Arkadaslar babamın her şeyini ben yapıyorum karısı gibiyim bıktım artık napicam?

Babamın karısı gibiyim herseyini ben yapıyorum bıktım artık annem 18 lik kız gibi ne yemek ne ev toplama hiçbişey yapmıyo hiç yardimci olmiyo 6 yıldır babama karılik yapıyorum yemesi İçmesi giyimi bakımı herseyi benden sorumlu sabahlara kadar uyumuyorum babam ise gitmek kıyafetlerini utulucem gömleğini pantolonunu ayakkabısıni corabini giydircem diyo hani çocuk doğursan ortaliga atsan o çocuk kendi kendine buyur 1 yaşına kadar babam öyle değil ki MK 1 yaşında çocuktan daha bakıma muhtaç hiçbir işini yapamıyo tembel eğer evlenirsem tek bir şeyde kocama yardimci olursam allah cezami versin 6 yıldır karilik yapıyorum 18 den 24 e hiçbişey anlamadım? Ben ne zaman kendi hayatımı yasicam? İlla bir pexevenge mi kaçalim bıktım bu aile baskisindan.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani mesela az önce uyanikken başka bedenlerde ve ailelerde 4 farklı hayat yasadigimi gördüm yasliligimi-cocuklugumu- evliligimi ve genç kizligimi gördüm rüyada değildim sonra babam seslendi kendime geldim
Arkadaslar babamın her şeyini ben yapıyorum karısı gibiyim bıktım artık napicam?