden ya :D
Saçını başını yolmuştum sınıf arkadaşımın. Kafasına sandalye fırlatacaktım ama diğer sınıf arkadaşlarım engel oldu😂😂
oha iyimiş :D
Kimseyle yakın temas kavgam olmadı kii😁
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın😉
Ben hiç kavga etmedim öyle Ya. Küçükken bir kere olmuştu ama o zaman küçüktüm kızın burnun taşla kırmıştım.
oha :D noldu sonra :D
Hiç bir fikrim yok 🤷🏼♀️
ayağına kapanmıştır :D
O da benim yanağımı tırmalamıştı bende taşla vurmuştum.
takip etsene sende :)
Kimle kavga ettiğimize bağlı? Erkeklerlemi kizlarlami? Ben kavga etmem tartışmam ama ona hain planlar yaparım 😎
en nefret ettiğin kız olsa? :D
Kızın saçından tutup yüzünü eğip (kız 170 ben 153 olunca öyle oluyor sksk) dirseğimi çenesine geçirmiştim.
oha noldu sonra :D serildimi ayağının diibne
Kızı arkadaşına doğru itip kafa atmıştım. Sonra uzaklaşmıştım kız zaten bayılmıştı
Hiç kimseyle kavga etmem. Ama zor durumda kalırsam. Uçan tekme atardım kafasına (umarım asla öyle bir durumda kalmam)😂
süpersin :D
Kavga etmem o raddeye gelmedim ama sağlam bir yumruk yüze yeter de artar.
Saçlarını tuttuğumda yere düşsemde saçlarını bırakmamış oluşum ve yüzünü tırmalayışım anı bıraktım haahha
iyimiş :D noldu sonra :D
Tırmaladığım yerin fotoğrafını atmıştı shshsj unutmadım diye sjjsjsjs
çok iyi :D takip etsene sende :)
En fazla kardeşim ile kavga ettim onda da normal tekme, tokat. Aodlskdk
Kimseyle kavga etmem. Kimseye karşı siddet uygulamam karakterime ters lafla dövüşürum 😂 ama şiddet uygulamam.
güzelmiş :)
Kavga neymiş ya cok varoş 😏
En samimi arkadaşımla kavga ettim saçını tuttum önce sonra elini felan kıvırdım sonra da karnına tekme attım kavga bittikten sonra kızın kalbi sıkıştı
oha iyimiş :D sonra noldu :D
Affetmedim
sözlü kavgam olmuştur ama öyle fiziksel şiddet hiç yaşamadım yaşatmadım da
kızın saçından tutup okul lavabosunun mermerine geçirmiştim kızı okuldan attılar sonra haklı olan ben olduğum için jfkskfkdkd
iyimiş :D
Ben kimseyle kavga etmedim. Galiba biraz pisirigim hahaha