AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
349Cevap
Saygi sevgi oldu mu yaterli bn ce cunku sayan insan sevilir seven insanda sayilir bunlar oldumu saten aksi sey olunamaz
Ben sana acı gerçeği söyleyeyim mutlu bir cinsel hayattır. Cinsel hayat yoksa o evlilik ayakta durmaz. Boşanmaların %90 sebebi cinsel hayattır.
Saygı çoğu şeyi beraberinde getirir zaten. Güveni ve sadakati mesela. Bunların dışında arkadaş olabilmek önemlidir
Romantiklik bide naz çekebilmeli uyandığımda yatağımda gül yapraklarıyla ve bir sürü güllerle donatabilen biri olmalı
Hoşgörü, anlayış, eşitlik, bazı farklılıklarla birlikte bazı ortak noktaların bulunması (ilgi alanları ve uğraş -hobi-alanları gibi)
s. s haricinde sadakat, itaat, yeterli bence zaten bunlar warsa her türlü istediğini yapar dediğini yapar dimi :::?
sadakat vede ahde vefa olmalıdır. fedakarlık olmalıdır halden anlama olmalıdır. iki bedende tek hayat yaşanmalıdır yani...
Bir evlilikte bazı olmazsa olmazların dışında ve bana göre bu olmazsa olmazlardan bir başkası olan makuliyet olması gerekir.
güven samimiyet olsun aramızda bir de beni dinlesin çünkü konuşarak birbirimizi dinleyerek çözmeyecegimiz bir sorun olacağını düşünmüyorum
Güven sadakat tutku özlem merhamet ve herşeyden önemlisi Allah korkusu.. Allahtn korkmyıp utanmayan kuldan hiç utanmaz herşyi ypar
Anlayis, sabir, vede ufak seylerden mutlu olabilmeli! En onemliside sadakat gerci saygisi ilan insanin sadakati sorgulanmaz saygiyi kaybettiyse zaten herseyi kaybetmistir!
Güven ve Tutku
Güvenmeliyim ne zaman düşsem beni kaldıracağını bilmeliyim
Tutkulu olmalı her gördüğümde onu yeniden aşık olmalıyım
saygi sevgi sefkat ve sabir..
bu dört s den sonra birde güvenmek geliyor.. ..
oldumu sana bes hepsi birbirine bagli.
Sevgi
Saygı
Sadakat
Güven
Hoşgörü
Anlayış
Tatlı Dil
Cinsel Uyum
aklıma gelenler şimdilik bunlar
En önemlisi: SADAKAT... Yani sevgi saygı olunca büyük ihtimal sadakatte olur. Gerisi tamamen teferruat
ömür boyu gözünüzün içine bakabilecek bir insan bulabilirseniz işte o size bir evlilikte gereken her şeyi sunar ;)
Sadık olmak
güven duymak
eşlerin birbirlerinin hoşuna gitmeyecegi şeyleri bilip ve bunlari gerçekleştirmemek
anlayışlı olmak
"Sana güveniyorum." "Seni seviyorum"dan daha değerlidir benim için. Çünkü herkes herkesi sevebilir ama herkes herkese güvenemez.
Bu yüzden güven ve güvenini boşa çıkarmayacak eş.
Eşinle konuşacaksın herşeyi. Kesinlikle ama kesinlikle diğer aile bireyleri size müdahele etmeyecekler.
Bir taraf ateş iken bir taraf su olabilmeli
Anlayış beklerim beni boğmamalı bazı konularda
İmalar yerine net konuşmasını isterim
Evlilik veya flört.. veya dostluk arkadaşlık.. her ne olursa olsun.. ilk kural her zaman "Güven" dir.
Güven olmalı.. eşine güveneceksin.. eşin sana güvenecek..
ardından saygı ve sevgi zaten olur.
Katliyorum, Ancak soruyu soran arkadas, sevgi ve saygi disinda neler beklersiniz esinizden demis... Yani zaten sevgi ve saygi olusmasi icin, e once guven olmasi sart,. Bunu haricinde neler olmali diyor?
İki gönül bir olsa samanlık seyran olmuyor bu zamanda. Bir şekilde ihtiyaçların karşılanması gerekiyor. Saygı sevgi bile aciz kalıyo kişinin gözü döndü mü. Anladın sen onu...
Kişilik uyumu, maddi uyum, cinsel uyum, aile yapısının benzemesi en önemlileri. Sadece sevgiyle olmuyor. Bu saydıklarım olmadan saygı da uzun ömürlü olmuyor.
Fedakarlık sevginin bence temel kuralı insan sevdiğne ne kadar fedakarsa kendini sevdiğimde o kadar bulur. Bu aslında gönülsüz sevmektir öyle bir seversin ki onun acısı senin acın olur kıyamazsın ona onun canı acıdı mı senin ki yanar.
Ne sevgisi saygısı ya siz kadınların paradan baika bişey düşündüğü mü var...
kusurlarını değiştirmeye çalışmama o şekilde kabul etme
Hem en yakın arkadasım olmalı her seyimde yanımda olmalı hemde her konuda bana tutkuyla asık olmalı
Saclaen nasl oyle ya
yatak odasında mutlu olamıyorsan başka hiçbir yerde mutlu olamazsın ve bu görev değil aşktır
bana yanımda olduğunu hissettirsin zaten herşey arkasında gelir
saygı ve sevgi zaten güveni getirir oyüzden ten uyumu tutku çok önmli
ahlak olacak, edep olacak... tabiki karşılıklı.. bak o zaman bir ömürlük olur işte...
Güven ve fedakarlık olmaz ise olmazıdır evliliğin...
Sevgı saygı sadakat sabır guven ve anlayıs cok onemlı..
para olmalıdır
parayla bunları satın alamazsınız ama para olmadan bunların olması veya uzun sürmesi zordur
Uyum, anlayis ve para cunku para olmadan huzur bulamasin
güven güven güceen kesinlikle güven. sonrada fedakarlık. sevgi bir zaman sonra bitiyor.
dediğin gibi sevgi, saygı ve tabiki birbirini sahiplenme duygusu olmalı. bunlar çok önemli
evlenmıs gıbısın :)
aa hayır tabiki yani bildiğimi söyledim sadece :)
Zaten en önemli 2 maddeyi sen yazmışsın. Bize de gerisini yazmak düşer:
Aşk, sabır, güven, bağlılık ve "ÇOCUK" :)
Sadakat, anlayış, hoşgörü, ilgi, alaka, empati, şefkat
Gerçeklik olmalı, yalan olmamalı güven olmalı hoşgörü olmalı.
Güven, iletişim, anlaşılmak, düşünülmek, ilgi, güleryüz
Benim için karşılıklı güven ve anlayış :)
Ailelerde bir bitleri ile anlaşabiliyorsa oh ne ala :)
güven sadakat ve cinsel yaşamda uyuşma tatmin olma bence çünkü çoğu kişi bu nedenlerle boşanıyo
güven olmalıdır
ahlak olmalıdır
dürüstlük olmalıdır
ve her zaman gerçek olan olmalıdır
aynen
sadakattttt sadakat sadakat.. bu da beraberinde güveni getirir
Erkekler evliliklerinde huzur ister, güven ister, özgürlük ister (özgürlüğünüzü ister), arkadaşlık ister ve cinsel birliktelik ve çocuk :D Baya bir şey isteriz yani :)
Vefa olmali
, anlayiş olmali, iki tarafinda kinci olmamasi...
sorumluluk bilinici taşımalı insanlar, anadan babadan uzak , hür iradeleri ile ayakta kalabilme cesareti olmalı.
Anlayis
Guven
Fedakarlik
ve Kaybetbe korkusu olacak...
erkeğin karısını merhametiyle sevmesi , kadınında onu herşeyi görmesi gerek
aşk diye bişey yok sevgi saygı guven ve itaatkar olundumu sorun olmaz bana gore itaat derken emir anlamında değil sadık lık anlamında
Herkes birsey diyor. Bence evlenip görmen lazım bakalım nasilmis bizde anlatırsin =)
güven olmalı. Sözünden dönmemeyi bilmeli. eşine çok bağlı olmalı.
Karşılıklı dinleme. biri konusurken diğeri mutlaka dinlemeli.
gerçek sevgi varsa zaten gerisi sadece laf kalabalığı ve paradoks. gerçekten sevgi varsa saygı da olur, sadakatte olur, seks de olur.
neşe olmalı gozler arada kontak kuırmalı bir dokunus bir sarılış olmalı yoksa cekilmiyor biliyorum
İki taraf da insan olursa yeter bence. İnsani özellikler lazım çünkü saymaya gerek yok
En başta güven olmalıdır. Güven olunca diger faktörler kendiliğinden gerçekleşiyor :)
bence evlilikte en önemli şey fedakarlıkdır ancak karşılıklı fedakarlıkdan bahsediyorum ;)
Güven, cinsellik, sadakat, huzur, anlayış, dostluk..
Ne kdr cinsellk yaasadn