Şeriat gelsin istiyorum. Neden şeriata karşısınız?

Şeriat=Allah'ın kanunu demektir. Müslüman olan herkesin bilmesi ama desteklemek zorunda olmadığı bir kavramdır. Sonuçta din bireyseldir.
Şeriat Kuran'a göre yönetim demektir. Müslüman olmayanlar kendi kanunları , tercihleri ve kendilerine ait bir bölgede yaşarken müslüman olanlarda kendi kanunları ile yönetilir. Bu müslüman olmayanların daha çok işine gelmeli. Ortadoğu ülkelerinde insanları dinle uyuşturmak ve korkutmak için çarpıtırılan ayetlerle uygulanan şeriat illa doğru olmak mı zorunda? Her cumhuriyet yönetimi gerçek demokrasiyi mi temsil eder? Şu an ki hükümet şeriatı getirecek vasıfta, takvada değil ama İslam gerçekten huzur, akıl dini M. Kemal'in dediği gibi. Yeniliğe kapalı bir toplumuz illa cumhuriyet rejimi ile yönetilmek gerekmez. Daha iyi olacaksa komünizm, teokratik sistem, oligarşi militarizm v. b uygulanabilir. Ben de şeriatı destekliyorum. Bence saygı duyulmalı. İsrail dünyanın en güçlü ülkesi ve görünmeyen yüzü din yönetimde etkili. Demek dini yönetimle çağımızda başarıda var.
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
... gfghj
Şeriat gelsin istiyorum. Neden şeriata karşısınız?