Arkadaşlar başlık açık ve net bıktım yani. Küçükken de vardı içkisi kumarı anneme etmediği eziyeti bırakmadı hem fiziksel hem psikolojik şiddet vardı. ben büyüdüm içkiye hala devam bir adam hergün içebilir mi ya. Çok şükür fiziksel şiddet yok da daha az önce içmiş gelmiş gene Annemin kafasını ütüledi. Nasıl bıraktırcam ben bu adama içkiyi akıl verin bana.
Cevabın nedir?
ilmi siyaset yap. adamın biri kafa dinlemek için yazlık almış sessiz sakin çayır gibi biyerde. adam kafa dinlicek ya çobanın biri her sabah yazlığın önünden sürüsüyle geçiyormuş gürültülü bir şekilde. adam çobana geçme diyemicek sonuçta gçtiği yol kendine ait değil. düşünmüş ne yapayım diye. sonra ertsi gün çobanın geçtiği yolun kenarına bir zarf bırakmış üstünede çobana die yazmış. çoban geçerken görmüş kendisne yazıldıgını da anlamış. açmış içinde bir yüz lira var yanında da bir not: -ben koyun seslerini çok seviyorum nolur hergün burdan geç. burdan geçtiğin her gün sana 100 lira vercm.- çoban 4 ayak üstüne düştüm ne güzl die sırtmış pis pis. böylece çoban sabahları yine ordan geçmeye devam etmiş ve 100 lira kazanmaya başlamş. ama 3. günden sonra 100lira yerine 50 lira oldugunu görmüş. düşünmüş nedn böyle die ama bir cevap bulamamış parayı almış gitmiş. ondan sonraki gün adam 20 lira koymuş. çoban öfkelenmeye başlamış. ertesi gün adam o yol kenarına hiç para bırakmamış. çoban artık çok kızmış ve demişki: -demek öyle ha artık para bırakmıcaksın. lan ben sana gösteririm. bir daha nah geçerim burdan.- o günden sonra çoban ordan geçmemiş. adamda kafasını dinlemiş. çaktırmadan caydırma yöntemi bulmana ilham olsun die anlattım bu hikayeyi
01 Yorumla- +1 yıl
yuh hiç mi üşenmedin
En İyi Cevaplar
+1 yılAl birini vur ötekini,hani filmlerde pislik bir baba olur ya,işte o benim babam,herkes babasını severken ben keşke diye başlıyorum cümlelerime,paramın olması umrumda değil,sevgi olmadıktan sonra.. Ben bir gün olsun babama sarılamadım,hep bir kaçış içerisindeyim.. Sen yine babanı düşünüyosun,ben düşünemiyorum bile.. Sadece soyadı var bende,başka hiçbir şeyi yok.. Valla varya bazen keşke babam ölseydide belki o zaman benim için değeri daha çok olurdu diyorum.. Bir insan çığırından çıkmışsa senin benim olaya el atmam bişey değiştirmez sadece boşa uğraştığımızla kalırız,insanın içinde olacak,içinde..
02 Yorumla- +1 yıl
babamı düşünen kim. Annemi düşünüyorum ben. Ayrılamiyor kadıncağız. Ben bu evden elbet gidicem tek düşündüğüm annemle kardeşim. Adam huzur vermiyor. Çok haklısın ilk içinde olacak bir insanın. Bizi yiyip bitiriyorlar ışte. Bende küçüklüğümden beri sevemedim babamı ben büyüdükçe nefretimde büyüdü ona karşı. Hep kız arkadaşlarıma hayranlıkla baktım biliyo musun. Sen erkeksin gene o kadar koymaz da ben tanıdığım ilk Erkek olan babamdan dahi sevgi göremedim..
- +1 yıl
Senin acını da anlayabiliyorum emin ol,sağlam dur sabret demekten başka hiçbir şey gelmez elimizden..Gerçekten seni çok iyi anlıyorum arkadaşım ama inatla gülümseyebilmeliyiz,her şeye rağmen tükensek bile dimdik ayakta durabilmeliyiz..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu derdi ben çok iyi bilirim. Benim babam da alkolikti. Alkolik adama ne yaparsan yap içkiyi bıraktıramazsın. Onun yüzünden özgüven denilen şey bende hiç olmadı. Sinirlerim bozuldu. Içine kapanık bir şekilde büyüdüm. Bir sürü psikolojik travma yaşadım. Hem psikolojik hem fiziksel çok darbe aldık. Neyseki hastalandı da bu son bir kaç yıldır azalttı. Çok rahatım. Dünya varmış gerçekten. 20 senemi mahvetti babam. Tabi annem ve kardeşim de aynı durumdalar. Allah kimseye vermesin. Senin durumun benden de zor. Allah sabır, dayanma gücü versin. Inşallah kurtulursunuz.
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. Yazilanlari soyle okudum yok konus falan filan... Tamam konus ama once tedavi olmasi icin ikna etmen lazim, tedavi olmali, bu bir bagimlilik. Elbet bu adamin ayik oldugu bir an vardir, hicbir sekilde bagirmadan, azarlamadan, emretmeden, incittmeden konus. Seni anliyorum de mesela -anlamasan da- seni seviyorum ve kendine zarar vermenden uzuluyorum de mesela -anneme ya da bana diyerek degil- Amatem merkezlerinden destek alabilirsiniz, devlet ya da ozel pek kurulus var. Once ikna etmeye bakin -ama kesinlikle uzerine gelmeden-
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
67Cevap
+1 yılbırakta istediği gibi bir hayatı yaşasın adam yanlışıda doğrusuda onun yanlışı.benim babamda hergün içer her erkek çocuğu gibi bende anlaşamazdım babamla. evden kaçtm nitekim 6 ay farklı bir şehirde kaldım geri döndüm aynı durum üniversiteye gittim 2 yıl döndüm yine aynı şimdi askere geldim. söylüceğim şey şaşırtabilir seni ama geri döndüğümde dizlerinin dibindenayrılmıyacağım içkisini ben dolduracağım gerekirse. ben biraz geç akıllandım umarımsen erken akıllanırsın.
https://www.youtube.com/watch?v=436rV6haCB802 Yorumla- +1 yıl
ne diyosun sen ya. Ben kimsenin içtiği içkiye karışacak kadar dar görüşlü değilim. Herkes ne yaparsa kendine yapar. Ama o içtiği içki anneme bana ve kardeşime zarar veriyorsa kusura bakma ama saygı biter o noktada. Benim annem daha 36 yaşında. 23 yaşında verem hastası oldu babam yüzünden. Yediği dayakta cabasi. Stresten çöktü. Kusura bakma ama efendi gibi içse karışan olmaz zaten.
- +1 yıl
ozaman çek git çokta zor değil anneni de al git. sorunmu tek sorun kendini feda edebilicekmisin ailen için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh be guzelim seni benden iyi kim anlar? Ayni sorun bende de var hem de anlattiklarinin aynisi. Sana soyle bir tavsyede bulunabilirim. Bu adamdan degsmesinkesnlikle bekleme. Bir insanin hayatina kumar girdyse asla gerileme olmuyor. Yasadiklarn gercekten zor. Yapabilecegn tek sey kendi yolunu oyle bir cizmelisin ki o baba boyle bur evlada yasattiklarina utansin annene her zaman destek ol. Ikinzinde en cok ihtiyaci olan sey el ele verip bu durumu kabullenmeye calismak. Babana akil, size sabir diliyorum..
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe demek. Amin insallahh..
Babanı karsına alıp konusmayı dene.Eger fayda etmezse ya da fayda etmeyecegini düsünüyorsan alkol tedavisinde kullanılan ilaçlar var.Kendisi böyle bir tedaviyi kabul etmez büyük bir olasılıkla ama bir psikiyatri doktoruyla konusursan sana yardımcı olabilir.Benim ilac ismi vermem dogru olmaz şimdi.Yemeginin içine katılarakta kullanılabiliyor böyle ilaçlar.
01 YorumlaBenim babamda içiyor, ancak şu ana kadar anneme veya bize karşı bir saygısızlığı olmadı, eğer olursa öyle bir şey çok fena bozuşurum, hakkı yok öyle bir şeye. Babanla konuştun mu hiç, tamam içebilir ama, içmeninde bir sınırı var, kaçırmasa fazla bunlar olmaz. Peki sonradan pişman oluyor mu hatasını anlıyor mu ayıldığında ?
01 YorumlaAnnenin hatası bunca yıldır niye bekliyor ve hala da bekliyor!...
Sen de madem yetişkin oldun artık babanı ikna ettirmelisin veya zorlya yaptırmanın yollarını bulacaksın.
Bazen birşey yapmamakta suçtur.
Sonuçta alkolden kurtulabilenler var. Doktora düzenli gidilecek ve yakın takibe alınacak gizli içmeyecek.02 Yorumlaİçki ve türevleri(uyuşturucu) Ne yazık ki alışıldığında yani bağımlılık yaptığında bırakılması kişi tarafından çok zordur. Kendi çabasıyla ne kadar uğraşsa da bırakamaz. En ufak bir sıkıntı da çareyi yine içmek tye arar. Ancak tıbbi destek gerekir bırakması için.
00 Yorumlabağımlı artık o içkiyi bırakma gibi bir durumun olacağını düşünmüyorum olduğu gibi kabullenmen gerek bende yaşadım bunları yabancısı değilim düşünme bu kadar çok neden diyede sorma hiç kendinden kötü durumdakileri düşün hep bir nebzede olsun rahatlatıyor insanı
00 Yorumla
+1 yılO dert'i Allah düşmanımın başına vermesin biz de de var canım Dedem yıllardır içkiden başını kaldırmaz har vurup savurdu kaç kere kaza yaptı 9 10 arabayı hurda etti ölümden döndü iflas ettik adam bana mısın demedi şimdi 70 yaşına geldi hala içkiden başını kaldırmaz hala da dinç içtikçe gençleşiyor adam. Alkolik oldu artık. Alışmış kudurmuştan beterdir her yola başvur ona o laneti terk ettiremezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de babam böyleydi ancak rahmetli oldu.Şimdiki aklım olsaydı,yaşasaydı da ne isterse yapsaydı derdim.Çok özlüyorum,bana hiç karışmazdı kıyamazdı ama alkollü olduğunda aynı baban gibi olurdu.Üzerine varmayın,içtiğinde ondan uzaklaşın,odanıza çekilin sesinizi çıkartmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacim inanirmisin.. yemin ederim su an benim hayatimi okumus gibi oldum.
Allah bunlari islah etsin. Benim babamda simdi ziklimlanip gelmis... 1 gün icmese ertesi gün kesin kör kütük gelir... fiziksel siddet yoktur ama... ettigi küfürler daha da kötü ve igrenc.
Allah bunlari islah etsin.. allah annelerimiza sabir versin.
Nefret ediyorum babamdan !00 YorumlaKimseyi değiştiremezsin, şiddet olayını abartırsa,
savcılığa suç duyurusunda bulunabiliyorsun, yanlış bilmiyorsam...
Sabret. ''Öküz'' olmayan birini bulup, evlen diyeceğim ama,
evlilik için, yaşın daha küçük sanıyorum...01 Yorumla
+1 yılilk etapta ısrarla dualarına devam etmelisin bu belki bir sene belki 2 sene sürebilir belki daha kısa sürede bir sonuç alabilirsin .Babana çokça dua et Allah sizlere yaptığı kötülüğü farketme şuuru ve vicdanı nasip etsin,o kötü alışkanlıklarını bıraktıracak insanlarla karşılaştırsın.
00 Yorumla
+1 yılAzı çoğu farketmiyor bu içkiyi kullanan ilk kendine sonra çevresine zarar veriyor belki bir şeyleri değiştiremeyiz ama bunlar bize ders örnek olur inşallah. Bizim irademiz gücümüzün ve rızkımızın bağlı olduğu Allah a karşı sorumluluğumuzun ve bize verdiğin emirlerin ne kadar değerli olduğunu anlayalım anlatalım farkına varıp ta belki insanlar kendilerine gelir..
11 Yorumla- +1 yıl
+1
Babamla konuş, onu tedavi olmaya ikna et. Bazı aileler oğullarını alkolik bir babanın ortamında yetişen bir kızla evlendirmek istemez. Yarın bir gün seni istemeye geldiklerinde içkili görmek istemezler. Belki ziyarete geleceklerdi, babanı duyunca vazgeçtiler. Bu konuları açık açık babanla konuş ve onu tedaviye ikna etmeye çalış. Güzel de bir kızsın, sana yazık etmesine izin verme.
00 Yorumla
+1 yılinsan sadece kendisi yaşadığını düşünür de aslinda oyle degil. bende ayni seyleri yasadim yapabildigim tek sey babamin sesini kesmek oldu yine de iciyo ama artık edebiyle içer kafa o yumruk masaya vurmuo artık. sen bir bayam olarak sadece okuluna odaklan annen dayanir okulunu bitir anneni yasat. tek tavsiyem bu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBizim komşulardan birisi de aynı durumdan muzadipti.
Annene söyle gece yatağını ayırsın, içkiyi bırakana kadar da beraber yatmasın. İlk olarak bu önlemi alın.
Buradaki komşuda işe yaradı adam içkiyi bıraktı cumalara geliyor :)02 Yorumla- +1 yıl
Ben de inanmadım bununla olacağına, ama kadın ayrılık kararı aldı onu söylemeyi unutmuştum.
Mahkemeye dilekçe vermiş, eve gelince adam ciddi olduğunu anlamış.
+1 yılzor bir süreç anatemi dene faydasını görürsün emin ol bende sigara için götüreceğim 2 sinide sudan çok sigara içiyorlar tam anlamıyla ve diri diri ölüyorlar... durumun zor ama uzun sürede iyi sonuçlar alırsın umarım :/
02 Yorumla- +1 yıl
ara ara zorlayın belki ikna olur... destek almadan imkansız kadar zor çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. fazla ıcmek stres ıyı degıldır ama helekı cok ıcıyorsa omru kısaltır kalp krızı gecırtır kılo aldırır da yası bıraz genctır belkde farkında degıldır ama ılerde anlarsanız ve kanser olma rıskı bıle vardır
00 YorumlaTedavi.
Burdan ne kadar akıl alırsan al eninde sonunda gidip ona sarılıcak alışmış çünkü
Rehabilitasyon merkezine götürüp tedaviyi kabullenmesi lazım kendisi istemediği sürece olmaz
Allah annenede sanada sabır versin.00 Yorumlayanlış anlama beni ama babandır sevgiyle aşarsın onun duvarlarını ona onun gibi davranarak iğrenerek tiksinerek bakarak değil. seni de neler düşündüğünü de anlayabiliyorum umarım bundan sonra kaderin de yüzün kadar güzel olur. saygılar...
02 Yorumla- +1 yıl
küçükken hiç unutmam annemle kavga etmişlerdi bir yılbaşı gecesiydi. Oturdum ağladım babamın yanında benim niye diğer arkadaşlarım gibi aile hayatım yok Neden sen bu kadar içiyorsun Neden seni sevmemiz için bir şey yapmıyorsun Neden bizi sevmiyorsun filan demiştim. O da ağlamışti ama etki etmedi genede.
+1 yılbence zor amam dua et allaha hıdayet etsın dıye ... cok kotu bı alıskanlık. al karsıan konus.. kotu bısey yasaması gerekıyor . dank etsın kotu bı olaya ıbretlık bısey lazım
00 YorumlaŞöyle hareket edebilirsin;ayık ve sakin olduğu bir gün al karşına konuş bak boyun kadar evladın var yeter bir son ver gerekirse hastanede tedavi ol ama sakin bir şekilde.
01 Yorumla
+1 yılçok sarhoş anını çek kameraya en ayık ve mutlu anında seyrettir bak bakayım eger biraz adamsa bidaha içip sizi üzecekmi...?
04 Yorumla- +1 yıl
aynen arkadaşa katılıyorum çek videoya gizlivce sonra aıkken izlettir bakem adamsa zaten anlar ama...
- +1 yıl
sabahları konuş içkili geldiğinde konuşma ..ayrıca mutlaka şunu söyle içkine karışmıyoruz ama alkol alınca sende biliyorsun başka birine dönüşüyorsun ve bize kötü davranıyorsun de..biraz azın laf yapsın.. sonra baba dışarda içme evde bizim yanımızda iç falan de bikere dışarıyla alakasını kestirin sonra evde zamanla alkolden bıkacaktır zaman alır böyle olur şirin davranıp eve çekin özellikle alkolluyken çok uzerien gitmeyin inat yapıp daha çok direnir zamanla olacak iş 1 2 sene belki ama işe yar
+1 yılAncak bunun zararini anlatacksiniz ama bunun icin gec en.guzeli inanclari asilayacaksiniz.belki pisman olur ve tovbe edip ailesine doner tam anlami ile
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. İçkiyi savunanlar, zararı bana diyenler beri gelsin bakalım onları dinleyelim.
Allah kolaylık versin sizede.01 Yorumla
+1 yılBırakmayı kendisi istiyor fakat bırakamıyorsa tedavi olması gerek. Ama bırakmayı düşünmüyorsa ona belki bir musibet gerek.
01 Yorumlaiçkisine uyku hapı koy yüksek dozda 1-2 hafta uyut içkiyi bıraktırmaz ama 1-2 hafta rahat edersin yani.
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılüstüne varmayın bırakın içerse içsin annen söylenikçe daha çok huysuzlanır içkili geldiğinde hoşgeldin deyip kenara çekilin yatıp uyur belki zamanla bırakır
01 Yorumlasen evlenince kurtulursun annende baban vefat ettiğinde kurtulur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılartık kocaman kız olmuşsun çek kenara ve konuş. adam gibi dinlesin ve utansın. hala utanmıyor ve yaptıklarına devam ediyorsa(özellikle fiziksel şiddet) aynı şekilde karşılık ver. öyle adama babalık dokunulmazlığı işlemez ya vur gitsin.
00 Yorumlao da senin şanssızlığın , umarım babanın aklı başına gelir bir gün :(
01 Yorumla
+1 yılAmcan felan varsa amcan ile konuş. amcanda babanla konuşsun.
yada babanın çok saygı duyduğu birisi varsa onlada görüşebilirsin.20 YorumlaAlkol alışkanlığı varsa bırakması çok zor ama tedaviyi denemekte fayda var.Şiddet varsa polise ihbar edin bence.Çünkü senin hayatını psikolojik olarak çok olumsuz etkiler.
00 Yorumlababanın neşeli anlarında içki içmemesi için onunla konuşun anlatın ona
00 Yorumla
+1 yılben sevmem o tarz insanları aldıkları nefes bile zarardır dünyayada çevresinde yok say gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eniştemde öyleydi,kız kuzenim ona ya içkiyi bırakırsın ya da yarın kızın k*rhaneye gider calısmaya demiş en sonunda ve o gün bu gündür eniştem alkole elini sürmüyor ama bu söz herkezde aynı etkiyi yapmayabilir :(
00 Yorumladurumunuza çok üzüldüm bu konuyu sizinle yüzyüze konuşmak yardımcı olmak isterdim allah kolaylık versin.
00 Yorumlapeki onu dinleyecek bir arkadasi ya da abi baba dedigi adam yokmu ? sen konussan o kisi ile
00 Yorumlaöncelikle allah yardımcın olsun arkadaşım zor bir konu bence ona dua etmekten başka bir çare bulamıyorum tabi inancın varsa ve gerçekten iste..dualarında.. :/ üzücü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Içkiye zehir koy belli miktarda Öldürmeyen ama süründüren cinsten baba korkar bundan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakmaz o içkiyi. İçme desende anlamaz. Bare içiyorsun keyif icin ic ne diye karına kızına musallat olursun ki?
01 Yorumla
+1 yılsen yine iyisin bide bunlar içkisi olmadan yaptığını düşünsene. ben sofradan hep ağlayarak kalkardım. allahtan 2002de bitti o eziyet
00 YorumlaGüzel kardeşim, profil ayarlarından bir mesaj atma olasılığımı aktifleştirirsen bununla ilgili birşey yazmak istiyorum.
00 Yorumlaayık olduğu zaman herşeyi söyle hiç kimse evladını ağladığını görürse dayanamaz,benim babam da içiyor ama sakince gece 3 te geliyor açıyor televizyonu ve uyuyor sorun ağızla içmek bence
10 YorumlaALLAH yardimcin olsun. Gercekten cok zor bir durum. Bilmiyorum ama okadar bagimlisi olmussa zor birakmasi ama buyucu felan ise yarazmi acaba?
04 Yorumlasevdiğim tek kızın babası da öyleydi
o da sen gibi tatlıydı
üzüldüğüm nokta şu ki sevgiyi başkalarında arıyosunuz böyle olunca02 Yorumla
+1 yıliçki bağımlığı sigaraya benzemez...senin ve annenin allah yardımcısı olsun kardeşim.
10 YorumlaUlan senle ayni durumdayiz yemin ederim benimki napsam birakmiyo pes ettim artik sende takma birskmaz cunki. .
00 Yorumlaaynı benim babam gibiymiş :( sükür biz kurtulduk ama
02 YorumlaSeni çok iyi anlıyorum.. Huylu huyundan vazgeçmez 7 sinde neyse 70 inde odur insan.
00 YorumlaCiddi bir psikolojik destek oda babanin istemesi ile
00 Yorumla
+1 yılkişi istemiyorsa (psiko sosyal desteği ) önüne dünyaları ssersen de bir halt olmaz
cayırt00 Yorumla
+1 yılpolise ihbar et onlar gerekeni yapar tedavi falan onlarda yetmedi göz altı
00 Yorumla
+1 yılsen yine iyisin bide bunlar içkisi olmadan yaptığını düşünsene. ben sofradan hep ağlayarak kalkardım. allahtan 2002de bitti o eziyet
00 Yorumlaalışmış duruma belliki sizde alışmısınız sert tepkiler gelecek evden o zmn azaltabilir düşüncesindeyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnenin kafasına ütümü bastı. Sen çok 'Kaçak' dizisini izliyorsun sanırsam tatlm.
04 Yorumla- +1 yıl
Fake zaten :D
Cevap sahibi+1 yılFake mi :) ihihi bunu demen beni mutlu etti canım
benim büyük amcam hergün içiyor aileside içiyor ne dayak atıyor ne kafa ütülüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçevresiyle ilgiliyse, uzaklaştırmaya çalışın, böyle onu sevmediğinizi filan bilsin ama tatlı dille söyleyin, suçlamadan, üstüne gitmeden, içkinin zarralarını anlatın, belki profesyonel yardım alın
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıluzak dursanız içtiği akşam, annen filan pek ses etmeseniz yine sataşır mı yani allah yardımcınız olsun, annene başka uğraşlar bul çünkü stres aatmaya çok ihtiyacı var yoksa dayanamaz hatta sen de babanı da görmezden gelin artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=J_k8-HZyF2oböyle birşey deneyin belki işe yarar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok zor bağımlıdır o benim babamda sigarayı bıraktırmayı çalısıyorm hiç tınlamıyor bizi yapcak bisey yok galiba öyle idare eden
01 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem