Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Ablan çok istekli bir kiz enişten hakkıyla diyemezsin o da ihtiyacını isyerindekilerle karsiliyordur. Biti yaptı diğerine çok iyi o işi yapıyor aşırı istekli heyecanlı dediyse isyerindekiler sıraya girmiştir. Ablan keyifte sınır tanımıyor olan enistene okuyor ya çocukları duyarsa daha kötü sen uyarini yapmaya devam et bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNacizane benim fikrim bunu kimseye söylememeniz.(ablanız hariç). Ablanızı uyarın. Birebir şahit olduğunuz kötülükler yanlışlar varsa bunu usulünce kırmadan dökmeden düzeltmeye çalışmanız. Ve tavrınız bu çirkin günaha karşı olmalı , günahkara karşı olmamalı. Bir insanın günahını ne kadar çirkin de olsa başkalarına yaymaktan sakının. Çünkü siz söylediğinizde bu sefer siz kendinize bambaşka bir yük ve günah yüklemiş olacaksınız. O insanı düzeltmeye çalışın. Ancak dediğim gibi kırmadan dökmeden... Zor bi durum.. Allah yardımcınız olsun... Metanetli ve aklı selim olmakta fayda var...
13 Yorumla
Soran+1 yılDüzeltmeye çalışmıştım uyardım akıl verdim ama değişti yine
Cevap sahibi+1 yılAnladımm. Sizin için dua edicem... Cidden zor bir durum. Allah yardımcınız olsun... Yine de siz kendi tavrınızı mesafenizi koruyarak olgun hareket etmeye çalışın. Birilerine de bence yine de anlatıp yaymak dopru değil ancak yardım amaçlı ablanızı , sizi ve ailenizi rencide edip olayı çıkılmaz hale getirmicek ve belki aablanızı da tanıyan sözünü geçirebilecek tatlı dili olgun görüşlü insanlar varsa onlardan yardım yardım alabilinir
Soran+1 yılDoğru söyledin beni dinlemeyen biri belki başkasının sözünü dinler
Bence de kandırılmasına göz yumma. Empati kur sen ister misin? Bilen biri var ama sana söylemiyor. Ve ablan hala devam ediyorsa aldatmaya ve eniştenin de ablana zarar verme durumu varsa ablana de ki: Eniştemden boşan yoksa aldattığını söylerim. Bu arada ablan artık enişteni aldatmıyor olsa bile zamanında aldatmış ve aldatma bilerek yapılır. Tamam insan hata yapabilir ama eşini aldatmak bi hata olamaz ki. Bence eniştenin bilmeye hakkı var bence kesinlikle söyle. Ama ablan aldattığını demeden boşanmalı mı yoksa demeli mi? bunda kararsızım.
16 Yorumla
Soran+1 yılKötü bi duygu araftayım resmen
- +1 yıl
Yorumları okudum. Sana söz verdiği halde gene yapmış sanırım çünkü sözünü tutmadı diyorsun yani aynı şeyi gene yapmış. 1 defa yapsa neyse ama kimsenin kandırılmaya hakkı yok. Yuvalarının bozulmasını bende istemem. Ama bu yuva değil ki ablan pişman değil pişman olsa gene yapmazdı.
Soran+1 yılKeşke bütün yorunlarını beğenebilsem çok mantıklı konuşmuşsun
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir şey bu millet kendi kendini bu hale getirdi her pislikleri yiyip bir de bunlar dogruymus gibi üste çıkıyorlar ama kendileri yapinca normal baskasi yaparsa yanlis oluyor neymis özgürmüş medeniis modernmis laikmis bu pislikler bundan doguyor iste kimseye zarari yok bunlarin diye diye ne ne hale getirdiler o kadar zarsr verdiki ama hala zarari yokmuş pisliklerdeenn ne beklersin kii
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğunun üstüne bile yemin etmişti yapmıycsm diye böyle bi anneden ne beklersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
1 yılSana tavsiyem kardeş olarak bu durumu hazmedememen normal.
Fakat 40 yaşına gelmiş bir kadın. Ki öncesinde uyarmşsın yinede yaptığından vazgeçmemiş.
Böyle durumlarda ne halin varsa gör demekten başka çare yok.
Belki de enişten geniş bir yapıya sahiptir? kıskanmıyordur? ablan da bunun verdiği rahatlıkla aldatıyordur?
Sana düşen yalnızca uyarmaktı bunun dışında yaptıkların Seni haksız duruma düşürebilir?
Enişten kıskanç ve bu durumu sorun edecek biri olsaydı? Karısını daha çok denetler senin yakaladığın gibi yakalmasa da.
İllaki sezerdi demekki adam bu durumu sorun etmiyor? O nedenle dertsiz başına dert alma.
Şayet enişten benim anlatığım gibi bir adam değilse? eninde sonun da farkedecektir01 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca bağzı insanlar tek kadınla ya da tek erkekle yetinmiyor.
Ne yaparsan yap vazgeçiremezsin gizli saklı da olsa yapacaktır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBacım yanlış anlamada, ablam bildiğin ağır ruh hastasıymış bayağı bi takıntı haline gelmiş aldatma dürtüsü. Acil tedaviye ihtiyacı var. Eşine ve çocuklarına üzüldüm yazık yaa. Kimi arar bulamaz kimi kıymetin bilmez 😔
11 Yorumla
Soran+1 yılEniştemi herkes çok sever çok delikanlı ve iyi bi adam ama eşlik görevleri nasıl bilemem
Bence kendini o aileden uzaklaştır senin konun değil karışma bence
22 Yorumla
Soran+1 yılBi süredir beraber yaşıyoruz o yüzden gördüm burdan gidince umrumda olmaz muhtemelen
İyice konuş kötü sen olabilirsin sonra ailende ablanın yuvasını yıktın diyebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğruyu söylerim diye en kötüsü ben olurum
+1 yılSöylemelisin geç kalmışsın başta bu boku yiyen hep yer unutma bunu
11 Yorumla
Soran+1 yılSözüne güvenmiştim
Söylemeden önce 3 kere düşün gerçek midir yoksa değil midir? diye... Büyü falan yapanlar oluyor. Ya da ablanın hastalığı varsa tehdit ediliyor olabilir. Duyanlar var birde duymayanlar var.❣️❣️❣️
24 Yorumla
Soran+1 yılHiç tehdit ediliyo gibi değil gayet mutlu
Soran+1 yılElimde inkar edemeyeceği kanıtlar da var ama eniştem kıskanç değil ki bir şeyler sezsin
Enişten farkındadır seziyordur. Kendi aralarında senin bilmediğin bir durum vardır. Hiç bulaşma
12 Yorumla
Soran+1 yılOda olabilir hiç arada sevgi aşk bir şey hissedemiyorum yıllardır
Son yıllarda aldatmalar o kadar arttı ki başımıza taş değil kaya yağsa çok şükür diyeceğim.
10 YorumlaOrôspunun tövbesi sîki görene kadardır. Ablanın sözüne itibar etmen hata, eniştene söyle
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Soyleme eni sonu ortaya çıkar nasıl olsa aldatma hiçbir zaman gizli kalmaz ne olursa olsun ablan sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılElimde kanıtlarda var
+1 yılBoş ver sen işine bak artık ablan düpedüz o***** olmuş
121 Yorumla
Soran+1 yılPislik
Soran+1 yılSoğudım artık ondan
- +1 yıl
Pislik bana mıydı ablana mıydı
- +1 yıl
😄😂😂
Soran+1 yılAblama tabi yazık o çocuğa
- +1 yıl
Ablanın durumunda senin fark edemeyeceğin birçok durum olabilir Kaç yıllık evliler çocukları var mı
- +1 yıl
Yaşları kaç ablan ve eniştenin
Soran+1 yılVar çocuklari
Soran+1 yıl40küsür
- +1 yıl
Yani Evli insanların arasında soğukluk olabilir Bazen bu soğukluk uzun da sürebilir Ben ayrıldığım eşimle son 6 yıl aynı evin içinde Sırf çocuklar ufak diye ayrı odalarda uyuyarak geçirdik ama sonuçta çocuklara da bir faydası olmayacağını anladığım zaman boşandık belki ablanın da böyle bir durumu olabilir insan sabretmek zorunda ama bazen sabredemiyor olabilir bence en doğrusu ablanı karşına alıp birebir düzgüncene konuşmak bağıra çağıra değil Gerçek sebebini öğrenmek istiyorsan tatlı dille yakınlaş unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır
Soran+1 yılBunu da ilk aldatmasından denedim bak psikolojik bi sıkıntın olabilir tedavi olabilirsin açıkladım hep ama bu çok rahat bir şekilde her türlü erkekle samimi samimi konuşabiliyor hiç çekincesi yok
- +1 yıl
Zor işler bunlar bence ablanla konuş sen üstüne düşeni yapmış ol geri kalan kimseyle konuşma ne ailenle ne Eniştenle sonra Ummadığın bir durum çıkar karşına yeğenlerini de sen Bakmak zorunda kalırsın
- +1 yıl
Zaten dinimizde de birinin gizlisini açığa vurmak büyük günahtır
Soran+1 yılYok ya yeğene bir şey olmaz da keşke biraz daha kanıt toplayabilsem yüzüne vurmak için bile söyleyecek pek bir şey yok
- +1 yıl
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz Belli ki bir şeyler hissetmişsin Sen evli misin peki Yoksa hayatını ablanın kaçamaklarını yakalamaya mı adadın
Soran+1 yılNişanlıyım soruda da yazılı
- +1 yıl
Sakın nişanlına da paylaşma Gün olur devran döner bunu senin aleyhine kullanır
Soran+1 yılÇok düşünüyodum biliyo musun söylesem mi söylemesem mi diye akıl danışmak için falan
- +1 yıl
Gereği yok Bazen susmak daha güzeldir
- +1 yıl
Sen söylediğin zaman ne yapacak yarın öbür gün evleneceksin bir tartışma yaşadığında Senin aileni kötülemek için senin ablan da böyleydi diye lafa başlayınca Al başına bela
Soran+1 yılHerkesin günahı kendine ablamın o haliyle beni suçlamaları saçma ama insanlar değişik olduğu için yaparlar aynen
Ya git anlat ablama bosansin böyle birinin neyini gizliyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yılBoşansın bu huyundan vazgeçmez ki allah korkusu yok
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. ablanı buradaki KS erkekleri ile tanıştır tedavisini yapsınlar 😂😂
10 YorumlaBence söylesen daha iyi olur gibi hiç hoş bir durum değil söylemeden bile görmesini sağla
04 Yorumla
Soran+1 yılDışarda bile buluşmuşlar ablamla o kişi eniştemin kulağına da gitmiştir
- +1 yıl
Benzeri bizdede var
Soran+1 yıl@Özlemengin nasıl
Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. ablani, enisteme soylicem diye korkutmaya calissan ne yapar?
08 Yorumla
Soran+1 yılZamanında yaptım, yok adam kalpten gider yüreğine iner dedi, kocası umrunda değil ki boşansa asla üzülmez gibi
Soran+1 yılEniştemde tiktokta çok zaman geçiriyo dmdbsnsn al birini vur ötekine
Soran+1 yılBunu da düşünüyorum hiç sevgisi mutluluğu kalmamış hissediyorum o hissi veriyolar yani bazen ablam gidiyo oturuyo eniştemin yanına adam kaçıyo
Soran+1 yılO diğer adamda karaktersiz adamın gözünün içine baka baka karısıyla tıngır diyosun kim bilir daha büyük neler yapıyorlar
+1 yılSöyle bilmeye hakkı var öyle bi çirkefin gerçek yüzünü görsün insanlara güvenmek çok zor artık..
07 Yorumla
Soran+1 yılBide öncesinde ben yakaladım seni dimi gördüm mesajlarını elimde kanıtların var sen ne cesaret bi daha başkasıyla aldatıyosun
- +1 yıl
İnanma alışmış kudurmuştan beterdir onun ar damarı çatlamış kolay kolay iflah olmaz söyle eniştene ki koynundaki yılanı bilsin
Soran+1 yılNe laf edersem edeyim yine aldatacak ona kanaat getirdim
- +1 yıl
Eniştenize olan görevinizi yapın
Soran+1 yılAraftayım
- +1 yıl
Öyle bişey yok ablanız diye adaletten vazgeçemezsiniz bunun vebali var
Soran+1 yılDoğru söylüyosun
Enişten ablanı aldatsa söyler miydin düşünüp ona göre karar ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılEniştemle yüzleşirdim
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence birine söyle veya ablana söyle. Kandirilmasina göz yumma.
01 Yorumla
Soran+1 yılKime diyebilirim ki
Sorun şurada sen eniştenin mesajlarini görecek kadar ic icemisin hayirdir 😎
09 Yorumla
Soran+1 yılAblamın mesjalarını gördüm yazdıklarımı doğru oku
Soran+1 yılNeden görmezden geleyim ki, ortada iğrenç bi olay var ve bunu ablam abime yapıyo
Soran+1 yılNe kadar battı sana da ya bi git şurdan
Soran+1 yılYa slak mısın ne eniştesinden bahsediyon ablam aldatıyo diyorum
Soran+1 yılBenim sorumda yorum yapan sensin sen kaybol
Gizli Üye(18-24)+1 yılAblan gerçek bir kaşar. Kanı pis , damarlarında k*vaşelik akıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalana ortak olursan sende yalancı duruma düşüyorsun Allahın emri bu
10 YorumlaDüzelmez bir tip. Direkt eniştene söyle durumu boşansınlar.
00 Yorumla
+1 yılYüzüne çatır çatır söyle bence ne olacağı varsa olsun huylu huyundan vazgeçmez
00 YorumlaPsikolojik bir vaka, bunun evli olmaması lazım, ne yaparsan yap aldatır eni sonuda kötü şeyler olur en azından boşanırsa enişten kurtulur
03 Yorumla
Soran+1 yılBir şekilde benden çıkması lazım eniştemin kulağına gitmesi lazım
Soran+1 yılKarın seni aldatıyo dkdndkksks başka bi yöntem bulalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılAblanı bana ayarla eniştenden intikamını beraber alalım ister misin
00 Yorumla
+1 yılSenin ablanin ruhu or0spu olmus
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEniştene söyle sonra baldız baldan tatlıdır enişte de yapış dudagına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAblana sağlam bir ders vermek istiyorsan, sende git eniştenle takıl 😀
00 YorumlaAblan doyumsuz ne yapsan boş
18 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılYaşlanınca böyle oluyo o zaman
Soran+1 yıl40
Soran+1 yılBence bunların kendileri hariç diler herkese faydaları var
Tam bir kasarmis gercekten🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende oeniştenin vebalindesin gördün duyudn biliyosun ama sesini çıkartmıyosun. En az ablan kadar sende hesabını vereceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk kişide kaç kere kavga ettim koca kadını dövdm acımadım ama akıllanmadı yeminler etmişti bide
Gizli Üye(18-24)+1 yılboş ver karışma sen hem sen ne diye nişanlını onla bırakcan ki zaten hiş uygun bişi değil
12 Yorumla
Soran+1 yılAilem sonuçta illaki bir arada bulunuyoruz bir evde durulan anlar oluyo kocasının arkadaşına yan gözle bakan damadına da bakar
Cevap sahibi+1 yıltek kalmasın işte genede yanlış
Söyleme sanane lafçı mısın
11 Yorumla
Soran+1 yılÜzülüyorum
- Aile & Toplum konusunda 770 cevap paylaştı.
+1 yıleniştenin haberi vardır rahat ol
06 Yorumla
Soran+1 yılBi insan nasıl kabul edebilir ki böyle bir şeyi
- +1 yıl
geniş oluyor bazı hemcinslerim -_-
Soran+1 yılKendiside mi aldatıyodur
- +1 yıl
grup yapıyordur
Soran+1 yılHe aq
- +1 yıl
kesinn
+1 yılSakın bulaşma. Mutlaka bi tarafla aran bozulur
04 Yorumla
Soran+1 yılİki tarafla bile aram bozulabilir ki
- +1 yıl
O yüzden hiç bulaşmamlısın
Soran+1 yılGözümün önünde gül gibi adamı boynuzluyo
- +1 yıl
Yapıcak bir şey yok maalesef
Başı belaya girecek yaa
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Eniştene söylemelisin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaştan sonra bide tiktok açtıracaksınız bana
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakaaaa
+1 yılAblanın instası var mı 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılçocukluk tranvaların çççok derin!
00 Yorumla
+1 yılboş ver olan sana olur
00 Yorumla
+1 yılbaldız gibi baldız :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblan psikolojik destek almali
13 Yorumla
Soran+1 yılİlk öğrendiğim kişide söylemiştim
Cevap sahibi+1 yılÇok dikkat et böyle demek istemiyorum ama maalesef biraz sıkıntılı ablan, inşallah düzelir ama psikologa gitmesi lazım acil
Soran+1 yılKendisi hiç gitmeyi düşünmüyo bence yaptığının yanlış bir şey olduğu umrunda değil
Hiç bulaşma
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. tabiki söyleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkide eniştenin haberi vardır
00 Yorumlabelgele ablana gönder
00 Yorumla
+1 yılSanane karışma
20 Yorumla
+1 yılSoyle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılablanla konuş önce.
00 Yorumla Bence söyle inceldiği yerden kopsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence boş ver sen kötü olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılOf
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblanla konustun mu
08 Yorumla
Soran+1 yılŞuanki aldatmasını bildiğimden haberi yok
Cevap sahibi+1 yılOnceden de mi aldatmis
Soran+1 yılEvet yazdım ya
Cevap sahibi+1 yılEe ablanla konus. Nerede yasiyorsunuz
Soran+1 yılKonuşsam fayda etmemiş demekki gitmiş bulmuş birini
Cevap sahibi+1 yılBosansin
Soran+1 yılBoşansa nerde nasıl yaşacak ortada çocuk var Kürt bide eniştem kendi ailesini mi düşünüyor acaba bilemiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılYazsana bana bi sen
- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSanane.
00 Yorumla Söyleme şiddet doğar
02 Yorumla
Soran+1 yılHakeder
Sen nerden yakaladin
07 Yorumla
Soran+1 yılMesajlardan ve ne bileyim işkillendim hareketlerinden kendini aslında çok belli ediyo sürekli o kişi dilinde
Soran+1 yılGenç yaşta sevdi evlendi
Soran+1 yılİşe başladığında bozdu bence kendisi gibi arkadaşı da var
Soran+1 yılBoşansa sanki babasının evine gidip dizini kırıp oturmaz gider bi erkeğin peşine
+1 yılYuhhhhh.
00 Yorumlasöyle eniştene
00 YorumlaAblanla konuş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım