alidemi7777ks sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kavga mı o nedir? Bizim olayımız soğuk savaş. Lisedeydim. O zamanlar atar gideriz. Sınıfa yeni bir kız gelmişti. Görseniz saf bir şey dersiniz. Derste saçma sapan sorular soruyor. O sorularla insan kızın lise 2. Sınıf olduğuna inanamıyor. Dolayısıyla dışlandı. Ben de az s*l*k değilim. Ortamım vardı kıza acıdım. Acıma acınacak hale gelirsin demişler. Kızı kolladım çok gerekli ya. Bizden biri olsun diye savundum, ettim. Çok konu eksiği vardı defter kitap verdik. Çok değil 1 ay sonra oradan buradan geldi kulağıma benim manita hakkında şöyle yakışıklı böyle karizmatik diye her yerde rahat rahat gevezelik ediyormuş. Bana bir kaynar sular döküldü tepeden. Ama hiçbir şey yapmadım. Öylece sakin sakin bana laf atmasını bekledim. Duyduğumu duyunca hemen atladı tabi. Önümde durdu inkar ediyor. "Sana yalan anlatmışlar, geldim geleli herkes üzerime oynuyor, ben öyle şey yapmadım, seninle bir sorunum yok onlara inanmadın değil mi" diye ötüyor. Kıza hafif omuz attım senin gibi birinin benimle ne gibi bir sorunu olabilir ki güldürme beni, deyip geçtim. Ama hırsımı alamamıştım. Ne konuda olursa olsun ihanetten nefret ederim. Apaçık bana ihanetti yaptığı. O zaman ergen de olsam şu anda böyle bir şeyle karşılaşsam herhalde yine dellenirdim. Neyse sonraki günlerde ben ve benim saygımı kaybetmek istemeyen sınıf arkadaşlarım ona yokmuş gibi davrandı. O kadar bıktı ki her gün gelip özür diliyordu. Ama affetmedim neden hiçbir fikrim yok. Oysaki buna sebepmiş gibi görünen çocuk umrumda bile değildi. Sonra kız sınıf değiştirdi. Okul bitene dek de beni her gördüğü yerde kaçtı. Tuvalet için bile ben çıkıp gideyim diye koridorda beklerdi. Bana kalırsa onu herkesten soyutlamam epey zalimceydi. Hayattaki en kötü şey görünmez olmaktır. Varsın ama yoksun görmüyorlar, duymuyorlar. Şu yaşımda olsam o kadar ileriye gitmezdim diye düşünüyorum. Ne bileyim kız ya kendine bir şey yaparsa bunun sorumluluğunu alabilir miyim diye muhakeme ederdim. Ah ergenlik sen nelere kadirsin. Neler yaptırdın bize..
11 Yorumla- +1 yıl
çok iyi :D sana eig borcum var :) ayaklarına kapandımı :D
En İyi Cevaplar
+1 yılŞahsen fiziksel kavgaları tercih etmiyorum. Önemli olan mental kavgadır 💁🏻♀️ bu da oldukça zaman alan bir şey. Birkaç cümleyle burada anlatılabileceğini sanmıyorum.
Kaldı ki uzun zamandır da tek başıma takılıyorum. En iyisi kimseyle uğraşmamak..11 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :) hayal et acımasan ama :)
kızın saçları uzundu bileğime dolayıp yüzünü asvalta sürtmüştüm kızın yüzü baya bi çizilmişti iz kaldı sonra zaten
616 Yorumla- +1 yıl
eig olur gibi :D noldu sonra :D
- +1 yıl
çok iyi :D
- +1 yıl
Neden tartistin
- +1 yıl
Terbiyesizlik 4kisi gitmek ya
- +1 yıl
- +1 yıl
Kanka ıyi yapmışsın ins başına bela olmaz
- +1 yıl
yanlış yapmışsın, kekco
- +1 yıl
kekoca*
- +1 yıl
Oha şeytanın sağ kolu. d
- +1 yıl
Birde iyi bir şey yapmış gibi anlatıyorsun ya vicdanin rahat mı
- +1 yıl
Ben olsam karşılık verirdim böyle şey döner dolaşır iyi yapmamışsın
+1 yılCinsel organa vururum
Ama artık 4 yıldır kavgalar dan uzağım...46 Yorumla- +1 yıl
oha iyimiş :D noldu sonra :D
- +1 yıl
Çocuğu en son bu sene gördüm bana selam verdi şaşırtıcı:)
- +1 yıl
ayaklarına kapanmalı :D
- +1 yıl
eig tebrikler :D
- +1 yıl
😆😆
- +1 yıl
erkeğin mi
Kızlar Ne Diyor
+1 yılPsikopat ruh hastası değiliz. birilerini hastanelik edip tertemiz sicilimi kirletemem. Manyak mıyım ben? Ha cocukken aklım yetmezdi acımasız davrandırdım kızın birini (burdan rabiaya selam olsun) up uzun saçlarından tutup sıranın altına gömmüştüm. bide karnına tekme atmıştım bunu neden yaptığımı hatırlamıyorum ama ondan bile pişman oldum. Zaten ben herkesle uyumlu biri olduğumdan bana kimse yan gözle de bakmaz bisey de demez.. kavga da olmaz. Mahallenin esnafıdan cücüğüne kadar seviliyoruz :)
11 Yorumla- +1 yıl
süpermiş ama :D serildi mi ayaklarının dibine :D
+1 yılBir kız Sevgilisi peşimde dolaşıyor diye hesap sormaya gelmişti
Bende sevgilisinin bana onun hakkında yazdığı iğrenç yazıları gösterip " sana bir tavsiye canım, bir erkek için kendini bu kadar küçük düşürme. Neden o çocuk senin değilde benim peşimde köpek oluyor biliyor musun, çünkü ben bir erkek için ne kendimi ne de bir hemcinsimi küçük düşürecek bir hareket yapmam. " demiştim
Ve çocuğun attığı mesajlarda yine kızı savunmuştum. Kızın yüzü nasıl kızarmıştı. Benden özür diledi ama daha uğraşmadım.14 Yorumla- +1 yıl
çok iyi :D ayaklarına kapandı mı kız :D
- +1 yıl
Yok beee. Böyle birisi ayaklarına kapansa ne olur
- +1 yıl
haklısın :) ama yine kız ayakkabını öpseydi :D
- +1 yıl
? :)
Valla şiddete karşıyım ama yamuk yapanın belasindan gideri çıkarın. Okey hukuk cü biriyim ama genlerde var dayanamam Dkdkkdkd bi keresinde kızı okul 12. Sinfita yani bana uyuz uyuz bakıp laf attığı için tahtta attım kızın kaburga kemiği ezilmiş ve bası kanamıştı. ( sinirliyken gözüm fena döner) mudur geldi vs ama bana bisey dilemediler çünkü okulun başarılı ogrenciisyidkm ve dedirtttmezdim
16 Yorumla- +1 yıl
oha süper :D kıza noldu :D
- +1 yıl
iyimiş :D diğer sorulara da baksana müsaitsen :)
- +1 yıl
takip etsene sende :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılKolay kolay acımasız birşey yapmam hemen sinirlenen biride değilim bazı konular hariç. Yurt dışında yaşadığım için Türk ve İslam düşmanlığı var. Bi kız birisinin başörtüsünü çektiği için o kızın saçını çekmiştim. Anlamadığım bir şekilde kız sırt üstü yapıştı yere. şu an olsa yapar mıydım bilmiyorum ama anı olarak kaldı. Menden bukadar
11 Yorumla- +1 yıl
iyi yapmışsın :)
+1 yılLise arkadaşım beni çok sinir ediyordu. Sonra da sana aşık oldum demeye başladı lisede okuldan atılmayı bile göze alarak onu dövdüm. Üniversite de de aynı bölümdeydik ve aynı sınıftaydık. Onu mutfak dersinde mutfak gereçleriyle dövdüm.😂😂😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
oha :D serildi mi ayaklarının dibine? :D
- +1 yıl
Aynen ama ben de onu babamın bir arkadaşı var yakışıklı bir abi. Ben de ona Bülent Abi'ye aşığım diyerek onu sinir ederdim.😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Sonra da anneme sevgilisi var mı diye sormuş o da yok demiş.
- +1 yıl
Keşke var deseydi.😂😂😂😂😂😂😂😂
+1 yılBir keresinde sinirden ayağımla çöp kutusunu tekmeliyip o bir odaya kadar ( havada uçmuştu) fırlatmıştım.
Birde sinirden karşı tarafın elinden bıçağı alıcam diye, elimin içine o anda kazayla girmişti15 Yorumla- +1 yıl
oha :)
- +1 yıl
dövdüğün oldu mu :D
- +1 yıl
Çoçukken mahlemizdeki oğlan çoçuklarıyla sürekli kavga ederdim
- +1 yıl
Büyüyünce uzaklaştım böyle olaylardan
- +1 yıl
takip eder misin sende :)
Ben kavga etmem tartışırım ve karşımdakine asla nefretle bakmam asla hakaret etmem sadece gülerek konuşurum sakinliğime karşı o kadar çaresiz oluyorlar ki sinirden kuduruyorlar. Yorumlara baktım gördüğüm kadarıyla çoğu kişi şiddet ya da aşağılamak yanlısı ama bir şeyi unutuyorlar tartıştıkları kişiyi aşağılıyorlarsa kendileri aşağılık bir kişiyle tartışmaya girecek kadar seviyesiz
12 Yorumla- +1 yıl
Evet aynen ben de böyle düşünüyorum en iyisi
+1 yılBenimki hep psikolojik savaştı, toplum tarafından dışlanmasını sağladım. Lisedeydim, hocaların da gözünden düşürmüştüm. İntiharın eşiğine gelmişti resmen. En sonunda fiziksel olarak saldırdı bana karşılığını da aldı.
14 Yorumla- +1 yıl
oha süpersin :D dövdün mü sonunda :D
- +1 yıl
Yeminim vardı ya, üç yıl boyunca her tartışmada söyledim. Hatta bir iki kere derste kavga çıkarmaya çalıştı. Seni mezun olduğum gün döveceğim elimden alan olursa onu da döverim demiştim. En yakın arkadaşlarımdan biri de kızdan hoşlanıyordu. Liseden mezun olduğum gün geldi yine kavga çıkardı yeminim geldi aklıma dövdüm vallahi Allah affetsin.😂🙈 hoşlanan arkadaşım ayırmaya çalıştı sadece ona da sinirden 1-2 tane salladım. Zor sakinleştirdi ya, ama hayatımın en utanç duyduğum aynıydı, ama yine olsa yine yaparım çünkü hak etmişti.
- +1 yıl
süpersin :D serildi mi ayaklarının dibine :D
- +1 yıl
Korede kaldığım sırada böyle 14 yaşındayım bir kız türkiyede kalıyormuşsun üvey baba mı aldın annenin düğününde ne giydin demişti ben de kızın kafasını süs havuza sokup saçından tutup kaldırmıştım tokat atıp havuza itmiştim bacağı kırılmıştı 😒
11 Yorumla- +1 yıl
oha iyimiş :D ayaklarının dibine serildi mi :D
Erkek kardeşim 3 yıl önce diş teli takıyordu. Bizim sınıftan salak bi oğlanda kardeşim diş telleriyle dalga geçmişti. O an çok sinirlendim çocuğun kolunu kırdım. Beni oğlanın üstünden zor aldılar.(Yazdıklarımın hiç biri kurgu değildir yemin ederim )
13 Yorumla- +1 yıl
oha helal nasıl kırdın :D
- +1 yıl
helal olsun :)
+1 yılBen kendimi katmayim ama çoğu kızlar saç yolmak biliyor başka bir şey bilmiyor bana gelince de kavga etmeyi sevmem ama karşımda biri ille beni döv diye yalvarıyorsa döverim kullandığım hareket yumruk atmak hemde suratının tam ortasına çünkü sinirimi anca almış olurum.🤣tabiki öylede geçmez sinirim.
23 Yorumla- +1 yıl
süpersin :D serildi mi ayaklarının dibine :D
- +1 yıl
🤣keşke ayağımın altına alacağım biri olsa ama geçim ehli biriyim kavga etmedim kimseyle
- +1 yıl
süpersin yinede :D
Valla öncelikle kişiye bağlı canım felan uğraşamam yani
Ama önce karakterine insanlardaki değerine sonra da davranışlarına laf sokardım (çok iyi laf sokarım da biraz😅)24 Yorumla- +1 yıl
nefret ettiğin kız olsa mesela :)
- +1 yıl
geldi vurdu sanan tokat attı? :D
Bn kızlarla tartısmam bile ama erkek dövmeyi. Çok isterdim Bi erkeğin saçını başını yolmak yerde sürümek hakeden erkek oldu. Hayatımda çok küçükken kuzenimi mahalle ark benzetmistim 😀😀
11 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D inşallah döversin ayaklarına kapanır :D
Kavga ettiğim bi kız vardı lisede. Birgün servisle eve dönüyoz ikimizde kapıya dayanmışız ama bi farkla ben kapının kol tarafındayım kendimi önce hafif yukarı sonra aşağı saldım kapı açıldı ve o düştü be büyük bi manyaklık düşününce bile kendime inanamıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
oha iyimiş :D serildi mi ayaklarının dibine :D
+1 yıldoğum haritama göre baskın biriyim..5 ev lordum mars ve mars yanık agresyon ve manipülasyon üretiyor merkürle aynı evde. sivri dil, empati yoksunluğu dinlememe ve kırıcı olma eğilimindeyim.
13 Yorumla- +1 yıl
ama empati konusunda bir problemim yok.
- +1 yıl
süpermiş :D
- +1 yıl
oldu ki çocuk doğurdum çocuklarım savaşçı ve mücadeleci tabiatta olacaklar fakat babalarıyla anlaşabilmeleri zor olacak, anneci olma eğilimleri olacak.
Geçmişte okulda Tanımadığım biri merdivenlerden itti beni bacağım morardı sadece başka bisey olmadi bana bende intikamımı aldim nöbetçiydim sınıfına girdim ders esnasında dedim rehberlik hocası bu kişiyi çağırıyor filan geldi önünden yuruken bende onu ittim ve ordan uzaklaştım
15 Yorumla- +1 yıl
oha iyimiş :D serildi mi ayaklarının dibine :)
- +1 yıl
süpersin :D kafası tam nerdeydi serilince? :D
- +1 yıl
takip eder misin sende :)
+1 yılÇokk sakin biriyimdir kimse ile kavga etmem çünkü edersem öldürürüm o kişiyi büyük ihtimalle bu huyumu bildiğim içinde çokk sakin kalmayı tercih ederim ve o ortamı terkederim hemen...
14 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :) acımasan peki ayaklarının dibine serilsin ister miydin :)
- +1 yıl
Hayır neden ayaklarıma serilmesini isteyim ki tabi öldürme eğilimim ise kişi bana fiziki saldırırda bulunursa bende kendimi korumak amaçlı onu öldürebilirim yani isteyerek yapmam piskopatmıyım ki skjsjsj
- +1 yıl
takip etsene sende :)
- +1 yıl
Kardeş ben kimseyi takipe almıyorum malsef sadece soru sormak ve öyle eğlence vakit geçirmek için giriyorum beni takipe alma yani
+1 yılPek acımasız biri değilim yani hayaller dövmek olsa da gerçekler de; erkek bir arkadaşım vardı kavga ettik dövüşe doğru sürüklendi bende yere düşünce üstüne çıktım ama daha sonra dönerken o benim üstüme çıktı üstümde yaklaşınca kulağını ısıracaktım kavga sonlandı içimde kaldı ama neyse özür diledi. :D
11 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :)
+1 yılbitane şıl*ık sevgilime mesaj atmıştı lisedeyken. bende çok smack down izliyordum ozamanlar. kızım ama baya ilgimi çekiyordu. sonra ben bunu bizim orda boş futbol sahası var oraya çağırdım bi body slam bide undertakerın finisherını yaptım 2 ay boyunlukla gezdi
11 Yorumla- +1 yıl
oha :D ayaklarının dibine serildi mi :D
Tartışma anında kızlardan biri fark etmediğim anda arkamdan gelip saçımı çekmişti. O sinirle saçını elime dolayıp karnına tekme atmıştım baya bi uzağa şutlanmıştı 😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
çok iyi :D noldu sonra serildi mi ayaklarının dibine :D
- +1 yıl
acımasan ister miydin :D
+1 yılİçimde kıyametler kopsa da sakin durur kibarca hakaret ederim. Düşmanımın canını en güzel yakabilecegim sözleri söylerim. Ama fiziksel olarak bir şey yapmam.
14 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D acımasan ama :)
- +1 yıl
Yok asla acımam. Fazla sevecen biriyim fakat damarıma basan kişiye karşı bütün merhamet duygumu kaybediyorum.
- +1 yıl
Tavsiye ederim kavgada veya tartismada en yıkıcı hareket budur😅
- +1 yıl
en iyisi :D
+1 yılDediğim gibi damarima basmasinlar yeter ama abim ve babam sağolsun tehlikeli ve önemli noktaları biliyorum genel olarak burunlarına kafa atarak başlamıştım gerisi zatenn🤦🏻🤪🤪🤪🤪🤪
14 Yorumla- +1 yıl
oha süper :D noldu sonra :D
- +1 yıl
Dedikoducu gibisin gizzz🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Allahım tövbe ettim knk cirkeflestirme simdi beni🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪😅🤪😅🤪😅
- +1 yıl
tamam peki :D :D
- +1 yıl
Yanı fikisel olarak bulasmiyorum kimseye ortaokuldan sonra
lisede sevgilime kıvırtan kıza önce tokat attım sonra o da bana attı ben de dayanamadım saçından tutup dizime vurmuştum kafasını. Burnu falan kanamıştı kötüydü
14 Yorumla- +1 yıl
oha :D noldu sonra :D
- +1 yıl
süpersin :D ayaklarına kapansaydı bide keşke :D
+1 yılbirisi bi defa tepemin tasını adam akıllı attırdığında yarım saat ( cidden yarım saat ) yerde süründürüp tekmelemiştim
bi defasında da cinsel organına hamle yapmıştım14 Yorumla- +1 yıl
oha süpersin :D nasıl kapandı ayaklarına peki :)
- +1 yıl
nası kapancak salya sümük ağlayarak yalvardı
- +1 yıl
süpersin cidden :D öptümü ayakkabını :D
- +1 yıl
hayır asla öyle bişey yaptırmam
+1 yılStaj gordum yerde gizlice video çekmişti bi kız hic unutamıyorum sadece bi defa oldu zaten bu telefonu almıştım sil dedim silmedi okulun aynasına vurmuştum kafasını 😂😂😂😂stajdan atmışlardı beni 😑
13 Yorumla- +1 yıl
oha harika :D noldu kıza sonra :D
- +1 yıl
Silmedi okul müdürü aldı elinden baktim bi erkeğe atmış bide ozman ben dayanamadım tanımıyorum sonuç olarak ama ben kavganın yarısini hatırlamıyorum çok sinirlendigimden kamara kayıtlarından baktık iste baya guzel dövmüşüm aynanın parasını benden kestiler stajdan atıldım çocukların gozu önünde kavga ettim icin o kiz dan da ben şikayetçi oldum erkek arkadaşına kadar da bulduk zaten herkezden sil yaptik sonra ondan sonra eğitim hayatım zaten düzelmedi
- +1 yıl
Kiz sadece tırnaklarım uzundu baya yüzü filan çizilmişti kolu bide kızda birsey yok
Tek övünülecek özelliğim milli taekwondocu olmam sanırım. Birisinin amel defterini kapatmıştım maç sırasında. Kızı acile götürdüler bayıldı başında bekledim birde. Hayatımın en anlamsız olayıydı.
14 Yorumla- +1 yıl
oha iyimiş :D ayaklarının dibine serildi mi :D
- +1 yıl
süpermiş nasıldı görüntü anlatsana azcık :D sen ayaktamıydın mesela :D
- +1 yıl
+1 yılBen sinsilik yaptım kuzenimle oynaştığını fakeden abisine ispiyonladım hatta kanıtladım filmini attım 😀
22 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D dövdüğün oldu mu :D
- +1 yıl
Yok olmadı ayırdılar sonra polis karakol 😀😀
Acimazlik nasıl bilmiyorum okulda herkes tarafından sevilen birisiydim her an herkesin yanunda okurdum
25 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani :)
- +1 yıl
hayal et peki acımasan nefret ettiği kızı dövmek ister miydin :)
- +1 yıl
süpersin :D takip eder misin sende :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızın büstiyerini yırtmiştım. Bu goguslerini elleriyle kapamaya çalışırken bu yikilana kadar karnına vurmuştum. Yerdeyken bile vurdum. Vurdukca ık ık diye ses çıkarması çok hoşuma gitti. İyi rezil oldu bi de göğüsler fora 🤣
21 Yorumla- +1 yıl
oha acımasız :D serildi mi ayaklarının dibine :)
Memesini çekin vurun ben öyle yapardım anında çökerlerdi. tabi 17 yaşından beri kavga etmiyorum konuşarak halledin sorunlarınızı
23 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D serildi mi ayaklarının dibine :)
- +1 yıl
süpersin :D takip etsene sende :)
- Daha fazla (498)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler