Evlatlık hasta kız kardeşime çok kötü davrandığımı farkettim?

Arkadaşlar 11-12 sene önce akraba gibi yakın olduğumuz yabancı uyruklu komşularımız vardı ama öyle yakındık ki gerçekten aile gibiydik komşularımız genç bir çiftlerdi (biri kazak diğeri kırgızdı) onlar aileleriyle konuşmuyorlardı annem onlarla abla-kardeş ilişkisi kurmuştu ve bayadır da komşuyduk komşumuz hamile olduğu zaman annem kendisine çok yardımcı olmuştu ve çocuğun adını da onun seçmesine izin vermişti ama annem çocuğa kendi istediği ismi koymasını istedi ve çocuk doğunca kimliğinde yazmasa bile annemin istediği isim ona verildi çocuk 3 aylık olduğu zaman çocuğu bize emanet edip şehirdışı yolculuğa çıktılar ve orada trafik kazası geçirip vefat ettiler onların aileleri geldi cenazeleri kaldırıldı ama annesi çocuğunu kendi ailesine emanet etmek istemediğini de sürekli dile getiriyordu çocuk yetim kalınca aileleriyle anlaştıktan sonra annem sorumluluğunu aldı ve onu evlatlık aldık çocuğa gerçekten annem iyi baktı diğer çocuklarından ayırtmadı ama benim aptallığımdan ötürü ben ilerideki yaşlarımda sürekli onun dış görünüşüyle, diliyle vs. dalga geçtim ergenlik zamanlarımdı o zamanlar (şu an 23 yaşındayım mallığımın yeni farkına varıyorum) anneme anne derdi ve evlatlık olduğunu biliyordu bilmemesi imkansız zaten dış görünüşünden dolayı ayrıca diğer akrabalarıyla da araları iyiydi ve yaz tatillerinde imkanı olduğu zaman kazakistana ya da kırgızistana gidiyor dillerini de biliyor her neyse ben kız kardeşime evin içinde çok saçma sapan konuştum ve onu eve karşı yük gibi hissettirdim kendi ülkesindeyken huzurlu olduğunu anneme de söylüyor hatta

uzun zamandır sürekli bir şeyleri unutması, burun kanamaları ve kısa süreli baygınlıklar geçirdiği için annemle onu hastaneye götürdük dün akşam 1. evre beyin tümörü olduğunu öğrendik sonuçları öğrenince bildiğiniz beynim dondu 3 saat inanamadım hastalığına annem de çok ağladı ama kendisi hiç ağlamadı o sadece şaşırmış gibiydi kendi akrabalarına durumu haber verince ülkeye gelmesini istediler annem de 1 2 ay benimle kalsın sonra gelir yanınıza dedi ben ise o an yaptıklarımın pişmanlığını çekiyordum onunla şimdi aramı iyi tutsam ben hastayım bu yüzden bana böyle davranıyor diyecek ve haklı da eşekliğimin geç farkına vardım çünkü ama ona karşı gerçekten mahçup hissediyorum beni affetmesi için ne yapabilirim bilmiyorum bana biraz akıl verseniz çok iyi olur

Evlatlık hasta kız kardeşime çok kötü davrandığımı farkettim?