Yasamak için sebep aradım fakat bulamadım siz söyler misiniz?

Cok düşündüm de bu aralar bir tane sebep bulamadım bir tane bile hem de
aile hayatım kötü ve huzursuz aşırı

tipsiz ve özgüvensizim herhangi bir kızın benle sevgili olacağını da sanmıyorum o yüzden ask meşk işleri de yok

üniversite aşırı sıkıcı samimiyetsiz herkes o yüzden kimseyle arkadaşlık kurmadım bir kaç kişi ile muhabbet kurdum o da sıkıcı gram zevk almıyorum üniden de üni ortamından da leş atıyor resmen ne kadar yapmacık boş tiplerle dolu

gelecek için planım yok beklentim de yok kendimde plan yapacak ya da gelecek ile ilgili hayal kuracak motivasyon da yok istesem de olmuyor cünkü sıkıcı ve leş gibi hayatım var bunu düzeltmek de elimde değil öyle işte kendini geliştir cart curt gibi klişe kişisel gelişim zırvalarını söylemeyin bana bazı seyler vardır mecbursundur istesen de değişmez öyle işte
Oyun oynamak için yasıyordum bir aralar o da sıktı artık film dizi izliyordum sürekli artık izleyecek doğru dürüst bir şey kalmadı hergün aynı gram değişiklik yok
kısacası yaşamak için hiçbir sebebim yok neden olsun ki? Her günüm aynı yeni bir şeyler yok
Din safsatalarına hiç inanmıyorum zaten allaha şükret namaz kıl vs diyecekler hiç demesin
Güncellemeler
+1 yıl
keske aptal bir insan olsaydım böyle seyleri düşünecek zekam olmazdı en azından basit ve sıradan boktan hayatımda aptallığım ile mutlu olurdum
Güncellemeler
+1 yıl
...
Yasamak için sebep aradım fakat bulamadım siz söyler misiniz?