AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Kardeşim sen ne yaptın ya seni kutluyorum çok sakin duruyorsun yani icim acıdı okurken sevineyim mi senin için üzüleyim mi dağıttın beni
bu nasıl bir diyalog nasıl bir şey ya umarım gerçek falan değildir. eğer gerçek ise de ayrıl kardeş. şüphe öyle bir histir ki insanın beynine mermi gibi saplanır. ayrıl bırak ne hali varsa görsün. alabiliyorsan çocuğunu al ve ne hali varsa görsün.
Görünce çok üzüldüm. Ama bildiğim bir laf var abi belki işine yarar. "Tünelin en karanlığını görmeden aydınlığa çıkamazsın" ha işte sen o en diptesin. Akışına bırak umursama, düşünmemeye çalış.
çok üzüldüm gerçekten içindeki acıyı hissedebiliyorum bi benzerini yaşadım çok zor ne desek ne söylesek boş Rabbim sabır versin gerçekten bir şey diyemicem ahkam kesemicem sana sadece çok üzüldüm
😥😥😢😢 sende mi yasadin abla?
@faraz33 sayılır Allah kimseyi düşürmesin böyle bir şeye
kardeş bunları konuşurken evli değil misiniz , aynı evde mesajlaşıyor musunuz?
Aşık olmadan evlenirse böyle olur. Bir daha bulamiyacagi değerli birini üzer. Pişman olucak o ve İlahi Adalet onuda bulucak. Lütfen kendini çok yıpratma kardeşim.
kac kisi asik olarak evleniyo, ozmaan yabanci kadinlarla olan erkekler heegun biriyle, bu kadinlar (rus, belarus..) bi gunde asik mi oluyo? turkiyedeki kadinlari anlayamayicagim galiba
@faraz33 hmm
Ses kayıtlarını dinlemedim , o yüzden olsa gerek anlamadım , ne beklersin anlamadım , sana kapanmış ağa yollar
Demekki onun istediği işgi alaka aşkı verememişsin. Senden daha ilgili alakalı birisi gönlünü çelmiş. Bunların olmasını emin ol karında istememiştir. Ama kadınlar birer küçük çocuk gibidir. İlgiye şevkate ihtiyacları var. Eğer bunları vermezsen bir söz bir dokunuş onu senden alır götürür. Bunları yaşıyor olan bir kadınım. Onu tekrar kazanabilmen için biraz çaba sarfetmen gerekiyor. Tabi istiyorsan
Cinsiyetçi yorumunuz çok itici. Diğer sorularıma bakıp lütfen yaptığınız önyargı sebebiyle kendinizi ayıplayın
Cinsiyetçi yorum değil yaptığım. Yaşım 40. Çocuk değilim. Daha önceki paylaşımlarınızıda okudum. Bu kadın fazlasıyla yanlız bırakılmış. Sen buralarda gezerken onu ihmal etmişsin. Canım bebeğim balım gülüm seni seviyorum demekle olmaz bu işler
Çocuk baktım yemek yaptım temizlik yaptım istediği yere gitti istediğini aldı sevgi gösterdim daha ne yapayım Allah aşkına canımı mi vereyim?
Tamamen yanlısınız, tamamen !!!
Hiç bir kadın durup dururlen 40 günlük bebeğini bırakıp gitmez. Lütfen biraz eksi artılarınızı düşünğn. Herşey iş yapmak mı? Seni seviyorum demekle iş bitmiyor 😁herkes herkesi seviyor. Bu sitede bile canım gülüm bitanem gırla
bizim bazı sorunlarımız oldu. Eşimde gebelik zehirlenmesi vardı. Çocuk erken doğum oldu sezaryen. Sonra eşimde enfeksiyon çıkınca bir süre yoğun bakımda kaldı. Kızım ilk 24 saatini benle geçirdi, benim kokumla sesimle. Sonra kızım da 1 hafta kuvezde kaldı. O süreçte eşimin sütünü makine ile sağdık kızıma götürdüm ama az geliyordu mama da veriyorlardı. İkisi de taburcu olduğunda birbirlerine yabancılık çektiler. Bazı lohusalar çocuklarını kabullenmeyip öldürmeye kalkiyoemus Allah korusun. Eşim mesela emzirmeye çalışmıyordi Hastanedeyken hep pompa ile sağıp verdiğimjz için ona alıştı göğüs uçları da yok çocuk almaya çalışıyor alamıyor ağlıyor eşim de sıkılıp bana veriyor git biberonla besle diyordu. Emzirmek de bir duygu alışverişi bildiğim kadarıyla. Yani eşim Elif ile ana-kız bağı kuramadı. Ben en çok buna üzülüyordum. Hâlâ en çok buna üzülüyorum. Kızım ben evde yokken kıyafetlerimi beşiğine koymadan uyumuyordu 1 gün ayrı kaldım evden eşim dayanamadı gel çocukla ilgilen ben gideyim öbür evimize dedi.
Buradan biz ne dersek boş. Bir aile terapistine gitmeniz lazım
Abi birak ne anlatiyorsun mesajlarda belli kimin ne oldugu.
Hoppaaa boşanalım demiş eğer sinir kriziyse ve seni kızdırmaksa eyvallah konuşulur düzeltilir lakin ciddiyse kötü
Çok üzüldüm
Okuyunca başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki..
İşte bende bundan korkuyorum.
Bunu yaşamaktan.
Erken kurtulmussun lanet olsun boyle kadinlara.. Birak bosa gitsin cocugunu al hayatina bak. Basini belaya sokmaya degmez boyleleri akillanmaz.
Baba üzdün sabah sabah allah kimsenin başına vermesin
Amin
Uğraşma ayrıl. Çocuğumla bir hayat kur. Merak etme en mutlu sen olursun.
Ben çok kötü oldum okurken çok üzgünüm sizin için inşallah hakkınızda herşeyin en iyisi olur
Gece gece kötü oldum abi ya.
Allah sabır versin.
Bu mesajlar çok özel ve KizlarSoruyor üyelerinin çözebileceği türden değil
Şerefsiz bu nasıl bir kadın abi kusura bakma ama bu kansızlık elim ayağım titredi 😤
ben şoktayım gerçek mi bu ya kitlendim kelime haznem sıfıra indi ya
Bu zamanda seven koca degil doven koca moda oldu ornek bu arkadaş
Reis, böyle insanlarla oturup konuşma bile. Sen elinden geleni yapmışsın, yapıyorsun da...
Hocam, durumunuz çok kötü. Ama attığınız içeriği olurken yuh artık tüm bunlara rağmen böyle ise bu kişi asla memnun olmaz dedim.
Gerçek olmadığını, trol, kurgu olduğunu söyle lütfen.
Bu nedir aga?
Ciddi mi bu? Böyle bi konuyu wpta mı açıklamış? Şaka gibi.
sakin ol sen çok olgun ve harika bir babasın Allah seni bırakanı görsün
Çok üzüldüm gerçekten ne kadar iyi bir insansınız çocuğunuzu alın ve elinizden gelen her şeyi onun için yapın eşiniz de ileride çok pişman olacaktır eminim Allah yardımcınız olsun
Sabrına hayran kaldım kardeşim, al kızını bir daha da ardına bakma. Emin ol böyle daha çok mutlu olacaksın
güzel kardeşim. ALlah yardımcın olsun bence daha bu kadınla uğraşma yoluna bak. senin gibi bir adam karşısına çıkmaz. Yav kızını al yeniden başla.. Takılma böyle bir kadına.. Valla senin derdine dertlendim şu an
Sen adamsin
dertleşmek felan istersen yaz. Asıl adam olan sensin.
Eyvallah birader
Benzer Konuşmalar Aynı Son Hepsi Aynı Abi Sabır Diliyorum.
Allahım her geçen gün dahada iğreniyorum insanlardan..
Bir görüşünüzde sizi bu kadına bağlayan özel sebepler olduğunu yazmışsınız. Sahi merak ettim, bu raddeyi mi gelmesi gerekiyordu?
Neyin bu raddeye gelmesi
Baksanıza başkasını seviyormuş bilmem ne
Onu yeni ogrendim. Ben ilk başta 8 ay içinde neden iyice tanımadan evlendiğime yanıt olarak ona baglanmama sebep olan özel sebepler vardı demiştim. Şu an için geçerli değil o durum geçmişte yaptığı bazı şeyler benim onu çok sevmemi sağlamıştı
Anladım. Konuştunuz mu? Boşanacak mısınız?
Bu cidden doğru mu? Bu ne? Bu kadar kolay mı bir evliliği bitirmek? Yazık ya doğruysa işte böyle şeyler insanı evlilikten itiyor. O senin eşin başka bir karcı cinsle konuşmaman lazım.
Buyuk ihtimal fake
İletişime geçebilir miyiz? Mesleğin konusunda birkaç soru sorabilir miyim?
Ayrıca sevgilinin olması iyi bir şey değil ailesi doğru göstermiş bunu. Evlilik doğru olan tanışma işine de sevgililik karıştırmak yanlış. Duyguları bastırıp evlendikten sonra yaşamak gerekiyor
Fake olan ne
Allah sabır versin abi hakkınızda hayirlisi olur inşallah l
Allah yadımcın olsun cok zor ya 😔😔
Kendimi senin yerine koydumda ben yapamazdım
Vaybe cesaretin hapı içmissin belliki. Eniştede baya sakinmiş.
Psikolojim bozuldu okudukça. Sal gitsin abi bebeğinin iyiliği için başını yakma onunla
Icim parcalandi valla ya rabbik kimseyi bu konuma getirmesin.(.(
Amin
Bana göre daha da konuşacak bir sey yok ayrılırdım direkt
Ulan hiç Allah korkusu yok insanlarda başkasına aşık mış ondan sonra kadınları niye öldürüyorlar niye dövüyorlar böyle olunca yaparlar tabikide öldürür lerde döverlerde
Bişeyler anlatmayıp veya konuşmayıp anlaşılmayı bekleyen bir kadın modeli ve aldatmak. Şaşırmadım
Yemin ederim nutkum tutuldu, ne yazacağımı bilemedim.
Kadın olsam seninle evlenir kızım olsa sana verirdim Allah yardımcın olsun en güzeli boşamak
çocuğuna sahip çıkmayan kadından bir halt olmaz diğeride kullanir bırakır..
Kusura bakma ama bu kadini zaten senin boşaman lazim... Kaşar tam...
Yuh okudum gercekten dogrumu bu kadinligimdan utandim ya bu kadin ifla olmaz artik yoluna bak sen
Şeyine gün doğmuş işte kadının
A**** mı?
@Semıh1881 terbiyesiz
Adamın kastettiği şeyi ben sadece açtım
Ama doğru yine de özür dilerim
Aklı selim olmak böyle bişey, biraz daha sabret kardeşim.
İçine ıçtımın dünyasında böyle basit kadınlara sen gibi iyi adamlar denk geliyo ya ifrit oluyorum
Adaletini skim dünya
Çok zor... yazacak kelime bulamadım. Allah sabr vərsin.
Çok üzüldüm 40 günlük bebek ortada onun babayada ihtiyacı var
Hocam merhaba, kusura bakmayın 1 yıl gectikten sonra yaziyorum eğer üzüyorsam özür dilerim. Son durumunuz nedir cok merak ettim, inşallah kızınız iyidir. Bu arada sizin için cok uzuldum kendinizi hic uzmeyin önünüze bakın.
bu ne ya bu nasıl bir hayat. lanet olsun böyle saçma şeylere. sen inş bu eşinden boşanıp seni seven biriyle evlenirsin tekrar.
Sen Elif'i düşün öfkeni bi kenara bırak ne hakkın varsa hepsini al karşı taraftan hatta dava bile aç derim. Çok ağır bu yaşadığın şey allah sana sabır versin. Umarım elife daha iyi bakacak seni gerçekten sevebilecek birini bulursun.
Boyle. dusunen maymun istahli kızlara lanet okuyasim geliyor birde çocuğunuz varmis bu nasil bir vicdansizliktir gecmis olsun yaktim 🚬
Yok artık böyle anne olmaz olsun gerçekten bir insan daha evladının kırkı çıkmadan nasıl böyle birşey yapabilir onu nasıl bırakabilir diyecek pek birşey kalmamış allah yardımcın olsun kardeşim cidden çok zor
ne kadar salak bir karı ya bu okurken sinirlendim reis sen nasıl sakin kalıon ben olsam bunu bir döverim iyi bir dayağı hak ediyor he
Kızını düşün sadece sende kendi hayatına bakarsın kadını rahat ettirmemek adına kızın velayetini alma biraz baksın aklı başına gelsin
Kendine yakisani yaptin daha kirki çıkmamış cocugunu terk edip gidiyorsa onda ne karekter var ne onuru boşan ondan
Bir psikiyatrist ve bir avukat
sakinleşmeni sağlayacaktır.
benden sana altın kural seni istemeyeni sende isteme
Kardeşim biten bitmiş o kadın huzuru hıc bi zaman bulamaz sen kızınla guzel bi hayat kur bence
Dava açıp tazminat alabilirsin bu ses kaydı ve whatsapp yazışmaları delil olur
Arkadaşım yazdıklarını sonuna kadar okudum ikiniz farklı dünyaların insanısınız Allah sana sabır versin.
Senin sorunun ne biliyor musun yeterince erkekliğini ortaya koyamaman.. Bu kadar hanımcı olmakta kadını sıkar kusura bakma erkek erkekliğini kadın da kadınlığını bilecekk
Sen kafayı sıyırmışsın ya? Adam gelip karısını dövüp bağırsın mı onu mu istiyosun saçma sapan konuşma
Erkeklik nedir size göre? Çok merak ettim
Aptal ergen hâlâ atlatamamışsın o dönemlerini.
Sen çıldırmışsın yazık sana
Kıza niye sövmüşsünüz ki? Kız vursun öldürsün mü diyor? Her şeye eyvallah diyen adamı kadınlar sevmez doğru tabii. Erkeğin ağırlığı illa dayakla olmaz. Karakter meselesi.
@DonVitoC FHWJHRJWHDJWHDHHSW
@DonVitoC Ahahah 😄 Çok iyi ya. Hayal aleminde yaşıyorsunuz.
@Kizbisusbe Sen daha çok küçüksün anlamazsın
@LuckyUnlucky Arkadaş mesela çoğu erkek de senin gibileri sevmez random falan ne aptalca şeyler mk
@DonVitoC Ben çok "küçüğüm" ya hani. Sizin de büyük olduğunuz belli olsa keşke. Çok komik yazdıklarınız, ergen mi bunlar erkeğin ağırlığı olacakmış bilmem ne. Aynı evde yaşayan birbirlerine can olan yoldaş olan iki insan. İkisi de birbiri için elinden geleni yapacak tabii ki.
@Kizbisusbe Ya tamam abicim hadi uza bir.
@DonVitoC İşine gelmeyince. Üsluba bak, uza hadiymiş. Kendinin "büyük" olduğunu iddia eden birinden de bu beklenirdi.
@Kizbisusbe Ya sabır. Anlamıyorsun seninle bunu tartışamam. Siz çok sığ bakıyorsunuz işleri feminizme falan çekiyorsunuz. Erkeğin ağırlığını maçoluk sertlik falan sanıyorsunuz. Ben erkeğim kadınların ilişkideki hallerini bırak da ben bileyim
@DonVitoC tecrübelisin galiba bu konularda iki random attik diye dediği şeye bak 😂
@DonVitoC ayrıca cümlenin sonuna mk yazan biri için fazla eleştiri yapıyorsun ☺️
@LuckyUnlucky Hızla uzaklaş
@DonVitoC Sana göre aptlaca sana ne
@DonVitoC O belki küçük olabilir ama senin beyin yaşının küçük olduğu kesin
@Deniz_uysal_67 Ya bi sktr git
@DonVitoC Ahlaksız herif
@Deniz_uysal_67 Emin ol senden daha ahlaklı daha erkeğimdir. Hadi git kızlara yalakalık yap. Seni ilgilendirmeyen konulara burnunu sok kızları savun falan.
@DonVitoC Ya ne alakası var kardeşim? Sen erkekliğin kızları terslemek artist artist dolaşmak olduğuna mı inanıyorsun hala? Ona buna sövüyo bide ahlaklıyım diyor... Siz hala kabadayılık taslamanın erkeklik olduğunu sanmaya devam edin... Ayrıca kızları savunmak yalakalık değil asıl erkekliktir.
@Deniz_uysal_67 İşte problem bu, ben erkekliğin kabalık olmadığını izah etmeye çalıştım bunu yazdım, karşısında bir ergen abuk subuk random atıyor. Ona yazdığım yorum seni hiç ilgilendirmediği halde, ne demek istediğimi bilmediğin halde lafa karışıp zekadan falan vuruyorsun. Buna tepkim elbette küfür olur. Çünkü anlamadan taraf tutulup lafa karışanlara ayar oluyorum
@DonVitoC O zaman benim hatam kusura bakma🙏🏻
Böyle adamlara böyle or****lar denk geliyor işte