alidemi7777ks sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Şiddet ve birisini aşağılamak kötü bir insanın yapacağı harekettir. Bu zamana kadar hiç kimseyle kavga etmedim. Bana zararı dokunmayan kişiye ne diye saldırmaya çalışayım ki. Bu insanların egosunu tatmin etmek için başvurduğu aciz bir yöntem. Sorunum olan kişiyle fiziksel veya sözel şiddetle değil de medeni bir şekilde karşılıklı konuşmayı daha doğru buluyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
haklısın ama hayal et ya acımasan? :D
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim hep dobracı ve yılışıklığa gelemeyen bi insanımdır lisede bi sevgilim vardı okulun o. ospusu denilen bi kız vardı gezilerde pileli etek giyerdi kilodunun rengine kadar görüyoduk o kız sevgilimle cıvık cıvık aşkım bebeğim balım hayatım gibi konuşuyodu bi iki kez uyardım en sonunda buldum okulda yanında bi kızla konuşmaya başladım insanca sonra benim tilt olduğum hareketler var mesela omzumdan itilmesi kolumun tutulması el kaldırılması vs kısaca temastan hoşlanmam bu da beni itti e öyle oluncada tabi bende öfke problemi de var ben bu kızın saçından tut kafasını duvara vur saçı elimde kalsın bu yere düştü tokat atınca yanındaki kızı dövmeye başladım sonra benim okulda çevrem genişti beni arkadaşlarıım aldılar bunun arkadaşını araya 5 kişi kız köpek gibi yalvardı dövmeyin diye sonra ben bu o. ospuya geçtim kafasına tekmeler attım üstüne çıktım yumrukladım bi kız geldi ara testis bi kız hem benle hem onla arası iyi ayırmaya çalışırken ben kıza vuriyim derken buna yumruk atışım kız kfaasını asfalta vurdu kafası şişti benim ve arkadaşlarımın fövdüğü kız hastenelik oldu benimkinin burnuyla işaret parmağı kırıldı yüzü bakılmıccak haldeydi diğerkızın heryeri kanıyodu hep cırmalamışlar öyle yani bulaşılmaması gerekn biriyim bu arada dövdüğüm kız 1.70 70 kilo ben 1.60 .55 kiloydum
16 Yorumla- +1 yıl
oha güçlüsün baya :D naptı nasıl kapandı ayaklarına :)
- +1 yıl
hani olur ya bazı insanlarda deli kuvveti olur sinirlenince bende zaten öfke kontrol problemi var o an bana dokunuca bende ipler koptu farkında değildim yani isterdi 100 kilo olsun elim ağırdır yani
- +1 yıl
çok iyi bence :D peki naptı yerde kız nasıl kapandı ayaklarına :D
- +1 yıl
dur nolur daha vurma özür dilerim bi daha yazmıcam yemin ederim daha vurma felan diye yalvardı
- +1 yıl
harika :D ayakkabını öptü mü :D takip etsene sende :)
- +1 yıl
öyle biri değilim ama 2 hafta sonra gelip benden özür diledi arkadaş olmaya çalıştı
Liseydeken kendini beğenmiş bi kız vardı. Bana dediler ki senin arkandan konuşuyor. Zaten kızdan nefret ediyordum. Birkaç yalan uyduruyor bir kaç yalanla arka bahçeye getirttirdim. Sonra benim armadaşlarım ve ben onu dövüp yumrukla başladık. 5 kişiydik hepimizin ayağına falan kapandı yapmayın diye falan tehdit ettik söylemesin diye böyle bi. Biz okulda belalıydık baya 😂😂😂😂
115 Yorumla- +1 yıl
oha süper :D nasıl kapandı ayağınıza naptı :D :D
- +1 yıl
eig oldun tebrikler :D öptü mü ayakkabını :D
- +1 yıl
süper :D takip etsene sende :)
- +1 yıl
? :)
- +1 yıl
Siz nasıl hastalıklı insanlarsınız ya. Bir de güzel bir şey yapıyormuş gibi yazmışsın uzun uzun hiç utanmadan. Soruyu soran arkadaş sen de alkış tutmuşsun çok güzel hareket. Ergen olsan belki daha düşünemiyor derdim ama bildiğin iki yetişkin bu şekilde güzellemişsiniz bu durumu, inanılmaz. Ağzım açık okudum resmen.
- +1 yıl
Bilgi sana katılıyorum dostum bunlar kafayı yemiş
- +1 yıl
Psikologa gidemeyenler burada kendini deşarj etmeye çalışıyor galiba
- +1 yıl
Elma şekeri aynn acilen pskoloğa gitmeleri lazım
- +1 yıl
Aferin ayan abla 50krş vereyim mi
- +1 yıl
@dkkxkskskkdkakdsk sende cevapla bari :)
- +1 yıl
@dkkxkskskkdkakdsk soruyu sende cevaplar mısın :)
Lisede dövmüştüm birini tamam yeter yaa diye zırladıydı ayağımın dibinde
15 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D naptın o kadar :D
- +1 yıl
Ben lisanslı dans ekibinde kaptandım yarışmalara katılıyoruz hazırlanıyoruz falan mecburen hocalar ne diyosa ilet diye herkese onları söylüyodum tatlı dille hoca böyle böyle dedi diye ne var bunda benim suçum neyy. Buda bana bu yüzden gıcık oluyomuş sebepsiz ordan bi gıcık olmuş bide benim doğum günüm vardı en yakın arkadaşım bunla kavgalıydı taaa ne zamandan e arkadaşlar da çağırmamışlar bunu ekip 20 kişi biz 10 kişi varız yoğuz yani ne alakan var bende çağırmadın diye dala vere çıkardı neyse bi güzel laflı kavga ettik biz 1 hafta geçti geçmedi eşimle o zaman 2 senelik sevgiliydik bide instada boy boy etiketli fotograflarımız vardı kız ordan sen sevgilime yaz ama nasıl yavşama falan değil iste senin swvgilin şu saatte provaya gelmedi şurda şmyle bi çocukla sarılıyodu el ele tutuşuyodu falan diye ağzım açık kaldı ilk dur bakalım dedim sonra bunun ekipdeki yakın oldugu bi arkadaşına gittim tehtitler ettim bu kızın da ne suçları ohoo var hocalar duysa atacaklar git dedim benim profili aç dedikodumu yap laf al ağzından beni ayıracakmış sevgilimden amacı buymuş bokdan yere öğrendim aynı gün sevgilime bi mesaj daha ilk attığında sevgilimin instasına giriş yaptım zaten garanti mesaj atar diye mesajda yazmış işte senin bu o... punun ağzına sıç... cam o zamanda sevebilcen diye bir hışım bir uçtum çıkışta soyunma odasındayken dedim sakin sakin seninle bişey paylaşıcam çıkışta dershanelerin orda bişe içelim küslğk bitsin dedim bende 2 kız kuzeni daha oraya çağırdım olayı biliyolar zaten biz kızla beraber gittik kuzenlerim geldi gel yürüyek edasına onlar tuttu ben dövdüm
- +1 yıl
harikasın sana eig borcum olsun :) takip etsene sende :)
- +1 yıl
seçtim :D
Kızlar Ne Diyor
Küçükken ablam gille aramızda 6 yas var ablamin kavga ettiği kızlar mahalleye gelip ablamı bulamayınca beni dövdüler eve ağlayarak gittim o zamanlar ilk okuldaydim bide eve gidince ablama söyledim onların yaptığını diğer gün iki ablamlarla okula gittik 6 kızı haşat ettiler sonra da benden özür dilettirdiler sonra okul çıkışı bir kızın annesi okula gelmiş en büyük ablamda kantinden çıkıyor almış bunu müdür surukluye surukluye odasına bizim okulla ev arası da yok yani çok yakın abimde koşturup geldi eve anneme kubrayi aldı müdür odasına sürükleyerek götürdü babam evden koştu gitti okula arkasından annem beni aldığı gibi bizde gittik müdür odasına geçtiğinizde babam müdürün boğazını sıkıyor sen nasıl kızıma bağırırsın diye annemde kadına yapıştı sen ne biçim çocuk yetiştirmişsin
diye hocalar zor ayırdı onları sonuç ise o kızlar disiplin cezası aldılar ve sabahçı oldular bize ise bisey olmadı 🤣🤣 benim annemin o okulda kavgası çok😅😅13 Yorumla- +1 yıl
çok iyi olay :D ayaklarına kapandılar mı :D
- +1 yıl
Spor salonunda kitbox maçı yapıcaz maça kalkmadan önce bana işin bitti dedi, 2 farklı spor salonundaki kızlar dövüşücek maçta bizim spor hocası takma maçta göster gününü dedi maçta ben kazandım, kafaya hayking tekme atınca yere düştü yere düşünce tekme yumruk giriştim, yeter yeter diye bacağımdan tuttu, hırsımı alamadım hatırlayınca gene dövesim geldi.
14 Yorumla- +1 yıl
oha çok iyi :D
- +1 yıl
tam nasıl kapandı :D
- +1 yıl
süpersin :D
+1 yılOhohıh
2 Erkeği de Sümüklü Böceklerler Gibi Yalvartmıştım
Arkamda Dana Öküz Gibi Koşturdular
EE Banane Ben Napim Kaşınmasınlar
Kaşımayım Bende Attırmasınlar Benim Tepeme
🤣🤣😊😊🥳🥳13 Yorumla- +1 yıl
ayaklarına sağlık :D kızlardan? :D
- +1 yıl
Bilmem 5kişi Oldu Ama
Hatırlamıyom Unutum O bacım Çünkü Beynime Kazanıcak Tipler Değildi ler - +1 yıl
süpersin ne diyim :) takip eder misin sende :)
Hiçbir zaman kendimi seviyesiz insanlarla bir tutup kavga etmedim, ağız dalaşına girdiğim oldu tabi ki. Fakat kavga edecek kadar saç baş girecek kadar seviyesiz biri değilim.
16 Yorumla- +1 yıl
hayal et ya acımasan ama :)
- +1 yıl
@Ezracık45 katılıyorum :)
Olmuştu ve kız rezil olmasın diye kolundan tutup kaldırmıştım. Kız onu affettim sanıp sarılmıştı. Bende sinirlenip kafa atmıştım. Düşününce fark ettim ya yazık kıza. Beraber tüm okula rezil olmuştuk ben o rezil olmasın diye uğraşırken ikimizide batırmıştı.
16 Yorumla- +1 yıl
oha süpersin :D nasıl kapandı ayaklarına peki :D
- +1 yıl
süpersin :D ayakkabını öpseydi :D
- +1 yıl
mesajına da baksan :D
Biraz saldırgan bir yapım var o konularda. Lisede Bana küfür eden üst sınıflardan bir kızın saçından tutup tekme tokat dövüp burnunu kırmıştım. Sonuç 👉🏻 3 gün uzaklaştırma. Disiplin cezası.
14 Yorumla- +1 yıl
oha iyimiş :D ayaklarına kapandımı :D
- +1 yıl
süpersin :D takip etsene sende :)
+1 yılYalvaran erkeği sevmem, zayıf karakterli erkekleri hiiiiiic sevmem, seviyorsa adam
Gibi sevsin sevmiyorsa
Sktrrrrppp defolup
Gitsn25 Yorumla- +1 yıl
yok mesela nefret ettiğin kız? :D
- +1 yıl
Pardon soruyu baştan okudum simdi 😂 yalvaran affet diye oldumu düşünüyorum olmadı sanırım yanlis insanları hayatıma sokmam ben
- +1 yıl
olsun süpersin :D dövdüğün kız ayaklarına kapansa mesela acımasan :D
- +1 yıl
Skrmmmm belasini ayaklarima kapanmasin
- +1 yıl
çok iyi :D
+1 yılO kadar kendimi kaybedip saç saça baş başa girdiğim bir kavga olmadı.
33 Yorumla- +1 yıl
acımasan ister miydin :)
- +1 yıl
Yani gücümün yeteceğini bilsemde yapmamaya gayret ederim ama yaşadığımda böyle bir şey nasıl davranırım bilemiyorum.
- +1 yıl
takip etsene sende :)
+1 yılayaklarıma kapanmak değil de ya da yalvarmak değil sadece kavgadan sonra saygı duyup bir konu hakkında fikirlerimi sordu
12 Yorumla- +1 yıl
acımasan ister miydin :)
- +1 yıl
istemem ayaklarımı hak etmiyorlar
Şiddetin çözüm olmadığını 4 yaşından beri savunuyorum. Hiç saç baş kavga etmedim etmem. Öfkeyü atmak için kum torbaları inanın ki yeterli oluyor:)
12 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D hayal et ama acımasan? :D
Bi kızi bana iftira attığında yakaladim yerle yeksan ettim ustune yalvardı bana lutfen kimseye anlatma diye
17 Yorumla- +1 yıl
süpersin :D nasıl kapandı ayaklarına :D
- +1 yıl
kafası nerdeydi tam :D
- +1 yıl
öptümü ayakkabını :D
Buradaki çoğu kişi yalan söylüyor, hayır öyle birşey olmadı. Çünkü dövüş gibi şeylere gerek duymadık.
11 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :)
Bir kız bana koreli mal deyince kafasını mermere vurmuştum tamam seni sevdiğim için öyle dedim canım dedi
11 Yorumla- +1 yıl
nasıl kapandı peki :D
+1 yılBen bir erkeği dövmüştüm
eyy gidii sonra aşık oldu bana
Git derim gitmez...
Ne günlerdi bee...11 Yorumla- +1 yıl
oha iyimiş :D
+1 yılHayır damarima basmadiklari surece kimseye saldırmam ama kavga ettiğimde yalvaracak birini bulamayiz galiba ya🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪🤪
14 Yorumla- +1 yıl
belli olmaz ya yapan çıkar kesin :D :D
- +1 yıl
Bu hayatta yalvaranlardan nefret ederim yalvardı diye tekrar döver bir daha kimseye yalvarmamasini söylerdim😅😅
- +1 yıl
en iyisi :D
- +1 yıl
Ayn😎
+1 yılkimse ayaklarıma kapanmadı ama bir keresinde kavgada sinirlenip çekip gitmiştim normalden 35 kere aramışlığı var wp ve mesajlardan bahsetmiyorum bile
11 Yorumla- +1 yıl
acımasan istermiydin :)
+1 yılkardeşim yalvarmıştı , sonra acıyıp bıraktım , sonra bana hamle yapmaya kalkınca tekrar ayağımın altına aldım
12 Yorumla- +1 yıl
ayağının altına aldın derken? :D
- +1 yıl
iki ayağımın arasına sıkıştırığ dövdüm
+1 yılYani kizi da erkeği de dövmüşlugum var ama ayaklarıma kapanan olmadı vurma diye dbdbxnxdn
27 Yorumla- +1 yıl
acımasan ister miydin :D
- +1 yıl
Neyy
- +1 yıl
nefret ettiğin kız ayaklarına kapansın :D
- +1 yıl
Yok be hayır hıncımi çıkarayım bana yeter
- +1 yıl
takip etsen sende :)
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Ben niye mesaj atamıyorum sana özelden yani
Evet😂okdr dövme rağmen bırakmadı ve elini kaldıramadı ama kitabıma yazık oldu parcalandi
28 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D nasıl kapandı ayaklarına :D
- +1 yıl
öptü mü ayakkabını :D
- +1 yıl
- +1 yıl
ister miydin dövdüğün kız ayakkabını öpsün? :D
- +1 yıl
cidden süpersin :D takip etsene sende ben ettim :D
Kavgaya hiiç bulaşmadıım ama kavga etsem büyük ihtimalle ayaklarıma kapanan olur muydu olurdu 😅
26 Yorumla- +1 yıl
süpermiş :D peki istermiydin dövdüğün kızın ayağına kapanmasını :D
- +1 yıl
peki hayal et napsın yerde ayaklarına nasıl kapansın :D
- +1 yıl
hayal et işte acıma :D fiziksel düşün :D
Hayir. O sekilde bir kavgam olmadi ama simdiki aklim olsa lisedeki o kizi dovmek isterdim
22 Yorumla- +1 yıl
peki ayaklarına kapansın ister miydin :)
+1 yılbir tane kız vardı benimle sürekli dalga geçer ve beni dışlardı. İyce sabrım taşmıştı saçından bir tuttum ileri geri kafasını oynatarak asıldım. baya bir ağladı nolursun yapma yeter dedi birkaç yıl benimle uğraşmamıştı. öyle işte
31 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D ayaklarına kapandı mı :D
yaptım ama yalvarmadı. yalvarıcak biri icin efor harcamam zaten
11 Yorumla- +1 yıl
ayakkabını öpseydi :D
O kadar acımasız olmama izin vermediler ayırdılar 😂
13 Yorumla- +1 yıl
ister miydin acımasan :D
- +1 yıl
cidden harikasın :D takip etsene sende :)
ayagima kapanmadi ama nolur yapma özür dilerim dedi
13 Yorumla- +1 yıl
çok iyi :D kapansın ister miydin acımasan :D
- +1 yıl
süpersin :D takip etsene sende :)
+1 yılKavgacı biri değilim. Genellikle laflarımla vururum küfür etmeden😊
12 Yorumla- +1 yıl
hayal et acımasan ister miydin :D
- +1 yıl
İstemezdim
Benim yapmıştım. Hatta nöbetçi hoca sorduğunda ayağıma takıldı düştü demiştim 🤭
17 Yorumla- +1 yıl
oha iyimiş :D nasıl oldu peki :)
- +1 yıl
Sevgilime suçlanıyordu uyardım çevresinde seni görmeyeceğim diye sallamadı. Üstüne bir de bana tekken laf atınca bir baktım saçlarını elime dolanmış sonra hoca görünce elinden tutup kaldırıyor gibi yaptım kaş göz işareti yapınca o da hocaya demedi sonra da kızı birdaha etrafında görmedim sevgilimi bile dövdüm onun yüzünden 😂
- +1 yıl
eline sağlık :D peki ayaklarına nasıl kapandı :D
- +1 yıl
öptü mü ayakkabını :D
- +1 yıl
takip etsene sende :)
+1 yılHayatımda şimdiye kadar hiç kimseyle kavga dövüş yapmadım.
Yani: Hayır :)12 Yorumla- +1 yıl
peki acımasan ister miydin :D
- +1 yıl
Yok istemem😂😂
+1 yılOkulda birisi beni düşürmüştü bende onun karnına fena tekme atmıştım.
14 Yorumla- +1 yıl
iyimiş noldu sonra :D
- +1 yıl
Yerden kalkamadı pislik. Dakikalarca kaldı yerde kimse yardım etmedi şoktaydı millet en sonunda kardeşi geldi öyle zar zor.
- +1 yıl
ayaklarına kapandı mı :D
- +1 yıl
Kapanmış kadar oldu. O günden sonra sesini dahil çıkarmadı, iğrenç sözler söylemedi, ben geldiğimde o kaçardı. Erkekti.
+1 yılHayatım boyunca hiç kavgacı olmadım
Bir insanın canını acitmaya ya da onu üzmeye hakkım yok karşımdaki ne yaparsa yapsın kendi cizgimi bozmadan yoluna devam ettim onlarda özür dilediler sonra aramızda sorun olmadı.10 Yorumla- Daha fazla (211)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar