AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Yazık gerçekten ablan için üzüldüm. Bu durumda ablan hem kocasından hem de ailesinden darbe yemiş oluyor. Ne yazık ki ailelerimizi değiştiremiyoruz.. Ama benim açımdan kesinlikle boşanmalı.
Ondan sonra kadın cinayeti neden oluyor sahip çık kızına...
ablanın bir işi gücü olaydı başını sokacak küçük de olsa bir evi olaydı bunlar olur muydu rest çekerdi her şeye aga be...
Yok anasını snein anne babanın beynine ben ya... Sahip çıkmıyorlar işte ablana olay bu. Ablanın işi varsa kendi ayrılsın eve çıksın hayatını kurtarsın
O nasıl aile ya, geri gelme kabullen nedir. Ne yapıcak boşansın
Aileleri anlamıyorum cidden sonra bu insanlar ne yapsınlar yaşamdan soğumayıp :(
Ablan önce kararlı olsun ayaklarının üzerinde dursun önce kendine bir iş baksın sonra ev baksın ve çıksın o evden
Ablan iş bulup kendi ayakları üstünde duracak ve ayrılacak veya kabullenecek. Ailenin tavrı belli
bu nasıl aile ya benim de eniştem var asla bunu yapacak biri değil oldu da yaptı asla ailem ablamı satmaz her zaman ona destek oluruz zavallı ablan Allah elinizden kurtarsın
Boşandım kimseyi çekmek zorunda değil kadın diye sessiz kalmasın
Asla kabullenmesin. Boşansın kendi hayatını kursun. Aileniz yanında dursun veya durmasın, kendi hayatını mahfetmesin.
Ne saçma evlilik aldatan aldatana hiç sevmiyorum sinir oluyorum
Ailen eger kizlarini aldatildigi icin destekleyib korumuyorsa ben hic bir sey demiyim zaten
ablanı da al. Kendinize ayrı bir yaşam kurun
Aldatılan o kadın midesi bulana bulana o adamın karısı olarak mı kalacak yani bugün aldatan yarın döver de
Dünyadaki en büyük servet kız çocuuklarının arkasında duran bir ailedir. Maalesef siz o servete sahip değilmişsiniz.
Kaderine razı olsun bekledin sadece Allaha tevekkül etsin günün birinde o çok mutlu o eniştende ablanın ayaklarına yalvaracak sadece sabretsin canım
bence aldatılma ve güvensizlik üzerine kurulu bir ilişki asla ablanız için sağlıklı olmaz bu yüzden ayrılması onun için en doğru karar olacaktır
Böyle bir saçmalık mı var? Boşansın. Üstüne bir de tazminat davası açsın.
saçmalık ötesi. aldatan her insan kadın-erkek farketmeden aşağılıktır bence
beyzafgg kesınlıkle haklısın hanım efendı normal bişey gıbı goren ınsanlar var
ne karaktersiz bir aileymis avlani istemedikleri nasil da belli ben olsam ayrikir tek yasardim
Ablanla beraber ayrı eve çıkın
ablanı yakan ailen senı de yakar
Kabullen diye bir saçmalık olamaz görmezden geldikçe o adam aldatma işini daha da abartmaya başlar gözler önüne serer iyice
İşte kadının elinde maddi güç olsaydı bu durumu daha kolay atlatırdı. Ve tabii eğitim de önemli. Eğitilmemiş insanların basmakalıplarıyla yaşıyoruz
Kadın okumalı çalışmalı böyle piiçlern derdini çekmemeli diyorum.
Aldatan insan her zaman aldatır. Bu sefer son bu sefer son diye diye sonu gelmez
Öyle bir ailen olursa bunların olması normal yani ablanın yerinde olsam basar giderdim
Burdali ap.. tallara soru sorulur mu? Anca havlarlar
oh ne güzel bir aylen varmış doğuda bu hadise olursa hemen öldururler
Bence ablan önce zihniyeti bozuk ailesini terk etsin sonrada kocası olacak maymunu
Benimde başıma gelmişti bağımı koparıp kendime yeni bir sayfa açtım bir süre sonra kendileri yine beni buldu
Rezillik resmen üzüldüm
Ben odamdaydim bu konuşmalara kulak misafiri oldum annem babam gözümden düştü. Olemelerini istiyorum başımıza bir şey gelse yanımızda olmayacaklar demek
Haklısın ablan bence bıraksın o adamı devletten yardım alsin
Sinirlenmemeliyim, sinirlenmemeliyim..
😀
Ailelerin cahilligiiiiiiiiiii👊🏻👊🏻
Hayır benim ailem çeker alır valla onada eşek sudan gelene kadar dayak ailem arkamda durmasaydi ben yine ayrilirdim annemle babamida silerdim
Ablan eşinden önce ailesinden boşanmalı.
Aldatmayı mı kabullensin, olur
kendi ayaklarının üzerinde durmalı..
Kabullenmemeli ablan ayrılmalı
Yok artık ya kabullen nr demek boşansın
Çok garip bir aile
Ablan için üzgünüm
Ablanın kocasıyla ailenin hiçbir fark yok.
Direk kendi hayatına baksın
Ayrılmalı, ne geri kafalı ailen var.
Iste bu yuzden okulunu bitirmeden evlenmiyecen
zor bir durum ablan ne iş yapıyor
Ablan da kısasa kısas yapsın belki iyi olur.
Nr bir çim aile o ya? Ablan boşanıp geri dönmeli.
enişteni alıp psikiyatriste götürün belli ki hasta
Boşanacak kendı gururu herşeyden önemli
Yok şükür bu kadar cahil değiller
geçmiş olsun. boşansın ablan yol yakınken.. ;)
ablan herkesi silecek o halde
geri gelmeli ailen nasıl bir aile öyle
ablanın çalışmadığını var sayarak yorum yapıyorum. kadınlar kendi ayakları üzerinde durup ekonomik özgürlüklerini ellerine alırlarsa ailem beni kabul etmezse ne yapacağım diye düşünmezler böyle durumlarda
ablan çalışıyor ise de eniştenden boşansın aldattığını kanıtlayıp tazminatta alsın ayrı bir ev tutsun ailenden
Saçmalamış ailen. Tam cahillik.
Ya sorma ben de evlensem bana da böyle diyecekler demek. Biz de arkamızda ailemiz var sanıyoruz. Yazıklar olsun bu kadar duseceklerini tahmin edemezdim
Aynen. Evlenirken sağlam -emin ol. yoksa ortada kalırsın. Nasıl bir çevrede yaşıyorsun?
Ben aslında boşanmanın çok bormal olduğu modern bir şehirde yaşıyorum. Ama biz doğulu olduhmuz için annem babam da cahil egitimsiz oldukları için elalem ne der ve genelde bizim doğulu kadınlar okumadan evlenince kabullendikleri için normal geliyor onlara
Hayatta boyun eğmesin girsin bir işe çalışsın
Çocuğu yoksa düşünmesin boşasın
kımle aldatıyorsa onu bulun
Dönerse salaklık eder
Erkek adamdır olur öyle
İğrenç mahluk seni!
Erkek aldatırsa daha çok sever bunu unutma
babanda erkek adammış ama yaptığı hatanın hiçbir oluru yok.
Ben aldatıyorum ama çok seviyorum her aldatmamda gül bile götürüyorum
puu allah seni bildigi gibi yapsin rezil herif yanin yere gelsin su piskinlige laflara bak / millette utanma da kalmamisss :@
@gizliüye eşin de kadındır olur öyle. O da seni aldatsın her aldatmasında da gül getirsin. Beyinsiz.
Erkektir yapacak tabiki
O zaman erkekler b*k tan daha işlevsiz varlıklar oluyor. Aldatan insanlar öyledir çünkü
Kendine ve hemcinslerine hakaret de ediyorsun
Ben eşimi bu arada çok severimde yanlış anlaşılma olmasın sadece erkek yapmalı diye düşünüyorum
Haftada bir mutlaka Gül alır veririm
O da sana GÜL verain o zaman
Ve karşı çıkmadığınıza göre boktan daha işlevsiz bir varlık olduğunuzu kabul ediyorusunuz.
Kadında aldatma çirkin durur ama erkekte öyle değil yani erkeğe yakışırda
Bu kadar bıdık bir şey anca bıdık insana yakışır haklısın
Yineki beni takip etmiyorsun
Çok kötüsün
beni engelle, ben seni engelleyemiyorum
Ablan intikam hırsıyla yanmaz inşALLAH...