Uzunca süredir sevgili olduğunuz makul ve şiddete meyilli gibi görünmeyen sevgiliniz bir ortamda bir sözlü zorbalıkla karşılaşıyor ve altta kalmayıp bir üst perdeden cevap veriyor olay tırmanıyor ve artık ailesine varan bir hakaretle karşılaştığı zaman sevgiliniz fiziksel kavgayı başlatan oluyor dövüşüyor...
O anda ne hisseder ne düşünürsünüz ve onunla ilgili duygularınız ve düşünceleriniz ne yönde değişir? Veya değişir mi?
(Daha önce hiç kavga ettiğine ratlamamıştınız... fiziksel değil sözlü ağız dalaşına girdiğini bile görmemiltinşz)
A) Erkek bu sonuçta. Yeri geldiğinde kavga etmesini bildiğini görmek iyi hissettirir. Sabrının bir sınırı olduğunu bilmek güzel. Sürekli alttan alan erkek kadını da yıpratır.
B) Şiddeti hayatından tamamen çıkarmış, kendisine fiziksel müdahale olmadıkça asla şiddet kullanmayan biri olmalıydı. Hiç hoşuma gitmezdi bu durum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İyi hissederim ayrıca ben de ona yardım ederdim 🥊
Dimi yani erkek bu sonuçta
Tabi ki de
Ama işte o kadar damarına basarsan bir gün seni de döver :) bunu bilmek de iyi bir şey mi? Bence o kadar da kötü değil yani ezik olacağına
Evet öyle 😄
Erkek deyince kaba kuvvet akla gelir hiç kuşlanmayacaklarsa ne anlamı kalır ki di mi?
👍👍
Geçmişte küçük erkek kardeşim beni ve ablamı çok dövmüştü hizaya sokmak için... o zaman çok hayıflanıyorduk ama sonraları anladım ki o erkek ve elinin sopalı olması doğal
Aynen ya 😂😂
Ablam o birey okulda velisiydi hatta ama hiç dünlemedi velet ikimizi yan yana dövdü oklavayla ayaklarımızın altına altına vurdu hem de saya saya... neymiş 2 şer paket sigara içiyormuşuz okulu asıyormuşuz sabaha kadar gezşyırmuşuz filan... yani bildiğin falakaya yatırdı anlayacağın... 2. defa olduğunda da bizim gaz verdiğimşz bir teyze kızı vardı teyzemle onu çağırıp onların önünde yatırdı falakaya... muma çevirdi ikimizi de
Kütü olmuş 😂😂
Kötü olmuş deyip gülmekten ölüyorsun :(
Kusura bakma 🤗
Anlamadım dalga geçtiğini düşünmeye başladım açıkçası
Yok canım estağfurullah dalga geçmedim geçmem de
Ama ikidir güldün yani bu yanlışlıkla olacak her şey değil ki... anlatır mısın ne demek istiyorsun... gerçekten
Öylesine attım alışkanlık olmuş gerçekten yani yanlış anlama dalga da geçmiyorum
Bu kadar travmatik ve istisnai bir olaydan bahsedince cevap olarak "kötü olmuş" deyip arkasına gülücükler koyunca yani bir tane bile değil bir kaç tane... ben de haliyle alay ettiğini veya bana inanmadığını düşündüm
Yok inanıyorum niye inanmayın ki kusura bakma yanlış anlaşıldım
Yani canım böyle bir durumda şöyle tepkiler almayı beklersin
Kızların %30'u inanmaz
-%60 kadarı ablasına hükmeden ve döven bu erkeği canavar olarak niteler
%10 filan da onun bir erkek oldupunu ve itaat edilmesi gerektiğini söyler...
Sadece kötü olmuş deyip kahkaha enerjileri sıralamak pek anlaşılır bir şey değil...
Yanlış anlaşıldım diyorsun ama doğrusunu da anlatmıyorsun
Diyelim 20 yaşındasın ve yaşıtın olan sevgilin 2 ablasını izin vermediği bi doğumgünü partisine doğumgünü olan kız eskiden eskortluk yapıyordu ve abisi de yaşadışı işlerle meşgul diye izin vermediği bir partiye gitmek için ders çalışmaya falanca yere gidiyoruz dedikleri için sevgilin bunları falakaya yatırıyor senin önünde... iki ablasının 4 çıplak tabanı kanepenin kenarına bağlı ciyak ciyak bağırıyorlar sevgilin de his istifini bozmadan ayaklarının altlarına saya saya ve neden dövdüğünü anlata anlata vuruyor elindeki ince ve esnek sopayı... canları çok yanıyor ama kötü bir zarar gelmeyecek belli... ne düşünür ne hissederdin