AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Cunku cogu insan bilmez 30 yasini gecmis kadinlarin yillanmis sarap kadar lezzetli ve bas dondurucu olldugunu
41 e kadar yolu var... 41 kere maşallah... Bu genel bir görüş... Şahsen benim umrumda değil...
Bir sürü sevgilim oluyor ne bu rahatlık birde o erkekler evlilik düşünüyor çok yazık
Haa sevgili olmaktan senin ne anladığına bağlı. Senin zihniyetin pis demek ki. Ayrıca çok sevgilisi olmuş erkek evlenilecek erkek de çok sevgilisi olmuş kadın mı evlenilecek kadın değil? 😂 Çitfe standatlı ahlak anlayışınıza tüküreyim
Ben çok sevgilisi olmuş erkek evlenilecek erkek demedim. Tek taraflı konuşmuyorum sen bu şekilde dediğin için böyle anlıyorsun bir erkek dese yine aynı şeyi söylerdim ve söylüyorumda gördükçe
Elalem olarak bilinen beyinsiz yaşayabilen canlı türü öyle münasip gördüğü için
insanların ne dedigini takma sorunlu bir ewliliktense hiç olmaması daha iyidir yıgınla bosanan insan var
Bakire olmadığını düşündükleri için muhtemelen öyle bir kafaya giriyorlar
Evlenecek erkek çok az herkes biliyor boyle de geç adam gibi adam herkese denk gelmiyor serefsizlemi evleeyim de
30 üstü kdinlar yatakta mükemmel oluyor laf ne istediklerini biliyor lar
2 gün sonra 29 olcam. Ben şahsen bağımsızlığıma alıştım. İlişki yürütmek bana zor geliyo. 😃
Ne yani bulsan evlenmeyecekmisin
İnsanlar mudahale etmesede kendi hayatinizi yasiyabilesiniz
#Emirhancankir1
milletin lafina göre hayatini yasama... onlarin hayatlarında bir basarisi bile yoktur insanlarin hayatına burnunu sokarlar
Ee nerde kalıyor ki 30 yaş üstü hatunlar😀 Elalemi fazla kafana takma.
Ya erkekler gerçekten o kadar basit ve aptal ki uzun yıllardır bulamadım hiç düzgün biri
Gereksiz yersiz êndişê akışına bırak vakit gêlincê olur zatên
21 yaşımdayım ve ayrılmaktan korkuyorum. Bana da çekip gitmeyi ayrılmayı öğretir misiniz? Ama ayrılınca dayanma gücünü öğretmeniz daha önemli :(
Acele etmeyerek en iyisini yapıyorsun, İnsanların ne düşündüğünün bir önemi yok
Aciz oldukları için kendi egolarını tatmin ettikleri ve kusursuz olduklarını sandıkları için
Çünki 30yaş üstü kadınla evlencek kimse yok gibi sayılır
26 yaşındaki insanlarada aynı muamele yapılıyor salla gitsin onlar evlendi de ne oldu 😂
Bekarlık sultanlık mı diyorsun
Evet
Erkeklerin yüzde 80 şerefsiz zaten
Bence yüzde 90 ı şerefsiz
Görünürde hepsi adam ama özünde adam YÖK
Nedir adamlıktan senin anladığın peki?
Sadakat ve saygı
Sevgilin oldu mu hiç?
Aldatıldım
Yaa nasıl aldattı?
Napcaksın evlenip, takıl kafana göre. Sorgu yok, sual yok.
Millet artık 30lu yaslarda da evlenmiyomu zaten dbdrx
Dediğin doğru genel olarak herkesin kendi hayatı var ama diğer gerçekte kadınlar 27de düşüşe geçmeye başlar fiziksel güzellik olarak. Şimdi dersin ben kendime iyi bakıyorum bir sürü teklif alıyorum. Ama bu gerçeği değiştirmez. 20 25 yaş arası gözde olurken, erkeklerde 30 35te olgunlaşmaya tipi oturmaya başlar onlarında yükseliş yaşı orası
Bence erkekler erken çöküyor artık. Kadınlar çok bakımlı
malesef
Ben yapmıyorum. Bir gün 30 yaş üstü bir kadın ile evleneceğim muhtemelen
Erkeklerle sadece cinsel birliktelik için ilişki kurmayı denedin mi peki?
Hayır
tam 30um ve evlenmeyi kesinlikle istemiyorum.
Senin gibiler iflah olmaz ve düzgün bir evliliğe de sahip olamaz
30 yaşını geçmişsin. Sen bu yaştan sonra kaç kişi alır ki?
Siz cahil misiniz😂
@sedeffff7 Çocuk doğurma mevzusunu düşünün.
30 yaşından sonra çocuk doğurma mevzusu biraz sıkıntıya giriyor. Çoğu erkek en az iki üç tane çocuk ister. Bu cahillikse ben cahilim. Lakin çocuk doğurma çok mühim konudur.
Bu devirde 2 3 tane çocuk isteyen bile kalmadı kimse çok çocuk yapmıyor siz hangi dönemden geliyorsunuz 2020 de yaşadığınıza emin misiniz? Yoksa şaka falan misiniz 😂😂😂 herkes 1 çocuğu zor idare ediyor ya. O eskidenmiş öyle çok çocuk yapmak falan.. ayrıca Allah dilerse kadın 45 inde gene doğurur ayrıca 40 yaşını geçip doğum yapan tanıdıklarım var 😂😂😂😂 şaka misiniz ya
Valla çok cahilsiniz hangi kadın 3 çocuk doğuruyor be 3 çocuk yapan bile kalmadı en fazla 2 😂😂😂😂 ay ne tuhafsiniz
@sedeffff7 Sen Peygamber efendimizin hadisinden haberdar değilsin galiba. O yüzden asıl cahil sensin.
Ümmeti İslama yeni neferler lazım. Bunun yollarından biri de çocuk sahibi olmaktan geçer.
Valla sizin devirden haberiniz yok kimse bu devirde öyle pek çocuk yapmak istemiyor Allah kimseyi çocuksuz da etmesin çok evlat verip vatana millete hayırsız da etmesin!! Hayırsız olacaksa vermiyor Allah sizin gibiler de çocuk diye sayıklayıp durur!! Hayırsız olan bişeyden Allah bizleri koruyo tabi siz geniş açıdan bakamadığınız için herkesin en az 3 çocuğu olsun kafasındasınız.. valla cahilliğinizle sizi baş başa bırakıyorum siz bu kafayla çok yaşamazsınız
@sedeffff7 Terbiyeli konuş. Senden yaşca büyük bir insan vae karşında.
Düşüncelerim zoruna gidiyorsa cevap vermezsin olur biter. Lakin bu durum sana terbiye sınırını zorlayan sözler söyleme hakkını vermez!!!
Gerçekleri konuşunca zorunuza gider tabiii
Ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum doğruları söyledim yaşça büyük olmanız size saygı duyacağım anlamına gelmiyor çünkü görüşleriniz çok cahilce
@sedeffff7 Allah seni ıslah etsin. Seni alacak adam yandı. Pabuç gibi dilin var maşallah.
Seni alacak adama Allah sabır versin.
Allah peygamber diyorsun peygamberin hayatından haberin yok 😂 Hz. Hatice kaç yaşından sonra peygamberimizle evlendi ve kaç çocuk yaptı?
İnsanlar 40 ından sonra bile normal yollarla doğuruyor. Ayrıca da tıp çok ilerledi 45 den önce doğumda sıkıntı yok 45 50 leri bile doğurtuyorlar sen gelmiş 30 üstü doğuramaz diyorsun. Ayrıca senin çok çocuğa bakacak gücün var mı? 3 - 4 bin ile insan karnını zor doyurur. 5-7 bin ile bir iki çocuk bakılır. Senin 10bin civarı gelirin yoksa çok çocuğu yapmak da zulüm o çocuklara. Senin mantıkla dilenciler de doğuruyor.
Evde kalcaz nerde kalcaz herkes evde kalıyo
İnsanları takmamak gerek hep konuşuyorlar zaten
Böyle cahil bı ulkedeyiz iste
Bu biraz kendini avutma gibi geldi bana. 35 te veya 40 da çocuk yapsan o çocuk büyüdü etti tüm ömrünü ona vereceksin.
Neden tüm ömrümü vereyim? Çocuk dediğin 18 yaşında büyüyor 18 yıl sonra ihtiyar mı oluyorum? ya da benden 5 yaş küçükler hep genç mi kalıyor?
O büyüdükçe sen aynı kalmıyosun. Yıpranacaksın.
Herkes yaşlanıyor gençler genç kalmıyor. Çocuk büyüdükten sonra da önemli değil zaten senin yaşın.
Yakinimdan biliyorum 34 ünde doğum yaptı şu an 41 yaşında bir tane daha yaptı. Görsen teyze dersin o kadına. Kendine vakit ayıramaz oldu. Daha 1 yaşında çocuğu bide düşün. Eşim aldatıyor diye yakınıyor şimdi. Benim annem 19 unda doğurmuş beni şu an arkadaş gibiyiz görenler abla kardeş saniyor. Anne diyince şok oluyorlar
Sen herkesi bir mi sanıyorsun? Benim etrafımda gördüğüm 40 lar 45 likler senden genç görünüyor. Sen köydekileri gibi bakımsız kadınları görmüşsün. 19 yaşında çocuk mu doğrulur tövbe estağfurullah daha kendi çocuk
Tatlım o 45 likler menopoza giriyor ne genci? Bizim yaşlar çıtır yaş sidik yarıştıramaz. Bu arada tövbe edilecek ne var? Reşit mi reşit? Ailevi sorunlardan zorla evlendirildi belki? Sen otur o geçmiş yaşını otur düşün öyle tövbe çek 😂 kısmetim mi bağlandı diye. Bu arada kullanıcı adın b ile falan mı başlıyor?
Sen o zavallı annene acı kadıncağız ailevi sorunlardan dolayı küçücük yaşta evlendirilmiş. Sende de okuyacak meslek sahibi olacak kafa olmadığı için genç yaşta evlenmekten başka çaren yok. Seni anlıyorum 😄 ama acınası halini harika göstermeye çalışman da senin zekanın göstergesi. Bu arada dedim ya sevgilim var ve benim sevgilim gibi bir erkeği sen hayal bile edemezsin. şu an tatildeyim 5 yıldızlı lüks bir tatil. Senin evde oturduğuna da adım gibi eminim. Senin için üzgünüm 😘😂
Sevgilinin parasıyla gittiğin tatille övünüyosun birde aptal karı 😂😂 sen gecenki çirkef kızsın su sevgilisini öven ama kendi bir s*kime yaramayan zavallı. Anneme laf edeceğine ananı otobanlardan topla yazık günah ,
Anca tatile yazın gidildiğini sanan bir aptalsın. Eskidende kendini böyle saçma salak överdin. Öğrendik ki bir b0k değilmişsin 😂 Gelmiş burada hayallerini yazıyorsun bize aciz bir insansın , otur ağla haline kaç yaşında kadınsın utan 🤣🤣
Benim hayatım senin hayalin tabi ondan zoruna gidiyor 😂 bak herkes seni eksilmiş varoş
Seninde ne bok olduğunu biliyoruz evde kalmış kız kurusu @betterbocek 🤣🤣🤣🤣
Kız zaten o sensin aptal mı sandın beni birde nasıl rollere giriyor
Ahahaha birde seni engellemişim engellenen görüş yazıyor habire 🤣 kızım kasma artık Yaşından başından utan ezik seni.
Kimleri engellemişsin onu bilmem ben burda gayet rahat yazoyorum bak 🤣🤣🤣 gizliden çık kokma hadi. Millet de görsün seni
Kız sanane benden akıl yoksunu 😂😂😂😂😂 önceden de beni çekemezdin vallahi bıktım sendennnnnnnn
Bak ss aldım engellenen üye görüşü diyor istersen engeli kaldırıp yazabilirim sana? 😂😂😂😂😂 Atayım da gör ne bok olduğunu pislij
Çünkü evde kalmışsın 😂 yani bu bir kalıptır. Hayatına birilerinin girip çıkması önemli değil. Diğer anlattıkların da cahiller işte.
Senin mutsuz bir evliliğin olduğuna ve mesleğin olmadığına adım gibi eminim ama ıspatlayamam 😂
Öyle olsa diyelim ki, sana ne katacak 😂
Türk toplumunun kalıp cümlesidir bu. Seni mesleğimle dövsem de evde kalmışsın yapacak bişey yok 😂😂
Sen öyle düşün mutlu ol. Çünkü gerçekler seni çok üzer 😄 benim sevgilim ve benzerleri sana bakmaz mesela. Evlendiğim zaman da senin standardının çok üstünde bir hayatım olur. Sen de fakir kocan ve mesleksiz hayatınla erken evlendim diye kendini avut 😂
Canım soruyu sorma amacını şimdi daha iyi anlıyorum :) kendini tatmin etmek. Kültür seviyen yerlerde ve kendi ezikliğini burda tatmin ediyorsun 😂 terapi alman gerek dicem ama artık çok geç kalınmış 😂 hayal dünyan baya geniş şizofren hanım 😂😂 bye 👋
Ben istediğim kadar özgür yasicam paramı yicem sonra z kuşağı ile evlenecem mk genç çıtır seksi bir erkek. O zamana kadr beklesin beni ahahaha
30 yaşında sonra nasıl cocuk bakip buyutecen hersey zamanda güzel
Neden bakılmasın yahu
@pelinkr83 zor olmasmı sen bekarmisin
Evet olmaz neden zor olsun
@pelinkr83 ya bilmiyom bazıları 30 sonra çocuk bakamam diyorda
@pelinkr83 hayatında biri var mı
Vardı ayrıldım
@pelinkr83 hayırlısı çok oldumu ayrıldığın
@pelinkr83 ben seni tanimak isterim tabi sizin icin bir mahsuru yoksa
Şu elalemden ne çektik biz Y kuşağı
Ben evde kaldim ozaman desene :)
Kaliplasmis dusunceler cunku
Gerizekalılar ne diyebilirsin ki boşver
Cunku toplum bir turlu cehaletten kurtulamadı
Takilma bosver, ya disarda kalsaydık gfdsh
Toplumun gereksiz bitmeyen ön yargı tabuları.
Kimseyi umursama. Hayatını yaşamaya bak
Cahil oldukları için öyle düşünüyorlar
Çünkü toplumun %99.9u boş.
Takilmayin hayat sizin
bence kadınların doğyrganlığının 35 yasından sonra bitebilceği için genelde menopoz diye düşünüyorum
Bitiyor mu 35 ten sonra doğurganlık?
Bence daha cazibeliler
Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa
Çevre baskısı olabilir gardaşım
erkeğede yapıyor ben msl
bence en güzell yıllar
Öğrenilmiş çaresizlik gibi bişey bu
Evlrn bebeğem evlen 😏
Gerekçesini bilmiyorum
Ben yapmam ve o yaştaki kadınlar çok farklı
Birebir beni anlatmışsın :)
evde kaldıkları için 😂