Dayanamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum?

Merhaba ben 20 yaşında olan bir genç kızım bu yere yaşadığım olayları anlatıp sizden yardım istiyorum.
küçüklükten belli sevgisiz bir ailede büyüdüm. 4 yaşımdan beri haftada en az 3 kez durduk yere dayak yiyorum, birden kilo alıp veriyorum üzüntüden. annemin bir kere beni sevdiğini duymadım, babam zaten sinir hastası sürekli dövmek için bahane uyduruyor. 1 tane abim var hep onu ön planda tutuyorlar. onlarla hep konuşmak istiyorum ama konuşmaya çalıştığım zaman ağzıma ediyorlar.
okul hayatım full zorbalık ile geçti, en iyi sandıklarım bile
onların da etkisi ile panik ataklarım başlardı. ailem hiçbir zaman inanmadı yalancısın sen bir dünya kelimeler söylediler.
şu an yanımda hiç kimse yok ve son 1 yıl kendi kendime konuşmalarım arttı, zaten
halüsinasyon da görüyordum çok olmasa bile. dışarı çıkmam da yasak. Bazen kalbim çok fena sıkışıyor sonra birden hızlı atmaya başlıyor. artık kimseye duygularımı yansıtamıyorum
çünkü kalbimde o kadar büyük ağrı var ki engel oluyor. kaç defa destek almak istedim ( 1-2 kere kere farklı yere götürdüler ama 5 dakika konuşma ( tanışma ) sonra iki doktor ilaç verdi ama ailem almadı bile ) yani kısaca adam akıllı destek alamadım.
sonra bana senin cennette yerin yok, Allah seni affetmeyecek deyip duruyorlar
gerçekten her gün ölmeyi diliyorum. odam da kapalı kaldım, kimsem yok.
üniversite sınavına bile yıllarca çalışamadım onlar yüzünden.
Onlara o kadar kızgınım ki ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
annem küçükken dedem ve anneannemden her gün dayak yemiş hortumla dayaklar olsun ve ilgisiz büyümüş birisi ve o kardeşleri arasında en korkuncu bazı kuzenlerım ve eniştelerim hapise girmiş birileri onlar bile sadece annemin yanında adam akıllı davranıyor. annem gibi olmaktan korkuyorum ama ben bile artık duygularımı belli edemiyorum yine acılar çekeceğim diye ve zaten de çekiyorum
Dayanamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum?