Yasamak için sebebim kalmadı?

Evet yaşamak için sebebim kalmadi. Bütün gün uyumak istiyorum ne iş ne güç hicbirsey istemiyorum, fiziksel gorunusume çok önem verirdim artık yatıyorum yemek yiyorum tüm gün gram umrumda mı hayır. Arada sırada kendimi kesiyorum. sigara alkolden nefret ederdim artık onlara baslayacagim son çare. Bunlar aslında 4 yıldır aşık olduğum kişinin bana karşı davranislari sonucu oldu. Beni 9 ay önce reddetmesine rağmen kendimi bahanelerle kandirmistim ama 2 gün önce olan bir olayla bana karşı en ufak sevgiyi birakin bir saygisi olmadığını anladım. Hani bazılarının hayali islerinde çok iyi olmaktır falan, benim tek hayalim de o kişinin hayatımda olmasiydi ama artik bunun pek mümkün olmadigini anladım zaten o hayal için yasiyordum. Ölümden çok korkan bir insanım o yüzden intihar da seçenek degil böyle giderse culsuz kalicam içimde gram bir şey yapma isteği yok bütün gün beni neden istemedi diye düşünüyorum. ne bileyim buraya yazınca kimsenin dediği birşeyi değiştirmez ama içimi dökmek istedim cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Yasamak için sebebim kalmadı?