AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
" Erkektir yapar" ne demek ya yazıkk cidden. Kusura bakma ama ailen tam bir canım. Ablana da üzüldüm en azından sen onu destekle, fikir ver.
KS argo kelimemi canım diye düzeltmiş. Ah canım yaa 😅
Ailen ablanın arkasında durmuyorsa ablan kendi kararını kendi vericek. Ya durumu kabul edip onunla yaşamaya devam edicek ya da ayrılıp ayrı eve çıkıcak kendi hayatını yaşayacak
Aldatılmanın ve de ihanetin kabullenişi olmaz, bir kere kabullenirsen karşı taraf seni her zaman aldatır artık dolayısı ile böyle bir mantık olamaz, ihanet affedilmemeli bence.
Amcasinin karisini iken bir diziyi her aksam bu millete izletirsen. grinin elli tonu denilen filmde kadini köpek yerine koyarsan boyle seylerde artik cok normal gelmeli
ah su erkek yapar cahilliğinden hicbir zaman kurtulamayacağız galiba ailen de ablanin arkasinda durması yerine eve gelme demeleri cok kötü Allah korusun ablan ölse arkasindan aglayacaklar mi acaba? uzulecekler mi biz bu zihniyette oldugumuz surece kadin cinayetleri cok artar maalesef
Erkek yapar ne ya bu nası zihniyet erkeklerin hepsi aldatırmı yani bu ne saçma sapık bir zihniyet yazıklar olsun öyle aileye
Anne babalıktan reddedin onları, gerçi kolay kolay hiçbir anne baba bunu demez ama demek ki miyonda bir çıkıyor
Defalarca kerimesi ne kadar ürkütücü. Bir kez bile olsa hala o adamın yanında olması kabahat. Aile her konuda dinlenmek zorunda değil...
Bence bu ekonomik özgürlükle alakalı böyle bir durum sindirilcek bişi değil kararı ablan verebilir annesi babası değil.
Cahil dediğine bak ya birşey bilmeseler söylemezler onlarda bu durumdan memnun değil fakat böyle olmalı neyakizkki
Neden
@papatya_çayı anlatsalar anlamazsın bunu ancak büyüyup o yaşlara gelince anlarsın o yüzden ailenizin sözünü dinleyin
Baya biliyorlar belli. Kızlarının gururu inciyor onlar erkektir yapar diyor.
@Siyah_incii mevzu o değil olaya at gözlüğüyle baktığınız ve bilmediğiniz için böyle görüyorsunuz 1. Sınıf öğrencisine lise dersleri anlatırsan anlar mı anlamaz herşeyin bir yerinzamani var buda öyle anlatsalar anlamaz siniz yaşamanız lazım anlatmayla olmaz
Ya açık bir şekilde erkektirr yapar alltan alll demişlerrr
Erkekler bu yüzden iğrençler işte
@Siyah_incii yav banane anlatmaya çalışıyorum anlamaya çalışmıyorsun hayatın mahvolur yanlış tanırsın erkekleri yapmayın kendinize bunu suç sadece erkektemi onu ayartan kadına ne demeli bunuda düşünün? Aman boşver yazma ya valla hiç uğraşasım yok senle anlat anlat duvara konuşsam dile gelir bir kıyısından anlar hak verir
Bizene onu ayartan kadından
Kadin yapsaydi aynisini ne dicektin? Kadinin ne sucu var ayartan erkege bak mi dicektin
Ya boşuna adama laf anlatmaya çalışmayın mal işte salın gitsin
Aynen 👍
iğrenç bir ailen var. kolaylıklar diliyorum sana. bir an önce iş bulup çalışmaya başla, ayrıl yanlarından.
Yorum sayısına bakınca şaşırdım. Bilimsel bir konu olsaydı kimse bakmazdı...
Ablan iş bulup çalışsın boşanıp çattır çtır da nafaka alsın. Öyle şerefsiz koca olmaz olsun rezillik
Kabullen diye bir şey mi var be. Ablana yazık, bir ömür o pislikle geçmez. Yapan bir daha yapar.
insanlar böyle normalleştirmeye devam ettikleri sürece aldattıklarında da ağlamayın
Nesini kabullenecek allasen aldatma var bir de defalarca aldatma şaka mısınız?
Asla kabul etmem ablam evli ne olursa olsun babasının evi kendi evidir istediği zaman gelir
O durumda 3 secenek var
Ailen yaninda olur baba evine donersin ki o yok
Kanullenir oturursun
Veya ayrilir kendine baska hayat kurarsin
Arkadaşım olarak çok üzüldüm ablan eşini hala seviyor istiyorsa onu o yoldan döndürmesi onun elinde ve umarım bir umut vardır
Sevmşyor bence el mahkum gibi
Zamanla herşey yoluna girer acele etmemek sabırlı olmak en iyisi belkide abla kardeş el ele verir beraber hayat kurarsınız olmazmı
Bu ne saçma düşünce. Nasıl kabullenirler bunu? Ablanı değersizleştiren ailenin bu hareketleri zaten. Ablan ne yapıp edip kurtulmalı o adamdan
Eskiden kalmış kalıplaşmış bu tarz düşünceler günümüzde hâlâ geçerliliğini koruyor olduğunu görmek üzücü.
Başıma gelmedn yorum yapmam doğru olmaz ama yanına almanı tavsiye ederim. Ben ailemden kanından birisininin mutsuz olmasını istemem
Bir erkek olarak tasvip etmiyorum. Aldatmayı kabullenmek diye bir şey olmaz. Ailen işin kolayına kaçop kızlarının hayatını daha da karartma peşinde.
herkes yapıyor demek ile ailenin böyle bir durumda sahip çıkmaması da çok saçma
Çünkü süzme ssa. laklar
eniştende sizinkileri gördükçe daha da azar durdurak bilmez.
Tabi ki. Bence ablamı sevmiyor artık ama ablam da ona aşık olduğu için ikilemde ama onu geçtim ailem neden böyle karaktersiz ve ezik.
ablanı seviyor olsa soluğu başka kadınlarda almaz herhalde
Saçmalık resmen, aldatmaya destek oluyorlar, bence ayrılmalı
Ablanı böyle ezdirirlerse yarın öbür gün döver de söver de katleder de nası bir zihniyet Allahım bir insan ana babasından da destek göremeyecekse...
Ya gözümde o kadar karardı ki ikisi de. Normal olan buymuş gibi konuşuyorlar
Ne diyim gerçekten çok kötü baban da anneni aldatmıştır o zaman büyük ihtimal
Hayır o aldatmadi. O yüzden diyor ki herkes aldatır ama ben aldatmadim benim gibiler herkese denk gelmiyor kaderinize razı gelin vs
Yanlış anlamazsan nerelisiniz biraz kırsal kesim mi
Kurduz ama 20 yılı aşkın bato tarafında yaşıyoruz yine de hala cahil kalmışlar. Bu çevreden bişi ogrenenememisler biz hakkimizi savundukca feminist mı oodunuz başımıza diyorlar
Tahmin ettim bakış açıları biraz onu gösteriyordu zaten
Allah bu aileleri bildigi gibi yapsin kadin siginma evine gitsin devlet sahip cikiyor
Ailene diyecek bişey bulamıyorum gerçekten Allah yardımcısı olsun ablanın 🙄
Babam esek sudan gelene kadar döver benide yanına alır boyle bir durumda
Ailende arkanda durmucaksa neden bir ailen var ki...
Ay çok kötü bir durum ablan işe girsin, ekonomik özgürlüğü olsun. Gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Allah korusun beni biri aldatmaya kalksa ailem yakar orayı.
Ablam da kendi başının çaresine baksın ailen ilgilenmiyorsa
Ya aileler neden böyle yahu. Yazık değilmi o kadın insan evladına nasıl yapıyor bunu anlamıyorum.
Bu affedilmez herkeste yapmaz normallleştirmesinler
Kabullensin ve parasını alıp rahatına baksın. Ayrılıp da ne yapacak.
Babam da öyle sakın boşanıp kapıma gelme seni silerim ve kocani Altan al o ne derse onu yap seni boşanmaya götürecek bir davranista bulunma diye sürekli uyarıyor
Bu böyle devam eder adam da düzelmez. Benim kuzenim bir defa telefonda yakaladı boşandı hemen. Ailesi boşan dedi üstelik şimdi gayet iyi ailesi ile mutlu
Kocasını kenara çekip konuşsun. Olmazsa kocasının ailesi ile konuşsun ablan.
herşeyin başı ekonomik özgürlük eğer ablanın ekonomik özgürlüğü varsa zaten kendisi durmamalı ikiniz birlikte çıkın bir eve zaten anne baba yanınızda değil kimden destek bekliyosunuzki
ailen en azından bir süre ablana sahip çıkıp eniştenin burnunu yere sürttürmeleri gerek. ablanda bu konuyu eniştenle konuşsun eğer devam ederse ablanda gerekeni yapmalıdır artık
tek başına ayaklarının üzerinde durması lazım..
koca tırt aile leş..
kusura bakmayın..
Ne kadar igrenc ailen var lan
Kesinlikle. Ben de buradan kurtulup meslek sahibi olup kendi hayatimi yaşayacağım günleri bekliyorum.
I nsallah canim ablan bosansin neyi bekliyor ya devlete siginsn
Enişteme aşık ve ezik güçlü biri değil parasi da var bosansa evi bir sürü parası da olacak ama ezik salak bosanmiyor affettim diyor ben sinirden kendimi yiyorum değmezmiş kendi hayatima bakacagim sadece
Bosver ozaman ne halt yiyorsa yesin
Başka çözüm yolu yoksa ya durumu kabullenecek ya da değiştirmenin yollarını arayacak
Ablan çalışmıyorsa işe başlasın ve kendine bir hayat kurmaya çalışsın bir an önce eşiyle de yokmuş gibi davransin kendi ayakaltı üzerinde durmaya başladığında boşansın ailenize de tavrinizi koyun bence gerekirse ablanla birlikte yaşayın
Kadınlar bence bazen gitmeyi göze almalı gerekirse kendi ayağının üstünde durmalı
Ablanın mesleği varsa boşandın kendi hayatıni kursun kocasından boşanıp çocuk büyüten insanlar var
Evet net benim ailem bu allah sabir versin anliyorum seni
Ablan daha çok aldatmıştur emin ol hep böyle iftira atar kadınlar tam tersi boşanırken
Ablan boşandım başka çare yok bu utanmaz yakında kendi evine bile getirir kızları bosansin kendi ayakları üstünde dursun gerekirse ailesine bile resti çeksin sen bu süreçte yanında olduğunu belirt çünkü bir dayanak gerekebiliyor bu gibi durumlarda
Şu kadar söyleyeceğim ailen ahırda büyümüş tabirim bu kadar acıtıcı olur o tür insanlara
Aslan kesin çalışmıyor dimi ekonomik özgürlüğü yok
Ekonomik özgürlüğünü bir an önce eline alsın ve boşansın.
Evlenmeden önce bilmiyo muydu bu tipte biri olduğunu düzgün insanla evlenmemekle hata etmiş bence. 👍
ablan ne yapsın şimdi olan o kadına oluyor iki arada bir derede
O nasıl bir aile kabullen ne kızın mutsuz benim başıma gelse çeker alırım
Olayları bilmiyorum ama dönmemeli. Onuru her şeyden önce daha önemli
Bir erkeğin içinde şerefsizlik varsa yapar ve kabul edilecek bir durum değil erkektir yapar nedir yaa adamsa yapmaz birazcık karısını sevseydi yapmazdı bence ablan direk evine dönsün boşasin eşini
TCK boşuna mı var kardeşim aç oku hangisine durumun uyuyorsa dilekçeni yaz ver
Ablan kendi başının çaresine bakmalı ise girsin kendi evine çıksın
Yapacak bisey yok şimdi boşansa ablan elalem laf atacak bir de onun psikolojisiyle yaşayamaz sussun sabretsin oturan düzelir