Ablam eniştemi aldatıyor, birine söylemeli miyim?

3 sene önce iş arkadaşıyla eniştemi aldatmıştı, mesajlarını yakaldım. Uyardım kızdım bağırdım bana tamam diyip yine aynı kişiyle buluşma planı yaptı o buluşma olmadan yine yakaladım uyardım kızdım dövdüm sonra yeminler sözler verdi ikna etti. O zamandan beri mesaj vs hiçbir şeyini yakalamamıştım. Birkaç gündür de eniştemin kardeşinin arkadaşıyla telefon konuşmasına şahit oluyorum. O kişinin numarasını kaydetmemiş telefon gece 1de bile istediği saatte arıyor. Ben numarayı ezberledim ve kaydettim öyle o kişinin kim olduğuna emin oldum. Benim yanımda tekrar çaldı "seni bi numara arıyor " Dedim "iş yerinden arkadaştır" Dedi. O kadar rahat ve profesyonel ki o X kişisini dilinden asla düşürmüyor. Tiktok canlı yayınlarına katılıyor evine davet ediyor eşinin yanında bile rahatça muhabbet edebiliyor. Eniştemin asla haberi yok eşine güvendiğini düşünüyorum o yüzden de kıskanmıyor. Melek gibi bir enişten var hem işinde gücünde parası var hemde yakışıklı üstelik çocukları da var. Eşini aldatmadan duramıyo geçen sefer enişteme tabikide aldattığını söylemedim ama bu sefer ne yapıcam daha bilmiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Böyle çevresinde gördüğü her erkeğe yapışıp birlikte olursa ben nişanlımla ablamı nasıl bir arada bırakıcam kendinden küçük büyük genç yaşlı güzel çirkin farketmeksizin milleti ayartıyo
Ablam eniştemi aldatıyor, birine söylemeli miyim?