AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
349Cevap
( tecrübelerime dayanarak ) seks. seks... seks. yine seks... sonra yine seks... hep seks... :)
işte budur
ah bu kadınlar hiç yanıltmazlar adamı :) adam gibi tatmin olan kadın için kocası fakir olsa bile olur :D kadın bakar kocaya yeterki koca işi bilsin
bu tecrübeler nerden kaynaklı acaba:D
çocuk yok mu...
Ne kadar tecrubelisin
erkek
itaat, yerine göre koşulsuz itaat (eşini yanlış yaptığında bile koruyup kollaman gerekir, hatasını örtmen gerekir ) evliliğin temeli budur.
Fedakarlık olmalı ve bundan da önemlisi bireylerden birinin diğerini de tam olarak tanımlamış olması...
Uyum cok onemli ya hani seviyorum diyerek evlenmek bana sacma geliyo cidden deli gibi asik olup evlenmek her sarildigimda o aski yasiyo olmak isterim
1-saygı 2 sevgi 3 sabır 4 özveri 5 metanet 6 güven. belki inanmassın ama bu işin para ile uzaktan yakından ilgisi yok.
Seks olmalıdır bolca evliliğin temel mutlu kaynaklarından ilk beşi bana göre
sevgi saygı dürüstlük falan filan sonra
Guven olmali.
Birbrinin sozunu dinlemeli.
Yalan asla olmamali.
Ve bisey yaparken karim/kocam kizar ona yapamam demeli insan.
Eşimden korkmak istemezdim. ya da kizmasindan vs korktuğum bir eşim olsun istemezdim. Onun güvenini kaybetmekten korkardim sevgisini!) yoksa insan sevdiğinden korkar mi?
Sevdiginden degil sevdigini kaybetmekten korkmali insan. Gotu başı ayri oynamamali insanin.
verilen cevaplar fiks para, sevgi, saygı, cinsel uyum sadakat vs. dar bir çerçevede hayal gücünü zorlamayan bir konu nasıl günün konusu seçilmiş hayret doğrusu!!
Sen soyle sen kullan hayalgucunu bakalm
evlilik olmasın boşver. Evlilikte saygının da sevginin de çıkar amaçlı olduğu kanısndayım ani evlilik bana pek samimi gelmiyor saçma buluyorumm
üçleme vardır. sevgi , saygı ve güven bunlar temeldir. sevgi ile birlikte gelen davranışlar vardır veya güvenle. o kadar uzun dur ki evliliğin temelleri. ama sevgi saygı ve yanında güven olsun olurm u
Farkli seylere acik olmali. Monotonluga hayir. Birde genelde evlilikle baslayabilen herkesin bildigi seyde haftanin belli gunlerine dagitilmali. O olmazsa sikinti yasanabilir ne yazikki.
Cinsellik. Birbirinizi tatmin etmeniz lazım yoksa başka yollar düşünürsünüz.
evlilik çok kutsal bir müessese olamakla beraber sorumlulukları en üst seviyededir. düzgün bir evlilik için saydığınız şeyler dışında en önemli olması gereken şey tahammül, sadakatdır ve en önemlisi dürüslüktür.
gözleri sadece beni görsün aklı sadece beni düşünsün va kalbinde sadece ben olayım
Sadakat ayni dili konusabilmek uyum icinde olmak karsilikli ozveri güven
Para olmalıdır, akrabalardan aileden uzak olmalıdır.
Atar yapsın merak etsin bana kızsın. bunları istiyorum!!
Sevgi, saygı, cinsellik ve para :) bunlar varsa sorun yok :)
heycan olmalıdır... her gün yeniden aşık ediceksin erkeği kendine :D iyi bir sexde önemli
Dürüstlük ve hainlik yapmamasını. Düşünsene bunların hepsi olduğunda senin huzurunu ne bozabilir ki.
Kesinlikle güven bu üçlüdn sonra gerısı mutluluk ;)
karşılıklı güven anlayış ve özveri.. bunlar olmadan ne sadakat ne sevgi bir işe yarar bir süre sonra
evliliğin direği %90 ı saglıklı ve mutlu bir cinsel hayattır.
şakalaşmak istiyorum fazlaca
cünkü sevdigim kadınla aynı evde bunun yapılmasının hoş olacagını düsünüyorum
Öyle Yaşı kaç olursa olsun kendini salmamalı ne bilm yine üstüme titremeli heyecanı korumaya çalışmalı
Saygı
Sevgi
Duyarlılık
Empati kurabilme yeteneği
Güven
Sadakat
Değer verme ve görme
Bir de bebek :)
eski nişanlımın ailesini göz önüne alarak söylüyorum; annesi her işe karışmamalıdır, babası pısırık olmamalıdır.
bir evlilikte saygı ve sevgi dışında, eşlerin aileleride saygılı ve sevgili olmalıdırlar. yoksa evlilikler yürümez. yürüsede çok zor şartlar altında yürür ve sürekli problemler yaşanır. :)
Sokakta hanfendi, mutfakta aşçı, yatakta sessiz olmalı.. (horlamamalı ben titiz uyurumda)
Anlayis
hosgoru
arkadas olabilme
iletisim
beraber zaman gecirebilme
ortak kultur
ortak dusunce
fikir paylasimi
deger verme
ben degil biz
ben degil sen diyebilme
Saygı ve sevgi dışında, güven de çok önemli tabii ki.
bir evlilikte saygı ve sevgi dışında cinseliik çok önemli olmalı :)
Aynen öyle :)
herseyden cok cabuk sıkıldıgım ıcın sıkılmıcam bırı olmalı kı evlılıgımız 1ay surmesın
Saygı ve sevgi olunca başka bir şeye gerek kalmaz zaten
Seks ve beklemediğim anlarda beklenmedik şeyler yaparak şaşırtma
güven ve sadakat der geçerim!
olmazsa olmaz benim için.
19 yıllık (hala yeni evli gibiler) ablam ve eşi olsa "seks" derlerdi
ablan da senın kadar guzelse enıste sanslı desene :)
Kızlardan 3 CİNSELLİK erkeklersen 8 CİNSELLİK cevabı çıkmış iyi bir ortalama. cevap cinsellik :)
hiç bir seeey önemli degil :d söz dinleyen bir kız varsa beni bulsun :D
güven ilişkinin temelidir güven varsa diğerleri her türlü sağlanır :)
rasyonel düşünebilirlik çok önemli bence her türlü sorun aşılır öyle bir eşle.
Bir evlilik te sevgi, saygı dışında en önemli olan etken sadakattır.
Her zaman aynı şeyler olmasin mesela ben karımdan farklı yemek yapmasini istiycegim gibi farklı şekilde giyip farklı fantaziler yaparak seks yapmayı da isterim
Eğlence, Aktifite, Sosyal Ortam ve birlikte yapılacak bir uğraş
Yeri geldiğinde konuşma ve alçak perdeden, sese tahammülüm yok.
Kavga , gürültü , hır , gür , kıskançlık , fesatlık , dayak , şiddet :) heh. hee..
güçlü bir iletişim (anlayabilmek anlaşılabilmek) birbirini tamamlayabilmek ve mükemmel bir cinsel uyum
Hoşgörü de olmalı. Gereksiz kıskançlıklar olmamalı. Güven olmazsa olmaz tabi. Gerçi arada sevgi ve saygı olduktan sonra diğerleri kendiliğinden gelir.
çok fazla bir beklenti içerisinde olmam. sebebi ise hayal kırıklığına uğrayabilirim. en güzeli beklenmeden yapılması bazı şeylerin
Mutlu bir evliliğin sırrı evlilikten olabildiğince uzak durmaktır ...
evli çift kankiler...
valla ben kimi görsem sürekli birbirlerine çaya gidiyorlar ya da beraber dışarı çıkıyorlar... başbaşa kalamıyolar sanki
Gerçekleşmeyi bekleyen ümitler olmalıdır. Başka birşey eklemek istemiyorum.
Eşler arasında güzel bir ten uyumu/cinsellik ve arkadaşlık olmalı sevgi saygı dışında.
Bence sevgi saygıdan sonra akıl fikir vicdan gerekir.
Saygı ve sevginin yanında güvende olmalı ayrıca cinsel hayat da evlılıkte onemlı
Karşı tarafıda düşünme onun için bazı isteklerinden vazgeçebilme sadaakat gibi şeyler
B J K:Bir ilişkide sevgi saygı dışında eğlencede olmalı çiftler birbirini eğlendire bilmeli
güven ve sadakat, bunlar oldumu gerisi zaten gelir.
Para, yani gelir. Eve yeterli para gelmezse huzur kaçar sevgi ve saygı da zarar görür
onlar oldukdan sonra daha ne olsun can sağlığı daha ne