Ablam eniştemi aldatıyor! Uyarmama rağmen hem de?

Ablamlar ve biz farklı şehirlerde oturuyoruz. Yazın yanlarına gittiğimde 12 yaşındaki yeğenim bana; ablamın yeğenim adına facebook hesapları açıp birileriyle sevgili olduğunu anlattı. İşi ilerletmiş ve yeni hat almış, eniştemin eski telefonuyla telefondan birüsürü adamla sevgili olup +18 içerikli konuşmuş. Hem de yeğenimin yanında. bir oyun yapıp yakaladım onu. Ama suçu kızına attı ve bir an boşlukta kıza bıçak dayayıp teyzene ben yaptım diyceksin demiş. Bende kanıtladım onun konuştuğu saatleri sen yaptın dedim ve uyardım, hattı kırdım telefonu kırdım. Biri 2 yaşında biri 12 , 2 çocuk var diye yuvaları dağılmasın diye sadece konuştum uyardım. Ben bıraktı sandım ama bu yaz bizim yanımıza geldiler ve yeğenim tekrar yaptığını, hatta yanında erkeklerle görüntülü konuştuğunu, çıplak fotolar attığını söyledi. Elimizde yeğenimin gizli çektiği bir kaç kanıt var. Ama bunları ben söyleyemiyorum çünkü yeğenime bişey yapabilir bana söyledi diye. Yanımızda 20 gün falan duracaklar. Buraya gelirken hesaplarını dondurmuş iyi ayağına yatıyo. Yakalamam için bir şry yok ortada şu an. Sizce ne yapmalıyım? Söylesem bir dert söylemesem bir dert. Yeğenlerimin o ortamda büyümsini istemiyorum. Uyarsam anlamaz zaten çok uzaktayız yine yapar. Sizce herkese herşeyi anlatmalı mıyım? Lütfen yardım edin akıl verin.
Ablam eniştemi aldatıyor! Uyarmama rağmen hem de?