AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Tamamını okudum ve sabah sabah tüm dengem alt üst oldu.
Söylenecek bir şey kalmamış, her şey ortada ve net.
İşte bu yüzden evlenmeyin diyorum sürekli, çocuk oyunu değil bu işler diyorum. Süreci başlatın ve herkes yoluna baksın. Aksi bir durum seni yıpratmaktan öteye geçmez.
Bazı kadınlar belasını arıyor yeminle, senin gibi kaliteli bi eşi kaybettiğine yansın seni haketmiyormuş zaten pişman olur ama iş işten geçmiş olucak. Kızınla beraber düzgün bi hayat kur kendine bu saatten sonra 😶
Ağabey bu dünya gelip geçici kimsenin ahıda kimsede kalmaz. Bak gör senin karşına daha iyisi çıkacak. Ne mutlu ki sana rabbim bir evlat nasip etmiş. Onun için ayakta dimdik dur. Gün gelir o da ettiğinden utanır iş işten geçer. Kimseden falanda sakın utanma !
Olm sen manyak mısın? Neyi üsteliyorsun? Belli ki ha olur ha olacak derken minicik çocuğa da yazık etmişsiniz. Bırak gitsin kendini parçalama.
Teşekkür de et hatta en azından çıkıp söylemiş dürüstçe.
Bundan sonra beraber olmanız seni delirtir. Çocuğunla mutlu olmaya bak
Eşin için utandım gerçekten böyle bir anne böyle bir kadın nasıl olur diye. Allah çocuğunla sana güzel bir gelecek nasip eylesin.
Bu ne ya kadın olmaktan utandım her şeyi geç sen annesin ne aşkı sevgisi ya bazi insanlar neden keyiflerine düşkün bu kasar zevk peşinde
Kolay gelsin abicim. Hayat sizin için yeni başlıyor. Bundan sonra ayağınıza taş değmesin kızınla senin.
Şahsınız adına çok üzüldüm, boğaz düğümleyici.. ama herkes iyi bir eş, iyi bir anne olamıyor. Siz elinizden geleni yapmışsınız.
Senin gibi eşim olsa aşk aramazdım sanırım ama sorun yapma ayrılınca da iyi birer anne baba olabilirsiniz. Mesela çocuk her şeyi iki kere yaşayacak, doğum günü, tatil vs. öyle düşün :)
Ne desem bilemedim. Ortada bir sorun varsa bu tek kişinin sorunu değil.
Inanamiyorum ! Elinde kanit var. Aldatildiysan tazminat dacasi da aç. Ne ara bu kadar vicdansız olduk? Daha ağır cumleler kuracagim fakat tutuyorum kendimi.
Reis Allah sabır versin. Ben boşandım ama böyle bir diyalog yaşasaydım sen gibi olamazdım. Sen sakinsin, ben sinir hastasıyım. Bu yazıyı silme mahkemeye ver. Kızının velayetini al. Ölene kadar kızını o kadına gösterme. Öldü bilsin annesini. Allah kolaylık versin. Ben okuyunca bile delirdim. İşin çok zor.
Allahim niye böyle kadinlara böyle erkek veriyorsun yüce Rabbim
Abi çok hata yapıyorsun kızını düşündügünü biliyorum ama kızın büyümeden baska bir iyi anneye ihtlyacı var bu kadını tanımadan gerçek sevgiye ihtiyacı var tamam git desen belki gidemicek bence minnnet etme senle asker arkadaşı gibi konuşuyor saygısı ve utanması yok
elifinin annesiymiss.. boyle anne olmasa elif icin daha iyi cocugun velayetini alabilirsinmiss bak bak kadin raadlik istiyor.. super sakin kalmisin hee... canina okusan yine az
Ne desem bilemedim kadın erkek fark etmez gerekli erginliğe ulaşmamış insanlar uzak dursun ikili ilişkileri neye göre yaşayacağını bilmeyen bir insan daha kafasını duvarlara vuracak ama hiç bir işe yaramayacak uzak dur arkadaşım o kadından her ne kadar kızının anneside olmuş olsa sağlıklı her kadın çocuk doğurabilir maharet doğurmaksa hayvanlarda doğuruyo eve dahi alma bir daha
Bu gerçekmi ya inanamıyorum Allah yardımcın olsun kızın daha küçük onun anne sütüne ve sıcaklığına ihtiyacı var bilemedim ne diyeceğimi
Bu ne mk ya jsjdjeek başkasını seviyom çocuğunu da al git ahahahaja şaka gibi
Bu kadın harbi kafayı yemiş Allah ırak etsin
Aga be okurken üzüldüm bi evlilik daha bitiyor çocuğunuz sevgisiz büyümez umarım
Yine de kibar kalabildiğin için tebrik ederim seni
Seni istemeyeni sende isteme . Ayrılacaksanız ayrılın. Ama bu dönemde önemli olan çocuğa yaani Elife psikolojik sorunlar yaratmamak.
İşte o annelik vicdanını kurban olduğum Allah herkese vermiyor. O annelik iç güdüsü olmayınca da böyle zevk peşinde koşan bi obje haline geliyor.
Ne durumlarda olan kadınlar var dayak yiyip, aldatılıp, hatta üstüne kendi parasını kocasına yedirip yeter ki sesin kessin de çocuğum mutlu büyüsün diye düşünen.
Buna ne batmışta acaba kendi zevkini 40 günlük bebeden üstün tutmuş.
Sinir geldi neyse.
Kusura bakma ama ikinizde hatalısınız madem aranızda aşk yoktu niye evlendiniz ki onu geçtim ilgi alanlarınız ve Dünya görüşleriniz de farklı sizinki biraz mantık evliliği olmuş ikinizde mutlu değildiniz zaten böyle olması ikiniz içinde daha iyi olmuş seni sevmeyen biriyle daha fazla beraber olmanın bir anlamı yok zaten kızının velayetinide sana verecekmiş o yüzden böylesi ikiniz içinde daha iyi olucak
Zor olsa da hepsini okudum ama asıl merak ettiğim gecenin beşinde kadın niye evde değil yani yatağında değilse nerede ve bu kadar saçma bir indanla evlilik niye yapar insan. Şimdi ayıkla pirincin taşını. Bu arada umarım bu soru kurgudur troldur
Kurgu bu bence
Güncele bakılırsa kurgu değil gerçek. Of ne hayatlar var kimisi erkek kimisi kadın. Bu ülkenin kaderi mi dram. Neden kimse dengine düşmez işte bu yüzden genel doğru 👉 yalnızlık sultanlık. Işte bu soru da kanıt...
Kesinlikle
Maalesef 😏☹
Böyle bir kadin bir erkek icin Ailesinden vazgeciyorsa hic sevmemis demektir.
Sevmeden anlasmadan ozaman neden evlendin o cocugu dünyaya getirdin?
Sen en dogru olani yaptin, kizini sevecek saygisini eksik etmeyecek birini bulursun gönlüne göre. O Ask bittikden sonra cok pisman olacak Elif, geri dönmek isteyecek demedi deme.
Abi senin gibi erkekler var mıydı hala hayret ettim. Ben genelde erkek yüzünden boşanmalar oluyor diye biliyorum ama sizde tam tersiymiş. Allah sana sabır versin ve hakkında hayırlısını versin. Sen çok iyi bir eş ve çok iyi bir babasın. Bu dönemde sinirle hareket etmemen senin için daha iyi olacaktır
geçmiş olsun, ama bi zaman sonra pişman olacaktır buna o kadar eminim ki
yol ver gıtsın bunun aklı dengesı bozulmus bas edemezsın cok pısman olacak sonunda sana gerı döner ama sende kabul etmıyeceksın bunu uzulme sende yakısklısın bulursun bırını evlenrısın
Allah yardımcın olsun
Ne söyleyim bilemedim inşallah en doğru kararı alırsınız çocuğunuz için ve kendiniz için🍀
Aha da buraya yazıyorum bu kadın çok ama çok pişman olacak ve o gün çok geç olacak.
Yani eğer doğruysa okurken içim acıdı gerçekten bide sakin sakin anlayışla konuşuyorsun boşa gitsin bir zevk uğruna kızından bile vazgeçmiş karaktersizden ne anne olur ne iş ne dost hiç bir şey olmaz bunun gibilerden.
şu an anladım ki evlilik gerçekten oyuncak olmuş rabbim sana yardım etsin kardeşim inşallah çocuğunu sağ salim alırsın o kadının elinden nasıl saçmalık bu ya şu an beynime kan sicradi o salaktan sana es gelmez boşa gitsin
Sakinleşmesi zor. Kendini tutma. Ama zorlamanın anlamı yok. Anlaşarak boşanmaya bak. Ve kendini sakinleştirmek istiyorsan istersen boş bir odada masa falan parçala ama hiçbir canlıya zarar verme
Abi okurken içim acıdı ya bir insanın eşinden bunları duyması gerçekten çok acı verici... Çok iyi bir babasın herşeyden önce kızını düşünüyorsun. Bu durum elif için zor olacak, evlilikten bu yüzden soğuyorum işte, Allah yar ve yardımcınız olsun 🙏
gerçekten çok fazla üzüldüm..
hatta tüm dengemi bozdu yazışmalar..
sakinleşecek birşey yok iyisiyle kötüsüyle bir evlilik yaşadın değmez birini sevdin ama bir ödül kazandın.. Kızın ile birlikte çok güzel günler seni bekliyor..
Sakin kalmaya devam et haklıyken haksız duruma düşme.. Bebişin çok güzel bir hayatı olur inşallah 🌺
Bir anne çocuğunu nasıl istemez aklım almıyor 9 ay karnında büyüttün hissettin duygusuz bir insan mı yoksa psikolojik problemlerimi var anlayamadım
Siz bu kadar yardımcı olurken ona
bizim bazı sorunlarımız oldu. Eşimde gebelik zehirlenmesi vardı. Çocuk erken doğum oldu sezaryen. Sonra eşimde enfeksiyon çıkınca bir süre yoğun bakımda kaldı. Kızım ilk 24 saatini benle geçirdi, benim kokumla sesimle. Sonra kızım da 1 hafta kuvezde kaldı. O süreçte eşimin sütünü makine ile sağdık kızıma götürdüm ama az geliyordu mama da veriyorlardı. İkisi de taburcu olduğunda birbirlerine yabancılık çektiler. Bazı lohusalar çocuklarını kabullenmeyip öldürmeye kalkiyoemus Allah korusun. Eşim mesela emzirmeye çalışmıyordi Hastanedeyken hep pompa ile sağıp verdiğimjz için ona alıştı göğüs uçları da yok çocuk almaya çalışıyor alamıyor ağlıyor eşim de sıkılıp bana veriyor git biberonla besle diyordu. Emzirmek de bir duygu alışverişi bildiğim kadarıyla. Yani eşim Elif ile ana-kız bağı kuramadı. Ben en çok buna üzülüyordum. Hâlâ en çok buna üzülüyorum. Kızım ben evde yokken kıyafetlerimi beşiğine koymadan uyumuyordu 1 gün ayrı kaldım evden eşim dayanamadı gel çocukla ilgilen ben gideyim öbür evimize dedi.
Çok zor onun içinde sizin içinde ama en çok Elif için zor umarım yola koyulur herşey siz birlikte olmasanız da anne kız ilişkisini güçlendirmeli yoksa Elif çok zorluk çeker ileride daha doğrusu eksikliğini çeker
Korku sardı her yanımı işte bu yüzden düşünmüyorum ya evlilikmiş aileymiş. Allahım sabır versin abi sana, çocuğun ve senin adına çok üzüldüm ya, bence ailenin yanına geçip bir süre kafanı onlarla toparlamaya çalışmayı dene. 😔
Srn ne kadar güzel konuşuyorsun böyle güzel adamları hep üzerler 😔 üzgünüm eşin adına utandım
Gerçekten üzücü bir durum ve sakin kalmanı takdir ediyorum
Geçmiş olsun zor durum sana yakışan kızına sahip çıkmak ayrıca hakime göster sakın nafaka va verme bu kadına o Semih’ erkek olsa evli kadına yapmaz bunu a
Abi çok üzüldüm ne diyebilirim ki allah güç versin. Herşeyden önemlisi kızın senin gibi bir babaya sahip olduğu için çok şanslı o kadın senin kıymetini bilememiş.
Yazıyı da okudum ekteki zaten sana yakışmayan biriymiş ne eğitim ne kalite olarak senin altından biriymiş bundan sonra sana düşen kızınla mutlu bir yaşam
Gercekten üzüldüm sen iyi bir insansın muro sakinliğini koru
Doktora götürün acilen. Neden bitmek izere olan evlillte cocuk yapma gereği duyarsınız ki anlam veremiyorum. Daha hayatin basinda annesiz kaldı kader onun için erken bsladi işte 😔😔
Okurken kanım dondu birader. Gerçekten diyecek kelime bulamıyom boğazım düğümlendi ne desem az gelir konuşamıyorum yani sinirden sovcem sovemiyom öyle bişey yani
şaka gibi.. kadına ne desem boş artık boş ver sen kızını kendin gibi büyüt
Abi anlamıyorum rahatlık mı batıyor bu insanlara madem evliliğe hazır değildin neden evleniyorsun hayır evlendin o cocugun günahı ne sinirlendim sabah sabah
Bak kardeşim Şu an sakin olmalısın evet sen haklısın ve bu kolayca sindirilebilecek birsey değil. Senin bundan sonraki adımın çocuğunun velayetini almak olmalı. Allaha havale et gitsin öbür tarafta artik.. Umarim bundan sonra yüzün güler...
Kadın kafasına göre hayat yaşamak istiyor belli bebeğini bile gözden çıkarmış kızın için sakin kalmak zorundasın
Çok üzüldüm be.. bu kadın neyin kafasında ya? Neymiş yeni heyecanlar arıyormuş gitsin günlük ilişkilerin tadına baksın en fazla 1 sene diyorum bak 1 sene. 1 sene sonra öyle bir pişman olacak ki o zaman iş işten geçmiş olacak
Ağladım lan çok kötü bir durum bu nasıl cozebilirsiniz ki bunun aynısını bende yaşamıştım ama biz sevgiliydik evlilik esas bu Allah cezasını versin gerçekten böyle bir ne anne olur neden insan bu bildiğin canavar birine aşık olmasına tamam olabilirdi sadece ama onu sevemezdi gerçekten yazık böyle bir insanlarla olmak bile yazık
Kadına şiddet...
Alın kadınlar neden şiddet görüyor temalı soru. Desteklemiyorum ama şu kadının tavırlarını neye sığdırabilir insan. Sen ne kadar sakinsin yahu helal olsun.
İşte bazı kadınlar böyle yaptıkları için şiddet görüyor, hemcinsleri bile çıldırmış daha ne diyim. Şiddeti önermiyorum ama kadınlar haksızlık yapıyor erkeklere hemde Allah'ın gücüne gidecek kadar. Çocuk ve aşk bambaşka şeyler diyor püüü sana
böyle bir seyi wp üzerinden konusmanız saçma bence sen biraz pasif kalıyorsun anladığım kadarıyla sözünü geçirmelisin karını bırakma ve evliliği devam ettir
Bence sen çok merhametli iyi kalpli birisin uzun uzun da anlatmışsın kadına fazla gelmiş senin değerini anlayacak ama eminim çok geç olacak
allah sana yardim et bu saatten sonra senin yapacağın ona bütün kapilari kapatmak kendine aklibasinda çocuğuna gercekten anlalik yapacak mutlu olacağın birini bulmaktir
Abicim senin adına gerçekten çok üzüldüm, konuşmalardan anladığım kadarıyla harika bir babasın ancak senin kıymetini karşındaki insan bilmiyor. Ben 18 yaşındayım bu kadar ağır bir şey hiç görmedim ve hissetmedim. Senin adına gerçekten çok üzüldüm, sabah sabah içime bir kurt düştü sanki. Sana akıl veya tavsiye verebilecek bir yaşta değilim ancak umudunu kaybetme. Dünyalar tatlısı bir kızın var allah yokluğunu göstermesin size.
Bu kadın yürek yemiş, açık açıkta anlatıyor. Mahkemede anasından emdiğini burnundan getirirsin bu yazışmalarla.
40 günlük sabiye yazık , bir hayatı kararttınız tebrikler.
Yazışmaları delil niteliğinde tut elinde davayı aç ve yolla emin ol çocuğuna tektr bakarsın böyle kadına çocukta emenet edilmez çocukta yetistirem3z.
Afedersin ama eşin evlenmelik tiplerden değil , özür dilerim ama biraz bencil sanki çocuğu umursamıyor sen al diyor oofff😐
Geçmiş olsun. Malesef aşk olmadan yapılan veya aceleyle yapılan evlilikler böyle sonuçlanıyor. Sana tavsiyem hemen çocuğuna DNA testi yaptırman.
Çok şey söylemek istiyorum ama çocuğunun annesi olduğu için demeyeceğim, seni zerre haketmeyen bi kadın yalvarma sakın, direnme. Kızını bile gözden çıkarmış inanılır gibi değil. Öyle bi annenin kızına nasıl bi faydası olabilir!