Eşim başka kadına aşık oldum deyip kafayı yedi ama normale döndü. Yorumlar mısınız?

2 yıllık evliyim. Bir bebeğim var. Eşim beni seviyordu ve çok güzel davranıyordu aslında ama ben hamileyken eşim internette tanıştığı Ukraynalı bir kadına aşık olduğunu, benden boşanacağını, onunla evleneceğini dedi. Ben de kızdım, kolumu sıkıp morarttı. O ara hamileliğimin sıkıntılarıyla uğraşıyordum zaten, odamı ayırdım sustum. Meğer Ukraynalı kadın, eşimi aldatmış. Eşim bıraktı onunla konuşmayı ve eski haline döndü. Şimdi bebeğimiz var, bebekle de ilgileniyor, yani normal haline geri döndü. Bana yine eskisi gibi güzel davranıyor.

Ama ben hamileyken o yaşadığım şey sürekli aklıma geliyor. Eşimi eskisi kadar sevmiyorum. Yani hala seviyorum ama o yaşanan aklıma gelince sinirlerim bozuluyor.

Benim ne yapmam lazım? Eşime maddi açıdan hiçbir mecburiyetim yok. Ailemin maddi durumu iyi. Ama o Ukraynalı kadınla bir araya hiç gelmedi, yani fiziken aldatmadı. Bu yüzden unutayım diyorum ama kolumu morarttığı aklıma geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Aslında ben eşimden ayrılmak istemiyorum, severek evlenmiştim, ilk erkek arkadaşımdı. Onunla ölene kadar yaşarım diyordum ve bu düşünce beni mutlu ediyordu. Ama böyle bir şey yaşandı.

Bu arada ailemin haberi yok bu yaşananlardan. Haberleri olsa bir dakika bile onunla kalmama izin vermezler.

Eşim başka kadına aşık oldum deyip kafayı yedi ama normale döndü. Yorumlar mısınız?