AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Vallahi ben yıkıldım resmen
Allah yardımcın olsun
Vallahi kardeşim dram. Peki nesen aşk evliliği yapmadın yani insan anlar herhalde evlilikten önce
Allah yardımcın olsun kardeşim. Bunları buraya atman doğru birşey değil kanımca.
Herşey bitmiş kardeşim kadınlar böyle işte mutlu edemezsin. Bırak gitsin..
Çocuğun 40 i yeni cikti ve esin evde değil mi bukadar troll bir arada olamaz bence 😂
Diğer sorularımı gördünüz mu?
kavga ettik bizim 2 evimiz var biri eşyalı olarak öğrencilere kiraladığımız apart. Kiracılar çıktı bu dönem uniler uzaktan olunca kiraci bulamadık. Temizletilmis halde duruyordi. Kafa dinlemek için oraya gittim ben. Fakat kızım durmamis. Eşim anahtarları degiselim ben öğrenci evinde kalırım sen gel çocukla kal sensiz uyumuyor dedi. 2 gündür ayrıyız daha
Bilemiyorum hic inandirici değil evden eve süt sağmak. Gerçekse çok acı trollse ondan daha acı.
Boşanmayı oneririm sana oyle birinden kurtulmanı
Bence de içim ezildi
Harbiden ha imtihan işte
Heyecan arıyorum demiş daha ne desin sende biraz adam ol eş Gürle karın esip gürleyen kişilerden hoşlanıyor belli
o eşin değil ve çocuğunun annesi değil, resmi olarak evli gözğktüğün ve çocuğunu doğuran kişi, böyle düşün
sacin falan iyi, tarz adamsin ama galiba hem imtihan bu hemde bir insanin bi kadinacok deger vermemek iyi. Kadinlarim geneli deger vermeyen erkege daha cok, sey yapio ilgi gordugim bu
genelde serefsiz erkekler , vuran korkutan, dedigim dedik erkekler anca hakkin gdlio kadinlarin cogindan
bir an once kurtulmaya bak, soylemis en azından uzatmamıs fazla
İçimde bir şeyler koptu
desene beklenen son açığa çıkmış..
Aga be ben yeminle allah belami versin acayip berbat oldum yeminle adımdan nefret ettim.
Bu gerçek mi? Affedersin ama mk öyle kadının. Bu ne lan
Woaw.😳
Bu saatten sonrası biten şeyi üstelemek mi olur bilemedim.😳
Trol de içimiz rahatlasın..
Diğer sorularıma bakarsanız
Çok üzüldüm ya :'( inşaAllah düzelir.
Sinirim çok bozuldu bu ne ya
Umarım kurgudur
kurguya benzemio pek 😟
Beynime kan gitmedi şu an
turkiyedeki kadinlar sadece asik olarak biriyle oluyo, ama yabancilar asik olmadan biriyle oluyo. ne kadar farkli iki kadin turu
Okudum hepsini de içim parçalandı
Güncellemeyi okudum da. Mükemmel erkekler hep yanlış kadınlarda. Adına üzüldüm.
🥺🥺🥺🥺🥺
şu an şok oldum yemın ederim. Gerçek mi bu?
Kusura bakma ama 40 ı çıkmamıs bebeğine bile yüreği acımayan kadının kimseye sevgisi de olamaz merhameti de.. Bebeğini ona sakın verme ve bi an önce ayrıl
Diğer sorularıma da bakar mısınız :( anlarsınız o zaman
Hepsine baktım..
:( :( :(
Lütfen olay sahte olsun ://
Diğer sorularıma bakarsanız
Zamana bırak her şey iyi olacak
Abi be... ne diyeceğimi bilemedim. Geçmiş olsun
Bu kadar kolay olmamalı kadın karaktersizmiş
O kadar sünepe ve sümsüksün ki, bence kadın haklı
Niye boyle dusundun?
@seval001 Bir insan kendisini sevmediğini söyleyen bir kadına ''yaa çocuğumuz var beni bırakma yaa'' diyecek kafadaysa ondan bir bok olmaz.
Sünepe sümsük dediğin adamdan daha acınacak haldesin haberin yok 😄 Yorumuna gülmüştüm alttaki yorumunu görünce hele daha da güldüm. Bir olay anca bu kadar g*tünden anlanabilirdi. Çocuğumuz var beni bırakma değil olay saftirik, el kadar çocuğun aile ortamında büyümesine izin ver demek istiyor adam. Böyle bir genişliği kimse kaldıramaz zaten, ama ortada kalan kanından canından, masum melek için çabalıyor.
@Kizbisusbe iyide bu karakterde bir insandan annelik olmazki. Benim annem 30 yaslarinda dul kalmisti sulalesini karsisina aldi ve evlenmedi. Kiz cocuklarima uvey baba getiremem dedi. Annem calisan kadindi. Nefsini değil bizi dusundu. Herkes anne olamaz. O kadin aski bilseydi once kendi evladina asik olurdu. Hormonlari seytanin eline vermis. Surunecek o kadin. Babamin kadin versiyonu.
@Kizbisusbe Sen de yiyorsun bunu öyle mi? Bu ülkenin insanının kendini zeki sanması cidden asıl komik olan.
Bir insan, ''Ben senden bıktım'' tiradı atan birine ''ama çocuğumuz aile ortamında büyüsün'' diyorsa ya aile nedir bilmiyordur, ya da aslında çocucğu bahane etmeye çalışıyordur.
Kofti duyarınızı alın gidin
Senin gibilerle tartışmaya girilmez. Çünkü tanımadığı birine, bilmediği bir olay hakkında "sünepe" "sümsük" diyen insanın aklından ben şüphe duyarım. Ayrıca kendi dediklerinden %100 emin olup bir de milletin zekâsına laf atan bir zekasızdan beklenirdi bu hareketler. Şuna bak yukarıdaki yorumumu okumamış bile. Aynen kardeş haklısın sana cevap veren de suç.
@Kizbisusbe Demagoji ve popülizm yasaklansa bu memleketteki insanların %90'ı hiçbir konuda konuşamayacak valla.
Sinirim bozuldu umarım kurgudur
Allah herşeyin hayırlısını versin yemin ederim çok üzüldüm, dilerim bin pişman olur o kadın
Gözüm doldu nasil ya abi sen ne yasamissn ya 😔
böyle eş de ana da olmaz olsun ya
Allah belalarını versin off
Murat kendine gel , seni istemeyeni sen hiç isteme
Bu nasıl bir iş ya.. m
Biri sen en iyisi mi bir avukat ile görüş
Kardeşim ne gibi heyecanlar istiyomuş hanım yenge
Bu kadar teferruata gerek yok. Ayrılırsınız biter
Bu gerçek mi trol mü 🙄😕
Boğazım düğümlendi ya.
Ah Elif.. Masum melek ☹️
Çok zor bir durum gerçekten
Siz severek evlenmediniz mi
Iyi misin güncellemişsin
Rabbim ıslah etsin böle insanları kardeşim
Bunlara güvenipte evleniyorsun işte
Alnının çatına çivile ak
Sen de benimle evlen, kıskansın
Aga bee.. sabah sabah dağlandık iyi mi.
Ne dicm bilemiyorum uzuldm cok
Sonra gel de evlen işte.
Karaktersizin tekiymiş
Emin ol pişman olacak sen kızın için güçlü dur
Çok üzüldüm adına
Allah yardımcın olsun
Bazı kadınlar bazı şeyleri hakediyor gerçekten
Abi ne yaptınız en son?
Troll bi soru olduğunu söyle lütfen
Ki eğer bu vatsap konuşmaları doğruysa o kadının allah belasını versin bu tip bi adama böyle orspuluk yapılır mı, harika bir adama benziyorsun oysaki, daha fazla yalvarıp kendini küçük düşürme, biz bu kadar iyi huylu yakışıklı bi adamı bulamazken bazı zilliler kadrini kıymetini bilmiyor böyle adamların mk sinirlendim valla
Pişman olacak muhtemelen
Allah yardımcın olsun zor bi durum
Geldee ağız dolusu küfretme.
Ayrılarak. İnşallah gönlüne göre birini bulursun.
Yuh bu gercekmi 😱
Yahu içim acıdı okurken güncellemeyi. Hemen boşan seni hakeden birini çok rahat bulursun eminim. Sakin eşine yalvarıp yalatma çünkü seni onun gözünde daha ezik gösterecek direk boşan çocuk onda kalsın ama biraz sorumluluk sahibi olur belki
Çocuk durmuyor bensiz
bizim bazı sorunlarımız oldu. Eşimde gebelik zehirlenmesi vardı. Çocuk erken doğum oldu sezaryen. Sonra eşimde enfeksiyon çıkınca bir süre yoğun bakımda kaldı. Kızım ilk 24 saatini benle geçirdi, benim kokumla sesimle. Sonra kızım da 1 hafta kuvezde kaldı. O süreçte eşimin sütünü makine ile sağdık kızıma götürdüm ama az geliyordu mama da veriyorlardı. İkisi de taburcu olduğunda birbirlerine yabancılık çektiler. Bazı lohusalar çocuklarını kabullenmeyip öldürmeye kalkiyoemus Allah korusun. Eşim mesela emzirmeye çalışmıyordi Hastanedeyken hep pompa ile sağıp verdiğimjz için ona alıştı göğüs uçları da yok çocuk almaya çalışıyor alamıyor ağlıyor eşim de sıkılıp bana veriyor git biberonla besle diyordu. Emzirmek de bir duygu alışverişi bildiğim kadarıyla. Yani eşim Elif ile ana-kız bağı kuramadı. Ben en çok buna üzülüyordum. Hâlâ en çok buna üzülüyorum. Kızım ben evde yokken kıyafetlerimi beşiğine koymadan uyumuyordu 1 gün ayrı kaldım evden eşim dayanamadı gel çocukla ilgilen ben gideyim öbür evimize dedi.