+1 yılÖncelikle bilmediğin konulara bu şekilde agresif yaklaşman çok aptalca. Bu şekilde yapmak yerine, önce aklı başında bir şekilde konunun ne olduğunu sorsaydın? Böyle yapmaktan ziyade konuyu bilmeden davranmak aptalca olmuş. İnsan önce konunun ne olduğunu sorar, iki tarafı yatıştırır sonra bir yol bulmaya çalışır. Senin gibi maganda bir kardeşi olduğu için ablan adına üzülüyorum. Bu iletişimsizlik toplumu bu şekilde mahvediyor işte. Anlamadan, dinlemeden sazan gibi atlarsan bir gün sanada atlarlar şaşırır kalırsın. Herşeye böyle ani tepki verme dostum. Sonra içinden geçerler. Sonra bir bakarsın hastanelik olmuşsun.. Akıllı ol.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem haklisin hem degilsin. Dozu biraz kacirmissin ama bazi erkekler aldigi kizin sahipsiz olmadigini da bilmeli. Bizde iki kiz kardesiz hep abim falan olsun istemisimdir. Beni boyle kollayacak biri yok malesef. Cogu kadin evlendikten sonra beni daha almazlar diye bu kufurlere, siddete boyun egiyor. Ablan en azindan kol acacak birinin oldugunu farketmesi lazim. Biraz ileri gitmissin. Bir yumruk atsan yeterdi. Hastanelik etmek abarti olmuş. Tabi olayi sen biliyorsun biz gormedik. Detay kisa. Belki tahrik edici seyler olmustur bu derece dozu aşman için. Umarim basina bir sey gelmez. Sikayetci falan olmaz. Bence ablan bu adamla biraz dusunsun. Her tartismada kufur edecekse,öfke kontrolunun disina cikacaksa bu iş olmaz. Siddet savundugum bir sey degil her iki cins icinde. Belki enisten haketmemis olabilir ama dedigim olayi sen biliyorsun biz degil. Haketmistir belki de bilemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ileride nişanlınla tartistiginda da ablan gelip senin nişanlini hastanelik etme hakkına sahip o zaman öyle mi.. ablanda gelir senin nisanlinin agzini burnunu dağıtır , sende o zaman ablana kızma olur mu.. sana ne oğlummm sen ne diye burnunu sokuyorsun yetişkin insanlarin işine.. ayrıca olayin da tam olarak ne oldugunu bilmiyorsun.. duzgunce konusmayi beceremeyen bi dağ kaçkını mısın sen.. gel enişte şu durumu bana bi anlat konuşup çözelim deme medeniyetine sahip degil misin.. git bu ergence tavirlarini başkasına yap.. ablanin huzurunu bozma.. onun akli yok mu.. yapilmasi gereken birsey varsa o yapar.. yapamazsa senden yardim isterse sen o zaman mudahale edersin.. olayin ne oldugunu bilmeden böyle atarlı hanzoluklar yapma bi daha.. bye
01 Yorumla
Soran+1 yılİște o da senin gibi düșünen bir geri kafalıydı. Gereksiz bir meseleden dolayı gücü sadece kadına yettiği için üzerine yürüyüp sonra da aptal cesaretiyle çok yanlış birisinin yakasına durduk yere yapıșıp hastaneyi boyladı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO ne ki... Tam 23 yıl. Önce eniştem polis birde ablamla tarismislar o zaman sevgililer , it ablama o#rospu demiş ablam ağlıyor , onun kafasını gözünü kırdım , sonra evlendiler adamla hala konusmuyoruz. Ablam bile hala bana kızıyor , başka sebeplerde oldu ablamim 6 senedir ne yüzünü gördüm, ne sesini duydum. Boşver abi kardeşinin yanında bile olmiycan çok iyi anladım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Ablan da olsa iki kişi arasındaki konuya karışılmaz. Belki onlar kendileri aralarında çözecekti konuyu. Şimdi sen araya girdin ve herşey daha da içinden çıkılmaz bir hal aldı. Bir düşün kendini ablanın yerine koy, birazcık empati yap. Ablan olması onun hayatına bu kadar karışma hakkı vermez sana..
22 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bașına gelmez ve benim hissettiklerimi hissetmezsin.
+1 yılo adamı dövdüysen bir gün eşinide döversin buradaki mesele bilinç altındaki dayak atmayı/kavga etmeyi sevme dürtüne haklı bir neden aramak.. tıpkı çocugunu döven babaların adam olsun yaramazlık yapmasın diye dövdüm demesi gibidir.. esasında ise baba dayak atmasını seviyordur.. Allah ıslah etsin sizi
15 Yorumla
Soran+1 yılGerektiği yerde zor kullanmak șiddet değildir. Șiddetin ne olduğunu bana anlatmaya çalışmak senin haddin de değildir. Benim ișim güvenliği sağlamak ve yeri gelirse zor kullanmaktır. En basitinden birisi durduk yere senin evinde ailenden herhangi birisinin üzerine yürüyüp senin de yakana yapıșırsa sen o zaman neyin ne olduğunu gerçekten anlarsın. Senin bu benzetmen her yumruk atana serseri, her silah kullanana terörist demeye benzer.
- +1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun kardeşim tam olarak?
Soran+1 yıl@olasılıklararenedak bana mı diyorsun
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılAskeri öğrenciyim
Ablaniza hakaret etmenin dışında, fiziki olarak da hamle yaptıgını söylüyorsunuz bu durumda zaten yapacak başka bişey bırakmamış size.. Ablanızın ne düşündüğünü anlayabilmiş değilim tabi o ayrı.. Umarım 'o benim kocam döverde severde' kafasına girmez..
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
+1 yılBir taraftan kardesisin bir tarafta sevdiği yani sanada kıyamıyor onada ama yinede canını bu kadar yakman gerekmiyordu oda öyle düşünüyordur ve bu yüzden kırgındır sana
57 Yorumla
Soran+1 yılYa üzerine yürüyordu ve ben müdahale etmesem belki șiddet uygulayacaktı. Bir daha kapıya gelirse aynı șekilde hastaneye göndermeyi düşünüyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
@deliadaam yav kendiniz için bu doğru ya aynısını bide kızın yerine koyun kendinizi, kim sevdiğinin canının yanmasını ister? Benimde sevdiğim var benimde kardeşim var ne sevdiğimi tutardım böyle bir durumda ne kardeşimi, kendi açınızdan doğru olabilir ama oda onun sevdiği onunda canı yanmıştır o adam kadar. Haksızsın demiyorum ama ablan onu seviyorsa onun açısından da bu kötü ne kadar iyi olmuş desende
- +1 yıl
@deliadaam bende farklı birşey söylemedim
- Aile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılÖlçüsüz şiddet uyguladın
Bak ben de şeref ve haysiyetine düşkün eski milli kickboksörüm, aileye girecek birine özellikle vursam da büyük hasar bırakmam!
Karı koca arasına girilmez sözünü hunharca çiğnedin! O dayak da ona ders olsun.14 Yorumla
Soran+1 yılȘansını fazla zorladı ben de dayanamadım. Ayrıca sporcu değil askeri öğrenciyim. Üzerime yürüyeni etkisiz hale getirecek gücü kullanırım.
- +1 yıl
Yap ama ölçülü davran be kardeşim
Amacını aşan bir davranış olmuş seninki
O kadarını yapmak istediğini sanmam
Gerçi ok yaydan çıkınca durdurmak da zor
Soran+1 yılHem Ablanın üzerine yürüyor hem de senin yakana yapıșıyorsa gerçekten ok yaydan çıkıyor.
- +1 yıl
Doğrudur kardeşim olayları kendi içinde değerlendirmek lazım
Yalnız benim genel düşüncem insan sağlığını korumak üzerinedir, ne sana ne başkasına zarar gelsin istemem.
Sonuçta düşmanla savaşmıyoruz... Herkese geçmiş olsun.
İyi yapmışsın lakin burnunu kırmak olmamış tabi o sinir ile normal ama adamın gözü korkmuştur bir daha yapmaz umarım
32 Yorumla
Soran+1 yılBir daha buraya gelebileceğini sanmıyorum.
- Aile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılIyi yapmışsın eline koluna sağlık.
Daha nisanliyken boyle yapan evlenince alır döver. Haddini bildirmissin iyi olmuş31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Bir daha kapıya gelirse aynı șekilde hastaneye göndermeyi düşünüyorum.
+1 yılAblanı korumak istemeni vermiş olduğu İçgüdü ile davrandığını düşünüyorum Fakat ne olursa olsun şiddet ne çözümdür ne de doğru bir yol Bir kere bu ablamı küçük düşüren bir davranış olmuş Belki de onun kırgınlığı da bu yüzdendir sana sevdiğin insanları koruma içgüdüsünün olması güzel bir şey ama şiddet doğru yol değil... öfkeni kontrol etmek adına kendini geliştirmelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılDirekt olarak yakama yapıșarak hadsizlik edip üzerime saldırması hem müdahaleyi gerektirir hem de suçtur.
- +1 yıl
Dediğin doğru haksızsın demedim ben zaten. Sadece doğru yöntem ne onun yaptıği ne senin yaptığın Tahminimce de zaten Ablan sen kendine yakışmayan bir tepki verdiğin için sana kırgındır.. her ne olursa olsun hayatta her zaman böyle davranan, saçmalayan insanlar olacak bunu unutma herkesi dövemeyiz herkese saldıramayız bu bir çözüm değil...
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Bu çözüm dğeil bu yüzden yanlış yaptnız ama gözü iyice korkmuştur :) ama sonuçta arabasınız ömür boyu yüz yüze bakacaksınız ayrıca size karşı bilenecek öfkesini karısından çocuklarından çıkaracak bi şekilde. ya da nışanı atacak. Yani düşman kazanmak iyi değil.
16 Yorumla
Soran+1 yılBir daha onu bu kapıda görürsem aynı șekilde hastaneye gönderirim bu kez ambulansı da aramam. Aynen bunu söyledim. Cesareti varsa denesin tekrar
- +1 yıl
bu tür denemez ya ayrılır (bunu ablanız affeder mi bilemem) ya da başka türlü eziyet eder. Öfkenizi anlıyorum sizlerin o ıza ağır lafar tmdiğiniz halde birisi çıkıp ağzına geleni konuşmuş incitiyor ço anlıyorum. Ama öfkey hakim olmak ndini kontrol etmk lazım. Mağarada yaşamıyoruz. Ayrıca çıkar şikayt eder atarlar hapse bu iyi mi olur bi şe. rfsiz yüzünden?
Soran+1 yılBana hukuki yönden bir șey yapamaz. Birincisi șahidi yok ikincisi ise Askeri öğrenciyim. Bana saldırmak bizzat suçtur. Ve ilk hamleyi yapan da ben olmadım.
Soran+1 yılİlk hamleyi yapmak derken bana karşı yaptığı hamleden bahsettim. Odaya girer girmez ilk yaptığım șey tutup kolundan dıșarıya atmaktı ve bunda da haklıydım. Yakama yapıșarak kural ihlalini bizzat yaptı
İyi yapmışsın neden ablan kendini savunmuyor ki ablanın yerinde olsam öyle bir nişanlım olsa terk ederim ne demek bana küfür ediyor
21 Yorumla
+1 yılŞiddet bir şeyi çözmez ama ablana o şekilde konuştuğu için sinirlenmekte haklısın. Kendisi iyi biri olsa tartışmada bile adam akıllı oturup konuşur, sonuçta aynı evin içinde yaşayacaklar. Ayrıca şimdi bu şekilde davranıyorsa ilerleyen zamanlarda ne yapar onu da bilemezsin.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Karışmamalıydın. Ancak ablan şiddet teşebbüs ederdi o zaman koruma amaçlı olurdu. Ablan bebek değil ona bu şekilde davranan birini hala hayatında tutuyor ise bu onun hatası.
Bazı şeyler yaşanmadan öğrenilmiyor şimdi dövdün de ne oldu tekrar gitmeyecek mi ablan o adama? Gidecek sen kötü olduğunla kalacaksın.
Onaylama bekleme bu yüzden.12 Yorumla- +1 yıl
https://youtu.be/bWsO-qJOqak
Kadınlar böyle oldukça daha çok duyarız. - +1 yıl
Çok güzel bir yorum
Sebebini bile bilmeden saldırmışsın. Ben olsam mahkemeye verirdim seni, gözünün yaşına bile bakmazdım.
Toplum için tehditsin awk12 Yorumla
Soran+1 yılAblama hakaret edip üzerine yürüdükten sonra yakama yapıșan birisinin bunu neden yaptığının bir önemi kalmıyor. Ayrıca mahkemeye vermesi durumunda kendisi suçlu sayılır. Hukuki yönden haklıyım. Benim üzerime saldırması ayrı bir suçtur. Son olarakta toplum için tehdit değilim toplumun güvenliğini sağlamakla görevliyim. Toplum için riskli bir șey görmek istiyorsan aynaya bakmanı tavsiye ederim. Bu düșüncelerle daha büyük bir risk bulamazsın etrafta
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo gayet doğru olani yapmışsın, o kim ki öyle konuşacak? Ablan haddini bildirmeliydi ama sen önce davranmışsın ablanı savunmuşsun umarım ablan da sana hak verir.
21 Yorumla
Soran+1 yılUmarım. Teşekkür ederim.
Hem haklisin hemde dozunu biraz kaçırmışsın. Askeri öğrenci isen kendini bir tık kontrol edebilmelisin. Abla da yukarı tükürse bıyık aşağa tükürse sakal durumun da.
Olur da evlenirlerse enişte bey daha dikkat li olması gerektiğini idrak etmiştir inşallah 😂00 YorumlaAile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Şikayetçi olduğu zaman bunları karakolda anlatırsın
14 Yorumla
Soran+1 yılGider çaylarını içer muhabbetimi eder dönerim.
- +1 yıl
🤣 Hadi bakalım. Şahsi fikrime gelince, tamam ablan kardeşlik duygusu koruma duygusu ile saldırmışsın vs ama biraz abartı geldi bana. Yani ben yüzeysel bakıyorum o an seni tahrik etmiş olabilir hak etmiş de olabilir ama ilerisi için tabi olursa arada bir kırgınlık olur. Düşünsene nişanlının erkek kardeşi seni dövüyor. Bu bir travmaya bile yol açabilir. Nyse geçmiş olsun
Soran+1 yılYakama yapıșacak kadar hadsizlik ediyorsa hak etmiş demektir.
- +1 yıl
adam yaralamış ama övünüyor
Üstüne yürüyüp bı tane patlatıp çıkman gerekirdi bence. Abartmissin. Ablan hakli bana göre.
11 Yorumla
Soran+1 yılYakama yapıștıktan sonra bir tane yetmedi malesef.
+1 yılHerkes kendi adaletini vermeye çalışsa, trafikte yamulmadık adam kalmazdı.
16 Yorumla
Soran+1 yılGörevim zaten toplumda adaleti sağlamaktır. Ayrıca yakana yapıșan birisine yaptığının çok yanlış bir șey olduğunu konușarak anlatamazsın.
- +1 yıl
Meslek nedir, bekçi - polis
Soran+1 yılAskeri öğrenciyim
- +1 yıl
Askeri öğrencisinz, başına iş alma dikkat et z
TSK Disiplin Mevzuatına göre böyle bir durum senin öğrenciliğin bitmesine kadar gider
Soran+1 yılAskeri öğrencilere dıș müdahale suçtur. Yani kanun beni haklı buluyor.
- +1 yıl
Müdahale durumu soz konusu değik burda, darp etmişsin adamı, müdahale eden sensin. Kanun seni haklı bulmaz öyle bir şey yok.
Eline koluna sağlık, kim olsa aynısını yapardı.
Ablasını yerde bulanlar hariç.11 Yorumla
Kızlarda beyin denen bir şey yoktur yapacak bir şey yok buna kendi haline bırak sen en iyisini yapmışsın ben de olsam aynısını yaparı gerçi ablamında bacaklarını kırardım
12 Yorumla- +1 yıl
Ablanın niye bacaklarını kırıyorsun? Kaldı ki senden yaşça büyük nasıl vuruyorsun?
- +1 yıl
@olasılıklararenedak Ben yaparım o olmayan beyinle zor yaşar otursun oturduğu yerde ben çok kızarım
+1 yılHaklıyken haksız duruma düşmüşsün hocam ya. Ablanı koruman güzel birşey ama bunu bu kadar abartmaman gerekiyordu. Bi laf vardır karı koca ipektir araya giren köpektir diye. Çiftlerin arasına bu kadar girmemen lazım.
13 Yorumla
Soran+1 yılGereksiz bir meseleden üzerine yürürse ve benim evimde benim yakama yapıșırsa onun o elini kırarım.
- +1 yıl
Evet ama ablanın nişanlısı sonuçta. Onun hatrına en azından kemiklerini kırmasaydın iyiymiş
Soran+1 yılSaldırgan için direkt hedef konumunda olunca ișler teorik anlatımdaki kadar basit olmuyor. Benim vücudumda olușacak tek çizik bile eğitim hayatımı etkileyebilecekken onun sakat kalması benim umurumda bile olmaz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAferin oluşuma döverek adam olmuşsun
Şiddete şiddet yakışır214 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bir gün senin nișanlın gereksiz bir sebepten dolayı üzerine yürüyüp hakaret eder ve ona engel olmak isteyen kardeşinin yakasına yapıșır ve ikinizin de orada kemiklerini kırar ve sen de ona aferin bizi bu hale getirerek adam olmușsun dersin.
Cevap sahibi+1 yılŞiddet uygulayan ve uygulayan kişinin yaninda olmayı tercih edenlerin hep bir bahanesi var zaten
Bana kafa yoracağina ve sende tadarsın umarım demek yerine evdeki eksikliği tamir etmeye çalışin önce ailecek
Soran+1 yılBenim ișim zaten șiddeti önlemek ve yeri geldiği zaman etkisiz hale getirmektir. Bir gün gerçekten iyi niyetli olduğun halde șiddete maruz kalırsan beni daha iyi anlarsın. Bu kadar ön yargılı olmamanızı tavsiye ediyorum. Karșınıza sokak serserisi ya da kabadayı yok. Benim ișim zaten bunları engellemektir.
- +1 yıl
bu ergenler şiddetten anlar sadece ablasını döven eniştesinden farkı yok ama egosu kendisini haklı görmesini saglıyor
Soran+1 yıl@Eko-nomist senin șiddete maruz kaldığın zaman bașvuracağın, yeri gelince de koruma isteyeceğin kurumun personeliyim. Kuracağın cümleleri iyi seçmeni tavsiye ederim. Aynı hadsizlikle yakama yapıșıp sonrasında üzerime saldıran sen olsan sen de bizzat o duruma gelirdin. Bir de üzerine hukuki olarak baya zor durumda kalırdın.
- +1 yıl
polis oldun diye herkesi dövebileceğini mi sanıyorsun?
Soran+1 yılPolis değil askerim. Ayrıca bunun meslek gruplarıyla da alakası yoktur. Bugün durduk yere gelip yakana yapıșsam sen de kendini ve çevrendeki insanları korumak zorunda kalırsın. Burada amaç dayak atmak değil bireysel savunmadır. Sana kendi yaptığın yorumda bunları anlattım. Ya yazdıklarımı okumadın ya da bașka yorumlarda olayı çarpıtmaya çalıșıyorsun.
- +1 yıl
şiddet gösterene şiddetle karşılık verdikten sonra ondan bir farkın kalmaz.. kötülüğe kötülükle karşılık verilmez
Soran+1 yılPeki o halde bize dağda mermi yağdıranlarla aynı olmamak için onlara obüslerle çiçek fırlatır, sokakta milletin boğazını kesen katile de bu çok yanlış bir davranıș diyerek kebap ısmarlarız. Bu sayede onlar gibi olmayız ve sen evinde ölüm kalım savaşı verirsin.
- +1 yıl
o zaman herkese dağdakilere yaptığınız muameleyi yapın... vicdanlı olamayacaksanız dağdakinden farkınız kalmaz
Soran+1 yılȘuan saçmalıyorsun ve söylediklerinin ucunun nerelere ulaștığının farkında bile değilsin. Konuștukça batıyorsun.
- +1 yıl
senin psikolojin bozulmuş farkında değilsin esas
- +1 yıl
@Eko-nomist birşey soracağım adam haddini aşıp ablasından özür dileyeceğine kardeşinin yakasına yapışmış bu kadar hadsiz birine ay canım ne güzel yapıştın yakama al sana bir gül vereyim falan mı demesi gerekiyordu? Tamam bir yerlerini kıracak derecede dövmesi hakikaten ayarsızca bir davranış ama onun dışında bir dayağı da hak etmiş adam bu kadar aşırıya kaçmasa da.
- +1 yıl
Gerçek bir hatadan söz edeceksek ayarsızca davranması daha kötü sonuçlara yol açabilirdi bunu deseniz tamam. Ama kimse yakasına biri yapışmışken oturup da dayak yemeyi beklemez yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadınlar bu kötü sözlere tahammül etmekte hiç zorlanmıyor bu yüzden zaten adamlar her türlü sözlü şiddete maruz bırakıyor en doğrusunu yapmışsın sen
30 Yorumla
+1 yılA a tam da benim yapabileceğimi yapmışsın. Boşver sen hakkettiğini yapmışsın onun. Eşi olsa karışamazsın da nişanlısın hayırdır. Tavrını koy düşünceni söyle. Rahatsizsa ne halt ederse etsin. Ben öyle yaptım.
10 Yorumla
+1 yılIyi yapmıssın dıyecem de
dogru değil ama şiddet ablan nıye konusmuyor anlamıyorum ona ettığı hakaretten dolayı ablanı savunan sen konusmayan yıne ablan.
Neyse üzülme ablan konusur senınle elbet
Tatlıya baglarsınız..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVallah kardeşim senin olayına benzer bir olay benimde başıma geldi. Kardeşim eşiyle tartışmış gittim aldım eve getirdim, eşiylede tartıştık aradan bi kaç gün geçti vay efendim ben sizinle yaşamak istemiyorum kocama gidecem dedim mal gibi baktım bende ve bana ders oldu çok fazla aile içi tartışmalara girmiyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki ablan böyle bir hayatı kendine layık goruyor
32 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum ya
NOT: Karı koca arasına girilmez. (Sevgili - Nişanlı Sözlü - Flört, bunlarda dahil.)
Size sadece yorum yapmak düşer, aynı benim şu an size yaptığım gibi.10 Yorumla
+1 yılEline koluna sağlık kim olsa aynısını yapardı senin yanında ne cüret ayıp ya şimdiden böyleyse ohoo az bile bu.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. Doğru yapmışsın bende aynını yaparım kardeşlerime dil uzatanı paramparça ederim hayırdır kölesimi yok öyle eski mağra adam kanunları adamı darlarız baba darlarızzz
00 Yorumlasen ablani savunmuşsun kardeş olarak afferin dostum bilsinlerki biz kiz kardeşi abisi olarak veya abla kardeşi olarak her zaman yanindayiz onun gözü korkmuşdur şimdi :)
00 Yorumla
+1 yılAslında tepkiyi koyması gereken kişi ablandi ciflerin arasına da girilmez hani derler ya karı koca kavga etmiş de ahmaklar inanmış diye. belkide tencere yuvarlanmış kapağını bulmustur
00 Yorumla
+1 yılBen olsam bende öyle yapardım iyi olmuş bir daha ablana kötü davranamaz iste ablanda az dik dursun kardesi onu korumuş işte daha ne
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEnişten cidden kendisini insan sanıyor galiba.. Ablan da kusura bakmasın ama daha nişanlı iken böyle muamele görüyor ve görmek istemeyip bir de seni suçluyorsa onun da enişteden farkı yok demek ki.. Sal gitsin bunları ne halleri varsa görsünler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılTamam korkut da hastanelik etmek, kemiklerini kırmak ne demek?
Vur deyince öldürmek deyimini canlandırmana gerek yoktu.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliyi yapmışsın cesarete bak senin yanında ablanın üstüne yürümesi de ayrı bir cesaret eline sağlık
41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Cesaretin fazlası aptallıktır.
+1 yıliyi yaptın ablanda akıllı olsun ayrilsın evlenmeden boleyse evlindimi neler yapmaz
20 YorumlaDoğru yapmışsın diyemem ama yanlış da değil ben olsam bende aynını yapardım Ablanın senin arkanda durması gerekirdi
00 Yorumlaİyi yapmışsın ablan da kendini savunan kardeşi varken niye küsüyor ki kocasıyla arasında birşey olsa guvenebilecegi kardeşi var ne güzel
00 YorumlaNeden tartistilar orasi da onemli belki ablan haksizdi cocuk senden sikayetci olsa ne yapacaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılȘikayetçi olursa ișime gelir yediği dayağın yanında bir de ceza yer.
+1 yılEvet ona kızma hakkın vardı ama ablanı dövmedikçe aldatmadıkça dövme hakkin yoktu heleki böyle kolunu kanadını kıracak şekilde
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 692 cevap paylaştı. Eline koluna sağlık kardeşim
31 Yorumla
Keşke daha çok yıııımrıhlasaydın.
31 Yorumla
Soran+1 yılCenazeye gerek yok șimdi ya
Aslında yaptığına hak veriyorum. Ama ablanın kendisi kendini savunmak istemiyor belli ki.
10 YorumlaBen olsaydım kırmadık kemik bırakmazdım çünkü hiç kimse ne kadın ne erkek küfür edemez.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 501 cevap paylaştı. Hmm abartmışsın biraz ama ablan taraf tutmamalı demek ki rahatsız olmuyor hakaretden
00 Yorumla
+1 yılKeşke karışmasaydın. Böyle durumlarda suç 3. kişiye kalıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılAblanın tavrına şaşırdım, demek şiddet görse sessiz kalacak yani kardeş olarak tepkin doğal.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. iyi yapmışsın kardeşim eline saglık evlenmeden pis yüzünü göstermiş ablanda tuhaf yani ne diye küstü seninle
10 Yorumla
+1 yılaynısını bizim enişte de yapıyordu, iyi yapmışsın , ben yapmadım pişman oldum, bunlara böyle lazım.
00 Yorumla
+1 yılEn doğrusu evlenene kadar bunu yapmaya hakkın var ama evlendikten sonra karışamazsın
00 YorumlaValla biraz fazla tepki vermişsin ama haksızsın diyemem sana
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHak etmiş hala nişanlılar mı peki ben olsam o laflardan sonra atardım yüzüğü
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yaptın en doğrusunu yaptın kardeşim boşver sen başkasının ne dediğine bakma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEline sağlık çok güzel yapmışsın ablanın arkasında durmuşsun bir daha cesaret ederse başına neler geleceğini görmüş
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten ablanı zikip ağzına attırmıştır sen niye celallendin genç?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer şeye bahse girerim suç ablanda. Belkide o sözleri hak edecek bir şeyler yaptı. Genelde öyle olur.
00 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapmışsın boşver ablan seni birgün anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTepki fazla olmuş da haksız da değilsin şimdi damat adayı da diline hakim olsaydı. Yine de kırık olayı biraz sıkıntı olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞiddeti savunmam ama harikasın ellerine sağlık
31 Yorumla
- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası